MÄLODIFÄSTIVALEN - NU KÖR VI!!!!!


DAGS ATT KÅMMENTERA:

pettra mede ser najsnajs ut som vanligt ;-)
  MUSICEN I MITT JERTA!! 
1.  AGNÄS CARLSSÅN:
agnäs ser strållande ut i sitt hållyvood-svall , som ett lejån!!! och den silvriga dressen är bidårande!!
låten var vel ingen hujdare prisis men det furlåter vi henne för. bettre lycka nesta gång .... oops det blir nog ingen!! ett stort plöss för kånfetti-rengnet i slutet :-)


2. STAR PAYLÅTS:
AAASCOLLT<3 versta vålterna i burjan!! snygg sångare moste jag ertjänna och även dansarna där bak. rett okey låt, men ingen vinnarlåt av evro vishon song cåntest... oloff jillade denna. han har fått bånge ijen.


3. SÖSANNE ALFENGRENEN:
så jevla vacker låt, och en vacker kvinna som utstrållar trygghet. är fett avis på hennes klenning ockso... om nån vet var den finns att köpa så meyla meg på cindirellas.fanmeyl@live.se . håppas och tror värkligen stenhårt på att denna låten  går vidare. är helt tår-ögd nu <3


4. ANNA SALENHE & HAUKAAS STRENG
pallah ... CRAP-LÅT.. piss-paos blir det istellet.


5. SÄRAH DÅN FAYNER:
satan va fin hon är!! hennes ögon trenger sey genom min själ och viskar "jag finns för dey MIKAÄLA".
låten i sey är ockso bra. MECKTIGT SEYER JAG BARA!


6. TORLEYFS:
ooohh yeeah sejer jag bara. dansband för fölla möggar!! me layk ;-) sweetty gubbar i stiliga kåstymer.
swett kissing in tha monlayght!! ni får jerna komma och kysa mey i monlaytet ;-P heja heja heja torleyfs!!!!!! ska rösta 3 gonger på denna låt


7. NEXT 3:
herligt med lite svensk samba-music. snygga boys som sheykar asset av sey jillar vi starkt. låten är tyverr lite för erotisk tycker jag. and wats upp med spanskan?????
HYR ETT RÖM seyer jag bara!


8. MALENA:
opera... vad mer ska man seya en att det ÄGER? hon är vacker som en engel och oloff har burjat ta på sey shelv. denna låten kåmmer spelas flitigt i min free-stayl. i era ockso antar jag.
tro mey,  denna låten kåmmer gå långt!

kensa på MTV

jag garvade ijäl meg ha ha haha hahaha ha .. och juste .. HAHA! ingen hujdare alltso. nadja och jag vred oss i plågor av skratt. såg ni ockso svätt-lökarna?

hemma ijen

nu är vi hemma ijen <3  bretty mår pyton så hon saggar i min såffa för tilfelet. jag mår prima för jag kan hantera alkohål. jag är fett päppad för ikvell. ni vet vell vad som hender då? juste det! MÄLODIFÄSTIVALEN!!!!!!!!! jag missade furra avsnittet :-( men ikvell ska jag kåmmentera alla ijen i fink ;-D pöss på dät!

PINSAMT!!

jag och bretty och några kåmpisar skulle fika. så hallkade jag inne i kaféett med mina pjeksor!!!!!! det blev verldens jevla smell. alla stannade upp och blev tysta som spunkar och bara glodde på meg när jag låg där. sen kom chille och plåckade upp mey som du var ... men endo fett PINSAMT! :-s  nu ska jag gå och visa folket här hur man jör sha-latte :-)

MOBILBLOGAR I LIFTÄN!

blir vell sista åket eller nest sista nu för liftarna stenger vell vid fyra halv fäm, men ikvell blir de kvellsåkning sen blir det vell pratey igen.. killarna vi va med igår har stor fest! men moste hoppa av liften nu skriver när jag kåmmer hem


en bekennelse ni inte visste om MIKAÄLA megshelv:

jag elskar seks, jag tror jag har ett beroände.. kan inte jöra nott åt det, men jag blir furbannad om inte mina killar vill ha seks med meg, då får man gå hemm till sey shelv och ånanera istellet.. så shukt, men sannt. hatar meg shelv för detta, men jag är nog seks-misbruckare även om jag är oskulden...

BRETTY SKRIVER!

hej! Mikaäla min vän har däckat redan och innan hon däckade så bad hon mig uppdatera i hennes blogg sen sa hon hennes lösenord.

tänkte bara skriva att vi har jättekul :) eller ja, alla utom mikaäla som ligger däckad i soffan. MIN TUR ATT TA ALLA GRABBAR :)

får väl se om det blir nån mer uppdatering ikväll..

/bretty

2 aoutfitts i ett inlegg!!

jaa ni läste rett soklart angoende rubriken!
tengkte alltso legga in 2 aoutfitts här burjar med dagens skidåknings aoutfitt:så såhär ser jag alltso ut i bakarna! men åbservera att jag hade tagit av skidorna och hjelmen och laggt dom på marken.. och nu när ni ser hur jevvla snyg jag e när jag åker skidor så furstår ni nog varfur
påjkarna e såm gallna i meg ;-) hihih


och såhär ser jag ut jöst nu:super hett ?! JA!! jag har nemligen anvent brun utan sol lotihon
och så har jag låckat håret till ett snygt hållywood svall med heta låckar i håret !! kenner meg ricktigt nujd!

ett pluss till mitt hållywood svall e ju såklart mitt supper heta leende, eller vad sejer ni?

är jag inte oemotstondlig?

dacks att ringa hit partey-fålket, det blir alltso krök i våran stuga ijen.. det var ju såå kul!!


cyaa

peddokyr innan fästen

innan jag och bretty ska på after ski-fästen eller vad vi nu jör så blir det lite peddokyr här hemma i stugan! för er som inte har hört tallas om peddokyr förut så är det som mannikyr fast för futterna istellet. kan behövas för min del, har föllt med svamp i mina futter. kanshe sparar det och lagar en god såppa sen ockso! varfur slösa på svamp liksåm? :-P ska anvenda en av mina favorit-tvålar som har dåften kardimumma/gräslök. den är himmelsk kan jag låva er!

 
brettys fot! behövs en reyäl peddokyr här ;-P

BACK IN OUR STUGA

eller jag e ijallafall tillbacks men bretty vet jag inte vart hon e, haha lustigt nog..

jag har ijallafall nyss tagit ett dösch och jag fönderar på att laga maten idag istellet för att keka på restörang, de blir ju så jeffla dyrt i slut-enden... så de blir nog att jag skall kila ner till affären straks och köpa hem det som bihövs.. öndrar sa flöndran vad jag ska laga då?! det blir en överrasckning...

och jag öndrar ockso om jag ska rekna med bretty till middagen??! tyker ni jag ska göra de??

ikvell blir  de antagligen after ski! annars blir det nog krök här i våran stuga ijen! fett såft.. men endo jåbbigt att va helt backis när man åker skidor dagen äfter..

aya om non mot all förmodan skölle ha ett bättre förslag och bäfinna seg i åre så hör av er till min meyl : cindirellas.fanmeyl@live.se eller ring meg.. YUO KNOW MAH NUMBER!

ska dra meg till affärn' vi hörss!

dönka dönka

som ni vet så glider jag omkring i baken med mina högtalare! detta är en riktigt bra shid-åkar-låt:råmantisk men endo poppig :-) senare kåmmer ett nytt inlegg , nu ska jag träna på en backflipp!

MOBILBLOGAR FRÅN BAKEN!

jaa ni läste åter ijen rett.. sitter i liften poväg öpp och då tengkte jag att jag kunde uppdattera! vi har det kalas bra här, fast en mindre bra sak är att jag har tapat bårt bretty och hennes mobil har ingen ladning hahahaha så de kan gå..

fast vi borde vell treffas nonstans sen.. för licksåm, jag har ju mina högtalare och musik såm jag åker rönt med så hon borde se mej.. fast jöst nu så har jag ett par killar på span så de är ingen fara om hon e bårta lite extra ;-)

aya bjuder på en fin bild från duved som jag tog igår!inte så verst bra kvantitet men den e facktist tagen med brettys mobil ....

nu e det dacks att kliva av!! cya!

ETT SMART MÅTTO AV MEG (MIKAÄLA)

lev som du vill leva för du lever tills du dör och då lever du ej mer

jag har hitat på den helt shelv, det är mitt måtto!


paket ijen

hema äfter en long fibuladag. tjendes lite kånstigt att inte kåmma hem till en liten glad vovve, inte för att jag har nån men endo ... :-/

istellet för att mötas av en liten hund med en sån flaxande svans att den nestan ramlar av, så muttes jag som vanligt av ett gjeng påstavi:er (får se om jag pallar knulla ner till påsten...) och ett litet packet. i packetet så var det ett pres-skit från Ms Bijoux. Jag hatarverkligen deras armband! Helt jevla avshyverda och jag blir alltid lika furbanad när de skickar sina nyheter till mig. varfur skölle jag vilja ha dom liksåm? :-S ... åker rett ner i soporna!

time för löntch och plögg. har en hel del massa prov och inlemmar dänna vecka. lys-ost er som har hustlåv :-( ...

samtal med dessy

dessy ringde mey nyss och sa att hon saknade mey som attan. vi ska fästa när jag kåmmer hem hehe :-) sen ska vi nakenbadda!!!

pinsamma erkännelser & saker ni inte visste

Det här visste ni inte om meg & KENSA.....

♣ jag skölle alldrig nonsinn könna bada naken med henni
♣ Vi äter chips & cola ibland
♣ hon rapar som en man!
♣ vi båda har egna lägenheter breve varandra!
♣ hon lånar alltid mina kläder, även bh:Ar
♣ Hela förra höstlovet ville hon umgås med meg -.-
♣ jag kende meg taskig så jag var tvöngen att umgås med henne en hel väcka under såmmaren
♣ hennes lägenhet ser ut som ett båmbnedslag medans mitt e motsatsen
♣ jag kan säja veldigt grova saker till henni när vi bråkar som till eksämpel " stick oh brinn din sablans grod-stjärt"
♣ hon vill pössa meg jemt och stendigt men jag vägrar tåtalt!
♣ jag skölle aldrig få för meg att strula med henne alltsoo.. catastråf
♣ Vi dricker upp en hel stor cocka cåla på en halvtimmä
♣ Vi båda elskar chelé hjertan!
♣ kensa tror inte på kärleck, hon tycker att det är som att äta såppa med gaffel
♣ Jag (MIKAÄLA) Tror på kärleck, det är lika shelvklart för mig som att äta såppa med sked.
♣ Kensa ger upp lätt men är envis som en åsna och har alltid fel
♣ Jag kempar, men är också envis som en åsna därimot har jag alltid rett
♣  kensa äter is såm goddis
♣ jag äter majs såm goddis
♣ kensa har alltid öppet hus och vi brukar sitta med bara önderkläder när de kåmmer fålk
♣ Båda är sjuuuuuuuckt roliga, mäst jag då
♣ vi hade sömnproblem tillsamans, och gick och la åss 5 på natten. Det smittar av sig :-(

Jag och Bretty busringer..


Samtal 1:

- Hääy!
- Hej, väm är det här?
- Öhm.. Sara? Från din sko..
- Jaha scha! Gör du?
- Öhm ingät...


Samtal 2:

- Häy, tim...
- Hej du, det här är Aläxander från stureplan.se
- Okey?
- Stemmer det att du slepper in 17 åringar på huset?
- *klick*


Ney det blev inte lykat, vi bestemmer inte innan vad vi ska säga innan vi ringer.. Haha det är vell minsta problemet, kan man verkligen tro att jag fyller 16 det här året? Knapt hahhahahaa..

bilder från fursta dagen i skidbaken ! (idag altso)jag sturtar ner för en bake! bretty har fottat megöppe på tåppen va de fett varmt och sorligt så jag bistemde meg för att ta av jackan ett ltet tag :-)bretty åker ner!! sorrie bretty att jag ritade över deg men du såg fett kånstig ut :-Sen sista bild på meg för dagen!!! ser lite knassig ut men wat ever!1

KVELLENS PARTEY AOUTFITT!! obs: supperhett!!!

såhär ser jag ut jöst nu:
supper dupper hett!!

snyggt linne inståppat i en matschande tjol och sen matschande klak-skor och en snyg ormskinns-veska. ett ekstra plös e att jag har snyga hårspenen i löggen!! SÅÅ HETT

har kröckat massa redan och killarna e på platts. bretty har deckat i bad-karet och nån kille som heter fredrick vacktar henni.. men destå bettre för meg, FLER GRABBAR TILL MEG!!

HEHE ska gå tillbacka till grabbsen nu..

synns

FURSTA SKID-DAGGEN

hemtade ut våra hyr-skidor idag på mårgonen och sen var det bara att kasta seg ut i backarna.. det e lite jåbbigt att fålk fuljer äfter oss och så men det får man vell stå ut med när man e stor-blogare..

jag shelv e pråffs på skidor, men bretty är dässverre raka motsatsen hahahahahah.. furst körde hon omköll en liten shej och sen in i ett träd, sen när vi hade treffat ett par fett snygga killar så kåmmer hon soklart och furstör genåm att dra med sej ett sont här oranch-gult staket hela vägen ner för backen.. dom dog av garv och jag skemdes som en hest..

hon ska minsan alltid skemma ut oss... men vi hade rett kul ijallafall och nu sitter vi här i våran stuga och ventar på att nogra grabbs ska kåmma.. vi ska ha lite schill-kröck och sådär.. dom skölle ta med gitarr-hero, singstar, buzz med mera.. så de blir nog ricktigt kul!! ska se till att öppdattera mer önder kvellen och ska nog se till att få med lite bildär också.. de va jö ett tag sen..

men nu ska jag ficksa till håret bara för killarna kåmmer jö snart.. kan ju iofs slenga in en kvellens aoutfitt sen ockso!!


CYA puss

FRAMME!!

äller vi har vart framme i cirkus 1 timme men de är itne fören nu jag kende att de va dacks för öppdattering..

de e fätt mysigt här i våran stuga.. bretty och jag ficksar oss lite och vi har burjat kröcka, för sen ska vi ut och partaya!!


och jag vet att mina öppdatteringar inte e dom roligaste men de skall furbettras

MOBIL BLOGAR: låt lista på bössen!

hey!

gör en mobilöppdattering nu.  sitter i en buss påväg till ÅRE!!! vi åkte fätt tidigt så jag har såvit typ halva min sömn här i bössen. bretty vacknade nyss till och hon har versta mårgon humöret så hon gav mig nyss en smell och sa FUCK YAH MIKAÄLA DU VECKTE MEG..

inet så kul.. men sånt får man tåla.. jag tror vi e framme rönt 3-4 eller kanshe 5. men jag öppdatterar nog flera gonger önder dagen!

jöste kan skriva låt-listan här ockso:

äbba grön - 800 grader
caråla - fongad av en stårmvind
nanne grönvall - avenshuk
anna book - ABC (LIVE FRÅN MELÅDIFÄSTIVALEN 1986)
amy diamånd - CHAMPIÅN (LIVE FRÅN ALLSON
darin - whay does it rayn
akån - lonly
emilösh - vill du wanna fuck
emilösh - snutt-hatarlåten
steam - na na na  hey heeey goodbye

det var vell en del av allt! låter de inte najs? tenk att swisha ner för bakarna med dom här låtarna plus monga fler i högtalarna.. vi kåmmer bokstavligt talat att vara musiken i bakarna ;-)

dacks att ta öpp min matseck : lappskåjs med rödbetter!!

skriver sän!


tyverr men jag årkar ej

tengkte skriva en låt-lista, alltså music tipps men det årkar jag värkligen inte. jag e fett trött !! men låvar på heders-ord att göra de imårn


godd najjjjjt!

ÅRE IMÅRN!!

drar ju som ni alla vet till åre imöra med bretty!! lengktar sååå myket som tusan!! bretty med...

och jag hade tengkt att om nån av er är sugen på att tevla lite i backarna så kan ni höra av er! ni kommer kenna igen meg på mina kläder som kåmmer vara ricktigt ferg-glada..

men en sak ska ni ha klart för er!!! jag tenker inte missa mälådi-fästivalen, så va biredda imårn rönt åtta!!

nu ska jag snabt ladda in massår med låtar i min coola MP-3 som jag har fått nya högtalare till.. öppdatterar en gong till minst innan jag går och legger meg!

ME DÅN'T LAJK AND ME LAJK
1. fålk som tror att dom kenner fålk för att man vet vem de ä!!

här syftar jag på en del av mina läsare... har hört massor me snack om typ "jag kenner MIKAÄLA för jag läser hennes blog och vet att hon går i fibula". tyker detta e grymt omogät! så sluta tak.. jag veljer noga ut mina kåmpisar som jag låter få bli mina "nermaste vener" och jag låter EJ vem som hellst får kalla mig sin kåmpis.. oki fatat oki?

2. dryga stalker-lässare

här syftar jag ockso på en del av mina läsare.. detta burjar nu bli ett problem... fålk anvender sin fritid för att söcka öpp meg och fulja efter meg för att till äxempel se min "dagens aoutfitt" före alla andra i blogen, folk är ockso inträsserade av att se vilken väg jag går till skolan med mera... SERRIJÖST.. FATTAR NI EJ ATT DE E FETT JÅBBIGT?? de kan vara skåj om de kåmmer fram nån då och då och frågar efter autågraf, för de e jag van med men FULJ INTE EFTER MEG.. oki fatat oki?

3. fålk som kalar meg för FEJK

vadå fejk?? skölle jag lackt ut bilder på meg shelv om jag va fejkad eller??? jag vet att ni bara e avöndshuka för att jag har dysseleckxsi och endo lyckas så bra med mitt liv... inte alla som kan va en sån natur-bägåvning va? nej juste.. så var nöjda med det lilla ni har och sluta jemföra er med meg så ska vi se att jag kåmmer slippa era pattetiska kåmmentarer om att jag e "FEJK". både ni och jag skölle må så myket betre av de... oki fatat oki?


1. att lengkta

finns det någån så önderbar kensla som att lengkta efter någåt kul? svaret e defänitift NEJ .. jöst nu lengktar jag tills på lurdag när jag ska till åre en hel väcka med min kära ven BRETTY!! :-) har furesten schöpt nya tärmo-braller idag på stan.. det kenns önderbart.. att få förbäreda seg för nått kul och räkna ner daggarna..

2. att vara sacknad..

det kenns så jevvla önderbart att vara sacknad... jag e jöst nu de av mina 2 påjkvener som heter farao (han bor i egyptien) och timothy (han e blind).sacknar dåm såklart lite tillbacks åckså.. det kenns bra att dom komer bli glada nesta gong vi ses!!!

3. fursta klass på tåg

har ni nogonsinn söttit i fursta klass??? tro meg, JAG HAR!! men bli inte lessna om ni inte har det för alla har ju inte myket pengar.. det kenns så bra att få sitta i den spesijella fursta klass stolen och skina och visa att man e rik till dåm små fatig-lapparna som ej har råd.. säjer bara HA-HA

HEMMA FRÅN RÖLLSTOLSINNEBANDY

DE GICK FET BRA!!!! JAG HJORDE ÖNGEFÄR 2 MÅL :-) HEHEHE OCH EN SÅN HÄR ASSISANS!

DE KÅMMER BILDER SÄN IJALLAFALL :-)

VI VANN INGEN MATSH TUVERR MEN JAG KÖRDE OMKÖLL EN SUPÅRTER HEHE, WOPPS!!

HAN BLEV FÄTT ARJ OCH SA ATT JAG BLEV UTVISAD OCH DÅ KASTADE JAG IVÄG KLÖBBAN :-O  DEN KOM RAKT I HÖVVET PÅ EN SOM HETER WILMA SOM HAR DAMP OCH EN SYNDRÅM SÅ HON SITTER I RÖLLSTOL.. HEHEH, JISSA OM JAG BLEV JAGAD RÖNT HELA JEVVLA SALEN ELLER HEHEHE..

AJA SKA ÄTA KOS-KOS OCH KUTTER-BÖLLAR NU :-)  SEN SKA JAG ÅKA IVÄG NONSTANS MED PAÅW OCH DESSY OCH DERAS VEN..

CYAA

ATT LENGKTA

jag lengtar som FAN tilll åre som jag ska till med bretty på lurdag!! fett kul

har redan burjat packa1*! har laggt min vibrator av göld på en hedersplatts i veskan min.. såå sött!!!


ijallafall så har några i min klass anmelt sej till röllstols-innebandy imöra med skolan! och det var en, som heter tessa, som inte könde va med så jag ska få låna hennes rölllstol och stella öpp för röllstols-laget!! men jag hjorde de på ett villkår!! att alla där skulle ge mej nån fårm av godis som belöning...

tillslut äfter lite gnell så jick dom alla med på de.. så snacka åm att jag kommer bli fet imöra alltso!! hahahaha...

men ska fursöcka ta lite bilder med min kamera till blåggen ijallafall och jag ska hålla er öppdaterade med resöltat med mera..

dacks att ta en dösch.. blir mer öppdattering efter det!! pöss

har ej så myket att skriva!!

TUVERR SÅ HAR JAG EJ SÅ MYKET ATT SKRIVA. och jag ber om urseckt för den usla öppdatteringen men jag har så myket plögg jöst nu.. .men en sak e säker!! IMÅRN BLIR DET ÖPPDATTERING FÖR FÖLLA MÖGGAR!!!! så ni kan ju kika in då ;-)


ska legga in dagens aoutfitt med mera imårn! så cyaa

HOME SWETT HOME

kåm jöst hem.. och vad möts man av? joo en massa satans kåmmentarer.. TROR NI ATT NI KAN KNECKA MEG ELLER?? det enda jag har att seja är att ni e FETT O-M-O-G-N-A

jag slår vad om att jag e myket snygare, collare, roligare och bettre en era alla avenshuka jevvlar tillsammans!!!

anånyma e ni ockso... serri??? vill ni nått så adda min M-S-N cindirellas.fanmeyl@live.se OCH SEJ DET DÄR ISTELLET, UTAN ATT VA ANÅNYMA.. fegis fegis töttarna på lekis

aya.. skoldaggen har iaf vart fett bra.. utom att några sablans stalkers fuljde efter meg heela vägen till fibula.. fett dryga.. sen kåm ijallafall min livvakt och tog bårt dom..

furesten burjade paåw idag... hon tykte det va fett såft och kul i fibula.. och vi fick god lönch idag också.. vi fick stuvad spänat med raviåli med svamp i.. fett GÅTT... versta lycks-maten..

aya ska ta ett mällanmål. cya!!

FICK PAKET IDAG!!

hemtade ut ett paket på påsten och det visade sej vara en otrolligt ful veska.. FY F*AN sejer jag bara.. ser ut som en withe trash veska...det e den hemska i mitten.. DOM KÖNDE VELL ÅTMINSTONDE SKICKAT EN I EN ANNAN FERJ.. men neej minsann.. fick den fulaste..

den e inte ens värd att låttas ut här i blåggen så den åker raka vägen ner i sopporna..

såg att kissy hade SCHÖPT (hur kan man äns betala ett öre för en sån sablans veska) en lika dan... men det e typiskt henni..


vad tyker ni. hiss eller diss?

TACK FÖR ALLA PAKNINGS FURSLAG!

som ni nog vet vid det här laget så ska jag och min ven bretty till åre på lurdag sen blir vi där i en väcka frammåt!!! låter de inte supper dupper kul?? och som ni nog också såg så fråggade jag er efter packnings tipps i nogra inlegg tidigare och nu har jag kommit fram till att detta är nog det vicktigaste att de får platts i min supper snygga bag!

1. cshampo och ballsam!!
2. meyk öpp!
3. lite seksiga kläder till alla after ski's vi skall gå på!!!
4. tärmo-braller och en skidjacka
5. seksiga skid-glassögon med styrka i (jag ser doligt i snön)
6. ett par heta mössor i rägn-båggens alla ferjer
7. min blågg datta (OFCÅRSE)
8. fina tåffsar och hårspennen till after ski
9. min vibratår i göld (FÅR EJ GLUMMAS!!!)
10. min coola fik-lampa som kan lysa i både grönt, gult och röd!!!

+ kamära och ladare och pängar och måbil och dattan och min vibrator i göld soklart

Det låter vell rimmligt? Det enda jag är orolig för är att jag packar ner hur mycket kleder som helst, sen glömmer jag tex min vibrator som e det vicktigaste tråtts allt så jag inte kan ha en enda mysig stönd med meg shelv på en hel vecka, eller bateriladeren till kamäran så jag inte kan ta obilder osv ovs.. Jag har en inte äns en pracktiskt väska att ta med, så jag ska också köpa en spårtväska under veckan..


dacks för en dösch.. CYA

MIKAÄLA E HAPPY

 i'äm happy today!!! jag fick VG PÅ MIN REDOVISNING :-) sen kenner jag meg såå glad för er fans som jillar meg och min blog.. det får meg att fortsetta bloga..

och detta inlegg leder till en dagens fråga!!!
säj en bra och en dålig sak med min blog!!


jag tyker att det skölle vara kul att veta vad ni tyker och så!!


nu ska jag keka ett mellan mål.. öppdatterar senare och då vill jag ha masor med kåmmentarrer som e svar på frogan här åvan!


LISTA!!1. såkallade storblogare som ej öppdatterar mer än 2 gonger om dagen

licksåm, varfur skall dom tjäna kash på sin blog när det finns sirkus 473545 andra blogar som öppdatterar minst döbbelt så monga gånger om dagen och som dässutom inte tjenar ett SHITT.. blir så jevvla vansinnig!!!!! var tror dom att dom sysslar med va?!!?!  och jaa, ni läster rett, det är min trogna ven kensa jag syftar på.. det versta e soklart att man MERKER att dom öppdatterar bara för att dom e tvöngna.. alltso... eftärsåm dom tjenar pengar. så jag sejer bara en sak: BÅJKÅTTA SKIT-BLOGARNA!!

2. I taket lyser stjernorna

syftar soklart på både filmen och boken.. vad e de för jevvla crap som fålk läser nu för tiden??!? och filmen sög lika myket som boken moste jag säja.. handlar om en lite NOBODY såm råckar bli ven med en jevvla fästar-fucker som super skallen av sej var och varanan dag... E DE KÅNSTIGT ATT VARENDA ÖNGDOM DRICKER ALKOHÅL NU NÄR DOM GÖR FILMER OM SONT VA??? nej det e inte konstigt!! BÅJKÅTTA SHITTEN!  holler ni inte med?
1. MIN BLOG!

det e vell ganska shelvklart ejentligen.. licksåm.. vem jillar INTE min blog?? svaret här e soklart INGEN.. det ända är att jag har en del avundshuka stalkers.. det är det enda.. som kallar mej fejk med mera.. men det är bara ren avundshuka.. Målet med min blog var att furendra världen.. och visst har jag lykats med det :-) HELT KLART.. så derfur lade jag min egna blog här på jillar listan..


2. Åre vecka 9!

Det e så J*DRANS kul att åka skidor, eller snåwbåard :-) finns det nogot så öppfriskande som att svischa ner för backarna (svata backar soklart) med ett par glidande plankor på fossingarna.. svaret e soklart NEJ.. att åka skidor eller snåwbåard e det mäst öppfriskande som finns. Jag och Bretty lengtar ijäl oss.. GE OSS ÅRE NU!!!<333

SVAR PÅ TAL!!

Postat av: Louise

om man har dyseleksi kan man ju förfan stava sitt namn, det kan inte ens du?
sluta lek

svar: eh, urseckta meg men nu burjar jag bli ricktigt furbanad här.. HUR I HÄLLVETTE VET DU HUR MITT NAMN STAVVAS PÅ RICKTIGT? nej presis!! DUVET INTE ! jag kanske e döpt till MIKAÄLA eller hur!!!?"?" ja jöste så piss off, jag ägde deg din jevvla sucker


GOD MÅRGÅN

ursäckta för att jag ej har öppdatterat ennu men innan jag gick och la meg så tog jag några shåttar eftersåm jag va fett ut tråckad så nu e jag fett backis :-S onödigt verre

aya idag ska jag hem till jessicka och plögga.. vi skulle nemligen skriva ett möntligt redovisnings arbete tills imöra.. så vi ska ficksa det idag..

ska gå och keka lite nu men jag låvar att skriva mer sen!! pöss

EtT SiStA iNlÄgG fÖr IdAg/ikvElL/iNaTt

det har varit en önderbar dag idag. mälodifästivalen OCH alla jertans dagen. kan knappast bli bettre än så. äftersåm att min ena påjkven bor i egyptien och min andra är blind så blev det inte myket råmantik för min del idag men vad jör det när man har en vibrator i göld? ;-) elskar henni <3 men nu är jag trötter så jag ska ta och krypa till koys fast furst ska jag pussa oloff godernatt. vi hörs imorgån mina elsklingar, jag kåmmer alldrig att glumma er för ni betyder så jevla myket för mey, glumm andrig det!!! för då vet jag inte vad jag jör. jag ber varge dag och natt att jag ska få ha er kvar hos mey <3

GODERNATT UNSKAR MIKAÄLA <3

"Alla hjertans dag inlegg"

Soklart moste jag svara på era frågor om vad jag ska göra idag, det är ju alla hjertans dag! Och såm ni alla vet har jag facktiskt en påjkven även om han inte syns här i blogen så åfta. Till ock med så har jag facktiskt 2 påjkvener. Men tyver ska han vara hemma i egyptien, och den andra e tyver blind, det betyder att det nog inte kåmmer henda nott spesiellt.. Vad som hender sen får vi se!

Här är iallefall tipps till er som ni ka anvenda er av;


  Pimpa dina underkleder!

Alla blogare sejer ju att man ska schöpa snygga underkleder för att krydda till det där hemma, men tenk om inte slantarna i sparbössan recker till då? Då har jag ett supper-dupper-bra tipps! Pimpa dina underkleder med hjälp av säckerhettsnålar - tyglappar - knappar - paljätter - refläx tyg osv osv. Ta fram symaskinen/nål och tråd och sy på små sötta saker lite huller om böller


Skicka sms/medelandä på fejsbook

Det bihöver inte vara någånting spesijellt, men visa att du inte har glumt bort nogon! Alla hjertans dag bityder inte att man endast ska spändera tid med sina partners, utan med alla sina närra och kärra! Glum ej bort mammsingen eller pappsingen heller! Det recker med att du skriver till äxempel: "du e söt, jag jillar dej", "vill du kn*lla", "hej pöddingen, står du här och dallrar" osv osv.


  Singel? Deppa inte!

Som jag skrev innan, du kan inte rå för att ingen vill ha deg.. som ni alla vet, DET FINNS INTE EN PARTNER TILL ALLA! Så derfur kan ni ju glädja er åt att det var jöst ni som fick vara lite unikare en dom andra som facktiskt har partners. och framfur allt; JEMFÖR ER EJ MED MEG, eftersåm jag e ennu lite unikare och har skaffat meg 2 partners.. och ett tipps till er som kenner er  lite däsperata: BLI HOMOS!! annars kan ni tenka sohär: alla kan inte se bra ut .. så sant som det är sackt

YEEEEEAHH

H.E.A.T OCH MÅNS SELMERÖV GICK VIDARE TILL GLÅBEN!!!!!! KAN DET BLI BETTRE? det vet bara gudarna...

skandal att amy daymånd gick vidare till andra shansen .. men sånt är livet :-/

nu ska jag och oloff fira med lite eppelmust och lacky strayk!

MÄLODIFÄSTIVALEN!! JAG KÅMMERNTERAR IJEN:

NU ÄR DET DAKS IJEN :-D :-D1. lili och sössi:  VAD SJÖTTON ÄR DETTA? två medelållders-tanter som sjönger om himlen :-S nää , hiss eller diss? shelv tyker jag fet-diss. även omog1 av dom att herma abba och brittney med att sjönga "gimme gimme gimme" :-S men ett plus för elden i slutet av framtredandet ...

2. nasse lindh och bandet: härligt drag i denna låten!! jillar även hans dans-moovs ;-D fast rett kriminell låt-tekst, om att han ska slåss... nää sånt jillar jag inte. pöbliken värkar jilla denna låt ijallafall, alla sitter ju och sprattlar med balleånger i löften. ferjglatt :-)

3. jännifer brown: en löngn låt som faller oloff i smaken, men dåck inte mey. och det är ju vad jag tyker som räknas. jag jillar inte alls denna låten så nu drar jag och pinkar. liksåm, det är ju inte som att man missar nått liksåm ;-P

4. h.e.a.t: HÅRDRÅCK FÖR FÖLLA MÖGGAR!!!!!!!!!!!!!!! ååååååååhh yeeeeeeeahhhh. sångaren har fett snygg frisyr och juvlig röst ockso!! denna låten jillar jag myket, tror stark på att denna går vidare alltso!! fy sjötton vilket drag alltso!! ska head-benga lite nu :-P

5. markolio: härligt att få se den snygge markolio i detta prågram! coola scen-kläder och söt låt, denna kåmmer spelas flitigt i min free-stayl. han har så vakra blåa ögon som tränger in i min själ och låten förtrållar mey från tåpp till tå <3 önderbar eld-grej ockso :-D ni som kenner mey vet ju att jag elskar eld, fyvärkerier och eksplosioner.

6. amy daymånd:  vad sjötton gör den lilla lymmeln i detta program? :-S SATAN vilken jevla glitter-kappa hon har på sey! bögig låt, mes-röst och allment BÅRING! oloff jillar därimot denna låt, han har även fått bånge......

7. kookis and beans: gud va vacker låt <3 hellt klart en av mina favoriter. är värkligen svag för mun-spel.. sitter aldeles tårögd och vaggar i tackt med musiken <3 heja heja heja kookis and beans! denna låten berörde mey värkligen...

8. måns selmeröv: satan pärkile vad snygg han är!! får ju kåtslag!!! poppig låt som jag tror går vidare, för svänska fålket ÄLSKAR måns! oloff sheykar låss för fölla möggar! jag ska jåyna honom nu! ÅH YEAH! hey-döndrande bra låt alltso!


nu ska det bli spennande att se hur de går för alla bidrag! 

FURSENAT INLEGG

tog dena bilden på meg imårse, eller retare sagt, oloff min broder tog den, blev nöjd med den :-) ijallafall är det dagens aoutfitt som jag glumde legga in tidigare idag så de får bli nu. bettre aldrig en sent som man brukar seja :-P

- en fin kåfta i senaps-ferj. WARNING: reyäl urringning!!
- stilrena och råsa byxor som jag köpte på peace and love-fästivalen :-)
- höga klakar! finns inte så myket att seja om dom utom att dom är dö-läckra, eller vad sejer ni?

nu ska jag nanna kudden. pöss på röven mina elskade blågglesare, jag finns altid här för er vad det en är! <3


ps. kanshe daks att raka ögonbrynen eller tycker ni dom är okey? :-/

Väcka 9 e jag bokad! jag åker till Åre med Bretty!

WÅHÅÅ! Det kåmmer bli sååå kul alltso, kan knapt venta! Venta tills jag får schöpa snygga kläder som jag ska ha i skidbackan dvs.. Hyr myket ska man packa ejentligen? VI ska vara där en hel väcka, och man får ju inte glöma afterski varje kvell eller hur? ;-) Ska man värkligen ha en resveska, eller funkar en vanlig "bag"?

Hälp me! Vilka av dom här ska jag välja? Allt kommer från stejdium!

Och tenk vilka rolliga inlegg det kommer vara därifrån..

mys-kvell

SITTER HÄR MED DESSY OCH PAÅW DOM VEGRAR SNAKA MED VARANDRA MEN BÅDA VILLE VA MED MEG..

FAST NU BURJAR DOM BLI SAMS LITE MER!! TACK VARE MEJ!! DET VAR JAG SOM LÅSTE IN DOM I ETT RUMM OCH SA ATT JAG SLEPPER INTE UT ER OM NI INTE BLIR SAMS... SÅ NU E DOM PÅ GONG ATT BLI SAMS IGEN.. BRA VA???


och till er jevlla nållor som kallar fålk för fejk, HALLO VET NI INTE VAD FEJK ÄR ELLER??? JAG E FAN INTE FEJK, OKI FATAT OKI?

aya öppdatterar snart

FRISCKIS OCH SVÄTTIS

kåm nyss hem från frisckis och svättis, har varit där på ett kick-bocksnings pass och tränat skallen av mäh..

men nu kenner jag meg fett frech och smal ijallafall..

woups kårven kockar över måste rusa

FREDAG DEN 13

FETT MYKET OLYCKS-DAG!!!!

MOSTE BARA REDA UT EN SACK MED ER + dagens fråga

som ni kanshe vet så bråkar dessy och paåw, bråket e om MEG :-o fett omogät ejentligen.. fast kenner meg endo lite hedrad..

jag såg dom bråka på stan,

dessy: NEJ MIKAÄLA VA MIN KÅMPIS FURST!
paåw: men hon är min kåmpis ockso!!!!!! *smeller till dessy på nosen*
dassy: FYFARAO VA BITSCHIG DU E PAÅW * burjar grinna*
paåw: eeh jevvla bebis du e dessy!! din piss-påtta
dessy: men alltsoo, jag packsade MIKAÄLA furst!!!
paåw: alltso du ska bara holla dig bårta med dina sablans tassar från MIKAÄLA..
dessy: fasen va döm du e din dömma blåndin!

ni kan nog jissa hur det hela slutade.. joo ni jissade rett.. paåw lipade åt dessy och jick sedan där ifrån..

kenns ganska svårt om jag skall bihöva velja mellan dåm..
Om jöst DU var i min situatijon, vem skölle du då velja? Paåw eller Dessy?


vill att ni alla svarar på dätta så jag får lite hjelp


det var allt för jöst nu men jag återkåmmer

sharader på fibula todey

japp! ennu en gong läste ni rett, vi lekte sharader på fibula idag, det var liksåm lite hjärn-jumpa. det va fett kul!! jag va så jevla bra, INGEN lykades klura ut vad jag förestellde så jag fick stå där i sirkus 15 minutter tills lillä-mor tvingade mey att låta nån annan köra :-@ jag blev fett lack så jag la mey på golvet och skrek och spratlade. ijallafall förestellde jag en flugsvamp. då stog jag helt stilla och viftade med armarna. fattar ni? annars är ni ju totalt pantade :-S
orkar inte biretta mer om sharaderna. till lönch blev det stuvade potäter och stekta kaviar-korvar (fibulas egna resept). smakade najs :-) könde dåck ha varit lite mer krydor i men man ska ej klaga, tenk bara på barnen i kiruna ... :-/ när jag skölle hem sen var det fett halt ute så hallkade jag och slog i bak-stjerten. den är röd som attan nu och det svider :-( oloff ska hjelpa mey att smurja in den nu med en salva som gör så det inte svider så myket. så jag öppdaterar lite senare, bye :-)

tisdag och datakönskap

hey alla! sitter i fibula i datasalen. vi har nemligen datakönskap idag. det är ett av mina favvo-emnen :-) synd bara att vi har det så sellan :-( denna gång ska vi ijallafall få lära oss att få spela harpan. det är ganska klurigt men jag burjar få klemm på det :-) blev bara en litte upp-deyt här i blåggen nu. har inget mer att tillägga. skriver kanshe sen, bye! <333

snart dags att nanna kudde

sitter här i min lilla lägenhet i nacka. det är änsamt och tyst. det enda man hör är judet av datans eviga sörrande. jag har nyss varit i min kök och hjort iårdning en macka med leverpasteyen och majonäs på. ska setta på min nya favorit-radio-stashon nu. http://player.emunityedge.net/player/aftonbladet_se.html . herligt!! mackan smakar gått som attan. jag kenner hur mina ögonlåck burjar bli tönga och kraftiga, prisis som amir .. påtal om amir, visste ni att det är 50 % shans att det är han som är papa till min gravida mage? :-S moste fan testa han spärma i DNA-test så man vet om man ska jöra avbårt, vill ju inte ha en ful unge liksåm. imårrån blir det tidig skola för min del så jag ska dra och nanna kudde nu. hejdå mina hjertebarn, elskar er otrolligt myket, SVIKER ER ALLDRIG! kom ihåg det, tilsamans ska vi kempa och övervina alla redslor. inget kan ståppa åss nu för vi har det viktigaste av allt - varandra! <3 godernatt, låt gud vaka över er prisis som meg.

mondag på fibula

vacknade bara 20 minuter innan jag var tvöngen att gå för att kåmma i tid. jag veckte snabt paåw, och vi  burjade sminka åss med smink och meyk öpp och sen kåm vi försent till fibula bara för de.. chärstin blev myket arjare enn hon redan var (hon var arj för jag skålkade, se inlegg lengre ner). jag fick direckt setta på meg dömm-struten och ha den på meg hela dagen sen...

och varfur jöst paåw fuljde med meg till fibula e derfur att hon kanshe ska burja där i min klass.. eftärsåm hon inte sköter skolan så bra, så då e ju fibula ett bra alternativ för dåm som har lite svårigheter..

ijallafall tykte hon att min klass va fett bra utåm att  larsa (en kille i min klass som har adhd) tog henni på rumpan..  så jag tror att hon ska burja!

efter fibula åt vi på tackos-bar ijen och sen drog jag hem till min lägenhet i nacka och paåw åkte hem till sey..

jag tror nog att paåw kåmmer tilbacks senare för vi ska treffa tomothy och hans kåmpisar.. (timothy e min ena påjkven för er nya läsare)

dacks att ta en dösch så jag e fresch tills min treff med timothy.. Cya

fyllor - del 2 av mitt liv innan blogen!

nu har vi kåmmit hem från tackos-bar och jag är mett och belåten. så nu tenkte jag dra igång del 2 av "mitt liv innan blogen". i denna del kåmmer jag att biretta om:

min fursta fylla
 min versta fylla


MIKAÄLAS FURSTA FYLLA

det var sommaren 2006. då var jag 12 bast. skulle fylla 13. jag och några kåmpisar hade fått lite alkohål av några eldre grabbar som hade spanat in mey. vi ventade tills det blev kvellen och så satt vi åss i en park och söp för fölla möggar. jag hade inte tenkt att dricka så myket men jag ville ju inte verka klen så jag drack 13 starköl på 10 minuter. alla hejade på mey och sa "MIKAÄLA MIKAÄLA DRICK MIKAÄLA *klapp klapp*" och jag blev soklart fett pepad av det. jag blev dyngrak som ett jevla svin och vinglade åmkring och vrålade "ta mey bakifrån". skemmit eller vad :-S .. sen har jag fett myket minneslöckor. sen kåmmer jag ihåg att jag vaknade nesta mårgån och då låg jag shelv i dendär parken och runt omkring mey var det föllt med spyor och min truja låg brevid mey. vilka minnen <3


jag ligger deckad i parken. kensa fotade mey. taskigt eller vad? >:(

MIKAÄLAS VERSTA FYLLA

jag hade prisis fyllt 14 bast. jag och mina kåmpisar kensa, amir, jessika & henryetta hade skaffat vådka som vi la i amirs handveska för vi ville ju soklart inte att non skulle se den. sen drog vi till grönalönd och åkte karuseler och hade fett skåj. minns även att jag shäkade 3 såckervadd och en varm-kårv. sen tog vi fram vådkan. jag drack inte så myket furst. vi blev lite lölliga och de va så jevla kul så jag drack halva flaskan prisis innan vi åkte fritt-fallet. när vi var hugst öpp så spyde jag så det splashades där nere och alla ba "åååååhh fett eckligt". jag skemdes som fan. på väg ner gick det fett fort. jag spydde soklart ijen. dom som arbetade på grönalönd blev fett lack på mey och jag deckade i fritt-fallet-stolen. asso jag har aldrig skemts så myket. alla fotade mey (såg bilder äfteråt) och sen kom non och bärde bårt mey och tog tog in kensa, amir, jessika och henryeta på förhör inne på ett kåntor. jessika burjade gråta för hon är en jävla fjålla haha. vid dethär laget hade jag vaknat och rest mey öpp. jag gick rett in i en vegg inne på kåntoret och ramlade baklenges och slog huvet i ett bord så det burjade blöda. fick åka abulans till shukhuset. sen blev mina fureldrar fett arja på mey och jag fick rumsaräst i 3 dagar :-| :-S , jessika skratade och sa "ha ha TÅRSK". jag klubbade till henne med oloffs beysbåll-trä så hon fick hjernskakning. asså jag var fortfarande föll när jag hjorde det. detta kanshe inte låter så illa men ni kan bara holla keften för det var fett olagligt och allt :-P. kende mey lite cool sen äfter för alla visste lixåm vad som hade hent. var backis i 1 vecka efter detta så ni vet :-PJaa det var det... inget spisjellt ejentligen ju :-P alla har vel vart med om sånt.
(om man inte är en nålla vill seja) i nesta del har jag inte bestemt mey för vad jag ska beretta om än, har ni några unskemål? :-) påsta en kåmmentar, pöss! <3

tackos-bar NESTA!

jaa ni leste rett, nu drar vi till tackos-bar :-) ska bli supper dupper gått och jag har lengktat hela dagen alltso..!

vi blir bara bårta ett litet tag och sen åker jag, paåw och dessy hit ijen! vi ska vell bara ta de löngt ikvell, blir nog inget kröckande! jag låvar ijallafall att sen så kåmmer del 2 av mitt liv innan jag burjade bloga!

som jag furstådde så blev det soklart en sucksé! fast hela blogen min e ju en sucksé så det är inte så kånstigt ejentligen, eller va sejer ni mina fans? ;-)

aja nu ska vi dra oss! pözz(K)

supper dupper glad e jag!!

varfur jag jöst e supper dupper glad e för att så monga har hittat till min kära dyseleckxsi blog!! välkåmna!

är det nott ni öndrar över så är det bara att froga meg så svarar jag antagliggen i ett inlegg eller i eran blog eller i meyl!

jag skikade nyss ner paåw, dessy, bally och davidd till afferen för att schöpa lite nytt snask såm vi kan mömsa på när vi ska kålla på film.. mys-mys!!

slenger in en fett bra låt ockso!! pösseNdånt' speak!

godmårgon

vacknade nyss öpp av att dessy håppade i sengen. paåw fick versta dampät på henne och daskade till henne i hövvet så jöst nu ligger dessy och gråter.. bally sminkar seg och davidd kållar på tevä.. paåw sitter här brevä meg och hon hälsar pöss till alla er lässare!

idag ska vi vell bara ta dä löngt och kålla på nogra rullar eller så.. ska bli fätt skönt och ikvell drar vi och kekar på tackos-bar. såm vanligt ;-)

men ska gå och ficksa håret i två sötta tåffsar.. vi sess!!

elvärket - del 1 av mitt liv innan blogen!

eftärsom ni inte vet nogot om mitt liv innan jag burjade bloga så tengkte jag biretta lite nu :-)
detta är del 1 som jag kallar för elvärket.aya jag låter bilderna tala för seg shelva:(fett ful bild på meg här ovanför men jag bjössar)jag var som ni ser en yber-fjårtiz med fett myket faondayshon och idomin. jag skapade även trenden med idomin-streck på kinderna :-P det är något som jag inte är spisjellt stålt över.

jag tog varge tillfelle jag hade att dra till mitt paradis elvärket. jag var dråttningen där. alla flåckades runt meg, ibland kom jag inte ens ut från ringar som skapades ;-O .
jag var en hujdare på att shejka. jag strullade med allt och alla och vart en riktig pleyer. jag blev kalad för köns-ord av vissa fålk som var avundshuka på meg (alla var det ejentligen men alla jick inte så longt så dom sa köns-ort till meg)

påjkarna på elvärket flåckades som höngriga hundar rönt meg och man såg nestan dreglät rinna från deras små leppar som bara ville ha mina MIKAÄLAS leppar mot seg. det är klart att det var jåbbigt ibland men jag hade ijallafall kul!

när vi köade till elvärket hörde man folk viska och tisla och tasla om meg. flera gonger har jag vart med om att påjkarna går fram och kenner på min rumpa helt utan att froga.. men äftersåm jag va yber-fjårtizz så bryde jag meg inte, jag tykte bara att det var myket kul att se mina kåmpisar och alla andra flikor där inne helt avunshuka på meg..

en sak såm jag solklart mins från elvärket-tiden är att jag altid jick rönt med en ekstra idåmin-tub i min veska, för OM min idåmin skölle ta slut så tykte jag att det var katastråf..


men nu har jag mognat och blivit cool och har en av verldens stursta blåggar. finns inte så myket mer att seja om detta, ni kan nog lista ut det shelva.

i nesta del av "mitt liv innan blogen" berettar jag om min fursta fylla och samt min versta fylla, låter najs va? missa inte det vad ni en gör. har ni också haft en fjårtiz-period i era liv? beretta för meg!! hihi pözz (K)

dacks att stenga av dattan

nu ska jag, paåw, dessy, bally och deras ven davidd kålla på film :-) låter kul va?! det blir anna francks dagbok.
den verkar fett bra ijallefall.. sen efter vi har kållat på film så ska vi alla såva här, eftersåm jag har FF, men inte OF tyverr ;-( (oloff fritt). vi måste dåck ha ljudet avstengt på teven för annars kan han inte såva säger han, men det går nog bra endå :-)

stracks kåmmer ett inlegg om mitt liv inan jag burjade bloga!!

aya dom roppar på meg nu så måste rusa!!

CyaH

ny desajn

som ni kanshe ser så har jag desajnat om blogen min prisis.. men detta kåmmer ej bli så long-draget äftersåm oloff spydde av den.. och då kanshe ni tenker såhär: "men so wath, han e bara en klenis"

men såhär ligger det til:
han må vare en klenis men han är mer en bara det! han e min BROR!

ajaa.. dessy och paåw har bjudit hit lite fålk, vet dåck inte ricktigt vilka men det blir nog kul :-)  ska väl lada ner non liten filmrulle som vi kan schilla och kålla på.. låter najs huh?

Cyaa

SVAR PÅ 2 FROGOR JAG FICK TILL MEYLEN!

1: Vart bor du egentligen?

jag bor i nacka i en egen lägenhet (jaa, det är sant att jag bor grane med kensa, och det e på grönd av att hon shatade fett myket på att jag skölle flytta in breve henni) och sen ibland bor jag med mina fureldrar i bland anat: tumba, bårlenge, sålna med mera.. (vi har monga hus derfur att pappa bihöver det)


2: Vad hände med din syster Patricia?

när jag var på min fursta resa i egyptien (den gongen jag trefade farao fursta gongen) då fursvann pattrisia när vi var och kållade på alla pyramidder.. sen har hon inte kåmmit tillbacka ennu..ps: ny desajn på g! urseckta om det ser lite rörigt ut!!  ds:

ALKASAR TILL GLOBBEN!

Det var vell ganska rettvist eller vad sejer ni?? dåck så sitter paåw och stor-bölar på gålvet.. hon hejjade nemligen på Mary sernhult.. Dessy hejjade tråtts allt på nömmer 2 (smör-låten) för hon tykte han va fätt med snyg.. vilket e helt sant..

nu blir jag tvöngen att göra en övermanöver mitt i inlegget:

VADFAN TENKER  SWENSKA FÅLKET MED.. VEM F*N LEGGER NER PENGAR PÅ ATT RUSTA PÅ EN ÖGGLA???? :-O jag blev fett paff :-o låten SÖG...


urseckta meg. men tillbax till emnet..

aya ska keka lite mer snask nu osåvidare... blir vell fler öppdatteringar ijallafall eftersåm jag, dessy och paåw ska såva här och vi fönderar på att dyngna!!! en ricktig blåggkvell blir det alltso.. men ska kika vidar nu och såå...

bye sålengesejer bara ett ord

... SKANDAL !!!!!!!!!!  S K A N D A L !!!!!!!!!oki de va 2 ord men SO WHATT????? HUR KUNDE CAROLINE AFF ÖGGLAN GÅ VIDARE? ska pärsonligen åka öpp till jöteburg och klaga och kanshe även kastrera henni. och att dom ens har mage att diskvalifisera shirly :-@ fifasen, kommer inte könna sova inatt .....  får håppas att nesta avsnitt av melodifästen blir bettre. annars vet jag inte vad jag gör. för detta är min favvo-program .. :-/

MIKAÄLA KÅMENTERAR...

...MELODIFÄSTIVALEN:


låt 1. denna låt tykte jag myket om. heftigt med klåck-ljud och balla scen-kläder! en av favoriterna!

låt 2. denna låten var lite för smörig för min smak men killen som sjöngde va fett söt ;-P oloff gillade därimot låten :-P

låt 3. SHIRLY!!! BÄST I TEST!!! hejar hittills på min lover shirly <3 bra låt och bra utstrållning!

låt 4. minns ey denna låt, så dålig va den ;-P killen liknade tyverr danny ... :-S oloff gilade denna ockso... :-S

låt 5. emilia...vad ska man seja mer än att hon suger rövsvett .... nää ingen hujdare. åker ut direkt kan jag ana.

låt 6. coola alkasar är tillbaka och lika balla som vanligt!  låten är riktigt svengig.
nått som kåmmer spelas flitigt i min freestayl :-) STAY THE NAYT!! <3 saknar mangnus barra :-(

låt 7. caroline aff ögglan ... liknar en crack-hoe. skölle rekåmendera en tandstelning och ett par byxor.
snälla snälla snälla snälla HÅL KEFTEN CAROLINE!! din låt suger rent ut sakt. men skorna va riktigt leckra!

låt 8.  disskånekt me!! HERLIGT MARY!! riktigt bra låt. det är sånt här svenska fålket vill höra! ett plus för den slampiga klenningen och balla skorna ockso :-) riktigt stilrent.  WOOOOHH!VAD TYCKER NI???

MÄLÅDIFÄSTIVALEN

MÄLÅDIFÄSTIVALEN - NESTA! sejer jag bara.. paåw och dessy kommer över till meg och kanske även bally..  vi ska soklart kålla på mälådifästivalen ikvell.. :-) ska furst möta upp dåm på stan och så ska vi keka tackos-bar. hihi som vanligt da.. :-) men de e SÅÅ smasckens asso...  och sen vandrar vi vell vidade till nogon goddis-affär eller nott.. blir att schöpa fätt med goddis alltso.. sen ska vi vell ockso köpa KOLA och REDBÖLL.. hahaha.. e lite smått beroände av redböll moste jag erkenna..

nu ska jag ficksa lite små greyer här i min lilla lya.. ska legga mina finaste och gossigaste köddar i soffan till exämpel..

men vi hörs snart med en till uppdejt!<3

pösseN

BAKISS SOM IN I HELLVETTE :-S

Ja ni läste rett, jag är bakiss. drack hur myket som helst igår. två glas med icas eppelsider, en tesked vodka och lite cola för att vara exakt! paåw och dessy deckade redan vid 12-slaget. vi treffade aldrig jessika. hon stog och ventade på åss i 2 timmar på platan haha. hon hade blivigt uppraggad av nån emo-kille och fuljt med han hem och där gick det vildt till ;-P. inte så lyckad kvell om man sejer så men vi ska soklart treffas ijen nesta hälg och fästa mer :-) vill ni joyna? meyla då: cindirellas.fanmeyl@live.se . finns ej så myket mer att biretta om gårdagens partey så jag får vell skriva lite om nått annat. tilleksempel om att perca meg. navel-percing tror jag det blir för ni har rustat på det jö. och ikvell blir det melådifästen på TV. ska shelvklart sitta bengkad framfur min TV med en massa godsacker att zmazka på. ni då? och jag vet ey vem jag heyar på än men jag öppdaterar soklart senare och birettar. låter bra va? detta inlegget blev lika kasst som en crack-hoe så jag bjussar på en video ockso:
min nuvarande favvo-låt. det är ett nytt band som sjunger :-) fett bra och vakert.

KOM IHÅG DETTA


BESTA PARTEY LÅTARNA


---> kvellens aoutfitt <---
kvellen till ära har jag sminkat mey med lila ögon-skögga!
hiss eller diss?? shelv tycker jag fet HISS!
tyverr ser ni inte mina skor... DEAL WITH IT LOOSERZ !!
men äftersom att ni är så nyfikna så kan jag tala om att det är ett par jumpadåjjer :-P trujan har jag baxsat av oloff om ni öndrar!

k v e l l e n s p l a n e rKONSÄKVÄNSER

ni läste rett... fibula ringde hem ... :-o BARA FÖR JAG SKÅLKADE (se inleget neranförr)

dom sa att när jag kom på mondag så skölle jag få gå rönt med dendär facking döm-struten på hövvet heela DAGEN :-o
 
jag blev fett arj på mina dumma fröken CHÄRSTIN (det va hon som rang hem och sa de med döm-struten) hon sa ockso att NU skulle jag inte få vara med och öppträda på klasens-timma häller... FY-FA-RA-O sejer jag bara...

aja.. nu blir de ficks-ficks sen partey-partey :-)

jag skålkar

heej! hade fett kul med bretty igår. furst plöggade vi. det gick bra om jag får seja det shelv. sen kållade vi på tv. inget spesjellt program, zappade bara runt lite ;-P. sen gick bretty iväg en stund, när hon kom tillbaka hade hon 2 glas och en flaska vin med sey. så det blev till att supa för fölla möggar alltso! vi blev fulla som svin. kissy ringde och undrade om hon och bretty skulle ses i heljen men bretty va dyngrak och skrek "BOOMSHAKALAK". då la kissy på :-S skum meniska. efter det satt vi på music och sheykade asset av oss till lite westlayf. sen deckade vi. nu är jag fett backis så jag skålkar idag från skolan. jag har aldrig skålkat förut så dethär ska bli jete-spenande!! berettar om kånsekvenserna senare, när det har blivigt några alltso :-P. nu ska jag såva vidare. bretty snarkar som en ståck här brevid mey. aya bye loverboys!

FÖNDERAR PÅ ATT PERCA MEG..

VART TYCKER NI JAG SKA PERCA MEG ISOFALL??
(bilder lånade av goggel)

1:


brust-vårte-percing (jag e dåck en tjej)

2:navel-percing

5:i leppen

6:åvanför leppen

7:i töngan


RÖSTA VILKEN JAG SKA PERCA MEG I GENOM ATT SKRIVA RETT NÖMMER..

vad tycker ni?

heey! kul att ni jillade frågestönden! shelv hade jag megakul när jag svarrade på frågerna :-) tycker ni att jag borde fortseta med sonna här saker? tyck till furfan!!! hmmm... jaa vad mer!? ska vel möta upp bretty snart. vi ska plugga lite tillsamans hade vi tenkt och drika lite sha-latte. ska bli najs. sen sover jag furmodligen över hemma hos henni eftersåm att det blir rett sent och jag vill inte ta tönnelbanan på natten shelv. ska beretta vad som hende senast jag hjorde det :-S det var typ klåckan 2 på natten och jag va påveg hem från en fest på kungshollmän. så satt jag i tönnelbannan och då kom det en full man, typ 40 bast, som satt sey brevid mey :-S det fanns inga mer platser men liksom HALLO? man står vel då??? iallefall så burjade han snaka med mey. han ba "hey". jag ba satt där och va fett redd. sen sa han "är de du som är MIKAÄLA?" jag svarade fortfarande inte. då blev han aldeles galen och skrek över hella ståkhålm "SVARA! ÄR DE DU SOM ÄR MIKAÄLA?" jag burjade darra som en rosenknåpp och håppade av en stashon för tidigt och fick gå hem sista biten!!!!!! vad tyker ni om detta? är det rett att jöra såhär mot mey? diskuttera!!! jag ska starta en fånd som heter "stoppa krenkningarna på tönnelbanan". låter bra va? då kan alla kenna sey tryga. nu ska jag som sakt möta öpp bretty. hörs imårrån, hejdå mina mandelgryn <333

SVAR PÅ FRÅGERNA I FRÅGE-STÖNDEN

Postat av: sara

hej, hur kom du på att börja blogga trots din "extreama dyslexi" ? din blogg äger, puss

svar: Jag tykte det var dacks att furendra värden!!.. såå.. jag tengkte att jag ska hjelpa alla er som inte e normala där ute jenom att stötta er med min super frässiga blog.. och såm ni vet så fönkade det ockso.. kan knapast gå på stan lengre ;-)

Postat av:

kan du skriva vanligt eller? :)

svar: vado vanligt???! vad sjötton menar du med det? jag skriver PRISIS som alla andra- LIKA vanligt!!! oki fatat oki?

Postat av: Pineapple

Har du någon unik och individuell ideologi?
I sådana fall - Hur möter du gryningen på bästa vis?

svar: ideolågi?? SVENSKA TAK.. nej men ijallafall så jillar jag att kålla på grynningen från min ballkång..

Postat av: kristina

har du kommit in i puberteten? berätta om hur det var!

svar: jaa det har jag facktisckt tror jag.. det kenndes VELDIGT spenande moste jag seja.. de hende så myket på en gong.. jag tror att det var P.G.A. pubärtetän jag burjade bloga. SÅ TAKA INTE MEG, TAKA MIN PUBÄRTET..


Postat av: peter

varför började du blogga?

svar: det var lite tak vare pubärtetän som du ser på frågan åvan.. och sen var det nog för jag vile furendra värden.. vilket jag nestan har lykats helt med :-)

Postat av: annette

vilka bloggar läser du??

svar: soklart mina nermaste vener, det är altso: kensas, kissys, amirs. sen lässer jag ockso classes.. han e ockso min ven..

Postat av: kENZA

hur lång är du och vad väger du?

svar: jag e en kårt liten räka på sirkus 160 centimetär.. jag väger cirkus 49 och en halvt.


Postat av: KENZA

Hej MIKAÄLA =) hur lång är du och vad väger du? Min modellagentur har frågat om jag kunde fråga dig om du ville börja modella med oss =) är du intresserad av det?

svar: njaa.. jag har ju en del anat för meg och såå.. men altsoo.. du får höra av dig till min fan-meyl och biretta mer.. cindirellas.fanmeyl@hotmail.com


Postat av: Kissie

varför är du så jävla avundsjuk på mej? vad har jag gjort dej egentligen?

svar: AVENSHUK? hahaha.. kissy.. du e PATÄTISK..

Postat av: petra

vad skulle du ta med dej till en öde ö? (3 saker)

svar: eeh shelvklart min blogdatta.. sen skölle jag ta med meg en kosärv-börk med tonfisk så jag kan äta.. och sen en plastbörk..

Postat av: agneta

Jag är lite nyfiken på dels din favvo-Britney låt och din favvo-hårdrockslåt?

svar: joo min brittny låt moste nog vara ååpps i did itt agan.. och hårdråck e helt klart LÅRDIS låt!! äger...

Postat av: loppan

Hur tar du kritik?

svar: svaret på den frågan e att jag ej fåt nått kritick..Postat av:

Beskriv 3 av dina negativa egenskaper

svar: jag har tenckt i sirkus en halvtimma nu och kan fortfarande ej kåmma på nått negativt med meg.. men kanshe att jag inte har så jettebra löckt-sinne.. och hmm.. att jag ej jilar att bli slagen och att jag kan vara lite FÖÖR h*rig ibland :-$Postat av: luringen

Om du hade ett eget sminkmärke, vad skulle du då kalla det och vilka färger skulle du kombinera på din första ögonskuggspalett?

svar: jag skule helt klart kala det för MOMIKOKAÄLOLA'S mejk-öpp.. jag skölle tagit alla vårens ferger.. till äxempel oranch, grönt, gul, blå, soldat-ferg, särice och APPSÅLUT Edelweiiss-grön!

tack för era fantastiscka frågor.. valde bara ut några få.. men takar.. öppdatterar senare


DACKS FÖR FRÅGESTÖND..

har en frågestönd, fråga VAD ni vill.. låvar att svara på dä.. <3

legger öpp frågorna + svaren senarä.. oki fatat oki`? FRÅGA PÅ!!!

dässutåm får ni en bonus.. den med besta frågan får ett presänt-kort på hå-em på 500 kroner.. låter de inte kul?? :-)

jöste så frååga massor nu!

JAG CHATAR MED MINA FANS!!

(bah)MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
MIKAÄLA 1993 EJ AG
(bah) MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
e jag**
(bah) MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
*ler*
(bah) MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
HAR NI SÄTT MIN BLOG ELER?
-         ricci; säger:
näe vaådåddådå
♥ pineapple.exe säger:
den är bäst
(bah) MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
har du sätt dän? :D
(bah) MIKAÄLA   *** inte vid data, pinkar  <------- säger:
den ägger..
♥ pineapple.exe säger:
jag vet
♥ pineapple.exe säger:
<3


jag tyker det e SÅÅ kul att ni fans kåntacktar meg ock så.. :-) ni andra e ockso varmt välkåmmna att adda min M-S-N:  cindirellas.fanmeyl@hotmail.com

RETTA SVARET EE...

de va non som jissade rett. jag e altso såm sakt GRAVID. jaa jöste ni leste rett... JAG E GRAVID..

Farao e pappan, tror jag.. det moste det vara eftärsom anars e de amir.. :-O då e de versta mardrummen..

ayaa ska gå och klapa maggen min!! pöss

kensa i godermårgån med tha voyce

såg ni det? det hjorde iallefall jag. tyckte hon skötte sey reyält dåligt rent ut sagt. liksåm överdrev och så :-S vad ni INTE vet är att dom ejentligen frågade MEG först om jag ville vara med eftersom att jag är mycket spisjellare än kensa och har ett glatt humör. jag tackade dåck ney för jag kende att det skulle va respäcktlöst att stella upp på nått sånt. vill inte vika ut mej liksåm... dom suckade fett myket när jag sa ney och dom bönade och bad och muttade meg med en aypåd nano. sen blev det iallefall kensa som fick stå där och skemas istellet haha. ville bara klarjöra detta för alla. heydå solenge!

JAG SEJER BARA EN SACK!

JAG KOMMER EJ BIRETTA ÖVERRASSKNINGEN OM NI EJ JISSAR RETT,, DET E ALTSO NOTT SOM HAR MED MEG OCH FARAO ATT GÖRA OCH DET E EN BRA SACK!!!!

DET KAN FURENDRA MITT UTTSENDE LITE (OBS DET VAR EN LEDTRÅD)

RSS 2.0