salam

chacha din bondlurka! håppas ni inte mår bra, för det gör inte jag. är bakis som en jevvla kamphund och jag har bara lust att gå och legga meg igen. igår blev det nämligen party för fulla muggar! kvellen burjade med förkrök med icas eppelsider och ostkrokar hemma hos meg med jessicka och snor-denise. efter det drog vi nån båring hemmafäst på kungsholmen. eftersom de va så båring så drog vi vidare ganska fort. vi hamnade nånstans i sköndal med några najs killar ;-)

dåck blev det lite kattfight i slutet eftersom jag blir veldigt aggressiv med alkohål i kroppen! jag slog ner snor-denise för att hon hade torkat snor under näsan igen. är så furbannat trött på de :-@

well. ska gå och fresha upp meg lite med en dusch, måste fiksa lite grejer också, nemligen så påpekade en kille igår att mitt skegg håller på att vexa ut igen. så ah ;-) dags att raka av det igen. liksåm, hur snyggt är det med en tjej med skeggvext? fast, en skönhet passar i allt så kanske ska låta skegget få vexa fritt ett tag nu iallafall? aja vi får se!!


hörs sen1

IM SIMPLY THE BÄST, FUCK THE RÄST

hey alla gökur, MIKAÄLA här. jag tengkte bara visa att jag lever. men nu ska jag och oloff ta ett härligt skum-bad. jag ska raka området runt hans penis för han vet ej hur man gör shelv. men jaja bye :-D

dagens shåpping

 

ganska mycket indiana-stuff så att seja, men jag har fått en liten crush på indianer<3
har köpt alla indian grejor från en hämlig affär inne i stan, vill inte att alla dumma fjårtisar där ute ska herma meg så jag tenker inte biretta vart de är ifrån.

la ijallafall ner riktigt mycket pengar på shåpping idag, sirkus 360 kronor gick alla dessa kläder på. nu blir det till att spara ;-) ska gå och ta en kvellsfika med farao, öppdatterar senare!


MOBILBLOGAR:

hey, tengkte mobilbloga, jag är nemligen på stan med farao och shåppar! vi har redan köpt en hel del saker, visar när jag kåmmer hem :-D

pöss


DESAJNEN KLAR

som ni kanshe ser så är desajnen klar. jag körde på temat "enkelt men stilrent". ett företag som jobbar med desajn hjelpte meg med denna stilrena och proffsiga desajn.

dåck har jag planerat att skaffa en ny desajn veldigt snart,
kan ni gissa när? och vad för tema jag tenker ha då?

aja ska gå och smurja in meg med en lotion eftersåm jag har solat solarium idag vilket betyder att jag är kreft-röd och helt brend. inte så skönt, men dåck veldigt snyggt. därefter så ska jag gå och gosa ner meg i sengen mellan oloff (min bror) och farao (min påjkven).

vi hörs imårn! imårn är det dags för shåpping! farao ville nemligen shåppa lite innan han åkte hem, och jag har ju så mycket pengar så jag kan shåppa exakt när jag vill. tack läsare, yuo make me rich!!

bye / the one and only MIKAÄLA


SaLaM

har fått en hel del frågor angånge min syster pattrisia, om jag hittade henne i egyptien och så. och det kan jag ju seja direkt att det hjorde jag INTE. skulle ge meg ut i öknen för att leta men jag blev bjuden av två av mina läsare från RYSKLAND att följa med på party så då hjorde jag det istellet. nays va? well, får leta efter pettrisia nesta gång!

på onsdag ska farao åka hem furresten, han har låvat att leta lite efter pattrisia om han orkar. kommer såklart sakna han, tur att min andra påjkven (timothy) bor här i ståckhålm. måste nog ta och ringa han snart, vi har inte snackat på hur lenge som hälst<3 och eftersom han är blind på båda ögonen så han vet ej hur man anvender en såkallad telefån. stackarn, det kan inte vara lett att vara ett blindstyre.

aja nu ska jag få min desajn fiksad av ett företag, vi hörs när det är klart!! pössjag lekte lite med webbkameran!!


vissa kan EJ få nog av meg

alltso vissa av mina fans kan bara inte få nog av meg, mrs ***** **** är ett bra eksempel.jag har censurerat hennes namn för att ni EJ ska se att hon heter ricci chan. hur gammal hon är eller vart hon kommer ifrån tenker jag inte heller avslöja.

tycker det är rettså sweety att fålk orkar spamma meg såhär, men lite privatliv måste man vell få ha? om jag inte svarar fursta gången jag skriver, varfur skulle jag då svara sen liksom? fattar du nada eller?

well. ska vi ta det från burjan? denna mrs ***** **** har vart min personliga stalker i en aldeles för lång tid nu. klart att man blir trött och irriterad? hon har till eksempel skickat brev, spammat meg på feysbook (se bilden ovan!!!!!), ringt på min lägenhet, sökt upp min bror oloff och även raggat på min egna pappa!!!! HUR LÅNGT KAN NI GÅ EGENTLIGEN FÖR ATT LÄRA KENNA MIG? jag säger bara ÅH MY GOD. liskom, även JAG, MIKAÄLA, har grenser. jag står inte ut med ALLT bara för att jag råkar vara lite bettre än er andra. detta har till och med gått så långt nu så att jag har blivit tvungen att RADERA kontot på min feysbook..

det jag vill seja med detta inlegget är att jag tycker att ni ska respecktera att även jag vill ha ett privatliv, även om det är svårt.

ska visa farao hur en dusch funkar nu, CYAH SOON.


BILDER

min aoutfitt på teapartyt på eftermiddagen
min aoutfitt till kvellen på blog awards (observera att klackarna gick av efter halva kvellen ungefär) :


jag hade alltso ett par hippa utsvengda brallor av jeans material, high heels och en coll kostym av paljetter!

bilder lånad av desireenilsson.blogg.se


mina läsare är idioter!!

OBSERVERA ATT JAG BARA MENAR VISSA AV MINA LÄSARE.

den här killen skickade en bild på paåw, dessy och josefine claffård och nån mer och sa såhär.

 

JAG SEJER BARA LOL!!!!!! denna killen påstår alltso att jag EJ vann nått pris i blog awards? HALLO? jag menar.. det såg ju alla som var där.. hm...

BTW SÅ FINNS JAG INNE PÅ MSN FÖR ER MINA KÄRA LÄSARE JÖST NU, CINDIRELLAS.FANMEYL@LIVE.SE


godmårning MIKAÄLA

hey alla glada! har presis vaknat nu. igår blev kvellen gaaalet skojj! shelvklart vann jag pris i en hemlig kategori, är shelvklart jetteglad för att jag vann, men samtidigt var det veldigt ventat så jag är EJ så schockad. tack ni som har röstat på meg!

treffade massa trevliga läsare som ville ta bild med meg och även en massa andra storblogare som även dom jagade och köade för att få vexla några ord med sverigets stursta dysseleckxsi blogare. aja en hel del aoutugrafer skrev jag alltso.

well, ska ladda in bilder på dattan nu sen gör jag ett nytt inlegg med blog awards bilder, typ mitt pris och min aoutfitt för kvellen! puss

G0dernaTT

nu har jag beddat ner farao i mattan. han snarkar som en ståck där ute nu. innan jag shelv kryper till kojs måste jag låsa min ytterdörr med ett super-lås för morsan har nemligen tenkt att kåmma in hit med en kittel med kokande vatten inatt. ja mina kära läsare, ni läste rett. hon tenker döda farao. har ni några tips på vad jag kan seja till henne för att få bihålla min påjken? hon är nemligen en reyäl rasist.

aja bye ..


XOXO MIKAÄLAGIRL

HÄMMA I SVERIGET

om ni undrar varfur det har vart så dålig öppdattering så beror detta på att planet hem från egyptien krashade i bangkok och jag fick helt enkelt rida på delfi (min kamel) hela vägen hem till sveriget igen. NOT SO NAJS. men en sak som är mer najs är att FARAO (min ena påjkven från egyptien) har fuljt med meg hem till sveriget. han har alltso treffat mina fureldrar för fursta gongen nu. tenkte biretta lite om det.

vi kom hem efter en lång och slitsam ridtur och knackade (halvdöda) på dörren här hemma hos mina fureldrar för att fråga efter lite kosing. det hela burjar med att mamma frågar meg fuljande: " och vem är denna unga mannen " med en arg ton. jag svarar att det är min påjkven farao och mammsen burjar genast morra hotfullt. därefter ryter hon "UT FRÅN MITT KÖK" och farao burjar skratta eftersåm han inte furstår vad mamma säjer. jag birettar för farao att vi måste gå och han burjar bli lite fundersam. vi lunkade därefter därifrån med svansen mellan benen, och dessutom utan kosing.

aja vi åkte helt enkelt till min lägenhet i nacka (brevid kesas lägenhet, ja vi är grannar) och nu bor vi här. det är veldigt mysigt och vårat bus här om dagen gick aldeles galant, förutom att han ville anvenda piska, och jag är liksom inte van med sånt. men aja.. det gick bra!! nu ska jag laga lite tysk kikärts velling till min kära påjkven och sen ska vi se om jag hinner öppdattera nått mer när jag har beddat ner honom på vardagsrums mattan (jag såver i min stora sköna seng)

well.. vi höres!

bus på gång

idag är det ingen vanlig dag för jag och farao har nemligen planerat att göka för fursta gången ikväll. vi måste venta in ett bra tillfelle så att hans fureldrar inte merker för om dom gör det så blir det minst 50 slag med piska för våran del. jag öppdaterar mer om detta senare så kika in här senare <3

BLEV EN UTEKVELL IGÅR

igår var det lördag, och lördag = prataj, ellerhur??? ja det är klart det är det, och bara för att jag bäfinner meg i egyptien så är det ingen ursekt, ellerhur??? nej dåså, KEFT.

well.. eftersåm farao och hans familj är lite skumma så var jag tvungen att smita ut bakvägen för att dom inte skulle merka att jag fursvann. jag tog en svarttaxi in till centrum och gick till nån klubb som hette "muhammed-ali's disco dancing club with waterpipe and shisha" och jag sejer bara tre små ord: JAG REKÅMENDERAR DETTA STELLET.

det blev att shejka asset av sej heela kvellen, tog också kort med egyptiska blogläsare och även svenska/norska/tyska som var där på semester. najs. det var en lyckad kvell och shelvklart blev jag dyngrak så en svarttaxi fick komma och köra mig till nermsta hotell där jag slaggade (kan ju ej komma full till farao, hans pappa skulle ha piskat meg till döds) tog en del kort som jag tenkte bjuda på.

här är ett par glada egyptier som var glada för dom såg mig :-D
(bild lånad från goggel)jag och läsare från nott random land.

här ser ni ockso daggens aoutfitt.


nu ska jag ut och rasta delfi (min egna kamel) BYE BYE


i egyptien

hey, sitter hemma hos farao och hans galna familj jöst nu. för er som inte vet vem farao är så är det min ena påjkven (den andra heter timothy). jag har såvit här under natten och i detta land anvender dom tydligen inte gäst-sengar så jag fick såva på en matta med kameler på. det var inte så najs och dessutom stengde dom in mig i en liten "skrubb" medans jag såv så att inte jag och farao skulle kunna såva tillsammans. vilka knasiga menniskor det finns om man sejer så..

aja, jag har hjort jobbet jag skulle göra här nu och nu ska jag ägna lite av min dyrbara tid till att leda efter min syster som försvann här för nått år sen. BTW så har jag fått en fin kreftig bränna av solen, här är det ju nemligen kalasbra väder!

ska också biretta mer om jobbet sen när mina bilder har blivit framkallade från min engongskamera så jag kan ha bilder till, en så lenge är det en hämlighet. feel the pain...

ska gå och rasta kamelerna nu (MIN GAMLA KAMEL DELFI LEVER KVAR HÄR)

puss

sorrie

hey, tengkte be om ursekt för min kassa uppdeyt! men det är nemligen så att jag har jobbat, och just presis nu befinner jag meg i egyptien! varfur jag är här är av olika anledningar:

- jag ska göra ett arbete för ett egyptiskt företag.
- jag ska möta min ena påjkven farao!
- jag ska leta efter min fursvunna syster (om det blir tid över)

har ej tid att skriva nu eftersåm en egyptisk svart taxi kommer och hemtar upp meg om cirkus 10 minuter. men jag låvar att jag ska biretta mer om mitt arbete i ett inlegg senare! puss


GLÖM EJ ATT ADDA MEG PÅ FEYSBOOK jag heter MIKAÄLA EVERTSDOTTER

RSS 2.0