godmårning

hade en kalaskul kvell igår. jag var nemligen på en stor bloggala!!! den hölls på cafe opera och jag var nominerad i hela 10 kategorier!!!! AMASING! men mer om det senare, tengkte bara slenga in dagens låt tipps!! det är en underbar- tryckare låt! rekåmenderar.

nu ska jag iväg på ett möte på sturreplan.. sen vidare till båbby för han ska fiksa mitt hår!

 hörs sen ;-DNI KAN EJ PÅVÄRKA MEG

jag vet att det är veldigt många där ute som hatar meg pga. avundshuka såklart. ni påstår att det är för att jag är ful (enligt er, jag är EJ ful), för att jag stavar som en kratta och massor. ni påstår att jag krenker folk med dysseleckxsi, men HUR FAN GÖR JAG DET? jag HJELPER DOM STACKARS HARMLÖSA DYSSLECKTIKERNA OCH ALLA ANDRA HANDIKAPPADE JEVVLAR SOM INTE FATTAR NADA!!

tengkte bara att fålk som ber mig att sluta bloga kan sug min feta dolme, för ni påväkar mig EJ, tvert om, ni bara sterker meg.

ska iaf ut och fiksa lite grejer tills ikvell, dåck håller jag det hemligt tills vidare. UPD. LEJTER!

50/50

hej ijen, jag har bestemt mej för att försöka fortsetta blågga. bra va alla MIKAÄLA-lovers? tenkte bara visa ett par skor just nu som jag har blivit helt furelskad i:

skorna kåmmer från tåpshåp och kostar prima 400 kronor. hur jevla snygga va inte dom va??? PERFEKTA FÖR MEg! skogsmulle och fashionista i ett! fett smart idé. ska genast köpa mej 5 par!


EN EFTERLENGTAD UPPDEYT... ELLER?

cha cha, nu är det en vecka och 3 dagar sen jag skrev i blåggen min. har nemligen truttnat lite om man sejer så. min inkårg svemmar över med erbjudanden och fanmeyl, tack vare blåggen. det är en aning drygt om ni fatar vad jag menar. jag vill ju lixom kunna hitta brev från mina mejl-venner snabbt, och det går inte i nuläget. men ijallafall, tenkte bara visa att jag lever,och fråga en vicktig fråga: SKA JAG FORTSETTA BLÅGGA ELLER EJ?


BLOGEN = HACKAD

jag tenker facktist inte be om ursekt för min dåliga öppdattering den här gången, jag har nemligen inte kunnat göra nått åt det, min blog blev nemligen hackad!!! NU VILL JAG ATT DU/NI SOM HACKADE MIN BLOG SKA KOMMA TILL STORA TRAPPAN PÅ SÄRGELSTORG IKVELL KLOCKAN 7 OCH BE OM URSEKT TILL MEG, ANNARS SKA JAG PERSONLIGEN SE TILL ATT NÅGON AV MINA ANSTELLDA SÖKER UPP ER OCH BANKAR SHITEN UR ER.. håppas jag har vart tydlig nog, för sånt här tolererar jag EJ... fysatan!!!!kan beretta lite snabbt om min dag idag.

1. jag vaknade och satte på meg lite fina kläder och så..
2. jag tog sparkcykeln till fibula.
3. jag lunchade på ett cafe i stan med kissy, vi var tvungna att reda ut en sak!
4. jag slutade vid 3
5. jag satte meg och blogade för jag har fått blogen tillbacks!


nu ska jag dra till henryetta och klas och tvinga dom att bjuda meg på mat, jag är vrålhungrig!!! pöss


NU HAR JAG NOG

nu har jag fått nog :-@ jag hade inte tengkt att öppdattera mera på ett tag men äftersåm ni ringer meg HELA tiden och smsar och meylar så tengkte jag bara visa att jag lever och DET BLIR MER ÖPPDEYT IMORN. OKI? jevvla erthjernor

RSS 2.0