tillbacks från träningen!

det var ett veldigt kul träningspass, tränade nemligen POLE-DANSING. det filmades också för blondabella & tyras shåw på webben! säger till ett tag innan det kommer sendas.

 

man kan nestan tycka att kensa och tyra ser lite handikapade ut när dom dansar pole-dansing. eller vad tycker ni? hahahahaha.. man kan ijallafall lett påstå att det är jag som är pråffset äftersom jag har dansat pole-dansing förut mend min privata pole-lärare! men äftersåm jag inte tränat på lenge så hade jag inte så veldigt bra kondition så jag var svettig som en lök kan man ju säga (var tvungen att byta kläder efter halva passet) men ni vet vel att man inte ska skemmas för att man svettas? det är en veldigt bra sak att göra!!


 

här är jag ijen fast när jag hade bytit kläder. dessa kläder fick jag låna av en ekta strippa. jag är även högröd i ansiktet här pga hård-träningen. är som sagt riktigt svettig nu men jag dushade ju innan träningen. jag kommer alltså att lukta fett myket svett imorrån men har man tränat så vill man vell att det ska märkas?
eller hur? :-)pole-dansing får 4/5 toasters

 

 

(obsärvera den nya kategorin MIKAÄLA tästar)


home from skool

tja blåggen och alla läsare! hur mår ni idag då? jag håppas ju såklart att ni alla har fått gulsot. aya, shelv mår man bara prima. kom nyss hem från kära fibula, dvs min skola. måste bara seja att maten i skolan va så jevla god. det var shelvklart mattanten pärnillas specialité - stuvade fiskpinnar & makaroner med en krämig lavendelsås. det slank ner finfint i magen min. ska strax hoppa in i dushen, ska dra till gymmet med kensa sen tenkte jag och jag tenkte att det är nog best att dusha nu istället för efter träningen, man vet ju liksåm inte när man kommer hem. det kan ju vara sent då och dags att såva.

see yah later bitshes!

såmmarens hetaste plagg!

tenkte bara tipsa om en såmmar-trend!och det är inget mindre än den gamla hedliga sydvästen! (hatten)
du kan matscha den med allt, kortkort kjol, långklenningen, bikinin på stranden, ja YUO NAME IT!!

denna bilden är tagen när ja va fast på ön i atlantiska havet. jag vet att jag ser lite anorlunda ut, jag hade nämligen tästat på en annan av såmmarens trender, nämligen BLEKTA ÖGONBRYN! tyckte det var veldigt snyggt men på grönd av några olyckor så ser mina ögonbryn nu vanliga ut igen..

vad tycker ni om sydvästen och blekta ögonbryn? sleng in en komentar vettja! (inte för ja bryr meg egäntligen men alltså komentera ijallafall)

ska snart nanna ködde!! och glöm inte:

tro inte att du är biff bara för att du lucktar mat.

dagens aoutfitt

jag kör igång blåggen med hull & hår genom att legga upp dagens aoutfitt redan nu! back on track lix!


 

idag har jag på mej en snygg kåfta med sebra-färgat tyg. sebra-tyg är bara sååå inne just nu. till det har jag min seksiga mini-kjol i äkta skinn. den är så kort att skinkorna mina syns om jag böjer mej mer och någon som jillar det är oloff (min bror) hehe. på fossingarna har jag ett par reyäla klackar i leopard-munster. skitsnyggt att matsha olika djur-pels-tyg tycker jag! sooo MIKAÄLA-style. visste ni furresten att det var jag som startade trenden med djur-munstrat? :-)

HISS ELLER DISS?


desajnen är uppe!

hey igen alla! som ni förmodligän ser så är min nya desajn uppe. snygg va? shelv är man ju kanon-nöjd. denna gång har jag valt att ha ett svart/grönt tema på min blågg, man måste ju variera sey lite, eller vad sejer ni? hmm, nått att tenka på kanshe? men ijallafall, vad tyker ni? hiss eller diss?

TILLBACKS

its not a dream - this is real!
eran MIKAÄLA är tillbacka. försök att inte dö av lyka så är ni snella ;-D

anledningen till blogpaosen var inget mindre att jag var fast på en ö i atlantiska havet pga vulkanutbrottet på iceland som har pågått i några månader nu!! inte kul.. jag mer eller mindre svelte ihjäl och inte fan fanns det nott internet där inte.. blev rettså furbanad och krävde att en båt skulle komma och hemta mig, och det gjorde den - sjelvklart! det är ju MIKAÄLA megshelv vi pratar om.. fast inte var det nån lyxyacht som jag hade håppats på, nej för det var en liten kanot. rettså mysigt faktiskt.. fast det tog ett tag att komma hem så att seja ;-D men det har verkligen vart en upplevelse!!

anledningen till att jag åkte till ön i atlantiska havet var inget mindre än att jag skulle ha en plåtning för vinterkläder (ett blog-arbete med andra ord) men under denna tiden han både kameran och kameramannen frysa ihjel så inte blev det några bilder inte.

hoppas (och vet) ni läsare fortfarande stannar kvar här med meg! en ny desajn kommer inom kort!

pössar från eran saknade MIKAÄLA

RSS 2.0