mobilblogg från ifone 5

hey! står och kållar på majbrasan nu,. superfin öär den! snor-denise har redan burjat kasta pinnar i den! kan inte stava så brsa för jag har ju förkrökat med fett myket eppelsider hahaahah oj va full jag är redan. får väl ta det lite lugnt så man inte deckar innan diskot:-)

valborg - aoutfitt & planer

IDAG ÄR DET DAGEN MED STORT DAG!!!
ja ni läste rett, idag är det valborg :-) som ni nog vet vid detta laget så är det idag som blogg-diskot är. JAG HAR LENGTAT SÅÅÅÅÅ MYKET! mina planer för kvellen ser ut som såhär:

- förkrök hos meg med snor-denise och jessika! ostkrokar + icas eppelsider <3
- vi drar vidare och kollar på majbrasan och kanske kastar pinnar i elden!
- klockan 5 drar vi till blogg-diskot och röjer!!! sedan får vi se vart kvellen tar oss :-D

såhär ser jag ut idag & ikvell :-) :har på mej en cool tröja med eld på, vill ju matcha majbrasan :-)
pluspoäng för att den har ett bra budskap (hottie)
till det tog jag ett par modärna harlemsbyxor och mina nya mockasiner <3


Mobilblogg - På stan!

Hey, tengkte mobilblogga lite från min nya iphone 5. Visste ni att Barack obama (grundaren av apple) skickade ett exemplar av iphone 5 till mey i förhand? Nu vet ni! ;-D

Aja shåppingen går supperbra! Både Jessicka och Snor-denise har köpt sig lite nya grejor till valbårg, och shelv kunde man inte hålla fingrarna i styr, så jag har alltså shåppat en del jag också! Bland annat så blev det en jettehott tröja med ett tryck på och lite fina asseccoarer! Visar er när jag kåmmer hem!

just nu befinner vi oss på sturehof där vi mötte upp paow och daniel paris för en tidig kvellsmat. hörs sen mina lovers!

Bild på mey och mina påsar idag!
OBS!!! bild lånad från goggle


lunch på fibula

hej! har lunch nu. har precis ätit en stor portshon lever-pudding. jette-smaskigt :-) !! just nu sitter jag och chillar i en av fibulas stora sköna såffor i myshörnan. jette-mysigt :-) !! är sugen på något sött nu så hade tenkt dra och snatta lite glass ur fibula-kylen. alltid lika spennande att se om man klarar det eller om man bli uppteckt och får en reyäl utskellning… berettar väl hur det gick senare :-)

snabb mårgon-uppdeyt

Hey och godermårgon mina söta bloggläsare!

vilket underbart väder, inte sant? kenner mey så underbart lycklig när jag vaknar öpp med solens strålar som smeker mitt ömma ansickte med sin verme! gör inte ni ockso det??

hinner inte skriva så myket nu eftersom jag har rettså brottom till fibula, ska ta min nya racer-sparkcykel dit och på vägen ska jag möta snor-denise och jessicka!

Äfter fibula så hade vi tengkt att dra oss in till stan och shåppa lite, jessicka och snor-denise behöver nemligen nya aoutfitts till blogg-diskot imårgon! ni har vell inte glömt bort det? på japanska resturangen på kungsholmen!

Måste dra mey, börjar få jevvligt brottom ska ni veta :-@ hejdå!!!Bild från i vintras när jag var på väg till fibula på min sparkcykel!
Man får ju EJ glumma hjelmen, man får alltså EJ glumma att ta på sey en hjelm när man åker sparkcykel.


rosanna charlie i lyxfellan

kollar ni ockso på kanal 3? det är ju nemligen lyxfellan nu och min goda blogg-vän rosanna charlie är med, super-roligt att kolla på! vi sitter benkade ett helt gäng här och kollar och äter poppkorn. mys <3

jag tyker det är jettebra att rosanna är med i lyxfellan. hon måste värkligen ta tag i sitt liv nu. jag är även veldigt trött på att låna ut pengar till henne hela tiden som man alldrig får tillbaka, men jag är ju ändå rik pga min blogg så jag bryr mej inte så myket att hon inte betalar tillbaka. jag är även en snälll vän som steller upp :-)

fina rosanna <3


angående blogg-diskot

Som ni alla inte vet så är det dags för årets roligaste disko nu på lördag. blogg-disko-treffen 2011! kom och treffa alla storbloggare, dansa kvellen lång, mingla, ät god gorme-mat och ha en supernice kväll! detta kommer bli årets stora hendelse/snackis, jag svär!!

När: 30 maj , start kl. 17:00
Var: den japanska resturangen i stockholm!
Tema: badmode

alla är bjudna! vi kåmmer att bjuda på välkomsdrink (alkoholfri och med alkohol så man får velja), goodybags värde ca 50000 kr och en hel del smått och gått som ni kommer merka när ni är där. bland annat kommer en hemlig artist komma och sjunga. kan inte avslöja vem men en liten ledtråd är: b*yonce ;-) den kan ni ju sitta och klura på ett tag hehe.

vill bara seja att det kommer bli shukt kul! bjud in alla era venner och kom och röjj med mej och alla andra blogare!!!

kikki danielson

sitter här och lyssnar ijenom ingen mindre än kikki danielsons nya album som heter "första dagen på resten av mitt liv". riktigt bra måste jag seja! härlig musik som man kan röja till! kikki är en stor favorit för mej, något ni kanshe inte visste? :-) hoppas hon ska ut på turne nu i sommar så man får chansen att se henne lajv. har hjort det en gång förut men man kan ju alldrig se henne för monga gånger om man sejer så ;-). hoppas på en aoutograf också. största drömmen för meg måste nog ändå va att få uppträda på scen tilsamans med kikkan, som jag kallar henne :-) gulligt smeknamn va? :-) <3

mina top 3 favvolåtar av kikki är:

1. papaja coconutt
2. bra vibrationer
3. låt min starka låga brinna

3an är en av hennes nya låtar som jag föll pladask för :-)


VILL NI ATT JAG SKA LEGGA UT EN EGEN SPOTIFY-LISTA?????? MED MINA FAVORITLÅTAR AV ALLA ARTISTER?


LOVE YA KIKKAN<3 DU ÄGER OCH GLÖMM ALDRIG DET!!


Fyndigt MIKKAN

kenner att jag är tvöngen att dela med mey av denna roliga hendelsen:
Där fick jag allt till det va!?!? inte kånstigt iofs med tanke på att jag är jag! en supercoll brud som är veldigt rapp i keften så att seja ;-) för det där med att high fiva sig shelv har man ju hört ett X antal gonger förut.. inte precis så att ricci-chan har kommit på det shelv. då hade det varit skillnad!

P.S. Var furresten naturligtvis tvöngen att cencuera namnet så man inte ser vad ricci-chan heter! D.S.


dagens outfitt

ENJOY:
vad tycks? leckert va? visst var jag snygg idag för att bara va i skolan?
jag har på meg en rålling stones tröja, det är en film tror jag, shitsnygg!
till det tog jag min nya kjol i ett härligt munster.
på fötterna har jag ett par riktigt coola boots! supersköna!


min spennande dag

hey alla! har prisis kommit hem från fibula, min skola alltso om ni har glömt det. det var en supper-rolig dag men även lite läskig, men mer om det senare. idag har vi bland annat fått träna på att räkna baklenges. fett skoj, det är ju inte så ofta man gör det så att seja. kan ni räkna baklenges?

till lönch blev det fibulas special-gryta. mums, den har man saknat fett myket alltso! dom serverar den inte ofta ska ni ha jävligt klart för er. vad grytan inneholler är: starka jalapenis, torkade fikon, tomatpure, riven lax, senap och pottatis. till det får man ett jettegått bröd :-). åt så magen nestan sprack hahahahaahhaha (skemt och sida).

nu kommer jag beretta om det leskiga som hende idag. joo, det var såhär att på rasten så spelade jag pingis med pattrik. då lurade jag i honåm att försöka svelja pingisbollen för jag tykte det skulle vara lite roligt med ett elakt spratt. pattrik svalde bollen med hull och hår men den fastnade ju shevklart i halsen på honåm. han flemtade som en hund efter luft och jag bara skrattade och skrattade. sen burjade hans ansikte bli blått och de var då jag förstog att detta var blodigt allvar. pattrik höll på att dö!!! snell som jag är så tog jag ett grepp om pattriks ölmage och trykte till. bollen flög ut i en fart av bara helvete! just då kom en lärare som heter majken och hon såg vad jag hade hjort. hon tykte jag var jetteduktig och modig som hade reddat pattrik. hon samlade sedan ihopp hela min klass och alla lärare och berettade vad jag hade hjort, dvs räddat pattrik. jag fick en glass och ett diplåm som det står HJÄLTE på. jag är fett stålt. detta har jag värkligen förtjänat tyker jag :-)


Mitt pingis-raket och bollen.
ps. bild lånad av goggle.


Backis som ett svin

hey mina bloggläsare!

igår blev det lite endrade planer i sista sekunden. Jag drog till med en utgong ;-D var på amba med **** och *****. Det var ju tråtts allt "mini-lördag". Så vi skyller den dåliga uppdeyten på de (att jag är backis) ;-)

Vi hade ijallafall jettekul även om kvellen slutade på toalätten med massor spyor.. usch och fy +o(

Och ja, ni läste rett mina venner, jag kom försent till fibula idag :-S.. bara på grönd av att jag är backis. Men det var det värt kan man ju seja!

Men nu ska jag gå och äta en ricktigt god men sen lunch, nemligen bejkon och räkor med currysås och lite potäter! smell ya lejter!bild från när jag fick "dj:a" på amba igår! här får ni även smakprov av kvellens aoutfitt.


kvellsbloggning

Hey på er, hur har eran dag varit? inte för att jag bryr mey men aja ;-D

Min har vart super bra! Har varit iväg och kekat lite med jessicka och snor denise, ni kommer vell ihåg dom? :-) Tyverr blev det bara Mcdånalds, mina venner driver ju inga stora bloggar och tjenar pengar som jag he-he. Men aja, ibland får man vell unna sig lite Mcdånalds också, även om det nu vore läge att tänka på beatch 11.

Kan ju biretta för er, att medans jag har vart borta har jag haft massa spennande för mey, har bland annat vart i dubaj och plåtats som jag skrev tidigare. Det var en veldigt rolig resa, kan visa er bilder sen!

Nu blir det ijallafall att ta en dösch, ska hjelpa oloff att skrubba hans fötter också, dom är så veldans snuskiga, torra som snus och svamp och jag vet inte vad han har! så han står nu i badrummet och ventar på mey. Men vi hörs mina läsare! Pöss och Kram!Bild från dubaj!


p.s. kul att se att så monga av er kommer tillbacks hit till bloggen min såfort jag börjar uppdattera ijen! d.s.


Ny desajn :-)

Firar min återkåmst med en ny desajn och en sprillans ny bild på meg. sexig va? bilden togs när jag va i dubaj och plåttades för en hemlig tidning. temat var badmode :-). elskar min nya desajn, så jevla exotisk på nåt sett. vad tyker ni? HISS ELLER DISS?

ps. angåendä min fot så kan jag tala om att jag har simhud mellan tårna, derfur ser foten missbilldad ut :-S

IM BACK TO STEY

heeeeeeeej alla! nu blev ni häpna va? men ni ser rett, det är jag, MIKKAN, som skriver. jag är tillbacka nu för att blogga ijen. har faktiskt inte saknat er men jag tenkte på er som saknade mey liksåm. har fortfarande fett myket läsare i min statistik :-S. va sjutton.... men aya, jag e här nu och ni kan furventa er superdupper bra öppdeyts. VAD VILL NI LÄSA OM??????????????++ GE TIPS!! nu har NI chansen att påverka MEG, MIKAÄLA, att blogga.

RSS 2.0