juldagens aoutfitt

idag äfter vi hade ätit hos kussinerna så gjick vi ut åkte skridskor på en fotbolsplan! då pasade jag på att ta dagens aoutfitt bilden:

 

jettefin och mysig aoutfitt om ni frågar mey! vad tycker ni?
är denna aoutfitten okey när man firar jul med sin slekt?

 

hiss eller diss?


NELLYS


julaftåns-aoutfitten

såhär såg jag ut igår när jag firade med slekten:

 

en jettetrendig, egen-hjord jul-vest! kan det bli snyggare? tror ej de va.. matchade även med blå ögonskugga och min nya hårförlengning. hothothot!!! det syns inte på bilden men jag hade även ett par vanliga strömpbyxor till denhär vesten.. det hela blev en succsé.. fast aoutfitten jag har idag är kanske sneppet snyggare.. visar sen!

 

furresten, vad tycker ni om mey med hårförlengning? ser det bettre eller semre ut?


fursta inlegget för dagen

hey! idag kåmmer jag också ha föllt upp att fira jul så det kan bli lite svårt att hinna öppdattera men jag ska såklart göra mitt besta för att tillfredsstella era läsar-organ... ;-D

låvar er ijallafall minst 2 inlegg till under dagen!

ska biretta lite om igår:

dagen burjade med att jag vaknade öpp av att ett 30-tal läsare stog och sjöng jule-visor utanför min lägehetsdörr :-D blev alldeles rörd! jag fick även julklappar av dom, jettesnellt. sjelvklart bjöd jag ej in dom i min lägenhet.. dom var ju tråtts allt för monga, men jag tackade dom och tog några bilder på dom, legger in senare!

efter jag hade hjort mey iordning osv så drog jag mey till mina fureldrars hus där hela tjåcka slekten var. där blev det både traditionell julmat och dans runt julestången! sjelvklart kållade vi på kalle anka och hela köret också.. efter kalle anka var det dags för julklappsuttelning. fick en massa fina julklappar, ska visa er det sen ockso!

sen åt vi gröt och jag fick mandeln! dåck hade don ingen mandel utan en bit buljong, det fönkade bra det ockso..

i min familj tror vi inte på att den som får mandeln ska bli gift utan att det kåmmande året kommer bli veldigt fartfyllt på seks fronten. så det tackar jag och bugar för!

vid 9-snåret så mötte jag öpp jessicka och snor denise och så bytte vi julklappar!

min julafton har varit sådär prefekt och julig som man vill ha den! synd bara att inte farao var här. jag tenker på dey varje dag farao!

aya nu burjar det bli lite långt, så jag rundar av här!! men jag visar min julaoutfitt sen och vad jag fick i julklapp med mera!

nu ska jag snart iväg och keka mer julmat hos mina kussiner, men shelvklart tar jag med blogdator ;-d

pöss

mina elskade läsare

ney dont worry jag har inte glumt bort er!! jag har bara haft föllt upp med att fira jul, skriver sen!<3

dan före dåpparedagen

godermårgon!

idag är det en juvlig men veldigt kylig dag.. idag ska jag ägna dagen åt att slå in juleklappar, spela in låten till min mor och sen åka för att handla en cool och julig jul-aoutfitt! jag måste ju ha något ekstra snyggt på mey. inte sant?

vad ska ni ha på er?

nu ska jag även klargöra en grey för sista gongen till er trångsynta jevvla läsare: JAG HAR EXTREAM DYSSELECKXSI. det är derfur jag stavar semre..

aja kenner mey sårad av alla kåmmentarer. hade nestan glumt hur elaka ni kan vara.. fyfasen.


min shåpping

hey, lite sen uppdeyt men bättre sent en aldrig, true???

köpte en del juleklappar till mina nermsta venner och till familjen.. till min mamma hittade jag dock inget så jag hade tengkt att spela in en egen låt till henni!!! fint och pärsonligt va? :-D tycker det var en jettebra ide så jag kanske borde lemna tillbaka lite grejer och spela in låtar till allesammans? eller?

aja om ni vill så kan ni få resultatet av låten sen? eller dum fråga, klart ni vill, ni är ju bäroende av mey.

på stan mötte jag även upp vanita för en fika.. hon fursökte övertala mey att va med i nån anna-ginas webb-tv, men varfur skulle jag de för? :-s jag, MIKAÄLA, är inte med i andras webb-tv-prågram, utan jag har mina EGNA.. fatta och förstå. blev fett lack på vanita som tjatade så jevvla mycket så ja stellde en stol för dörren på toan när hon va där inne och pissade.. lite elakt kanshe.. men hon vet ju tråtts allt inte att det var jag och det är huvudsaken.

snart är det dags för skönhetssömnen min, men vi hörs såklart imårgon.. PUSS!!

overallenhär posar jag på alla fyra med min overall, den kommer från en hämlig hemsida och var ganska dyr facktiskt.. men det var den absolut värd eller vad sejer ni? :-D så snygg. skorna kommer förresten från ecco. gore tex in my haert <3


VAD JAG UNSKAR MEY


här ärmin unskelista (eller wisch-list för er utlendska läsare) inför julen!när ni ser den furstår jag sjelvklart att de ploppar upp massa frågetäcken i hövvet på er så derfur tengkte jag klargöra lite grejor:

när ni ser den guldiga vibratårn så tenker ni "men MIKAÄLA, du har ju redan en guldig vibratår, vad ska du med en ny till?"
jo, såhär ligger det till era små frågvisa jevvlar (;-D) min förra vibratår i guld är spårlöst försvunnen (misstenker dock att oloff kan ha tagit den av mey) så derfur behöver jag nu önska mey en ny. den förra var ju tråtts allt 2 år gammal ungifär så den burjade bli jevvligt sliten så att seja.

kläderna uppe i venstra hörnet är en ny mys-dress som jag veldans gjärna vill ha! så därför har den sjelvklart en plats på min så kallade wischlist!

mitt förra armbandsur åt min trebenta katt Dylan öpp för ett tag sen så derfur unskar jag mey även en ny och veldigt flaschig orange klocka som skulle göra sey veldigt snygg på min arm (pluspåäng till att den matchar min hårferg)

nya tandpetare behövs nu eftersåm att mina gamla burjar bli rettså utslitna efter ca 2,5 års anvendning..

hm, vad mer? jo jag unskar mey nya salt och päppar kvarnar, en kvast så jag kan flyga till blåkullen (skemt åsido), en skinn-mysse (som emil i lunneberget skulle ha sakt) och sist men inte minst så unskar jag mey souvenir kylskåpsmagneter från hålland med veldigt gulliga motiv.. dåck har jag aldrig vart i hålland men who cares liksåm? inte jag ijallafall..

håppas furklaringen rätade ut era frågetäcken.. ha det bra!!

fursta dagen på låvet

hey och godmårgon får man nog seja! tog den här fursta dagen på låvet till att såva ut. ricktigt skönt! och nu blir det att åka till stan och äta på vapiano och sen köpa lite juleklappar till mina nära och kära!! har bett dom att ej läsa min blogg fören julaftån så jag kan skriva ut här vad jag har köpt till dom sen, på så sett får ju även ni lite juleklapps tipps! nays va? :-D det tycker ijallafall jag.

idag är det furbaskat kallt ute så det blir nog att ta på sey overallen idag. har en jettetrendig overall som värkligen framhäver mina snygga kurver. legger in en bild senare, för nu måste jag skynda mey att ringa min privat taxi och sen åka in till stan och möta upp snor-denise!

vi hörs senare..

p.s. kommer nog något tidsinstellt inlegg medans jag har borta om ni har tur ;-D d.s.

det var en gong en fjårtis - del 1

 

två bilder från elvärket.. det var äver på elvärket mitt förra smeknamn mikkahwn skapades. skemms nestan lite för att legga ut dom här bilderna, men vad gör man inte för sina underbarra läsare? <3 btw så var jag sirkus 15-16 år här, minns inte exackt när det var.


julavsluttnings-aoufitt

här kåmmer det ni alla har ventat på, nemligen min julavsluttnings-aoufitt:visst var den fin? jag har planerat den lenge och lagt ner tid på den, men det syns ju hehe. jag har en disko-tomtemyssa för att skapa en julstemning, en snygg kavaj från alexander mcqveen som är ett jettedyrt merke, den kosta mer än 40000 men är man rik så är man :-P. sen har jag ett par glansiga läggings uppdragna i midjan, supertrendigt och fint på samma gong! för att bryta av lite diskret tog jag mina lila pjucks!
HISS ELLER DISS?


DAGGENS LÅT!

jaa ni läste rett mina läsare, daggens låt är darin zanyjar <3


godermårgon!

hey på er igen. idag är det jule-avsluttning :-D ska sparka iväg till fibula snart på min sparkcyckel, sen ska vi få fika på fibula.. håppas på nått smarrigt som typ russinbullar... ni vet dom gula? :-D

aja jag har ijallafall den ultimata auotfitten på mey och det kåmmer också ni tycka.. ska visa er när ja kåmmer hem sen! har ju fått massa unskemål om att anvenda mer bilder, så det ska jag gjöra!

aya nu ska jag bara ficksa håret sen ska jag ge mey av, burjar nemligen få lite brottom. hörs senare!

förbireder julen för fulla möggar

heej mina små vårtnäbbar<3 julpyntandet och bakandet är i full fart här ska ni ha jevligt klart för er. julestången är klädd nu. hade dock inte något riktigt julpynt så vi fick taga vad vi hava.  tex kuttbullar vi trädde en tråd  ijenom och hengde upp men även det funkar, kuttbullar är ju endå något som tillhör julen. högst upp i tåppen av grannen satte vi upp en flagga med ett hakkårs på för att visa vad vi tyker om hitler!! usch sejer jag bara! flyg och far!  nu håller vi på med att baka godiset. går fett bra och jag tror värkligen att det kommer bli riktigt snaskigt! mums mums allihopa! vi hörs sen


SHARADER

japp! ennu en gong läste ni rett, vi lekte sharader på fibula idag, det var liksåm lite hjärn-jumpa. det va fett kul!! jag va så jevla bra, INGEN lykades klura ut vad jag förestellde så jag fick stå där i sirkus 15 minutter tills lillä-mor tvingade mey att låta nån annan köra :-@ jag blev fett lack så jag la mey på golvet och skrek och spratlade. ijallafall förestellde jag en flugsvamp. då stog jag helt stilla och viftade med armarna. fattar ni? annars är ni ju totalt pantade :-S

orkar inte biretta mer om sharaderna. till lönch blev det stuvade potäter och stekta kaviar-korvar (fibulas egna resept). smakade najs :-) könde dåck ha varit lite mer krydor i men man ska ej klaga, tenk bara på barnen i kiruna ... :-/ när jag skölle hem sen var det fett halt ute så hallkade jag och slog i bak-stjerten. den är röd som attan nu och det svider :-( oloff ska hjelpa mey att smurja in den nu med en salva som gör så det inte svider så myket. så jag öppdaterar lite senare, bye :-)

håme sweett håme

Hey, tengkte bara seja att jag e hämma i min lägenhet nu. veldigt mysigt, tog presis fram jule-stången och snart ska jag burja klä den med mina venner jessicka och snor-denise, vi ska även baka julgodis, till eksempel is-kneck och fikon-bollar med nöt-överdrag. myms fillibunke!! fast ska soklart försöcka att spara några till julaftån också ;-D ska inte snaska i mey alla på en gong!

nog om fikon-bollarna! legger sjelvklart in bilder på jul-baket senare :-D

imårgon har jag julavslutning och jag har fiksat en alldeles spesiell aoutfitt till det, visar er senare! nu ska jag in på svtpley och kolla på julkaländern den gyllene griseknoen. hörs senare!

/ the one and only original MIKAÄLA

sitter i fibula

hey! nu har vi dator-könskap i fibula och jag passar på att bloga i smyg ;-D tengkte bara biretta lite om min dag.

jag burjade klåckan halv 9 idag så jag tog min sparkcyckel och sparkade med den till fibula ungefer 10 över 8. sen burjade vi ha lektioner. klåckan 12 hade vi lunch och det blev en smaskig laxfärs-pudding med dill och romsås.

nu har vi såmsagt dator-könskap och jag slutar halv 3, då ska jag hem och klä jul-stången äftersåm det snart är julaftån.

har ni också klett julstången ennu?


 

hur brukar eran julestång se ut när ni klär den ? :-D


sista inlegget + tips

hey igen. tengkte skriva ett sista inlegg för dagen och seja godnatt osv.

jag har fått en hel del frågor om hur jag kan ha så myket besökare och läsare på mon blog, så jag tengkte tippsa om denna hemsida som hjelper med en hel del läsare facktiskt!

klicka här -----> **** (sidan öppnas i ett nytt funster)

det är en hemsida som tar sirkus 1 minut att registrera sej på och sedan kan jag garantera att statistiken bara ökar på blogen din.


aya det var allt för mey idag.. imårgon är det skola, burjar klockan halv 9 tror jag så det är snart dacks att nanna kudden, oloff ligger redan i sengen och ventar på mey (oloff är som sakt min bror). oloff har varit i götebårg i några dagar nu så de ska bli mysigt och skönt att entligen få krypa ner i sengen med honom igen :-D

hörs imårgon!

/ only your MIKAÄLA

uthengning

moste bara henga ut denna killen, han är riktigt avenshuk och påstår att jag är feyk. varfur skulle man vilja feyka att man har en svårighet? :-S han har bara svårt att inse att folk inte är perfeckta i denna värd.. han lever i sin lilla råsa bubla och tror att allt är så bra.. han påstår sey även kenna storblogare.. han tror vell att det är status att kenna dom stora blogarna? well... det är endå bara en ytlig relation ni har..

faktöm är att han bara är avenshuk för att jag har mer läsare en han.. så derfur tenkte jag vara snell att henga ut han och lenka hans blog så han får lite mer läsare..

http://youfoundit.blog.se/

grattis! här får du nåra tusen läsare som stannar i sirkus 2 dagar..

nya läsare!!

hey, har fott en hel del nya läsare nu när jag har burjag bloga mer igjen! supperdupper kul! så jag tengkte bara klargöra en del saker för er nya läsare som inte har hengt med från burjan ;-D

1. jag heter MIKAÄLA, med stora bokstever.
2. Jag har en extream vershion av dysseleckxi, derfur går jag på en spesial-skola som heter fibula.
3. jag är 17 år gamal!
4. jag bor i ståckhålm i en egen lägenhet som jag betalar med hjelp av bloglönen.
5. jag har 2 påjkvener. en som heter farao från egyptien och en som heter timothy som är blind.
6. folk beskriver meg som en snell, givmild och rolig person. dom tycker att alla borde ha en MIKAÄLA i sinna liv.
7. mina besta vener heter jessicka och snor-denise.
8. jag har en katt med 3 ben som heter Dylan.
9. jag har en bror som heter oloff och så hade jag en syster som hette pattrisia men hon fursvann på en resa till egyptien och har inte dykit upp äfter det.
10. JA, det är sant att jag har deytat amir akroutti.

denna bilden är tagen hemma hos mey med min webb-kamera!


GÅRDAGENS KLASSISKA AOUTFITTtenkte visa gårdaggens aoutfitt också, äftersåm jag fick så många frågor angående den!!

som ni kanshe kan se så körde jag på en klassicker igår (autfitten alltså). det blev ett par killer-heals och ett par snygga schorts i äkta tros-anda! är det inte bara SÅÅ this week? det tycker jag ijallafall, och tydligen är jag ej ensam om att tycka det. jag är alltso EJ ensam om att tycka att det var en het aoutfitt eftersåm att jag blev haffad av ståckholm streat-style på väg till laroy igår. för er som undrar så kommer killer-healsen från kappahl och troserna/schårtsen kommer från thayland (ekta kopia av något merke) tröjan e limited edition från en hemlig affär i nk!

 


Dagens aoutfitt

tjobree bloggen min! de va ett tag sen jag visa upp dagens aoutfitt, så ni har ju missat en hel del. har ju shoppat som en gallning. idag har jag dock inte mycket att skryta med, efterspm att det är en slappardag idag. jag har ej varit ute idag så jag har bara varit inne idag. derfur har jag detta mysiga på meg idag:shön magtröja, lite halvt utmanande men de jillas av min brur oloff hehe. sen ett par stilrena kortbraxer. och ni behöver fan inte komentera att jag har gula tånagglar. JAG E MYCKET VÄL MEDVETTEN OM ATT JAG HAR NAGELSVAMPEN!!!!


MEMÅRIES

bjuder på gammla bilder från blogg-awards 2009 :-Ddessy, krillä, paåw, jag, och en randåm läsare.dessy, paåw, jag och randåm igen!

hade facktiskt gallet kul på denna gala! (shelvklart så är det ingenting jemfört med alla galor i usa som jag går på) men det var kul endå. treffade massor galna fans som ville ta bilder! pssst furresten, wanna knåw a secret?
jag, paåw, dessy drack en massa shampagne innan galan så vi var dyngraka under shelva prisutdelningen. har aldrig vågat erkenna detta förut men nu var det så pass lengesen så att jag tycker att det är dags att legga detta bakom oss, en gong för alla.


en jule/posk-dikt

hey. tengkte visa denna fina dikten för er ijen. jag skrev den förut till posk men den passar ju även in nu i juletiderna!!

 
jesus var en mäktig man
inga misstag, ingen skam
hengdes upp på korset han hjorde
för att han sa nått han inte borde
nu vi firar jesus död
målar egg och äter bröd
jesus öppstog på edvent
och vårt fjärde ljus blir tent
elskade jesus vi saknar dey
kom tillbaka! ♥

vad tycker ni? har skrivit den helt shelv för sirkus 2 år sen. tycker den är veldigt bra.

hej på er

hej ijeen!! e ftet pakcad!! så om jag stavvar mera fel så är det derfur ;-D så ni liskom inte trorr att min dyseleckxsi har blivit verrre1!!

har vart och festat på laroy med jessicka och snor-denise!! men vi hörs imårgon. ville bara visa att jag lever.SHIT-GAMMAL BILD SOM JAG HITADE YSS!


hey mina läsare

hey på er mina bloglässare!

det var ett tag sen igen, men endå fuljer ni slaviskt min blog!! haow cutee?!?! kenner mig nestan lite rörd, men ja.. ni e inte värda mina kenslor!!

det jag ville beretta är att jag har köpt en ny hund för några veckor sen, och nu har såklart både dessy och kissy hermat meg.. min hund heter frädd perry men kallas för fräddan. sjelvklart e han döpt efter den riktiga frädd perry ;-D

låvar som sagkt att legga in bilder på frädd imårgon när jag har vart och köpt ett nytt minneskort. tappade nemligen mitt i taxin till plåtningen imårse.

nu ska jag setta in papilljåtter i håret så ja får ett fint hollywod svall imårgon på plåtningen med ***** VI HÖRS!


RSS 2.0