sen natt idag

har vart uppe riktigt lenge nu alltso. vaknade supper dupper tidigt imårse (ungifär klockan halv 6) av att oloff hoppade i sengen och ville att jag skulle göra frukost åt han så det var bara att traska upp ur min sköna skönhets sömn.

jag gjorde lite bejkån med ägg-puré. han gillade det fett mycket och han åt flera portioner. äfter det var det bara att klä på meg och fiksa iårdning meg för att sedan dra ut på en shåpping runda. visar er det jag fick med meg hem senare!

nu moste jag värkligen såva, moste bara seja till er att gissa på bilden i inlegget under. och glöm ej att KÅMMENTERA, kåmmentera, kåmmentera och KÅMMENTERA! det blir roligare för både er och meg då!

cyah later och godnatt!

GISSA BILDEN

ingen har nånsin lyckat gissa rett på "gissa bilden" men nu är det dags ijen.
vad kan detta vara?
kom ihåg att man ser det man vill se, så kålla noga ;-)

detta visste ni ej om MIKAÄLA- jag har aldrig haft sex med oloff
jag vet att ni alla där ute tror att jag har haft det, men nu tengkte jag biretta en gong för alla att jag, MIKAÄLA, är emot insest. skulle ALDRIG NONSINN ha sex med oloff. hallå han e min bror? vad tror ni om meg egentligen :-s brukar ni ha sex med era syskån eller? dåck så gillar jag han veldigt mycket som broder.

- jag brukar pissa i handfat hemma hos fålk jag kenner
tro det eller ej, men detta är en saning som e så sann som det går. tror fackitskt inte det finns nån alls som jag kenner som jag inte har pissat i handfatet hos. vet dåck inte varför jag gör det, det kenns bara så bra, får licksåm en kick av det hela. jag brukar aldrig ångra meg heller, och har inga planer på att sluta. vågar ni låta meg kåmma hem till er nu ;-)?

-  jag önskar alla all världens olycka när jag sjelv mår dåligt
ja ni läste rett. när jag sjelv e lite däprimerad av någon anledning så önskar jag verkligen att alla skadar seg eller råkar ut för olyckor. en gång furra veckan till eksempel så var jag arg på grönd av något, då önskade jag att jessicka skulle krocka med sin nya sparkcyckel och skrapa upp hela fejjan. jag önskade också att snor-denise skulle bli våld-tagen av ett fetto.

- jag kan ej hålla henderna borta från meg sjelv
jag tycker faktiskt att jag är så pass snygg och upphätsande att jag inte kan låta bli att ta på meg sjelv och tenka på hur jevvla mycket alla killar fantiserar om meg när dom drar en runk, om man sejer så. jag kollar alltid på meg sjelv i spegeln och pillar lite överallt.. detsamma hender i sengen. *pill pill och pet på meg sjelv* jag är bara för snygg!

hemma från vesterås

ja ni läste rett, jag är nu hemma från vesterås. det blev alltso att dra dit på deras city fästival med jessicka. det va fett najs så jag ångrar det inte alls ;-)

det va föll-packat med fålk och jag åkte en hel del karusäller må jag seja. parisehjulet 2 gonger, virvelvinden 1 gong och sen en sån här karusäll när man åker runt i en bil på en bana (ej radiobilarna) åkte jag 3 gånger för den va så rolig!!! vi fursökte ockso komma in på öl-teltet. vi lyckades i cirkus 3 minuter sen kom en vakt och sa att jessicka ej såg ut att vara 18 år så då blev vi utkastade äftersåm vi inte kunde visa läg.

vi kållade också på pråmoe som upptredde på stora scenen. han ver fett döktig och efter gick jag på vip-fäst med han och dom han spelade med. jessicka fick dåck inte fulja med. hon satt utanför på en benk och ventade. jag blev soklart stupfull och dyngrak så pråmoe ville inte skicka hem meg så så han erbjöd meg och jessicka såvplats över kvellen. vi tackade ja och åkte hem dagen äfter med tåg..

aja ska legga in bilderna i datan nu. vi hörs senare!!!

svar på tal om oloff
"men fyfan?! tycker du det är kul eller? att säga sånt om din brosa, om det är sant, så säger jag bara, jag beklagar och att det är inte alls kul. om det inte är sant, så säger jag dig, DU ÄR SÅ JÄVLA PATETISK, och det är inte alls kul!!!! Vet du hur många som har blivit våldtagna av sin brosa eller?! och nu säger du att du har sex med honom, att han tvingar dig det.. JÄVLA INCEST!!"


MIKAÄLAS SVAR: ursekta men vad är det jag har sagt om oloff? inget dålig ijallafall :-S och för det andra, vadå sex? tror du vi har det eller? är du helt jevla pantad eller? har jag nonsin skrivit att vi har det? NEJ, skaffa glasögon förfan! jag är EMOT insest, fatta & förstå. det är inget vi i min familj holler på med så du kan ju bara vara tyst :-@ oloff och jag har bara ekta syskonkärlek. INTE PATETISKT

vesterås cityfestivalen???

hey alla! va ska ni jöra ikvell? shelv funderar jag & jessicka på att dra till vesterås. såg på TV att det var nån slags festival där. men vesterås...kan det verkligen vara kul där? det är ju en bond-håla?! aya vi får se hur vi jör. pöss på stjerten.

ps. dagen aoutfitt kåmmer snart <3

hahahahahahaha

hahahaha jag är bara för rolig alltso. nu har jag sagt att jag ska burja öppdatera myket i 2 dagar och jag har endå inte hjort det. hahahaha kan det bli roligare eller?? NEJ skulle inte tro de va! men jag råkade såva fett lenge idag. sorry <3

vi hörs senare <3 PRÅMISE!!!!!!!

rip michael jackson

jag vet inte  vad jag ska seja... det som har hent är furskreckligt. så himla tråkigt alltso.. fick reda på detta igår kvell. att vår allas elskade kung av popp är död. VARFÖR undrar man. varför var jag inte där och hjelpte honom .. jag kenner mej till en liten del skylldig av vad som har hent. det borde ni alla jöra. ni la för myket press på den stackars killen. han mådde inte bra. men jag vet att han är på en bettre plats nu. men bara så du vet michael, vi glömmer dej ALDRIG!!!!!! <3


du var för ung för att dö ... <3 du har inspererat tusentals menniskor.
i miss you. and i will never forgät you KING OFF POP ♥


pågrund av detta har det ej blivit myket öppdatering idag. men jag LÅVAR att det blir endring på det imorron. jag är för lessen nu tyverr ...

godmårgon

cha cha allihoppa! skulle ju fursöka öppdattera bettre idag, så de är väl bra att jag burjar nu med en gong :-D idag har jag bara stekt på baksidan med jessicka. har en ricktigt fin kreftig färg jöst nu :-D kenner meg super het! ikvell är de grillning och fest hos meg. kommer en hel del fålk så det blir nog ricktigt najs. men ska ut och steka på mer med jessicka nu. men de kommer bli mer öppdattering kan jag lova!

pössen

åter igen en dålig öppdattering

hey boys and girls.. alltso jag MOSTE bara seja furlåt för denna über-usla öppdattering. men imårgon blir det endring på det, nu ska jag nanna kudden min. oloff ventar ;-) cyah imöra

snart ger vi oss iväg

heey! nu har vi fixat lite mer fålk till grillningen :-) bra va? har 108 missade samtal på mobilen så ni fattar nog hur monga som ville vara med. ijallafall så ka jag dra snart. tenkte bara slenga in dagens låt först, denna ska vi spela på hugsta volym hela dagen:aya vi hörs senare, jag tar med min lilla blåggdata :-D hejdo ♥

nyvaknad MIKAÄLA

hey och godmårgon. ingen annan en OLOFF veckte meg idag. han kom och gjorde hellikoptern brevid meg och lät samtidigt som en brandbil. inte så najs sett att vakna på va? men han e tråtts allt min bror, så jag blev inte så verst arg. bara lite.

idag e det najs väder igen så jag tenkte först dra till nått stelle och bada med jessicka och denise. sen drar vi hem och fiksar oss och så, sen drar vi och grillar nonstans vid vattnet. låter det inte mysigt? vi hade såcklart tengkt att vi skulle kirra lite boyz och lite fler girlz till grillningen. så om ni vill kåmma så hör av er. YUO KNÅW MY NUMBER.

aja det blir nog en najs dag. nu ska jag packa min veska. kåmmer sjelvklart packa ner min nya men veldigt specijella cåla burk som jag hittade i en *hemilg* affär. vill inte att ni ska herma meg och köpa sånna så jag tenker inte seja vart. feel the pain ;-) men här kåmmer iallafall en bild på det så sen kan ni ju burja ge er ut och leta. MOHAHAH
vad tycker ni? sjelv tycker jag att dom e avsome.

en dag i solen

det är presis vad det har varit idag

jag vaknade och kållade ut jenom mitt funster och såg att det var versta sommarvädret. jag bestemde mej för att ringa min ven jessicka för att fråga om hon ville dra ut och schteka lite. hon var visst inte hemma så jag fick tyverr va med snor-denise istellet. när vi treffades hade hon som vanligt torkat snor under näsan, SÅ JEVLA GROTESKT! fattar ej varfur hon inte tar bort det :-S. ijallafall så gick vi och köpte glass i en trevlig liten kiosk. sen drog vi till en brygga och solade så nu har jag en snygg rosa/röd ferj över hela kroppen. snor-denise den stakarn fick inte nån ferj alls haha. men hennes bror jerry är albino så hon kanske har lite albino i sej hon ockso, vem vet?. aya vem bryr sej? detta är min blågg om mitt liv, inte denises. finns inte myket mer att biretta just nu. ska nog ta en dösch nu för jag är svettig som ett svin. kanske blir party ikvell förresten :-) det ser jag fram emot. håppas bara på att jessicka kan fulja med för jag pallar inte denise...en bild på mey när jag schteker. la mej i vattnet sen för att det var fett varmt.

mitt nya halsband

heej alla bofinkar, MIKAÄLA här, vem annars liksåm? im the one and only. ijallafall så tenkte jag biretta lite om vad jag har hjort idag. jag var nemligen i djuraffären för att köpa lite kattmat till min trebenta vild-katt dylan. det var då jag såg det,  HALSBANDET!! det var det snyggaste jag nonsin sett. jag kende att det var som hjort för mey så shelvklart köpte jag det. ejentligen var det ett hundhalsband men vem bryr sej?? ingen ser det ijallafall. det är så jevla snyggt alltså. riktigt sexigt på ett farligt vis.

väl hemma så visade jag oloff mitt nya halsand. då fick han en superbra idé. nemligen att vi skulle ta erotiska bilder på mey när jag hade det på mey. så vi burjade med att fota mej i önderkläderna. sen tog jag av dom och det blev riktigt snygga bilder kan jag låva!! dom blev erotiska, farliga, spennande och sexiga. oloff ska spara dom i en hemlig mapp i sin dator och ta fram när han vill bli upphettsad sa han. jag tog det som en komplimang så shelvklart gick jag med på det. jag tenke visa en bild för er så att ni framförallt får se halsbandet men även vilken bra fotograf oloff är:
visst blev den bra? och visst var halsbandet kanon-snyggt? fick dåck låv att censurera bilden innan jag la in den i blåggen hehe. JAG VIKER INTE UT MEJ!! jag viker alltså INTE ut mej i min egna blågg. va tycker ni då? KOMMENTERA

gårdagens aoutfitt

äftersom att det va midsommar så ville jag klä upp mey lite ekstra:
fint va? detta är min favoritklenning. den är röd och passar till fästliga tillfellen. till det har jag ett par fett shöna skor som matchar klenningen. under klenningen har jag inte på mej NÅNTING!! har man vaxat musen så vill man vell att det ska synas, eller? aja, HISS ELLER DISS? :-)

UTSPÅRAD DAG

tengkte biretta lite om igår och slenga in lite bilder till er!

igår var det ju midsommar för er som inte vet det. och dagen burjade med att jag, jessicka och snor-denise drog och dansa runt midsommar kransen. vi körde små-paddorna med mera. det slutade dåck med att allt spårade ut och jag, jessicka och snor-denise gick och sjöng snapsvisor och fjårtislåtar. ni skulle se hur arga alla småbarn och fureldrar blev på oss.. dom blev helt galna och gick därifrån :-S furstår dåck inte riktigt varfur. det är vell trevligt med tilläksempel låten fjårtissommar med linn? " ge mej en cider så särar jag på benen snabbt " och " jag vill knarka och bli full ".

efter vi hade dansat och sjöngit och fikat så var det bara att dra hem till meg och fiksa iårdning oss inför hemma-fästen jag senare skulle ha. 

vid 7 tiden burjade vi förkröcka. sjelvklart med ostkrokar och icas eppelsider och nån timme senare burjade fålk komma. dessy, paåw, tessy, kissy, amir, crille med flera!!! fett najs. vi sheykade assen av oss och lysnade på min underbara spel-lista som jag hade gjort bara fur kvellen. alla hade kul och drack alkohål med måtta.. utom snor-denise.. det var FURSTA och SISTA gongen jag lät henne kåmma på fest med alkohål. fyfan så skemmig hon var. hon taffsade på allt och alla, killar som tjejer. hon sjöng högt och fult och dansade som ett handi.. inte så najs om man sejer så..

det hela slutade med att dom andra på festen hjelpte meg att kasta ut snor-denise. hon ligger antagligen kvar i busken vi lemnade henne i fortfarande och spyr. hon hade nemligen kvar 9 tiondelar kvar av sin vådka och hon fortsatte dricka när vi lemnade henne.. och eftersåm hon inte ville ta hem de till sin mamma men inte heller kasta det så kåmmer hon nog dricka tills det är slut. om ni furstår vad jag menar.

jag merkte att tiden rusar furbi så bilder få det bli i nesta inlegg. baaaj


MISOMMAR

HEEJ!! det var ett tag sen jag blåggade men nu är jag här ijen. idag är det misommar, om jag har lengtat alltso <3 ijallafall så blir de shelvklart fest och dans runt en misommarstång. öppdaterar mer sen för nu ska jag ta mej en svalkande dösch, har sagge på ryggen.... (oloff :-@)

PÖSSHEY!! TREVLIG MISOMMAR ALLESAMANS!!!!!!! ♥

DEN ABSOLUT BESTA LÅTEN JÖST NU


NATT-INLEGG

ja det är natt och jag skriver ett inlegg, vad är då mer passande en att kalla detta ett anatt inlegg? svaret på den frågan är soklart att de inte finns nått mer passande. 1-0 TO MIKAÄLA ;-) detta e dåck inte det sista inlegget för dagen, det kommer  MINST ett till. oki fatat oki? I KNOW YUO LOVE IT.

fönderar på att göra en ny videå-blog snart. vad tyker ni om det?! kanske kan hinna med att göra ett imöra till och med. så då har ni nott att se fram imot! nu tengkte jag legga in bilderna från min kamera äftersåm dessy ÄNKLIGEN har lemnat tillbaka min USB-slad. TACK... jevvla tjyv.

men vi hörs senare igen! pösseN från MIKAÄLA yuor idol

no uppdeyts

hehe sorry för det, men vi hade så jevla kul på pikniken. paow och tessy kom alldrig, dom skulle förstora läppen på tessy så det blev bara jag, oloff, jessicka och snor-denise som piknikade, men det va ju najs det med. det fursta vi hjorde när vi hade inhandlat våra varor var att utse en bra platts. det blev i en rondell, fett mysigt, och så fick man ju ha stellet för sej shelv. sedan la vi ut en filt som jag hade med mey hemmifrån. det var min katt dyllans piss-filt men jag hittade ingen annan. och dom andra vet ej om det så de gick bra endå hehe. sen burjade vi soklart äta. jag åt 14 hamborgare och drack fett myket av icas eppelsider så shelvklart blev jag full. men efter ett tag så löngnade det ner sey och då började vi med dagens aktivitet som var säck-håppning. jag mot oloff och jessicka mot snor-denise. jag vann mot oloff. han blev shelvklart tjurig som fan och satt sej i ett hörn av rondellen och grät och ryckte me handen i brallan lite. det kom tyverr aldrig fram några blåggläsare, men tur var vell det. mer kårv till oss hehe. det har varit en underbar dag <3

en bild från idag:


jag som håppar säck för fölla möggar!! fett roligt

god daggens!

hej och god daggens alla söta blogläsare! hur mår ni? jag mår jette-jettebra. det är najs väder här och bara det är en anledning till att vara glad, eller hur?! idag ska jag ha piknik med jessicka, snor-denise, oloff och sen kanske paåw och tessy kommer också. beror licksåm på. jag tror vi ska grilla, ha kladd-kacka, kall eppel-sider från ica med mera. FYSJUTTÅN SÅ NAJS.

om nån ser åss så kom fram och helsa så bjuder vi nog på kårv ;-) eller det beror ju shelvklart på HUR monga av er som hade tengkt att helsa på åss och så. men jaja :-)

jessicka slaggade här och nu ska vi ta våra spark-cyklar och sparka iväg till ica för att inhandla allt vi behöver för våran piknik/grillning. det blir vell ungifär detta vi ska inhandla:

kårv
hamborgare
icas eppel-sider
kladd-kacka
cåla (det är ju inte bra att bara dricka alkohål jemt)
pottattssallad
drässing
ost till hamborgarna

sen kanske vi köper lite chips eller ostkrokar ockso.

jag kåmmer ha blogdattan min med meg heela dagen så det kommer bli bra uppdattering idag! PÖSS


ska jag eller ska jag ej?

ni som har fuljt min blågg vet att jag funderade på att bli gottare förut. nu har dom tankana kåmmit tillbaka äfter att jag såg denna bilden på denna otrolligt söta gottar-tjej:

så vad sejer ni? ska jag bli gottare eller inte?
NI HAR EN CHANS ATT PÅVÄRKA MIKAÄLA


DÅLIG UPPDEYT I KNÅW

men jag har inte myket tid över kan man vell seja. har vart på grönan, umgåtts med kåmpisar, fästat, fikat, haft plåtning med mera. jag har haft min engongs-kamera med meg så det kommer upp bilder, I PRÅMIS. men inte nu, för nu ska jag ha myskvell med oloff och jessicka. vi har kållat på 2 filmer redan och nu ska vi setta igång den tredjä. så vi HÖRS!
dagens aoutfitt

har inte myket att skriva idag så här kåmmer dagens aoutfitt...

jag har på mej en tajt tröja som framhäver mina muskler. sexigt va? och ett par rosa-aktiga brallor, mysigt. och till det matshar jag med grönt nagelack på både händerna och fötterna. grymt snyggt. HISS ELLER DISS?

FURLÅT ELSKLINGAR

ja jag sejer bara FURLÅT FURLÅT FURLÅT för den überdåliga upppdatteringen. jag har haft föllt upp, dåck blir det ej nån long uppdeyt nu heller men jag tengkte bara visa att jag lever och att jag ej har glumt bort er. mer uppdeyt kommer snart. och bilder från grönnan!

pös

hemma ijen

ja de blev dålig uppdeyt idag med då :-/ not so good. men jag har haft föllt upp om man sejer så, och tyverr blir det nog inte så najs uppdattering imöra heller med tanke på att jag skall ta mej till grönan med jessicka med flera! ska bli ricktigt najs. ska nog införskaffa meg ett guld-kort ockso!!!! så jag kan henga där var och varannan dag.

aya finns ej så myket att skriva, ska vell gå och nanna kudde. oloff ventar på meg! bilder med mera kommer i sinnom tid!


pösseR


IT'S SOMMARLÅV BITCH

FÖR JAG HAR TAGIT SÅMMARLÅVET, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!


idag var det sommarlåvs-avslutning och fy sjutton vad sårgligt det var, men endå fett kul. furst samlades vi i "stora salen" som den kallas och då pratade lärarna lite och alla fick sjönga såmmar-låtar. jag skrålade på som fan. sen var det dags för stipändium. det delades ut 3 st och jag var bombsäker på att minst 2 av dom var mina. när dom delade ut det sista stipändiumet för "besta uppförande" och sa att det gick till en som heter karolina, så stellde jag mey upp ochj skrek: "HALLÅ! DET MÅSTE HA BLIVIT NÅTT FEL FÖR JAG HAR INTE FÅTT NÅTT!!!!!!". alla i hela salen rå-glodde på mey och vissa fnittrade :-S sen kom det fram att jag inte hade fått nått stipändium. fyfan va dålig stil sejer jag bara. jag slår vad om att det är min lärare maggans fel :-@ ska baka muskot-nöts-kaka till henne, fyfan!

i min skola får vi inga betyg så jag kan tyverr inte beretta nått om dom men jag har skött mina arbeten bra kan jag låva! sen var det fika. jag tykte att det var en bra idé att starta matkrig så jag kasta en bit tårta på tavlan. maggan kom såklart och skellde ut mej. fattar inte hur hon kunde göra det, på skolavslutningen och allt :-S sedan när alla skölle ta farväl så bölade alla. allra mest jag. jag låg på golvet och sprattlade och skrek som en stucken gris. jag kunde inte fatta att jag skulle behöva lemna mina klassvenner en hel sommar. jag låg där tills det var dags att låsa klassrummet så dom fick bära ut mey. jag höll mey fast i en stol men det lyckades inte. ijallafall är jag fett glad för att det är sommarlåv nu och nu ska jag, jessicka och snor-denise ut och fira med en lunch på nån resturang :-)
mysigt va? vi hörs senare hörni, oki? vill ni se min aoutfit då?

HA EN BRA DAG ALLA <3


home after the avsluttningsmiddag

ja som ni ser så är jag nu hemma. furst blev det middag, det bjöds på fågel med klyftad potattis. fett najs. vi fick även en mustig beanäs-sås :-D jag slukade i meg både min egen portion men även pattricks, snor-denises och halva jessickas.. hm ja ni furstår nog att de va nått som MIKAÄLAS smaklökar gillade ;-)

det blev lite olika tevlingar och lite underhållning för oss medans vi åt och när alla hade slukat i seg sin mat så var det dags för DISKO! jag dansade och sheykade asset av meg. såklart va de MEG hela fibula ville dansa med och jag gav dom va dom tålde. det slutade med att jag stog och sheykade  asset på bordet och alla stog och vrålade GO MIKAÄLA GO MIKAÄLA GO GO MIKAÄLA. och klapade henderna. underbar kensla ;-)

aya sen led kvellen mot sitt slut och alla travade hemmåt.. det har ijallafall vart SKÅJ så att seja. kåmmer sackna fibula som fan <3

bilder från kvellen kommer imöra.

ska såva. PÖSS

sommarlåvsavslutnings-midag för fibula

hej hej!!  snart ska jag iväg till fibula. vi har nemligen sommarlåvsavslutnings-midag :-) fett kul. håppas på en god midag! ska bli trevligt att treffa alla kåmpisar för det är såmmarlovs-avslutning imorrån och då får man ej se dom mer på hela sommaren. sårgligt men endå skönt att slippa vissa av dom, typ pattrick. men ijallafall så har jag klett upp mej lite inför ikvell. här är min aoutfitt:jag har på mej en fin klenning som är lite gammaldax men ändå skitsnygg. och till det har jag lånat oloffs stövlar. fint va? jag tycker att ferjerna passar fett bra tillsamans. vad tyker ni? :-) legg merke till att jag har låckat håret, versta hollyvood-svallet ju!! så jevla sexy! alla kommer ju svimma när dom ser mej hehe (som alltid). men nu ska jag ta min sparkcykel och sparka iväg till fibula. pösshey! law yah all!! /MIKAÄLA ♥

JAG FATTAR EJ?

har fått massor frågor om ifall oloff e peddofil, och många tycker han är ecklig? hallå? e ni dömma eller? kan ni vara så snella och beretta exakt VAD som är eckligt med han. han är furfan min bror, SYSKON KÄRLEK KALLAS DET. har ni ej hört talas om det förr eller? har ni inga egna syskon att kramas och mysa med? bara för det behöver ni inte vara avenshuka :-@ ni ger er på min egna bror, hur lågt får man sjunka liksåm? vi är av samma KUTT och BLOD.

sluta kalla oloff för ecklig och peddofil, han e varken nott av dom.

OVER AND AOUT

SHÅW-AOUTFITThade en kårt tunika och ett par kårta shårts, bara ben och sen knä-strömpor. super het var jag!


herlig dag

idag har vart en bra trevlig dag. äftersåm det är snart slut på skolan så bjöd en del fibula-barn på shåw. jag var soklart en av dom :-) det gick utmerkt och jag utförde mitt upptredande utan ett ända fel. kan det bli bettre? och ikvell har vi uppvisning för fureldrarna.

gissa vad jag hjorde? ;-) rett gissning vinner en lenkning osv. i min blog.

aja det var en del andra som upptredde, bland anat så  gjorde jessicka och en tjej som heter (snor)-denise. det vill seja att hon heter denise men kallas för snor-denise av oss andra. anledningen till detta är att hon alltid går rönt med tårkat snor under näsan.. inte så najs om man sejer så. aja tillbacks till jessickas och denises uppträdande.. denise spelade fijol och jessicka dansade och joddlade till. dom var helt okey faktiskt, men inte ricktigt lika klockrena som meg då.

sen var det några fler som sjöng och några som dansade solo. andra spelade instrument. det var en ricktigt kul dag och efter shåwen så blev vi bjudna på epple och nyponsåppa till mellanmål :-)

jaja, en härlig dag om man sejer så. tengkte gå och fotta min shåw-aoutfitt och visa för er sen :-) och glöm inte att jissa på frågan där uppe!

tack och hey.


GRENSER?

alltså, det besta som finns är kenslan av att vara omtyckt. jag elskar när ni fans kåmmer fram på stan och helsar, vill ta bilder med mey och vill ha atografer. jag steller ALLTID upp på sånt. men nu talar vi om grenser här. kensa säjer att man ej får plinga på hennes dörr och berömma henne. det tyker jag är så jevla FEL rent ut sagt. har hon en dörrklåcka är det vell fan shelvklart att man ska få plinga på den? tål hon inte beröm så ska hon fan inte ha en blågg. håller ni med mey? 

shelv har jag inga som hälst problem med att fans plingar på hemma hos mey. det var 2 tjejer som hjorde det idag och då fick dom komma in till mej och äta glass, helsa på oloff och ta bilder med mey. vi hade fett mysigt.

jag har dåck också grenser. jag tolererar inte när fålk följer efter mey på stan. det är såå jåbbigt och pinsamt. liksåm, tror ni jag vill ha en massa freaks efter mey eller? :-S nej det vill jag inte. så håll er undan. och jag hatar paparazziz också. har en hel bunt i buskarna utanför mitt hus :-S GET THE FUKK OUT OFF MY LAJF!!


dags att möta upp jessicka

ja ni läste rett, nu ska jag, ghetto-MIKAÄLA, åka och möta upp jessicka ute i förorten där hon bor. äfter det blir det vell att ta tubben in till stan och fika på nått najs caffe. kommer sjelvklart att ta med meg blogdattan min så det blir nog non öppdattering därifrån, kameran är med ;-)

see yah soon!

dAgEnS aOuTfItT

Här kåmmer den:

asså... hur jevla snygg får man bli ejentligen? :-S jag är så jevla HET! ijallafall så har jag på mey en blå-aktig magtruja som framhäver min midja och till det har jag en matshande kjol i ett blommigt och tantigt mönster, så jevla STILRENT! extra plus för den söta rosetten också. shelvklart har jag min chanell-veska och ett par fett höga klackar som var svindyra. HISS ELLER DISS? :-D

GÄSTBLOGGNING FRÅN OLOFF

tjänare, oloff här ;) höhö! MIKAÄLA ligger i min säng och sover nu så jag tänkte blogga åt henne innan jag kryper ner brevid henne under det varma täcket. har bara kallingar på mej nu höhö. men aah, det var väl det. MIKAÄLA är tebax imorron som vanligt. godnatt , HARE! /MIKAÄLAS bror oloff

JÖST NU

sitter här vid datan nu ijen efter ett longt och skönt bad. jag har ockso fått tillbacks min hudferg, så najs<3här är en nytagen bild på meg. sitter här med min smör-bytta och en sked och käkar smör. MUMS! smaskigt verre. har bara en handuk på meg :-o så jag varnar er kensliga läsare.

 ni kanske ser att det är nott som inte ricktigt stemmer med meg? jo presis, min huvudform. det är så att det har svällt upp lite. det kan vi tacka en mygga för. fick ett myggbätt mitt på knoppen, vilket resölterade i att skallen min svullnade. inte så najs.

aja ska fortsetta knapra i meg mitt smör, sen får vi se om det blir non mer uppdeyt idag. troligtvis blir det det!!

pössen

DAGENS AOUTFITT

Idag hade jag på mey en ganska avslapnad aoutfitt som passar bra en varm sommardag. tyverr är det inte varmt ute idag men jag tenkte låssas att det var det så jag hade på mey detta:enkelt och stilrent som ni ser :-) har även satt upp håret i en snygg tåffs! om ni undrar över hudferjen så är den lite blå-aktig för att jag höll ju fan på att frysa arslät av mey när jag var ute och skulle gå till afären :-S så jag blev ju kall fattar ni vell? ska ta ett varmt bad nu och håppas på att få tillbaka min vanliga hudferj ♥ aya, vad tyker ni? HISS ELLER DISS?

sugen på smör

ja ni läste rett. jag, MIKAÄLA, är sugen på smör. tenk er en het potatis med en smörklick på. mumsfillifunke sejer jag bara. jag kenner hur det vattnas i keften på mey. jag ska nog dra ner till afären och köpa lite potatis och smör. låter bra va? öppdaterar mer sen såklart. hejdå mina gullefjun <3
hahahaahahahha fett najs, jag stårknar av skratt!

några bilder från igår

här kåmmer lite bilder från gårdagen, som jag låvade :-)jag i en hel-skön aoutfitt på sverijes nationaldag :-)jag i fålkmassan, ser ni mey? :-)sen blev det shelvklart partey!! här är jag och mina venner på G!avsluttar med denna bilden.  SKÅL PÅ ER ALLA <3


söndag morgån

hej på er mina elsklingar <3

hur är det med er? med meg är det vell inte så jettebra. säger bara: BACKIS.SE. men så kan det va när man har fästat fredag och lördag. var på förkröck hoss nån grabb och där kollade vi på fotbållsmatschen. moste bara seja att det var inte kul alls att se :-@

efter det drog vi vidare till en hemmafäst i sundbyberg. kul-kul! ska fursöka slenga in lite bilder från både i fredags och i lördags sen. men nu är det daggs för en rejäl fruckåst som består av kremig omelett med kavjar och egg smak! smaskens.

pöss

sverijes nationaldag

det är som sagt sverijes nationaldag idag så nu ska det festas för fölla muggar. öppdaterar mer imorron bye <33LENGE LEVE SVERIJE

FURSTA VIDEÅBLOGGEN


Original Video - More videos at TinyPic

håppas ni kan se den. den blev inte så bra för det är min fursta videåblogg. var lite närvös.
vill ni ha fler?  :-)

gårdagens aoutfitt

slenger in en bild av meg och min autfitt från igår. sejer bara tre starka ord: HOT HOT HOT

partey aoutfitt, HISS ELLER DISS? jag shelv tycker att det är en FET hiss

GOD MÅRGON

eller man kanske ej kan kalla detta för mårgon? aya, har inte hunnit blogat nott tidigare idag äftersåm jag är rettså backis jöst nu alltso. blev som ni kanske furstår partey igår. var på nån hemmafäst i farsta med jessicka. blev ricktigt lyckat facktiskt. först hade vi såklart förkröck hos meg ockso! icas eppelsider + ostkrokar FTW.

När vi väl var på fästen så blev det till att sheyka asset av seg hela natten. ni skölle ha sett jessicka :-o hon var helt CRAZY. men så kan det gå om man dricker för mycket alkohål. inte bra det. man moste licksom lära seg att dricka med måtta, sen moste man veta när det recker. så att man inte bara dricker mer och mer hela tiden. jag, MIKAÄLA, kan det där veldigt bra. kanske är nott jag borde lära vidare? vad man ska tenka på osv? ijallafall till jessicka hon måste sluta vara dyngrak varända jevvla fäst alltso :-@ jag blir så furbannad..

furresten så är videoblogen på G. alltso, jag ska fiksa det idag så idag under dagen kåmmer ni få se meg videobloga.

PÖSS HEY FRÅN EN BACKIS-MIKAÄLA

SVARA PÅ MIN FRÅGA

hey, har en fråga till er blogläsare nu!

tengkte fråga er om ni tycker att jag ska burja videåbloga? låter det som en bra ide?

jag kenner att jag är redo för det nu. det blir ett stort steg i mitt liv, men jag klarar det nog.

så.. vad tycker ni?

ta chansen att lära kenna meg

Har jag..? :

1. Kysst någon ? - ja, två styken (mina påjkvener såklart!)
2. blivit kysst ? - nej
3. Blivit kramad ? - ja det har vell hent.
4. Sjungit ? - ja, jag söckte till idål 2006
5. känt dig fånig ? - dum fråga, jag är MIKAÄLA hallo?! NEJ soklart.
6. saknat någon ? - sacknar farao och timothy jöst nu<334
7. Ljugit ? - bara när jag har varit ricktigt arg :-@
8. Rökt? - rökning är ej nott för meg!
9. Testat droger? - ney, svaret är NEY
10. Åkt fast av polisen? - hehe, ja. när jag pinkade i trappan på plattan...

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: gått till skolan, jag tar alltid sparkcyckel eller cyckel
2. Jag vill testa: flygplans-sex. värkar så otrolligt spennande.
3. Jag gillar:  min bror oloff
4. Jag ogillar: avensjuka fålk som kallar meg feyk
5. Jag hatar: när oloff kräver saker av meg, blowjob med mera
6: Jag är trött på: stora blåggare som tror att dom är fett kenda :-s
7: Jag vill ha: en stor marinerad kårv på ett spett.
8. Jag behöver: myket kåmmentarer i blogen!
9. Jag behöver inte: anstrenga meg för att killarna ska dreggla efter meg.


Kärlek:

1. Killar eller tjejer?: killar, tror du jag är en lesbian kvinna eller?
2. Är du kär?: jag har såm sagt 2 påjkvener.
3. Singel/ upptagen?: upptagen både framifrån och backifrån ;-) skåja
4. Saknar du honom/henne?: vem fan e honom/henne? skriv ut namn så man fattar nonting!
5. Vem kysste du sist?: det var vell timothy jag fursökta kyssa sist.
6. Vem kramade du sist?: oloffs penis med min hand
7. Längsta förhållande: har 2 longa furhållanden nu.
8. Första kyss?: timothy!

SVAR PÅ TAL: kläder

"snygg bikini , köpt på bebis avdelningen eller? Hahahaha , vilken diss asså"

svar: tussen tack :-) ney det är den inte, utan på BARNavdelningän. har du problem med det eller? det är inget fel på barnavdelningän?! dom har lika fina kläder där som dom har på alla andra avdelningar. är du lite avis för att du måste handla på exstra big size-avdelningen eller? man kan veldigt lett tro det liksåm.  HA, vilken diss alltså ;-) pöss på dey bitch!

tandlekarbesöket :-S

nej nej nej och åter nej! det får inte vara sant! DOM VILL GE MEY TANDSTELLNING! :-S

jag sprang ut från rummet snabbt som tusan och skrek som en stucken gris när jag fick höra det beskedet. ingen, och då menar jag INGEN, sätter en räls på mina tender. vem fan vill se ut som hest-kensa liksåm? tandlekaren jagade mey i korredårerna och han fick tag på mey och bar tillbaka mey till rummet. där förklarade jag att jag ej ville ha nån tandstellning för liksåm, min glögg är unik, den gör mey till den jag är.

nu undrar jag, tycker ni att jag ska bihålla min glugg? eller ska jag skaffa tandstellning? :-/ det kåmmer kennas fett skumt utan glöggen. jag kåmmer inte kenna mej som MIKAÄLA lengre juu....

en bild på mitt fina léende och mina pärfekta gaddar:


visst är jag söt? och visst behöver jag ingen rels? :-/
SNÄLLA SVARA!! JAG VET EJ VAD JAG SKA TA MEY TILL

MOTHERF*CK !!!

JAG ÄR SEN TILL SENGEN!!! DAMN IT! :-@

jag som skölle legga mey innan klåckan 12. det sket sey totalt. kenner mey riktigt värdelös just nu :-(

angående oloff i furra inlegget så gick det såhär: jag förhandlade med honåm att kåmma ut. han gick med på det om han fick ett hand-job. så ja... ni förstår nog vad jag fick jöra. han är så vidrig alltso, men han är endå alltid min bror <3 och liksåm, vad gör man inte för att få pinka?

ijallafall så måste jag sova nu. är en hel jevla kvart fursenad. godernatt alla trångsynta jevlar <3<3

ELSKAR ER //MIKAÄLA♥

en liten öppdatering

heysan! nu har jag spelat playsheyshon 2 fett lenge. SÅ KUL!!! spelade ett bil-spel med oloff och jag vann shelvklart så han har låst in sey på toaleten och tjurar, moget?! han har setat där i ungifär 2 timmar och jag behöver pinka :-/ ska försöka förhandla med honåm så att han kåmmer ut, jag måste värkligen letta på trycket alltså!

det blir till att legga sey tidigt idag, innan 12 SENAST!!! ska upp fett tidigt imårrån. ska först till tandlekaren och sen till plögget. ska bli spennande. jag har kanon-fina tender och inga hål vad jag vet så det blir nog inget långt tandlekar-besök. najs! ska nog äta en reyäl vitlöks-klyfta innan jag drar dit, för att skojja lite med tandlekaren alltså hehe. vad tror ni om det? tror ni att han tyker de är roligt? (ja jag har en manlig tandlekare, så det geller att se snygg ut imårron)

nu burjar det bli akut till toaletten alltso, så jag öppdaterar ijen senare med ett godernatt-inlegg. pusspuss ♥

mina inköp

hey! nu är jag hemma ijen :-) jag passade på att shåppa lite ockso och jag tenkte visa er mina inköp.


Badshorts Blå
ett par coola badshårts i bögflaggans alla ferger med palm-träd på.
från lindeks, 149:-


Bikini Rosa
en randig bikini med söta volanger.
även denna är från lindeks, 199:-snygg råsa tröja från gina tricåt med en ball text som betyder "diggar dej".
99:-  , ett ricktigt kap med andra ord!


ja det var det :-) tillsamans blev detta 447:- 
lite väl myket men är man storblåggare så är man ;-) nu ska jag gå och spela lite pleysteyshon 2 så jag öppdaterar mer senare, pösshey!

UPPDEJT FRÅN MIN BLOGDATA

ja ni läster rett. jag uppdatterar från min blogdata. jag sitter ute med en viss liten b*g som kallar seg för amir och sen min föredätta fiende kissy. vi fikar på wayines coffe. har soklart köpt en cha-latte som jag nu sitter och dricker.

vedret är dåck inte det besta som ni kanske  vet, eller hur är vädret hoss er?

här har det både rägnat och vart sol, men jag föredrar sol, och vem gör inte det licksåm? ;-)

aya inget nödvendigt inlegg dehär, tengkte bara visa att jag lever. ska dåck snart hem och då blir det mycket mera inlegg och bättre uppdattering.

pöss solenge!

/ YOUR MIKAÄLA

dagens aoutfit

vi slutade tidigt idag så nu är jag hemma och ska såklart legga in dagens aoutfitt. här är den:

idag har jag på mey en byxdress med arabiskt mönster på. så jevla snyggt! fick många blickar påväg hem från plögget och jag fattar varfur!! ALLA vill ha en sånhär. dom är slutsålda i affären! till det matchade jag med ett par skyhöga klackar i en härlig blå ferg och en brun liten veska, söt & stilren :-) vad tyker ni? HISS ELLER DISS?


Dags för:

Dagens fråga lyder såhär:
VARFUR KÅMMENTERAR NI INTE MIN BLÅGG LENGRE?

MIN BESTA LÅT JÖST NU!

blogg.se fönkar ej så bra jöst nu. jag som hade tengkt att legga in min besta låt. men sen hittade supersmarta MIKAÄLA en lösning på det hela. jag legger helt änkelt in lenken här så får ni lyssna


KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ LÅTEN (öppnas i ett nytt funster)

så otrolligt bra, ni går miste om nott om ni inte lyssnar på den.


ATT FÅLK TILL OCH MED ÅRKAR KLAGA PÅ MSN

alltso, hur orkar ni legga ner er tid på att klaga så myket? till och med på msn. helt jevvla otrolligt är det. men det är ingen ide era loosers. jag knecker er alla. ni når inte ens öpp till min nivå om ni står på tå. fattar ni?

här kan ni få se lite hur "trevliga" mina läsare är...

N säger:
du är ganska ful, liknar en gris en såkallad grismänniska ser ut som ett litet lik, din mage är ganska uppsvullen - ett tips BANTA

N säger:
tack så mycket jaa min mamma har varit modell satt fuck you
din fula lilla fitta

N säger:
www.meatspin.com din negerfitta


FINNS ONLINE PÅ MSN

OBSERVERA ATT JAG FINNS INNE PÅ MSN JÖST NU FÖR ATT SCHATTA MED ER.

CINDIRELLAS.FANMEYL@LIVE.SE

BARA ATT ADDA..


DESAJNEN ÄR KLAR

nu är min nya sommar-desajn officiell :-D vad tyker ni? shelv är jag kanon-nujd! kan vara den snyggaste desajnen jag sett faktiskt ;-O. tog ett tag att få iordning bokstaverna på headern, men visst blev den sommrig? :-) HOTHOTHOT sejer jag bara! lite synd att jag va tvungen att ta bort texten om mey shelv där uppe, de såg helt miffat ut kan jag låva! min meyladress är: cindirellas.fanmeyl@live.se. aya, kåmmentera min nya desajn allihopa :-) bjussar på en mysig bild också:sånt här får mey att värkligen lengta efter beatchen 2009 <3

NY DESAJN PÅ G

hej hej :-D idag kåmmer det kåmma en ny desajn i blåggen min. kul va? det är för att det är 1 juni och jag vill fira det. så var biredda på en blågg-meyk-over! ♥

RSS 2.0