FURSTA SKID-DAGGEN

hemtade ut våra hyr-skidor idag på mårgonen och sen var det bara att kasta seg ut i backarna.. det e lite jåbbigt att fålk fuljer äfter oss och så men det får man vell stå ut med när man e stor-blogare..

jag shelv e pråffs på skidor, men bretty är dässverre raka motsatsen hahahahahah.. furst körde hon omköll en liten shej och sen in i ett träd, sen när vi hade treffat ett par fett snygga killar så kåmmer hon soklart och furstör genåm att dra med sej ett sont här oranch-gult staket hela vägen ner för backen.. dom dog av garv och jag skemdes som en hest..

hon ska minsan alltid skemma ut oss... men vi hade rett kul ijallafall och nu sitter vi här i våran stuga och ventar på att nogra grabbs ska kåmma.. vi ska ha lite schill-kröck och sådär.. dom skölle ta med gitarr-hero, singstar, buzz med mera.. så de blir nog ricktigt kul!! ska se till att öppdattera mer önder kvellen och ska nog se till att få med lite bildär också.. de va jö ett tag sen..

men nu ska jag ficksa till håret bara för killarna kåmmer jö snart.. kan ju iofs slenga in en kvellens aoutfitt sen ockso!!


CYA puss

Kommentarer
Postat av: soff

hahahaha fan va kul:)

kan du inte visa lite bilder på när du åker i backen?;)

2009-02-22 @ 22:21:26
Postat av: MIKAÄLA

det kåmmer när grabbsen har gott hem!

2009-02-22 @ 23:01:02
URL: http://cindirellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0