BILDER FRÅN KVELLEN

FURST JICK JAG TILL KENSA. JAG OCH KENSA PÅ BILDEN:

NADJA, MIRRE, MIKA, AMIR OCH AMIRS VEN VANJA VAR DÄR NÄR JAG KOM.

VI ÅT POPCÅRN FRÅN KENSAS NYA POPCÅRN MASKIN.OCH SEN HADE VI POPCÅRN KRIG I KENSAS NYA LÄGENHET OCH SEN BLEV DET STÖKIGT.. DÅ BLEV KENSA ARG.JAG PASSADE PÅ ATT FOTTA KENSA ARG, FÖR DET ÄR INTE ALLA SOM FÅR SE HENNE LACK..

KVÄLLENS TEMA VAR JU FJORTIS SÅ SÅHÄR SÅG JAG UT:DET VITA PÅ LEPPARNA E TANDKREM FÖR JAG HADE INGEN IDÅMIN..

BILD PÅ AMIR IKVELL:det var allt för nu, vi hörs senare

SEMRE OCH SEMRE ..

.. GÅR MIN BLOG :'(

inte kul als..

iallafall tenkte jag öppdatera engång till innan jag drar till kensa.. har sminkat mej som en fjorttis och har en djup v-ringat tröjan.. riktig fjorttis style...

furesten har jag shöpt nya björn burg troser från seckond hand :) jette fina!!!

och här och nu LÅVAR jag ett roligt bild-ilegg senare ikvell :)

pus måste kila
1000 FURLÅT

altso, jag vet att jag har vart ett svin som öppdaterar så doligt.. men jag mor inte så bra från insidenten igår. jag var ju som sakt på NRJ, och då var det en man i 20 års åldern som rörde mej.. JA  ni läste rett, PÅ RUMPAN :o de furstörde hela dagen för meg... altso jag har nog aldrig mott såhär dåligt. inat låg jag vaken och stirade öpp i taket, men nu när jag skriver detta kenner jag tårarna brenna innanför ögånen.. har ni nongong kent lika?

iallafall så blev de bettre när amir och kensa trustade meg.. dom satt och höll om meg och sa att allting kommer årdna sig.


ijallafall ska jag hem till kensa ikvell.. vi ska umgås och ha kull.. vi ska ha tema, vi ska va fjårttisar aso.. det blir nog jag, kensa, amir, nadja, mirre, dilay, teo och några fler, bland anat mika.. ska nog legga upp lite bilder från det senare, nu ska jag keka kuttersås med spagetty..

vi hurs!!!<3

YEEY!!!!!

mamma berettade idag att vi ska  resa till HOTELL TEO, i creta =-) ni vet där kensa va? hehehe.. det ska bli såå kul altso, lengtar<3 vi ska åka non gong snart i dom senste veckorna som kommer, kanske samma vecka som kensa ska dit, om hon har tur :-) men jag vet inte om jag årkar träffa henne en hel vecka.. kan ju bli lite jåbbigt, eftersom jag kanske moste ge henne alla mina mode tipps med mera..

men ååh va kul det ska bli altso..

:-O

ASO JAG FATAR INTE,... VARFUR VAKNAR JAG SOHÄR TIDIGT? :-O jag som vile ta en såvmårgon idag... jag e så besviken på meg shelv...

ijallafall ska jag ju somsakt till NRJ in the park idag... fast det kan bli rett jåbbligt om det är många fäns där.. för jag vill ju järna kunna konsentrera mej på själva NRJ in the park och inte bara skriva attografer.. hahahahah.. skemtade lite där ;-)

hade tenkt skriva lite nu bara, inte så myket..

nu lysnar jag på en herlig låt den går såhär: JASJASJAS okey, jag fiksar skömpa, vad fixar du? jag fiksar röpor vad fiksar du? med mera.. såå bra!!! en fäst låt!!!

här får ni 2 andra herliga låtar av en viss kate...

HÅME SWETT HÅME

hemma och bäck on träck.. har vatt på filmkvell hos en pålare.. fet kul var det.. sory för dolig uppdattering idag men det är ju tråtts allt lurdag. elller hur? hehe.. några som va med på filmkvellen va kensa, blondabella, mina vener martinna, evelinna. amir skule koma ockso men han hade snöbblat på en hund så han hann aldrig koma :'-( stakare.. vi såg världens besta film, nemligen POWERPUFF PINGLÅRNA ÅTERVENDER!!! heheh den va fet spenade och bra.. den får en 4 av 5 mujliga.. rekåmenderar verkligen..

kensa ringde senare dit nadja och mire, så kom dom så lysna vi på TÅKIJO HOTELL<33 så fet bra. jag ska åka med nadja, mire och kensa på en TÅKIJO HOTELL resa sen :-):-) troligtvis till spanien, annars kanske de blir tûskland eller nott.. ska bli SÅÅ kul<333 kensa gav mig en egendesajnad tåkijo hotell truja.. så fin<33

har inte så myket att skriva men IMORGÅN lovar jag att updattera mera.. men jag ska till stan imorgån och kola på NRJ in the park.. VILL NON SES SÅ ADDA MEY PÅ MSN: CINDIRELLAS.FANMEYL@LIVE.SE

det var alt för idag, sori för detta :( bye

ÖNDERBAR!

lyssna vilken önderbar låt alltso! jag blir gallen så bra den är!
holler på att lera mej att dansa mag-dansen och denna låten passar perfeckt :-D

GOD MÅRGON

HAR EJ SÅ MYKET ATT SKRIVA..

tenkte bara öppdatera.

idag mår jag bra, hur mår ni? ska straks gå till fibula och vi ska åka in till centrum och kolla på en teatter, najs ;-)

senare idag vet jag inte vad som hender. ska kanske till stan med kensa om jag har tid. annars ska jag väl göra nåt annat.

furesten kan jag medela att svaret på tevlingen är : linn - fjårttissomar. hehe elskar den låten faktis. fast jag är INTE fjårttis.. bara så ni vet..

ska bjuda på en fin bild okso:söt va?

A LA LOUISE.....

.....ÄR EN JEVLA BITSH!!

jevlas med meg för att jag inte får lika många kåmentarer som alla andra.
vafan är de för sett att vara på va? nej skerpning sejer jag bara.

orka deg sejer jag bara. det är bettre att vara unik!!!!!

föresten har hon hermat stina lee med desajnen också.
HA HA det var ju kreativt ;-)orginalet: http://stinalee.se

kopian: http://louisebertilsson.blogg.se/

nytt

detta är en ny grej jag har burjat med här i blogen.
jag har nemligen ritat av en kendis.
furst ut .. ja kan ni se vem det är? inte så svårt med tanke på att den ekta bilden finns med men vattever!

vilken jillar ni mest? :-Dfet lika , man blir nestan förvirad över vilken som är den ekta.
soklart är det den till höger.
nesta gong blir det kensa :-D

ps. det är kissy om ni inte fatar

LIKA SOM BÄREN !!! OBS: DEL 1kissy och kickan danielsson - visst e dom lika varandra? hehehe, blånda, kurviga, lika leende och båda är ricktiga posers.. nu allehoppa, vet ni hur kissy kommer se ut om ett par år ;-) jöste!!! båda har tantiga kläder okso..kensa och en shimpans - fins inte myket at säja utom en sak, LIKA SOM BÄREN!!!blondabella (till höger på fursta bilden) är så åtroligt lik en tjej jag hitade på internet. en skillnad är att blondabellas bär (andra bilden) har glassögon. dom har eksakt lika leende och allt!!!! furstår inte hur man kan vara så lika

dåliga nyheter

jag  kenner ibland för att legga ner min blog. det är ingen som läser nestan och då är det vell ej nogon mening att skriva?
jag är fet lessen över deta. funderar på att göra ett PR-TRICK kanshe .. eller har ni som leser nogra idéer?
och om ni ska koma med onödiga kåmentarer om att jag ska lera meg stava så kan ni lika järna hålla keften sablans idiotter.

MIN KVELL

hej. nu ikvell har jag inte jort så myket faktist.. åt lite spagetty med kuttersås.. mumsfillibabue.. mammsingen hade lagat maten.. tenkte legga mej tidigt idag så jag får såva ut lite.. behövs värkligen..

tenkte kanske spela in ett videåblog imårgon, va tycker ni om de?

eller har ni nått annat tips kanshe på nåt ni vill se i framtiden?? hehe..

ska bårsta tenderna och kola lite på teve nu.. pusar skriver imårgon mina elsklings-läsare<333HAHAHA jag hitta värdens roligaste klipp hahahahahaha..... jag kan inte sluta skrata åt att tåget svänger och sedan tutar... hahahaa

OM KENSA

jo såhär är det altso.. kensa är egentligen från burjan döpt till det rysska namnet kenta.. men eftersom att hon skämdes så myket bytte hon till det marokaniska namnet kensa och påstår att hon e marokanisk fast hon i själva värket är rysk, vilken hon blå nekar..  dålig stil att ljuga för sina lässare va?

hemligheten om "kensa"

kommer inom kort ;-)

NY TEVLING

kör en liten tevling som avslutas på fredag, ni ska jissa vad denna låten heter (jag har altso skrivit av teksten av låten)

såmaren är här och jag e collast i verden, jag rider på stranden som en diva på sälen
alla kilar dom kolar och ler, jag är en fjorttis och jag får er att snegla.

vill du ta på meg`? fulj med meg så ska jag leka med deg.
vill du ha mej din katt, ge mej en sider så särar jag på bena snabt.
jag vill ha uppmerksamhet, för det e de besta jag veeet.

såmaren är här och jag e collast i verden, jag rider på stranden som en diva på sälen
alla kilar dom kolar och ler, jag är en fjorttis och jag får er att snegla.

såmaren är här och jag e collast i verden, jag rider på stranden som en diva på sälen
alla kilar dom kolar och ler, jag är en fjorttis och jag får er att snegla.


jag vill knaka och bli full, så alla fula göbar kan få sej ett full.
ge mej en zigg, anars jag blir galen, jag e beroende jag va första dagen.
jag testar att bli hypnos och vaknar med smertan i min rövhål
jag vill ha uppmerksamhet, för det e de besta jag veeet.

såmaren är här och jag e collast i verden, jag rider på stranden som en diva på sälen
alla kilar dom kolar och ler, jag är en fjorttis och jag får er att snegla.

såmaren är här och jag e collast i verden, jag rider på stranden som en diva på sälen
alla kilar dom kolar och ler, jag är en fjorttis och jag får er att snegla.en lettråd är att det är en shej som sjönger..

jag låttar ut 3 vinnare, en vinner en bok, en lite mejk upp, och en vinner en bra fillm.

SÅ TEVLA PÅ NU ALLESAMMANS. hehehe

skriv en kåmmentar här bara i inlegget med din e-meyl adress och ditt för och efternamn och din stad.. så meylar jag vinnarna..

pöss sålenge. sen kommer altso senaste nytt om KENSA


SALZA MANEN..

heejjjjsan ;-)

idag har jag vart i fibula som vanligt.. vi har haft idrått och dansat salza. jag fick dansa med pattrick men det vile jag inte så jag jömde meg i tjejernas dushrum hehe sen kom fröken margareta och sa att jag fick dansa salza med en kille som heter eddy istelet. han va jette bra som en riktig SALZAKÖNG...

hihi, tenkte beretta en sak om kensa sen ockso.. men ni får allt holla ut ett tag ;-)

fast i detta inlegg bjuder jag på dagens låt och bild!!:så bra kountry låt, elskar den<3HEHEHE EN FETKNÅPPP!! SÖT VA?

FIBULA

halo!!! nu är jag i chok tillstond. vet ni vad som hende? NYA pattrick i min klass med assberger, han jagade meg genom HELA fibula, sen kom jag in i ett hörn, så jag ej kunde röra mej.. och vet ni vad som hende då? joo såhär, HAN DROG NER BRALLERNA, OCH KALLSIPPERNA och visade inget mindre än sin PILLEFJÅNG :-O jag blev helt chokad altso.. jag kan inte beskriva shenslan i mej när jag såg den fjuniga pillen utom att jag kende tårarna pressas fram ur ögonen och sen skrek jag mitt hugsta skrik jag kunde... o may gad altso..

jag sejer inget annat än HERE GUD!!!!

är det rett att jöra såhär? borde jag prata med mamma? JELP MEG!! jag e desperat efter tipps...

håppas ni har bra råd.

tack i förhand..


DAGENS LÅTDEN ÄR SÅ JEVLA UNDERBARR <3 MEG VETLIGT DEN ÄR PÅ RYSKA OCKSO HEHE

SKANDAL

jaa kära läsare , ni läste rett ... det har nu kommit fram från olika kellor att vår allas blondabella OKCSO
är halvryss ... ja vad ska man seja?
jag har inget imot ryskar men nån måtta får de vell vara? ack ack .. ;p

cLuDiOs (billy)

hej kära läsare.

som vi alla vet så har det hent en familjetrashedi för vår elskade cludios.
alltså kissys kompis billy för er som inte vet.

så nu har jag bara en sak att säja:

LYCKA TILL I RYSKLAND <33333333


(JA HON ÄR JU HALVRYSS SOM VI ALLA VET)DET BLIR FLYT !!

heey, jag har en glad nyhett att medela, JAG SKA FLYTA! eftersom kensa har shatat så myket på meg, att vi skulle bli room mates, så bistemde jag meg för att flyta. men jag vile ha lite mera utrymme så jag valde derfur att bli grannen!!! så jag ska altso flyta och bli grannen med kensa. KUL VA?

ijallafall så tenkte jag skriva ut vinarna i tevlinge nu här komer dom:

1 = pralino nissen = vinnare = MARIE från stokhålm
2 = årsförbrukning av pralino kontaktkort = vinnare = NATALI från ustervåla
3 = gåddy bäg = vinnare = JOSSEFIN från jötebårg.
4 = boker = vinnare = NADJA från stokhålm, KRISTJAN från halmstad, KAMILLAN från nykvarn.
5 = dag på spa = vinnare = JIMMY från hudikswall

ni allehoppa vinner okso att ni ska få möta öpp meg och så ska ni få en bamsekram!!! och sen bjuder jag på äran att ni ska få bjuda meg på fika :-) bettre en så kan de INTE bli sejar jag bara. GRATIS ALLA<33

det komer en ny tevling inom kårt för er som missade dena

reflex

nu e jag hema på lönch. ska ta meg en kalassmurgos, kan legga in ett risäpt på den sen. sen komer det ni ala har ventat på, VINARNA I TEVLINGEN!!!!!!!!!! OCH ETT VIDEOBLÅG!!!!!!!!<333

nu ska jag ta meg min kalassmurgos.  pösar vi hörs senare<333

senaste nytt i BLOGG-VÄRDEN

vill ni veta vad som hende idag i stan? jag såg blondabella, hon har ju longt fint hår tycker alla, och jag har alltid anat att det var en päruk, och jissa vad ja jorde?

jo ni läste rett!! jag jick fram och drog blondabella i håret och det LOSSNADE!!! ja ni läste rett!! hon HAR peruk.. så sluta vara så avöndshuka på hennes plasthår. det e inte riktigt. oki fatat oki? och bara så ni vet så tog jag hem päruken och nu har jag lakt den i en skåp med glasdurr så nu kan alla shika på det. jag fönderar på att ta betalt för de? heheh skemt åt sidan.såhär ser det ut altso

schoppingen

har ju schoppat på stan idag dåro. men de va fett jobigt ju. hade 3 shejer efter mej hela dagen ungifär. sen slutade det med att dom fik en varsin kram och sen slutade dom förfulja meg. fett jobbigt, men endå kul ju iallafall.

jag schoppade iallafall önderkläderna som jag skrev om lite lengre ner och sen en ny jumper och ett par lika stikade braller som kensa köpte på stan med meg och amir igår. fast jag köpte mina i en senaps-gul kulör. medans kensa köpte senaps-oranch. vi kan matscha varandre nästa gong vi möts i stan.

tenkte legga in dagens låt ockso:en ragge-hit från 90 talet, så bra<3

nytt hus-jur

hej darlingz !

som ni alla vet så har 2 av mina nermaste venner dött (inte amir & kensa hehe) ,
utan moly och elviss alltso som var mina göldfiskar.
jag har varit veldans lessen ett tag och mamma tyckte synd om meg såååå.......
vi har varit hos en katt-öppfödare idag och jag fick velja ut en aldeles egen kattönge :-D :-D
DYLAN heter hon <3 och jag elskar henni så fett mycket så jag blir gallen.
jag har ingen bild på henni ennu men här är en tecknad jag gjordä:jaa, hon har bara 3 ben men det blev något fel när hon fuddes.
varfur jag just valde den enda katten med 3 ben var för att jag kende
att hon var udda och unik - precis som meg. så vi matchar :-)
desstom är hon super-kelig och elskar kattfodär med lök-smak!

och om ni öndrar hur det fick för moly och elviss så jag kan medela er om att
jag spolde inte ner dem i toaleten. alltså jag spolde INTE! ner dem i toaleten.
jag har nu lagt dem i en liten snusdosa som jag förvarar i mitt röm <3
mamma har okso låvat att jag ska få tapettsera om där inne. dessa tapetter har jag valt:


5 SANINGAR OM MEG SHELV.

jag blev utmanad av en anan blogare (cludios, kissys ven) att jag skule skriva 5 saningar om meg shelv så här har ni, läs noga det blir intresangt ;-)

1. jag har tvongstankar, jag moste bla. snörra på knaparna på spisen/ögnen varje mårgon innan jag går till fibula skolan.
2. jag har endast en näsbårre. jag vet inte vad som jick fel men jag har tuvär bara 1 stor i mitten istället för 2 små.
3. jag har altid velat åka till skärrgorden och fiska kreftor som jag sedan ska beholla i en liten ask.
4. jag föddes med simhud mellan tårna och toffsar på öronen. men på senare dagar har det furbettrats.
5. jag har gott i monga sproter. till exempel bowling, orijentering, kricket, boule, ridning, och karatte.

hopas det var intresangt läsning för er ;-)

jag utmanar er alla som vill! om ni antar utmaningen skriv det i en kåmentarr så jag kan kika på era saningar om er shelva sen. hihi. jag ska visa min schopping senare.

REKÅRD

HELL YÄÄH!! har läsar-rekård idag :-D
håppas på fler hihi <3 law yah all <3 <3det är lite svårt att de vad det står men vattever!!

ps. STRENG cåpyrajjt på denna bild

NU KOMER SANINGEN FRAM!!

ni vet min ven kenxa? hon som blogar. hon jilar ju inte sina futter. och nu ver jag varfur!! vill ni veta?
det är derfur hon har 11 tår :o det är shukt, men sant. hon visade det för meg igår på stan. hehe.
altso jag kan inte försto varfur det har blitt så men det är så det liger till!!!1 så nu vet ni. tur för er va att jag har min blog, så ni fik veta det? så e det, kenxa har den elfte tån

det var allt för jöst nu men snart komer fler rolligheter.

pösar

DAGGENS BILDdaggens bild är en SNOR LAX!!! hahahaahha
jag tykte att djuret snor lax lät så otroligt kul så jag kunde inte låta bli att lega in det som dagens bild. här e en teknad bild av snorlaxen men den finns även en sånnhär bild på snorlaxendet är teknat av min ven!! och inte vem som hällst utan AMIR<33 han e så döktig han.

MOSTE FONGA FLEER!!!!!!! ;-)

OOOH NEEJJJ!!!

det kan EJ va sant!! det får EJ va sant :'-( ooh neeej!!! MINA FISKAR HAR DUTT!! JAG HAR GLUMT BORT ATT GE DOM MAT :o neej nej neeej.. aso, jag fick dom för länge sen och nu har dom blivit som en del av meeg :( tårarna bara riner och riner.. jag orkar inte meer :'-( vad ska jag ta meg till ? serijöst altso.. deta är ej kul..  R-I-P ELVIS OCH MOLY<3 elskade göldfiskar. rect in pece.

borde jag spola ner dom i min tåalett eller?

http://svt.se/content/1/c6/66/90/06/emma-fisk.jpg

+=

sant?? falskt?? .. vet ej faktist..

sundag!!

heey. har vacknat öpp till en strålande dag med en shinande sol. det är ju pasande eftersom att det är SUNdag. och sun betyder ju sol på ängelska.. hihi.

idag ska jag schoppa lite senare :-) kenns bra. fast jag är fortfarrande inte helt frisk efter stenen. har en stor knöl i skallen, en BULA. synd där.. jag tenkte schoppa lite nya önderkleder idag.. har hittat några på håems hemsida som jag tenkte kolla öpp i värkligeheten.
söta troser och linnen, jag älskar hellow kity!<33343

det var alt för jöst nu. skriver lite senare igen, jag har masor rollighetter att öppdattera med.

pösar<3

JÖST DET! en froga: VAD TYCKER JUST DU OM MIN BLOG?

rörd och trutt!

jag kenner mej inte helt 100 prosent efter insidenten med kissy. men nu ska jag ijallafall gå och legga mej och sova mig utvilad för imorgon kvell ska jag nog åka in och schoppa lite ;-) men bara om jag mår bra och så. för de e ju inte alla som vet hur det kenns att få en sten i skallen, och av kissy ockso!! förskreckligt. hoppas hon får sota för deta nu bara. för det är ej okey att kasta stenar i folk skalle.. omoget sejer jag bara!!1 iallafall så ska jag gå och kissa nu. sen ska jag sova. jag är veldigt kissnödigt nu så det kanske  tar ett tag innan jag komer i seng.

juste OPSERVERA ATT TEVLINGEN SLUTAR IMORGÅN!

skriver imårgon :-) pösar!!<33343

bjuder på min favvis bild för stöndenen bild på en coll vikinga-hög i vesterås, jag va där engång när jag semestrade med min family i sverije. högen heter anusd-hög. och jag rekåmenderar det verkligen. det var collt att sitta öppe på bärget.

glömm ej att ni kan adda mej på emesen: cindirellas.fanmeyl@live.se

STEN

moste bara få beretta vad som hende på vägen hem från min treff med amir och kenza!
asso det är shukt :S vissa har f*n inget vätt i skallen.
ja kära läsare , ni läste rett .. det är kissy det handlar om.

jag promenerade glatt hem efter en skåjjig dag med 2 av
mina nermaste venner (amir och kenza).
då såg jag nott gult - kissy! jag såg direkt att det var hon.
jag stannade till och vinkade för glatta livet sammtidigt som jag skrek:
"HEJ KISSY!!!!! DET ÄR JAG , MIKAÄLA" .
de var då det hende. kissy bujde sej ner och plocka öpp en fet sten.
det fanns 2 stenar och kissy tog den stursta. sen snurade hon 2 varv sådär som
dem gör på sporten där dem kastar nonting så långt som mujligt.
sen blev det svart......vaknade upp sirkus 5 sekunder efter det blev svart.
då låg jag på marken. kissy kastade alltso en sten hövvet på meg.
jag såg henne sedan springa iväg så fort som mujligt med sin kåmpis cludios.
shelv låg jag på marken och grät i ungifär nogra sekunder tills
jag reste meg upp och gick hem och tårarna bara rann.

antingen hade kissy bara en dålig dag. eller så har hon inget hjerta :-(
eller så kanshe hon kom ihog att det var jag som kallade
henne för jävla polkagris , i en komentarr alltso ... nu har jag iallafall blivit om-plåstrad och mår bra.
lite skakig efter hendelsen men jag klarrar meg.

VAD TYKER NI OM DETTA? HAR KISSY GÅTT FÖR LÅNGT?  KOMENTERA MERA!!KUL DAG!!

tenkte biretta om min dag idag :-)

åkte  in till stkholms city idag ;-) möte öpp amir min ven och kenza på stan. vi gick till tackos-bar och shäkade tackos. sen jelpte jag kenza och amir med lite nya hust-kleder. dom bad mig om jelp altso. så då kan man ju inte seja nej eftersom man ville ju inte besvika dom.. så då jelpte jag kenza att schöpa en ny tröja och nya låvika vantar och ett par stickade braller. amir fick hem nya trickååer och en v-ringad tröja som de stog: i'm a virgina på. jettesnygg :-) vi tog okså en fika på ett lycksigt kaffé i stan som ajg tippsade om. jag tog en kaffe latte som jag sörplade på ett bra tag. sen gav jag både kenxa och amir lite mode tips och sont :-) nu är dom jette glada och sont.

aja sen åkte jag hem och vi ska ses non gong i veckan ockso!!

FYFASEN

JAG MOSTE BARA FÅ SKRIVA UT MINA SHENSLOR HÄR!!! ATT VISA FURBASKADE MENISHOR INTE HAR NÅGRA HJERTAN KAN JAG INTE FÖRSTÅ! HUR KAN NI FÅ FÖR ER ATT MOBA MIG BARA FÖR ATT JAG INTE STAVAR SOM EN PLÖGGHEST!!!?? HUR SKULLE NI SHELVA KENNA ER OM NI BLEV RETADE VARJE DAG I DIN EGNA BLOG DESUTOM!!!??? HERRE GUD SEJER JAG BARA.

ursäckta mey men jag burjar truttna på detta... det är inte kul als. tenk om jag skule retas med er för ni kanske till exempel har en stor påtatisnäsa eller för att ni ritar dåligt tillexempel? skulle det kennas bra eller? jag holler faksit på att furbettra min stavning men som jag skrev tidigare idag så kommer det gå i små steg sackta men säckert. sen slutar det hela med att jag tar över världen med min blog. den är UNIK och bra!! så ta vara på det istelet för att klanka ner på meg bara för jag stavar som en kratta i visa sammanhäng.

så LÄS deta noga nu och FÖRSTO!!! FÖRSTO att jag lider av dyselexcksi och inte vilken som HÄLLST utan EXTREAM duselexcksi..

tack till er som står på er för min sköll och alltid ffinns där. ada mig även på emesen och meyla!! cindirellas.fanmeyl@live.se

MINA HUST TIPS:

hey läsare och mina vener :-)

tenkte skriva mina ALRA besta hust-tips till er, bara fur ni är mina elskade läsare och jag vill verkligen att ni ska få den besta husten nonsin!!! här e dom:

1.
rita /slash/ måla fina hust-portrett när husten är som finast. tillexempel kan du måla av ett träd med ruttna löv. det är så råmantiskt<3 annars kan du okså måla ferj/slash/ferjer på ett ruttet höstlöv och trycker det på papret. det blir bedårande!!!1 annars kan jag även tipsa om fingerferj. veldigt roligt! vanliga ferjer kan du schöpa på tojs-are-us, eller på en vanlig håbby-affär.
2. bygg en iglo!! det är bland det rolligaste som man kan göra på husten :-) samla ihopp massor med isblock och bygg på. inget kan stoppa dig. annars kan du skafa en spadel som du kan gräva hålet med i en hög.
3. ha övernattning i iglon du har byckt! ta med masor med filtar och kudar och ha mysigt i din supper-härliga iglo. men det finns en sak att opservera!! ta aldrig med levande eld, då kan iglon smelta och det blir inte kul als för deg!
4. när det är halt ute när alt burjar frysa till så brukar det ju åka lastbilar och sanda marken, ett tips är då att du letar efter fina stenar på marken som du sedan kan ta hem och legga i en fin burk.
5. man kan leka jaga med lastbilen. spring efter den och när du har kommit ifatt så har du vunnit leken. om lastbilen jagar, se då öpp med att inte bli på shörd. det är inte kul att hamna på ackuten kan jag låva!
6. lek leken "hur monga barn får jag när jag blir stor" leken med gruset som lastbilen legger på marken.
7. schöp ett hoprep på tillexempel tojs-are-us och hoppa med dina vener. om du är ensam eller mobad eller bara har en kåmpis så kan du knyta fast repen i något och sno shelv.

det var mina besta tips just nu. nu säger jag bara: UT OCH LEK I HUST!!

uppdatering

heej hej blogen :-D

jag har ijentligen inget spisjellt att skriva men jag tyckte
att det behövdes en uppdatering nu när jag har burjat få
tillbaka en massa läsare igen :-D ni kan inte ana hur glad jag är! <3
love yah all :-) jag kan påmina er om att tevlingen avluttas imårgon så
JE JÄRNET NU!!!
ni vill vell inte missa de fantastiska priserna? :-O
vad tyker ni om min nya desajn? jag tycker shelv att den är strålande.
den passar nu när vi går in mot murkare tider så att seja, hehe.
lite senare ska jag skriva ett inlegg om vad jag brukar göra på husten.
alltså mina besta hust-tips :-) spennande va? så kika in sedan vettja :-D
klart slut , och kom ihog att allt kan henda i rymden!

ps. ser ni hur min stavning bara blir bettre och bettre?

DAGENS LÅT


idag har jag valt denna låt:


varfur jag just valde denna låt är för att den är så svengig och man blir helt änkelt glad av att höra den :-D
dansen är supper-cool ockso! ENJÅJ :-D

MIN NYA DESAJN.......

............ÄR KLAAAAAAAARRRRRRRR :-D LAW ITT !

FET HUSTIG ELLER HUR?

DET BURJAR ARTA SIG, ELER?

ficksar min desajn nu. heddern kommer öpp senare för den är inte riktigt komplett ennu men snart så ;-)

färgerna är ungifär klara ijallafall. vad tycks?

ALLA MOSTE SVARA VAD NI TYKER!!!!

LURDAG

heeey bojs and görls. jag tenkte sitta här och bloga lite nu ;-) tur va?

i skolan har jag komit överääns med mina lärare att jag moste satsa på stavningen för att kuna bli en stor blogare. så derför har jag skafat mig et program där jag kan skriva in ord som jag är osäcker på. till exempell ordet: tomte, som jag från burjan trodde stavaddes tåmten, men jag skrev in ordet tåmte så fick jag de rettstavade ordet TOMTE. där ser ni ;-) det går frammot. men sånna ord som jag är säcker på, till exempell mitt namn MIKAÄLA, det stavar jag utan dedär rettstavvar prågrammet.
så jag hoppas ni ser en lite furendring på min stavning? det kanske inte är så myket shkillnad en så lenge men det kommer gå i små steg, så jag blir sackta men säkert sveriges stursta blogare. hur tyker ni det låtter?

ijallefall så tenkte jag skriva lite mode-hust-tips till er:

* ni som blogar - skafa en hustig design som jag allleles snart har ;-)
* schöp nya hustiga kläder. till exempel på håems hemsida: www.hm.se där har dom masor att bestella hem som är hustigt. stikade tröjor är ett moste! denna till exempel, kolla bara hu snyg dena skulle vara med hustiga (kanske stikade? ;-)) jeins.

* gör som AMIR, min ven - färja håret brunt till husten. myket hustigare och snygare på husten och vinterrn.
* ha snyga stuvlar på dig på husten och vintern. bruna eller svarta kan du ha. det är snyggt. tillexempel domhär:


skor från ecko :) hustigt värre!!

det var allt från mej för just nu. pusarKATTASTRÅF

det här med headern gick åt helskåtta!! kolla bara så fult de har blivit här :-(
 tårarna bara riner ner :-(
får venta tills oloff komer hem så får han jelpa meg :'( fy sjuttån ..............

klar

nu är jag klar med min nya hust-header! jag är så jedrans nöjjd altso!
fy-fasiken va snygg den blev! jag ska försöka lägga in den idagg men
det kanshe ej går för min bror oloff är i åre och fisskar så han kan ej jelpa meg :-(
jaja unska meg lykka till :-D

ny header

hej hej :-D idag ska jag göra en ny header! fast tror ej den komer upp idag. men holl utshik :D

ledtråd: hust!

NY MUSIK

heey.
tenkte bäretta om en ny musikstil som jag har uppnat ögonen för. nemligen: SWING. det är så herligt så man blir gallen. jag jilar även dansen swing. säger bara: 2 ORD RECKER, SWING KNECKER!
swingdans e veldigt collt ocksoDAGENS UNSKE-AOTFITT

jag har hjort en unske-aoufitt som jag veldigt järna skullä vilja ha.
va tycker ni då?
det är jag på bilden i tecknat format. som ni ser så har jag furendratts lite sen jag jorde min header.
kanske daks och byta header snart förästen, 
till en lite höstigare och freshare :-D?krenkande kåmmentarer


hej alla läsare!
nu är jag faktiskt ricktikt furbannad!!!!!! jag får nestan bara en massa krenkande kåmmentarer i min blog.
asso vad har ni för problem? jag är en levande menisha , KUTT OCH BLOD! oki fatat oki?
och så har jag en till sak att legga till. jag lider av exstreme dyxzlescki , för ungifär 86543:e gongen.
tänker nog inte ta upp det nått mer här i blogen för de är ej mitt fel om ni är trögga i jernorna.
OCH vissa ord stavar jag prisis som jag utalar dom eftersåm att det fins nott som kallas DIALECKT!

det var allt för tillfelet, tack och häj! öppdaterar snart ijen.

ps. tevlingen stenger på söndag!!!!!!!!!!!!!!!! <------------------TEVLINGEN E IGONG

som ni ser holler alla på att tevla för fulla möggar. har fott massor meyl till min fanmeyl (cindirellas.fanmeyl@live.se) av masor med tevlande som e med och tevlar.

och glöm ej att ni fortfarande kan tevla. den e igong och  den holler på tills jag sejer ståpp. oki? fattat oki?

baaaay

TEVLING <----- OBS STOR TEVLING

nu är det daxs igen!! TEVLING I MIN BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Denna tevling har jag jort i samarbete med pralino. ni vet den gule nissen :-D asso mobil-opäratör.

1 pris = en big pralino-nisse i plast. det är den på bilden där nere :-D så fin <3
2 pris = ett års-förbrukning av kontakt-kort av pralino
3 pris =en gåddy-bäg med lite olika små-saker
4 pris = en bok!! supper-spenande.
5. en hel-dag med meg på ett spa.det är fler än 1 pärson som kommer att komma på 4e plats. altso komer jag låtta ut mer än 1 bok. hihi.

för att vinna ska du göra följande:

skriv i din blogg att jag har denna tävling och lenka till min blog. sen skriv en komentarr till meg
 så jag vet att du är med och trävlar. LYCKA TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--  klicka på bilden för att se den större!!

 spa , underbart eller vad??

  NÅGRA av sakerna som finns i gådy-bägen. de finns mer dyrbara saker :-D

 bokernanu är de bara att börja tävla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


heej

jag har skafat emesenen : cindirellas.fanmeyl@live.se
då kan ni meyla meg och adda meg på emesen. så kan vi snacka lajv ;-)

har burjat i fibula idag ijen efter såmmarlåvet. det var kul att treffa alla kamratter och spesiell lärare. vi har fott en ny killen i klassen. han heter pattrick. han har assbergerssyndrom. han blev arj på meg när jag kastade suddet i hans backhövve. han jaggade meg genom hela fibula sen stengde han in meg i ett littet grupprum så satt jag där inne i ensamheten och grät tills fröken kom och tog bort pattrik och sedan plåstrade om meg.
varfur jag just valde att kasta suddet i pattricks skalle var derfur jag trodde att han skule upskatta ett littet skemt.
vad har vi nu lärt os av deta? - jo att man ska inte skojja om att kasta saker i folks hövven. det kan bli till blodigt alvar.

sorie pattrick!!

tenkte nu bjudda på en låt.gröppen style har jort dena låten till meg och min ex-boyfränd tony. vi trefades på en fibulakörs.

söt va?<343444

addaa meg på emesenen.

pössar<333333332222221!!!!1111

GOTT INLEGET SOM NI ALA VENTAR PÅ!

HeEeEeJ
tenkte då skriva de efterlengktade gott inleget.

fakta: gottare är svartkleda. dom jilar fergen svart. dom har ofta longa skinnrockar på sej. dom är longa. sen har dom ofta "stritdskengor" på sej. dom har ofta långt platt hår som är SVART! soklart. här är lite gottbilder på gottare:och sist men inte minnst: en kurvig gottare:


gottare har svarta kläder och här är lite klädtips för er gottare där utte:

gottare kan ha korsätter på sej...

och näät kläder. (se tell eksempel strömporna ovanför)


litte bra gottar hemsidor är::

http://www.emocore.se
http://www.profetia.net
http://www.mame.com.au/


det var alt för dena gongen. vi hörs snart ijen!

GOD KVELjag fönderar på at bli gottare. vad tyker nI?

jag ska skriva et inlegg om gott sen!! pusar

dolig updattering enu en gong

sory sory och åtter ijen sory. men vi skyler på att det är såmmar, oki?

ijalefall så ska jag utt snart med nåra vener till mig. så jag har inte så myket tid att skriva jöst nu. måste ju hina sminka mej lite okso. jag har fott ett ny leppglanset till leparna. sen en ny öggonskuga i en grönblå ferg. veldigt fint. det framhäver mina öggon.

tenkte bjuda på en låt okso. varesgodd:jag tyker den e vacker och den påminer om min döda hamstern jag brukade sjönga dena till honnom.

nu ska jag dra, BAJ BAJ, skriver sennare

dagens låtfet råmantisk altso. tenker på en spisjell boy ner jag hör dän!!!!!!!11

en rolig dagg

HEGER!
idagg har vatt en önderbarr dag för meg. jag har gåt en månskeds-promenad med min bror oloff och jag fottade lite bilder med min nya engångskamerak som jag nu har scannat in i datarn.
tenngte dela med mig av några!


den önderbarra månen vi såg<333333 oloff jelpte mej att fotta denna bild, de va lite krånglikt!


här naken-baddade vi  <3  kallt som 19 hehehehehe

GOD MORNING SANCHINES :-D

HEEJ :-D
vaknade prisis av att klåckan ringde. vilken strållande dag. soligt och herligt! idag ska jag nog dra ut och bada och sola.
har redan fått en herlig nyans av röd över hella kråppen <3 nu är det daks för frökåst. pyss!


heehe

RSS 2.0