TEVLINGEN AVSLUTTAD

nu är altso tevlingen slut, och tyverr kan jag medela att ingen svarade rätt på frågespårten så ingen vann mentos, så den skänktes till mikaälas mage.

sorrie!

men nua shanser kommer i mina andra tävlingar. och förlåt för dålig updattering men jag har vart öppe i norrland på fiske semester med morfar och pappa . nu ska detta bettras.

ska sova nu ha det brå

TÄVLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dags för en tävling tyker jag :-D priset är ett paket mentos. (det paketet på billden)
det fatas nogra bitar men jag blev sugän och kunde inte motstå med det finns 3 bitar kvar :-)
det ni ska jöra för att vinna är att svara på en fråga och bästa svar vinner. (påsta som komentar)
tävlingen på-går tills på mondag. lycka till.

frågan:
vad skule du ha jort med priset om du vann?


golfa-loss

jag låvade ju att ta kort när jag golfade så här kommer min dag i bilder :-)VI OCH MIN FAMILY OCH MINA KOMPISAR GOLFADE FÖR FULLA MUGGAR. JAG LYKADES DOK INTE MED EN HÅL IN ONESEN GRILLADE VI ALLA KÅRV PÅ EN GRIL SOM FANS UTE I MARKEN ALTSÅ.

JAG RÅKADE KASTA EN GOLF-BÅLL I EVVIS SKALLE :( FURLÅT EVVI MEN DET ÄR NÅGOTT MED DITT SKALLE SOM DRAR TILL SIG BÅLLAR ALTSOO!!

SEN ÅKTE VI HEM

dickt

jag har skrivit en dickt till er alla som försöker tryka ner meg med elacka komentarrer:


blogen är min , ej din
jag skriver vad jag vill
klaga ej på mej för jag är en vanlig shej
jag blir lässän prisis som du
om non har mage att va elack så fy!!!

MORS

TJENA-MORSS. idag skall jag golfa med min family och med några venner. tenkte fotta lite och så som jag kan lega up senare.


MYKET DUMA KOMMENTARRER

JAG ÄR RIKTIT TRUTT PÅ ATT BARA FÅ DÅLIGA KOMMENTARRER. ALA TROR JAG JAG SKOJAR MEN DET JÖR JAG JU INTE????? JAG BLIR ALDELDES FÖR-BANAD MÅSTE JAG SÄGAA. FAN FÖR ER ALA!!! JAG SKA GÅ OCH SOVA RESTEN AV DAGGEN SÅ JAG KAN GLÖMA VAD ALA KOMENTERRAR TASKIGT

KÅTE

HEEEJ

tengkte berätta om min prommenaden idag. jag gick ute med min kåmpis hund, och jag hade inga skorr på meg eftersom jag hade skaviga-sår på futterna. då kom det en kåte på marken som nog hade ramlat från en gran. då tengkte jag sparka på den, och då sparka jag i fel så jag misade kåten och flög på ändan så hunden sprang iväg.

jag vart veldigt arg på hunden och skrek: SATTANS BYRACKA KOM TILLBAKA DIN HUNDJÄVEL. jag tror jag aldrig har vart så förbanad på lenge. och ont som atans hade jag också i foten min.

det hella startade alltså med kåten så vi får skylla allting på kåt-jeveln.

varfur jag just vallde att sparcka på kåten var derfur att jag tenkte på slatan. jag har altid viljat kunna spela fotbåll som slatan. han är min idol 4-everr. då låssades jag altso att kåten var en fotbåll.

dummt av lila meg, och kom ihåg att allt kan henda i rymden!!

GODD DAGGENS

idag har jag vartt i simhallen med evvelina. vi simmade i stora basengen och då lekte vi med en båll. jag kastade bållen i evvis skalle så hon höll på att drönkna. hahahaha, jag skule ju bara skojja med henni, men sen vartt det blodigt allvar när jag var tvyngen att ta henni och dra upp henni på kanten, sen kom en klen man som kalade sig sjelv för vackt-badare (eller något) han hemtade en  väska med plåster och så plåstradde han om henni och  så så nu mår hon trolligtvis bra igen.

varfur jag just valde att kasta bållen i evvis skalle var derfur att jag tenkte att hon skule upskatta ett littet skämmt. jag trodde inte hon var så kenslig :(

vad har vi nu lärt oss av deta?
- jo att man ska alldrig skämmta om att kasta bållar i folks skalle. då kan man bli skaddad och framfur allt inte i den stora basengen i simhallen.

nu ska jag gå och äta en kremig kalopps med potäter ;-)

vi synns!!!

bowwling

heeej alla glada /och lässna\. idag va jag som sakt och bowwlade. var riktikt kul måste jag säja :-D
jag bowwlade med min bror och min mamma. min bror vann. jag förlorradeoch hallka utte på banan :-(
skaddade knät men min bror skratade bara...så kan de gå. BI KERFULL!!! säger ja bara!
jag fick 74 poeng. rett bra tyker jag faktist. men ska dra och jöra varma makor nu med mamma :-D bye skriver sen!!


god mårgon

har vacknat up nys och solen skinner som attans utanför funstret mitt. ska nog gå ut och bowwla i bowwlinghallen för det är sånt man gör när det är fint väder. hhehe

RSS 2.0