blogen går EJ så bra

som ni kanshe har merkt så har jag knappt öppdatterat och det resölterar i att läsarna slutar läsa :-( synd är det! eller det är klart att jag har läsare varje dag men inte alls lika monga :-(

men nu ska jag fursöka att uppdattera några gonger varje dag och så  vill jag ha tillbacks mina läsare :-@ om ni inte läser min blog så kåmmer jag slå ihjel er allesamans! det ska ni ha jevvligt klart för er.

over and out

fukking crap

minns ni att jag nestan vann en TV? jag ville bara tala om att jag har blivit grundlurad. jag är så jevla besviken, hur kan man jöra såhär mot nån? FATTAR DOM INTE ATT JAG HAR KENSLOR? jag har gråtit hela dagen, derfur har det blivit dålig öppdatering. ber om ursekt för det <3 oloff har trustat mej idag genom att sprippa lite och så gav han mey en lapdance så nu känns allt myket bettre men ledsen är man ju såklart ... jag ska stemma företaget som lurade mey på detta viset för såhär får det inte gå till. många har tagit livet av sej på grund av sånt här, och det måste ståppas!!!!

HÅLLER NI MED MEY?

MIKAÄLA THE WINNERAAAAH OMG, tror ni jag vinner? jag e så jevvla glad! jag är en sån lyckans ost! ska klicka meg in på hämsidan där nu och se hur mycket jag vinner ;-)

vet ej

vet ej vad jag ska skriva just nu så detta för duga tills vidare. pösshey

godmårgon från enköping

halomi! eller cha cha! eller godmårgon!

idag är det sårgligt att vi ska åka hem till ståckhålm igen :-( jag trivs värkligen här. fast det är inte presis så att jag skulle vilja bo här. jag satt nyss och trustade amir som gräd floder för att vi ska hem idag. stackars bög<33 sen nu har jag att paåw sitter och trustar han för att han bölar fätt mycket äftersåm han saknar sin mamma :-s snacka om döbbelmoral-kille ;-O

well.. vi sitter här och röker och myser på altanen (JAG RÖKER EJ, JAG ÄR EMOT RÖKNING) och snart ska amir kolla upp tågen hem. aja ska burja fiksa med alla bilder nu igen. så vi hörs!

/ yah queen MIKKAN

HALOMI

HALOMI HALOMI MINA BLOGLÄSARE, tengkte bara be om urseckt för dålig öppdattering här i blogen, men jag tar det bara lugnt här i enköping, och ja vi blev kvar här en natt till.. schill! aja tengkte bara visa att jag lever och IMÅRGON då JEVVLAR blir de öppdattering, pöss!

godmårgon från enköping

vi har nyss vacknat här i enköping. kvellen igår va lyckad förutom att den slutade med att tommi och paåw och amir sprang runt och kledde ut seg och massa.. sen när jag, paåw och amir entligen somnade så kom det 2 killar och delade seng med oss och kvellen slutade i massa *smack smack*

jag, amir och paåw delar lika på allt, ekta venskap <3

aja vi ska ta tåget hem senare på dagen till käraste ståckholm, en dag i en bondhåla är okey, men sen recker det. FATAR NI DE ? :-@ dags att ladda över bilderna till datan, jag låvar att visa er sen, allihoppa från fästerna hoss meg ockso! håppas ni ser fram emot de!

paåw och amir helsar

/ MIKAÄLA

enköping, hear we come!

hej! jag paåw och amir är påväg till ENKÖPING! japp det stemmer. jöst nu sitter vi på tåget och blogar. innan blev det lite snabb shåpping på stan där bland anat amir köpte 2 adidas trujor och en AA truja. SÅÅÅ FAB! jag köpte inget spesiellt utom ett nytt pastej-fergat nagelack och ett par nya läggins.

ni undrar säkert vad vi ska göra i enköping, och då kan jag biretta för er att vi ska fästa! mitt trådlösa bredband e otrolligt segt så jag palar ej skriva mera men vi hörs snart!


MIKAÄLA såv lenge idag

så är det! jag vaknade nyss. tråtts att jag inte la meg såå sent så såv jag lenge idag, kan det bero på alkohålen? kanshe det kanshe.

aja tengkte bara biretta att bara för att jag såv såhär lenge så missade jag ett möte med ett företag som ville jåbba med meg :-/ men jag har fortfarrande saker att göra:

- ta en fika med min hämliga BFF
- möta upp amir och paåw
- fiksa mina naglar med paåw
- hem och fiksa oss
- FÄST!

ja ni läste rett, jag ska fästa idag ijen.. men altso man moste ju passa på! dags att fiksa meg lite snabbt nu. vi hörs! blog datan är med soklart!

natt öppdeyt

hey, jag e inte så packad idag facktiskt, kende för att ta det lögnt äftersåm vi har en massa dagar kvar tills mamma och pappa kåmmer hem :-D fålket har dragit nu, rett tidigt blev det men aja. tenk att även oloff (!!!) hade turen med seg och hittade en tjej att fulja med hem. idag kåm ockso kära amir hem, så jag mötte upp han, paåw och anny och åt tacko bar. har facktiskt saknat det. först var paåw borta och sen amir, så det var ett tag sen sist om man sejer så! men nu entligen var vi alla återfurenade igen <3

sen blev det somsagt partaj hos meg. det var perfeckt. lagom med alkohål, herligt fålk, skön musik och goda snäcks. amazing!! det togs såklart en hel del bilder, men dom legger jag in senare. men som jag brukar seja: den som ventar på nått gått ventar aldrig för lenge.. tenk på det hörrni!här bjuder jag (snell som man är) på en coll och såft låt för er som gillar bra och tung hipphopp ;-) störtskön låt! värd att lyssna på. dags att såva, har myket att göra imågon! vi hörs !

KVELLENS AOUTFITT

Idag tenkte jag prova nått nytt och haka på glassögontrenden :-) visst ser jag smart ut? som en naughty skolfröken ;-)


jag har på mey en stilren shorta me ett inbyggt belte på, snyggt som bara den! till det bär jag en fräck kjol i regnbågens alla ferjer. feminim men endå inte slampig! :-) , på fötterna har jag på mey ett par exsklusiva high heels i en silvrig ferj! so fab <3 dom kostade ca 6000 kr så ni har inte råd ;-) höhö alla kan inte vara toppblåggare ;-P aja, HISS ELLER DISS?

fejslook + åsikterkan ju burja med att meddela att jag finns inne på min fan-msn jöst nu - cindirellas.fanmeyl@live.com TVEKA INTE PÅ ATT ADDA MEG!

sen tengkte jag bara seja att ni jevvlar som bara KLAGAR, KLAGAR och återijen KLAGAR gör meg så jevvla furbanad. en del av mina fans är jettesnella och sejer snella saker, det är det besta jag vet, men veldigt monga klagar på allt jag gör och sejer.. min blog är dålig, jag är feyk, mina bilder är ritade i peint (furstår dåck inte vad de kåmmer ifrån), att jag har 10 läsare med mera.. HALLO LIKSÅM, HAR NI SETT MIN STATESTIK ELLER?? nej tengkte vell de.

ska klargöra en del grejor:

- jag är inte fejk, tror ni att non påhittad mennisha kan skriva en blog eller? ney dåså, shelvklart är jag inte feyk.
- jag ritar INTE meg i peint. jag har inte ens peint på datan? hur hade ni då tengkt att jag skulle rita meg i peint ?
- om min blog är dålig, varfur har jag så monga läsare då för? svara på de om ni kan?!!
- jag har över 10 läsare varje dag, ganska mycket över 10 läsare facktiskt.. dåck har oloff råkat spunka på print-knappen så den funkar ej för tillfellet så jag kan inte bevisa det.


det var vell de, tro vad fasen ni vill men detta är saningen. jag ljuger EJ i min blog. jag ljuger alltso EJ i blogen.

 sen tengkte jag ta öpp en bra grej ockso. nemligen folk som stöttar och sejer snella saker..

TUSSEN TACK TILL ER <3<3

ni betyder mer en ni tror och ibland kan en liten snell kåmmentar förgylla hela min dag, tenk på det. jag tengkte visa/biretta några äksempel. jag har en tjej på min fanmeyl som heter josäfin som har klett sin hund i seglarkläder BARA för att JAG hade det på meg igår, BARA för att JAG gillar seglarkläder så satte hon på sin lilla jycke sånna fina kläder. snellt va?

 ett annat äksempel är dethär:snellt va? detta är en tjej som värkligen jillar min blog och har mej som förebild. hon har värkligen fått meg glad idag!

en annan tjej är josse!! hon e supper snell hon med och har en söt hönd :-) hon e värkligen ett troget fan som steller upp för meg i vått och tårrt.. hon sejer alltid vermande saker, TUSSEN TACK <3<3<3<3

detsamma geller en tjej som heter jennifär, hon är supper dupper snell och henne kan man alltid lita på, tussen tack till deg med!! <3<3<3

NI BETYDER FACKTISKT<3

det var vell det jag hade att seja.. fålk som inte har nott vättigt att komma med kan lika gjerna holla keften, eller hur? håppas ni respekterar detta. tack på förhand!


gårdagens aoufitt

tegkte slenga in gårdagens aoutfitt nu ;-) igår var jag super het, jag hade nämligen på meg en jettesnygg seglar aoutfitt !
jag hade alltso en snygg seglar-klenning som jag matschade med snygga seglar skor och en supercoll men även stilren seglar hatt!! jöst det! vi får ju inte glumma det super heta halsbandet ockso!

 tyverr kan jag inte avsluja vart jag har köpt grejorna, äftersom jag vet hur det blir då.. ALLA kåmmer gå runt och se ut som lilla MIKAÄLA.. men ja, så är det ju när fålk ser upp till en, så vill man göra/ha allt som den gör/har. jag kan dåck avsluja att jag har bistellt allt från internät. dags att leta efter kläder till kvellen. vi hörs sen!

jessicka helsar pöss

nyvaken och bakis MIKAÄLA

hey, jag vacknade nyss upp här i mitt stökiga hus.. det var kaos igår och jag är bakis som bara den!!! men kul var det.. och nu taggar jag för kvellens fäst. NU KÖR VI IGEN!!! fett skåj altso. det är bar att kåmma om ni kenner för det.. alla är velkåmmna!

aja bilder från gårdagen kåmmer, vi höll på och fästade till 7 imårse, då drog dom sista. jessicka såv dåck kvar här med meg<3 myspys ;-) så vi såmnade inte fören vid 9 och vaknade för ungifär 10 minuter sen. ska keka lite kremig kalåpps och sen burja plåcka ihop lite här hemma. det ser ut som hemma hoss snor-denise vilket betyder att det är en jevvla röra! synd synd.. aja dags att röra på meg, låvar att öppdattera snart ;-)

PÖS


partyt e fortfarande igong

jag tengkte bara seja att vi fortfarande röjer på för fölla muggar här!! det är FULLT med fålk.. i löve it! dåck e pattrisias gamla seng nerspydd och mammas finaste (enligt henne, jag tycker den är jetteful) vas ligger i tusen bitar under matbordet jöst nu.. kanske inte så lyckat.. kan ju ockso medela att jag burjar nycktra till här, fast 100 prosänt nyckter är jag inte än.. snor-denise (!!!!!) ligger och grov-honglar med nån sliskig utlendsk kille i oloffs seng och oloff ligger under sengen och drar i snårren (han får erektion av att se/höra fålk hongla) utan att denise eller killen vet nott.. tenk att denise av alla lyckades få ett hongel ;-) CONGRÄTZ DENISE OM DU LÄSER DETTA!

oj jevvlar nu hörde jag ett brak från köket, dags att springa och kika vad som har hent!!


LATER

/ yah queen MIKAÄLA

IKVELL SKA JAG..

.. HA FÄST!!! synd att ingen gissader rett :-/ jag har ff (= fureldrarfritt) så jag tengkte slå till med att ha en brakfest som ALLA är välkåmna till.. FÄSTA HELA NATTEN.. det har redan kåmmit en hel del fålk men det hindrar meg inte från att öppdattera..

om någon undar vart mina fureldrar är så kan jag biretta för er att  dom har åkt iväg på en fin kryssning och kåmmer inte tillbaks fören på tisdag. dom kommer altso INTE hem igen fören på tisdag.. vilket betyder FÄST FÄST FÄST och ÅTERIGEN FÄÄÄÄST... aja jag sejer bara VÄLKÅMNA TILL MEG OCH OLOFF, NÄR SOM HELST PÅ DYGNET! fram till tisdag klåckan 5 på kvellen ;-) ska gå och vara lite sosial.. hörs under kvellen !
(bilden är från en fäst för ett tag sen)


ingen bio ikvell

hey era små skatungar!

tengte bara lite snabbt biretta för er där ute som läser min blog att det ej blir nån bio idag. för er som inte har läst tidigare inlegg så kan jag ju biretta att jag hade tengkt att dra på bio med några kåmpisar och se härry påtter filmen ni vet? men ijallafall så blir det altso ingen bio ikvell, utan det blir nott myket myket bettre!

gissa vad? den som gissar rett får en lekning (jag har tråtts allt fyrasiffrigt antal läsare om dagen)

frågan är altso: VAD SKA JAG GÖRA IKVELL?

ni får inga ledtrådar men så svårt kan det vell endå inte vara? ;-) dags att burja fiksa iårdning lite grejor tills ikvell då. hörs om en halvtimme/timme eller så.. PÖSSEN


BAY THE WAY: jag finns inne på min fan-msn jöst nu. passa på! cindirellas.fanmeyl@live.se bara att adda meg vettni!


DETTA HENDER EJSL blir äffektivt.


SL burjar bu facktiskt lyssna på alla pasagerare och inser hur kårkade dom är som inte kan förbereda sig inför varje vinter/sommar.. Jag menar, is och vermebölja..? Inte visste dom att det fanns någnting som hette så, och inte häller att det var bland annat isen varje vinter som orsaker dom äckligt jåbbiga förseningarna!

Jag burjar bloga för finest.se ..

Jag lemnar min kära blog cindirellas.blogg.se, varför? Jo för jag bihöver extra pengarna! Klarar inte av att hantera min ökenda blog shelv och derfur tar dom hand om min blog från och med nu, hej då!

Blondabella står utanför macken och röker.

Nämen kålla, där står shelvaste blondabella med en kårv i ena handen och en tend cigg i den andra, kampanjen mot "fina tjejor röker inte" gick tydligen sååå bra.. Presis som hennes statistik på sista tiden *ler* ;-)

Min blog blir anmäld för "för mycket provoserande"

Folk burjar tycka att jag provoserar föör myket här i blogen och jag blir anmäld, jag blir nu tyverr att stenga ner blogen! Men ni vet ju med meg, jag kan bara inte lemna blogvärlen sådär! Startar en ny blog som heter "kissy-wannabe".


godmårning

hey på er. igår blev det en lögn kvell med mina nära och kära. vi bara tjåckade åss och kollade på film. vi körde på härry påtter maraton och ikvell eller imårgon hade vi tengkt att dra och kålla på den nya filmen på bio. låter inte helt fel va? ;-)

idag har jag facktiskt hunnit gjöra rett myket tråtts att klåckan bara är 13.35 jöst nu. nemligen så har jag vart på påsten och hemtat ut lite paket som jag har fått gratis såklart.. I LÖVE TO BE FAMOUS. så myket gratis grejor altso! visar vad jag har fått hem senare ;-) pråmise <3 sen har jag vart och mötit upp min bff (inte jessicka eller snor-denise). vi gick på frökåst deyt på ett najs cafe. dåck får ni aldrig veta vem min bff är, FEEL THE PAIN mouhahaha.

efter det drog jag hem och tog en dusch och la på en anicktsmask ;-) och nu sitter jag här. med oloff dregglande i knät på meg.. not SO najs.. men dags att ta av denna sablans ansicktsmask. cyaah soon!

HATERS MAKE ME FAMOUS

alltså, varför är ni så elaka mot mey? vad har jag hjort er? stör det er att jag har en framgongsrik blågg eller? då fattar jag ej varfur ni läser den varje dag. ingen tvingar er. men jag antar att om man har läst om MIKAÄLA en gång så får man inte nog ;-) im yah queen, ingen protest!

och att ni facktiskt klagar på min stavning är fett patetiskt av er. hur tror ni det kenns va? alltså, jag tar inte åt mey, men det finns facktiskt andra som kan jöra det. TENK LITE INNAN NI SKRIVER! jag skapade denna blåggen för att UPPMUNTRA folk med skriv-svårighetter att även dom får ta för sej av blåggvärlden. den är till för alla. ni borde se mej som en förebild, en hjelte och en legend. för det är prisis vad jag är. vem tror ni det var som startade dyslektiker-fonden va? DET VAR INGEN ANNAN ÄN MIKAÄLA! så om ni inte har nått bra att seja så shiter jag fullstendigt i det. HATERS MAKE ME FAMOUS! ni är bara avundshuka ijallafall.
 
ni andra som jillar mey och min blågg, tusen tack till er <3 jag elskar er fett mycket <3 jag vet att jag kan låta kaxig ibland men man kan ju inte vara snell jämt fattar ni vell? HAR JAG RETT ELLER HAR JAG RETT?


/
eran superstar MIKAÄLA


bilder från igår :-D

här kåmmer några partaj-bilder från igår, ENJOJ!

Party-kungen shelv ;-) inklusive venner.
jag kåpplar av i soffan med ett glas vin.
min flickven jessicka som redan har drukit upp sitt vin ♥
jag & jessicka <3 lol checka in hennes geddheng under hakan :-P
vi avslutade kvellen med fyllekäk på nån medelmåttig resturang!
det är jag och några utlendska venner på bilden!


det får recka för denna gång, håppas ni tykte det var fina bilder :-)

ber om ursekt

hej ijen alla :-) jag ber om ursekt för dålig öppdatering idag. men kul att ni kåmmenterar så myket ijallafall :-D <3 och bara så ni vet så tar jag ej åt mej av dom elaka kåmmentarerna. jag fattar ju att det bara är avundshuka :-P och jag förstår er! hur kan man INTE bli avundsjuk på mey? ijallafall så ville jag bara seja detta, och att bilder från igår kåmmer lite senare :-) oloff har snott kamera-sladden så jag måste försöka förhandla med hånåm att få tillbaka den och ni vet ju hur det brukar sluta .. :-P

pusshey alla söta läsare <3

HALLO

jag sitter hemma hos jessicka och myser jöst nu, derfur har jag ej haft tid att skriva så myket ;-) men jag låvar att jag ska skriva massor när jag kåmmer hem. ville bara visa att jag lever. I KNÅW YUO LÖVE ME, THE ONE AND ONLY ORIGINAL BARBIE ;-)

SORRY LOOSERS JAG KNECKER ER ALLA.. PÖÖSSS<3

cha cha

cha cha alla MIKAÄLA-lovers!

håppas ni mår bra? jag mår kanon bra. tengkte bara infårmera er om att bilderna från fästen igår kommer inte för än ikvell! jag har ej tid att legga in dom nu, men jag tengkte bjuda er på enlista istellet:
Jag har kent cludios sedan barnsben
ni vet kissys besta kåmpis cludios? ja, henne har jag kent sen vi var små. vi är altso barndomsvenner. vi kenner varandra tack vare våra fureldrar som har jåbbat tillsamans furr i tiden. hon är ricktigt shysst! jag har även bevis på dätta lengre bak i blogen, ni får leta shelva!

Min mamma är adåpterad
ja ni läste rett, min mamma är adåpterad från forna sovjettunionen.. låter rett spennande va? så min mormor och morfar är altso egentligen inte mina ricktiga mormor och mofar. varfur m och m  valde att adåptera henne var derfur att dom såg henne på en gata i ryssland och kende då att det var synd om henni och derfur tog dom med henne hem, illegalt!!!

Om jag vore kille, så skulle jag vart bög
jag tycker bögar är ett så otrolligt spennande fenomen.. licksåm, tenda på en kille när man är kille? vad fan är det för stil licksåm? det är det jag tyker verkar vara så himla spennande..jag skulle altso vart STÅLT bög om jag var kille, bara för det e så grymt coollt!

Amir har vart tend på meg
ja, amir! bögen! han erbjöd seg att bli str8 för min sköll.. så myket gillade han meg.. dåck tykte jag han var fett jåbbig och han var typ versta stalkern så jag sa bestemt NEJ från fursta burjan ;-) man vill ju inte ge fålk falska furhåppningar licksåm.. han blev soklart lässen men tråtts det så är vi fortfarande vener nu!

godmårgon från en nyvaken MIKAÄLA

hey era bofinkar! kul med så myket läsare ;-) så jag sejer vell välkåmmen till er som är här för fursta gongen :-)

igår blev det party i farsta.. GHETTO MIKAÄLA var i farten ;-) blev ingen videåblog, men jag ska se till att jag fiksar det snarast. dåck blev det en hel del bilder.. jag honglade runt som aldrig förr! jag och jessicka hade det jettemysigt.

idag hade jag tengkt att dra ner på stan och fika runt 3 sen mer en det är ej planerat. jag har altso EJ planerat mer.. men jag hittar nog på nott skoj.. antagligen blir det att ha myskvell med jessicka, oloff, denise och jerry och kanshe nån mer, men annars kanske de ockso blir att dra ut och fästa igen ;-) har redan laddat upp med att köpa hem icas-eppelsider.

aja nu när det dags att ta en dusch och sedan blir det att öppdattera mera!! vi hörs!


öppdeyt från festen

heeeeeeey alla! det är MIKALAÄAL HÄÄRR!1 är liite full nu juuee hahahahaHAHA. HAAR DRUKIGT 3 GLAS AV ICAS EPPELECIDER för det är föllt ös medvetslös som jellerr! nu ska jag fortseta hongla med jessicka,VI FÅR SE OM DE BLIRR MER ÖPPDATRERTINGG SEN *HICK* , SKÅL!

svar på frågorna

svarar på frågorna från min blog-datta ;-) sitter hemma hos snor-denise och har lite kröck.. icas eppelsider yuo knåw ;-) vi ska dra vidare till en hemmafäst i farsta.. GHETTO MIKAÄLA ÄR I FARTEN


Postat av: ELinA
Hej, får vi se en bild på dina bröst?
Har du kompisar, får man se en bild på henne/honom/dom/DEN? :) Puss Mikkis Pikkis <33 vi kan bli kompisar annars(a) jag heter ELinA , kan skicka bilder på mig, Mikaällas new BFF liksom :D

svar: varfur vill du se dom? e du lespisk eller :-s det är  bara vissa..
..spesiella som får se dom. vi kan hjärna bli kåmpisar. du kan meyla bilder till cindirellas.fanmeyl@live.se . skicka hjärna idål-bilder ockso! tveka inte!


Postat av:
varför är du aldrig inne på din msn? fanmail??

svar: jag är inne när jag har tid helt änkelt! jag svarar dåck på meyl oftare en jag är online på fan-meylen. har ju min ricktiga msn att kånsentrera meg på, om man sejer så ;-) legger inte ner för myket tid på lite mindre viktiga saker om man sejer så..


Postat av: 
Vilken stad bor du i?
Kan man få se en bild på hela din familj?
Kan man få se en videoblogg där du dansar?

svar: jag bor lite här och var om man sejer så.. eller jag bor i ståckhålm (huve-staden) men har sommarstellen i bland anat bårlenge, kiruna m.m.
jo det kan du få se, dåck inte på min bårttappade syster pattrisia. bay the way har jag nån bild från när vi var i egyptien på hela familien, leta bland kattegårierna vättja !
njaa, jag vet ej om det är mujligt, jag vet alltso EJ om det är mujligt.. men kanshe i framtiden.


Postat av: -ELINA-
Hej, besök gärna min blogg!:D

svar: VAR DET DÄR EN FRÅGA PÅ NOTT JEVVLA SETT ELLER?! NEJ JÖSTE, LEGG AV DÅ!!!! detta är en FRÅGE-stönd igen jevvla reklamplats.. oki fatat oki? vill inte se nott liknande igen... seger bara tre små ord: im the one änd only,

original barbie, you knåw.


Postat av: Jennica Björk
hur gammal är du?

svar: jag är 15, snart 16 år.  det vill seja att jag är född året 1993, en perfäkt ålder om du frågar meg ;-)


Postat av: agnes
Hur mycket driver du på bloggen? Jag menar, du ljuger om allt? Och i videoinläggen hör man att du inte pratar som du egentligen skulle. Varför gör du så?
Hur många läsare har du i anitt per dag? Per vecka?
Har du dyslexi?
Finns någon av dom du har skrivit om i bloggen på riktigt?

svar: oj, du var meg en frågvis jevel.
jag driver ej på min blog, jag är 100 procänt MIKAÄLA. furresten varför frågar du hur myket jag driver på blogen när du sedan sejer att jag ljuger om allt :-s är du helt pantad eller? och vadå inte pratar som du ägentligen skulle? de vet du ingenting om. påstår du alltso att jag har ful röst? säger bara tre små ord: heregud. jag har alltid fyrasiffrigt läsar-antal.. jag har inte dysseleckxsi utan jag lider av EXTREAM dysseleckxsi. såklart dom fins! varfur skulle jag ljuga om mina nära och kära för?!? de är licksåm mitt allt..


Postat av: silly
åh ja elskar frågestond!

varfår är du så sektsigt?

svar: jag elskar ockso frågestönd! vi har nott gemensamt<3
jag är född så ;-) dånt try to be me, bacouse yuo cant be me!Postat av: Madelene ♥ Go My Own Way ♥
vad tycker du om min blogg?

svar: hur kan du äns få för deg att jag legger ner tid på att läsa din blog? fy skems med deg.. som om du va versta vip? sejer bara, HÅLL DEG TILL DIN EGEN NIVÅ :-@


Postat av:
Varför har du skrivit en gång att din syster försvunnit men inte verkar ett dugg ledsen över det? Om en familjemedlem försvinner i ett främmande land borde man leta tills man hittar henne. Inte bara skita i det.

Varför vågar du inte visa ditt eget ansikte?
Varför snor du andra bilder?

svar: varför jag skrev att hon fursvann? jo antagligen skrev jag de äftersåm att hon har fursvunnit när vi va på en resa till egyptien.. jag är inte lessen eller orollig äftersåm jag vet att pattrisia (min syster) är stark och shelvstendig och hon kåmmer tillbacks när hon kenner att det är daks.. hon har alltid vart en sån som klarar seg shelv i vått och tårrt..
Vadå vågar inte? har du synfel? jag har ju furfan massor med bilder på meg shelv. du moste helt enkelt ha missat det..
snor bilder? NEY FYFAN.. du vet vell att det är fult att anklaga fålk för saker som ej e sanna ???! fy skems med deg.


Postat av: felicia
har du inget liv eller?

svar: jo, jag lever för blogen, fäst, party, partaj, vener med mera.. jag har masor med liv. frågan stells derfur direckt tillbacks: har du inget liv eller som sitter här och kåmmenterar meningslösa frågor?


Postat av: HÄJ
varfer er due så knepp MIKAÄLA ? :D

svar: för att sånna som du ska ha nott att fråga om.. furresten är jag inte knepp, jag är bara meg shelv, det vill seja original barbie!


Postat av:
vad använder du för smink?

svar: olika. kan gjöra ett inlegg om det senare. jag kan ju biretta att jag har köpt en hel del av mitt nuvarande meyk öpp på öb ;-) ricktigt bra kvantitets smink! REKÅMENDERAR

Postat av:
varför började du blogga?

svar: för att nolifers som du ska ha nott att gjöra om dagarna ;-) och för att jag värkligen ville visa att dysseleckxsi inte kan ståppa meg.. NI ANDRA dysselecktiker/HANDIKAPPADE PEÅPLE DÄR UTE, GE INTE ÖPP!!!! det finns platts för oss alla!!!


Postat av: agnes
Kan du inte visa ditt ansikte nån gång istället för att driva?

svar: hur monga frågor ska du ha svar på egentligen :-s för 45678 gongen: JAG DRIVER EJ!!!!! jag driver alltso EJ i min blog.. om du letar bland kattegårierna ska du se att du nog hittar nån najs bild på meg..


Postat av:
INSE ATT KVINNAN ÄR STÖRD

svar: och vem fan snakar du om nu då?! var detta en fråga på nott sett eller? NEY DÅSÅ. lär deg att knipa keft så lever du lengre.


Postat av: jörgen
vad är telefonsex enligt dej?
hur säger man ?
vad gör man ?

svar; ser jag ut som fråga olle på nott sett eller? ney dåså. men ijallafall kan jag vara snell och svara på frågan äftersåm det är frågestönd.. telefånsex enlig meg är när man pratar snusk med nån i telefånen och mår bra av det.. man kan också få en så kallad årgasm.. man kan sega alla snuskiga grejer man tenker på, eller bara seksigt och skrika: IM SÅ NÄSTY med mera..


Postat av: fatima
varför kallar ni eran kompis för snor-denise? elakt :s

svar: varfur legger du i? hon brukar ha tårkat snor under näsan som henger där och ser eckligt ut. mer än det är det facktiskt inte. vi har ijallafall en bra andledning att kalla henne för snor-denise..


Postat av:
driver du med att du är sådär efterbliven? har du inget liv eller? har du tänkt på att folk som har dyslexi kan känna sig kränkta?

svar: nej :-s jag driver inte. jag har ett liv (har svarat på licknande frågor lengre upp) och varfur i helvätte skulle non kenna seg krenkt? :-s alltso dom borde se upp till meg och tacka meg.. jag har visat att det går att lyckas med saker tråtts att man har vissa svårigheter om man sejer så.. jag är en förebild för dysselecktiker/handikapp.. I AM, I AM YUOR QUEEEEEEN !!!!


det var det!!! alla svar på frågorna.. ni borde taka meg.. och om jag har skrivit nott ohyffsat så ber jag om ursäckt redan nu, men vi skyller på alkohålen. säger bara tre små ord: BIRA BIRA BIRA, BÄRS BÄRS BÄRS!!!


dagens + kvellens aoutfitt

CHA CHA !!!!!!!!såhär har jag sätt ut idag under dagen. kolla vilken fin klyfta jag får i dethär linnet?! är jag inte seksig? sen tengkte jag visa den vinnande aoutfitten till ikvell ockso! vinnnaren är.. barapapapapaaaa ;
aoutfitt nömmer 2 ! det blir kallas-snyggt! jöst nu holler jag på att fiksa meyk-öpp till ikvell, kör på naturlig-look som vanligt ;-) vid 8 ska jag treffa jessicka (<3) och snor-denise i slössen för att sedan dra vidare på hemma-fäst i farsta ;-) ska även fursöka ta massor bilder och videåbloga.. kul med en videåblog på fyllan tengkte jag ;-) aya ska nog ta ett glas icas-eppelsider redan nu för att kåmma i stemning..

cyah!!

I KISSED A GIRL AND LIKED IT

Nu ska jag inte holla er på streckbenken lengre. jag ska nu entligen biretta om mitt tredje furhållande som jag pratade om i den senaste videoblåggen. ENJOJ!


ni som har fuljt min blågg vet ju att jag har en kåmpis som heter jessicka. ni vet även att vi är 2 party-kungar. vi bestemde oss alltså för att gå på fest, som vanligt. vi drack typ 2 (!!!) glas med icas eppelsider var. ja, vi är medvetna om att det är för myket men vi hade så kul så vi könde ej beherska oss. bokstavligt talat. vi blev lite öpphetsade. när jag såg hennes hengpattar könde jag inte holla mej lengre så våra leppar möttes i en slaskig kyss. mumsfillibunke säger jag bara! jag kende hennes dreggel i hela keften och jag njöt av varje sekund. i kissed a girl and i liked it. äftersåm att båda jillade det så pass myket så bistemde vi oss alltså för att bli ihop, och nu är vi det :-) <3 SMACK THAT DUDES!!

jessicka + MIKAÄLA = sant
bild på oss kåmmer senare när vi kenner oss redo för det!


ps. jag är inte lespisk, jag är alltso INTE lespisk.
jag är inte heller bi. jag är allto INTE HELLER bi.


hjelp meg!

nu får ni chansen att hjelpa meg. otrolligt! NI (små obetydliga mennishor) kan påvärka MEG (MIKAÄLA, den mäst värdefölla menniskan på jorden). så nu tyker jag absolutt att ni ska ta den chansen. rösta på eran favorit aoutfitt:


1. en snyg och stilren klenning som jag matschar med ett rött halsband och ett par blå högklakade skor och ett par shötter shades brillor!!


2. en söt tunika, rutiga piratt-brallor, lack-skor och en hjelm! super-snygt. det är bara såå MIKAÄLA.3. snyg tischa, coll retro-tjol, snygga converse-stövlätter. till det matschar jag med en knall(snor)-gul scarf!
ÖPP TILL ER!!! RÖSTA PÅ ERAN FAVORIT AOUTFITT GENOM ATT SKRIVA 1, 2 ELLER 3.

ansicktsmask

ja ni läste rett, jag sitter här med en ansicktsmask i fejjan och klickar rönt och kikar på internät, sitter ockso och fönderar på vad jag ska ha på meg ikvell och jag har fottat daggens aoutfitt så jag legger in den plus kvellens aoutfitt när det är bestemt och klart! låter inte helt fel va?!

har fott en fråga på meylen som jag tengkte bisvara:

varför säger du att du är världens största dyslexi blogg?

svar: derfur att jag har det?! vet ni någon sturre liksåm? NEJ DÅSÅ! jag seger bara 3 små ord till er som holler på och ifrågasetter allt jag sejer: HOLL KEFTEN. tack på förhand.

daks att tvetta bort anicktsmasken, hörs senare! / MIKAÄLA

hey på er!

hey och godmårgon alla söta blogläsare!

igår hade jag ricktigt monga läsare, KUL! det är skoj att det går så bra för meg och min blog. men som sakt: i knåw u löve me ;-)

aya har dåck inte så myket att seja för tillfellet men jag kan ju biretta dagens planer.

 vara hemma hela dagen tills kvellen
 setta i hårimpakning
 göra en ansicktsmask
 duscha
 ficksa iårdning meg
 dra ut och möta upp fränds!
 FÄÄÄÄÄÄÄSTA!!!!!!


så ser altso min dag ut! furst ska jag bara vara hemma och schilla, sen blir det fäst med mina vener! så det kåmmer bli en hel del blogning idag. nu är det daks för frökåst. cyah!


FRÅGESTÖND

FRÅGESTÖND FRÅGESTÖND FRÅGESTÖND
fråga vad ni vill allesammans. ALLA frågor besvaras!!!!!
skriv frågan som en kåmmentar till detta inlegget

godmårgon

vaknade nyss av att oloff låg och gnuggade och gned seg på mattan i mitt golv och hjorde kånstiga ljud :-S inte det besta settet att vakna på kanshe.. iallafall så skulle jag ju biretta mer om mitt tredje furhållande men det får bli senare! nu är det dacks för frukåst. skulle bara visa att jag lever!!

pössN

de nya chipsen

jag vet att jag sa att jag skölle ta en bild på dom och visa så att ni könde köpa lika, men jag har ångrat mey. jag vill facktiskt inte att ni ska herma mey, jag har tillreckligt med wannabi's. det recker nu, hör ni det? DET RECKER!!!!! sluta kräva att jag ska ge er bild på chipsen. det är en ny sort som bara finns i några få eksemplar i sverige, i en liiiiiiten liten butik som jag lyckligtvis råkar veta var den ligger. feel the pain, ni får inte veta var ;-). äftersom att min onkel henning jobbar där så får jag shelvklart ta hur monga påsar jag vill. oh i löve to be me <3 domhär chipsen är så jevla underbart goda. mina smaklökar är in heaven när jag käkar dessa chips <3 så vill ni ha likadana får ni ge er ut på jakt efter den lilla lilla butiken. men det var bara det jag ville seja. ska nanna kudde nu, hörs imorron <3<3


ps. jag kan vara snell och biretta att butiken ligger någonstans på söder.

BÅRED = MIKAÄLA

jo ni läste rett, såm vanligt.. jag är uttråkad. då moste jag bara seja att det är otrolligt tur att jag har min nya wäbbcamera! jag har tagit en hel del foton på meg shelv. tengkte bjuda er alla på några:

coola efekter va?!

senaste nytt i blogvärdenjo ni läste rett, dom tre fättklumparna och kensa har dragit iväg till greta (som ligger i grekland) igen. det ryktas att att kensa har en ny råmans med en viss nickos som är bartänder på eclipse. då får man vell bara grattulera och unska lycka till till kensa och dom där fättklumparna. håppas det går bettre för kensa med nickos än med teo, din äxbåyfränd. kensa, vi bara moste ses när du kåmmer hem, det var ett tag sen gömman min!

VIDEÅBLOG FRÅN MIKAÄLAto yuo from me!! enyoj!

dagens bild

minns ni när jag brukade legga in dagens bild?
det var fett lenge sen men här kåmmer de ijen:hahahahaha jag skratar ihjäl mey asso, jag har en annan bild på denna tjejen lengre bak i blåggen. aja det var bara det jag skölle skriva så vi hörs senare.

lite grejor jag klickade hem!

hittade en hel del saker faktiskt! massor najs.
bland anat så köpte jag en gul tischa med nån kånstig text. dåck vet jag EJ vad det betyder. jag vet alltso EJ vad det betyder.
köpte ockso cowgirl hatt och cowgirl skor! såå HOT HOT HOT..
sen köpte jag ockso bland anat ett par surf-shårts och en cool tröja med en mun med vampyr tender ;-)sen köpte jag massa hello kitty grejor! jag bara eelskar hello kitty,
and and it is sooo made for me! Ni hör ju sjelva? Hello Kitty, Hello MIKAÄLA..?
Haha, perfeckt! Och ni har inte missat min gigantiska Hello Kitty som jag har spikat upp på veggen..?
Kan nestan seja att jag gjorde hello kitty feymous ;-) Live with it!

jag tenker absolut inte biretta vart jag har köpt allting! för jag vill inte ha massa wannabi's
som kommer med eksakt samma kläder och veskor med mera.. bara att akseptera!

bay the way: ska jag ha frågestund?en sliten MIKAÄLA

igår hade jag supper dupper kul, dåck slutade det hela med att jag var rettså onyckter och fick för meg att jag skulle cykla hem, och det hjorde jag också! så jag vaknade upp hemma i mitt hus istellet för hos denise. kom i seng runt halv 4 så jag vaknade endå rett tidigt idag. dåck är jag rett sliten så nu hade jag tengkt att klicka hem lite snygga kläder från internet. och en shelvklarhet är ju att jag visar de jag har shåppat för er. som jag brukar seja: jag gör (nästan) allt för er som elskar meg.

eftersåm jag, MIKAÄLA, är veeeldigt älskad kan det dåck vara rett jåbbigt att vara jag. jag måste liksåm göra mycket för alla.. men ja.. ett gått skratt furlenger livet som jag brukar seja.

dags för internet shåpping, LATER BIATCHEZ..


en bild (daggens aoutfitt)tengkte bjuda er på den här bilden! den är tagen för någon timme sedan. är lite smått onyckter måste jag säga. men om ni kållar ner lite under mitt ansickte så ser ni daggens aoutfitt på en gong. TVA FLUGOR I EN SMELL!

aya nu ska vi fortsetta vårt chill-kröck. kensa, kissy, paåw och dessy sheykar låss som fan i såffan och på bodet!

 cyah. I KNÅW U LÖVE ME

xoxo

UPPDEYT

cha cha allehopa!!
håppas ni MIKAÄLA-lovers mår bra! ni andra håppas jag att ni har rännskita hela bunten.. som jag brukar säga: älska MIKAÄLA or die!

well.. idag har vart en såft dag. äftersåm det inte har vart så najs väder så drog jag och denise och jessicka ut och solade och badade! det var supper dupper skönt. efter ett X antal timmar i det inte så bra vädret så drog vi allesammans hem till snor-denises plejs. hon hade FF så nu är vi här och chill-kröckar med icas eppelsider såklart.. det är jag, jessicka, denise, jerry, oloff, paåw, dessy, kissy, kensa och crillebooi. dåck har helften av dom redan deckat så det är rett dött facktiskt.. tegkte bara tippsa om en låt som vi dunkar för fölla möggar här:aja vi hörs! pösseN

sorry sorry ;-)

ber om förlåtelse för en dålig öppdatering ÅTERIJEN. det SKA bli en endring på det, jag låvar och svär på din mammas död! ijallafall så tenkte jag bara skriva godnatt till alla läsare, så ....

godnatt till alla läsare :-D ♥


xoxo MIKAÄLA , u know u löve me.

dagens aoutfitt

här kåmmer dagens aoutfitt som jag låvade:
 pallar inte skriva nån beskrivning, ni ser vell endå? AJA, HISS ELLER DISS?

en god nyhet

hej alla! jag är fortfarande shuk. timothy ska få stryk nesta gong vi ses. tack vare min matfurgiftning så könde jag inte gå på britneys konsär :-@ jag hade VIP-plats och backstege-pass. skulle även få vara med och dansa på scenen. aja thats lajf, det kåmmer nya chanser hela tiden , IM MIKAÄLA U KNOW ;-) .

den goda nyheten är ijallafall att jag mår lite bettre så lite senare kåmmer dagens aoutfitt, kul va? :-D

vi hörs sen , pösshey <3

dålig stil av er läsare

fyfan sejer jag bara. här sitter man och mår shit (LÄS FURRA INLEGGET FÖR MER INFO) och inte en jävel av er skriver "krya på dey". vad är det för jevla stil va? hur står ni ut med er shelva? nu ska ni inte förventa er att jag ska seja krya på er nesta gång ni blir matfurgiftade, det ska ni ha jevligt klart för er :-@ aya det var vel det jag ville seja. vi hörs kanshe sen ..

matfurgiftning

hej alla! jaa ni läste rett... jag, MIKAÄLA har fått matfurgiftning och det kan vi tacka min ena påjkven timothy för. den satans illbattingen lagade ju mat till oss som ni vet men han är ju dåck blind på båda ögonen, så vad ska man förventa sej av honom liksåm? ijallafall är detta anledningen till min superdåliga öppdatering. jag måste springa och kräkas var 5e minut :-/ feel the pain MIKAÄLA, feel the pain .... aja nu måste jag rusa, kenner att en krämig spya är påväg upp. vi hörs imorron allihopa :-) pusshey ♥


IM NOT DEAD

BARA SÅ NI VET, JAG LEVER, ALLTSO, JAG LEVER. NOTERA DET ALLIHOPPA!!

im såå sårry

ja ni läste rett.. jag vill be om urseckt för en über-usel öppdattering. men jag har spänderat både idag och igår med mr. hämlig.. Dvs timothy, min ena påjkven..

har fått en den frågor angående mina furhållande. så jag tengkte bara klargöra några saker:

- jag har 2 påjkvenner, timothy som bor här i ståckholm och farao i egyptien.
- timothy är blind på båda ögonen!
- det finns bilder både på farao och timothy lengre bak i blogen.
- JA, båda två är veldigt serijösa furhållanden.
- timothy vet ej att jag her ett furhållande med farao
- farao vet ej att jag har ett furhållande med timothy


ja det var vell det.. nu ska jag och timothy setta oss och kålla på nån dålig film och smaska i åss nån ecklig mat som timothy har lagat. mysigt!! PÖSS

kendis-skvaller

kolla vilken snygg truja rihanna har på denna bilden. kanshe har hon desajnat den shelv tillengnat sin påjkven chris bruwn, vad tror ni? fett gulligt av henne ijallafall. för er som inte kan läsa så står det kiss me :-)

ASOS Kiss Me Sleep Tee

YESSSSSS

GISSA VAD JAG SKA JÖRA IMÅRGÅN???????

JA NI JISSADE RETT, JAG SKA NEMLIGEN TREFFA EN AV MINA ELSKADE PÅJKVENNER TIMOTHY <3<3<3

JAG LENGTAR FETT MYKET <3

dagens aoutfitt

min aoutfitt för idag:

jag har på mej en av oloffs metalica-trujor för jag kende att jag ville vara lite rockig idag, men inte FÖR rockig så jag matshade det med en söt kjol med blomor på. kanonsnygg kombo eller va sejer ni? äftersom att jag har varit hemma hela dagen så har jag på mey mina snygga guldiga mys-tåfflor. så sköna <3
HISS ELLER DISS?

detta händer inte MIKAÄLA

Jag slutar bli bjuden på fäster. jag burjar sitta hemma varje kvell, ingen ringer mig för ingen vill ju ha ett sött gingerkid på deras fäster? så jag som ijentligen är kallad partey-kungen blir då istellet kallad "hemma-MIKKAN". 

Jag slutar jilla oloff. jag burjar faktiskt hålla med er om att oloff är snuskig och peddofil. jag fattar värkligen inte varfur jag har gått med på att ge honåm blowjobs osv. hallo, vadå syskonkärlek? VAD ÄR DET? :-S usch!

Jag blir trutt på mitt seksiga utseende. jag bestemer mey alltso för att bli ful. jag slutar fixa håret så snyggt varje dag och jag burjar ha på mey FULA kläder. jag har blivit en exsakt kopia av kissy!


haha NO WAY! detta hender inte en kendis som MIKAÄLA ♥

snorlåma ijen

näääee ysch nu har jag fått en fukking snorlåma i hallsen ijen. ska prova en gammal huskur. jag ska nemligen ta och svellja en rijäl matsjed med tandcreme , har hört att det ska jelpa hehe :-)


PM-BILDERhaha denises bror jerry hade såmnat på nåns bil, gissa om ägaren till bilen blev glad? svaret är NEJclose-öpp

god-mårgon

har EJ hunnit skriva tidigare idag pga att jag är hundvackt!!! jag vacktar min kussins kund här hemma hoss oss.. så jag har haft föllt. hunden heter Dersten och är nån kånstig bland-ras.. bidårande! nu ska jag fiksa till alla PM bilder för att sedan legga in dom i blogen.. pössen

bra blogdag

ja det må jag seja.. besökarna har stigit enårmt idag :-) kan bara seja såhär: HEY OCH VELKOMMNA TILL VERLDENS BESTA BLOG!

tror detta blir det sista inlegget för dagen men ska meddela er alla att imårgon kommer bilder från power meat .
såg furresten att ni gillade min videå-blog här nere! kul-kul. ska fursöka att fortsetta videå-bloga regelbundet. det jag ville seja var godnatt! så nu sejer jag det:

G O D N A T T

/ eran MIKAÄLA


PS: its not a dream, MIKAÄLA is real! DS:

lär kenna min katt dylan

har ej mycket att skriva om så jag tenkte passa på att beretta lite om min katt dylan.

NAMN: DYLAN
DJUR: KATT
KÖN: HONE, DVS TJEJ
RAS: OKTAVALISK REVBENSJUCKA (enligt kenneln)
ÅLDER: TYP 2 BAST
KENNETECKEN: HON HAR BARA 3 BEN
KARAKTÄRSDRAG: ARGSINNT, FIENTLIG, SKÄLLER OCH RYTER MOT FREMLINGAR
GILLAR: SIN SOVKÅRG, MAT, LEKA MED MÖSS
OGILLAR: MENNISKOR, BLI KLAPAD
ÖVRIG FAKTA: HON ÄR EJ RUMSREN ÄN.


en ritad bild på min elskade katt dylan pga att hon är kameraskygg:
ni öndrar nog vad jag tenkte på när jag köpte denna katten. det ska jag biretta för er.
jag hade kennt mey ensam en lengre tid. mamma merke shelvklart detta och föreslog att vi skulle köpa en liten kambrat till mey, en katt såklart. vi åkte raka vägen till en kennel med katter. alla katter såg normala ut. jag tenkte presis velja en av dom när jag såg nått haltande kommandes. DYLAN! jag kende att hon var den retta katten för mey eftersom att hon bara hade 3 ben. då är hon ju unik - presis som mey. att katten hade personlighets-störningar var dåck inget vi visste då. tydligen hade ALLA katter från den kenneln störningar på ett eller annat sett så denna kennel är numera stengd och ägaren sitter inne i fengelset. vi fick ett val, att avliva dylan eller  att behålla dylan. jag valde sjelvklart att avliva henne men oloff grät och skrek att det kunde vi inte göra så vi beslöt oss helt enkelt för att behålla henne för att få tyst på skitungen oloff.


om ni öndrar nått mer om min katt så är det bara att fråga :-)Påväg mot tåppen

jag har fått fett många besökare dom senaste dagarna, thänks <3 jag är återijen påväg mot tåppen. kul va? :-D

just nu hender inte myket. jag käkar lite majs-kokletter, oloff stönar innifrån sitt rum, mamma diskar och pappa hos sin elskarinna. en lungn dag helt enkelt. men det bihövs ju ockso ibland. även MIKAÄLA kan vara lite sliten.

öppdaterar mer sen, pöss på er <3


VIDEOBLÅGG FRÅN POWER MEAT

LIVE FRÅN POWER MEAT, NOTERA ATT JAG VAR DYNGRAK, DERFUR ÄR RÖSTEN KNASIG:


TILLBAX EN LA CASA!

har vart ricktigt KUL på power meat dom här dagarna i vesterås. igår var ju power meats sista dag och då bistemde jag och jessicka oss för att gå omkring på egenhand och så lemnade vi denise, oloff och jerry kvar i denises pappas bil.

vi vandra omkring i hela stan och snacka med allt och alla. riktigt najs var det.

utanför nån ful affär så hitta vi en full nårsk raggare på en bil. vi satte oss bak på bak-löckan där med han. asso bilen stog STILLA. så det var EJ någon fara. det var alltso EJ någon fara. jessicka drack HB för fulla möggar. jag försöckte dåck hålla meg nyckter.. aja iallafall så satt vi där och det hela slutade med att vi blev uppraggade av nåra smellfeta raggare i en ful bil. vi åkte runt med dom och dom bjöd på bärs och jag vet inte vad ;-) riktigt najs. dåck valde jag att håppa av i farten och jessicka (efterbliven som hon är) satt kvar där i bilen.. jag hade liksåm furventat meg att hon också skulle hoppa av. så där var jag ENSAM I VESTERÅS, med en ven som åkte runt med några sablans raggare :'-( så jag egnade halva kvellen åt att leta efter henne. jag sprang genom vesterås stad och jagade det fula bilhelvettet..

det slutade med att jag hittade dom.. fett najs.. så då åkte vi runt lite mer... alla liksåm bara tog kort på oss för dom tykte vi var sååå snygga.. aja kvellen slutade med att vi gick på äfterfäst hos några vesteråsare och därefter hittade vi denise och hennes pappa inklusive oloff och jerry.. vi sov några timmar på nån parkering i vesterås och sen drog vi oss hemmot till STOCKHÅLM. underbarrt<3

kan ju biretta  för er att jag har tagit en hel del bilder och även hjort en videåblogg, får seee om jag laddar öpp den här i blogen sen. dags att ta en dusch. cya!


KUL FREDAGSKVELL

ja ni läste rett. jag hade JETTE kul igår. vi kom till vesterås där vi åt på nått dånken först och sen burjade vi åka runt där alla bilar skulle åka. det var super spennande. treffade på en hel del smell-feta raggare men också en del seksiga. vi hade massa bira också så vi drack en hel del (opservera att denises pappa drack EJ, han drack alltso EJ nonting eftersåm han körde bilen) vi satt ijallafall och krökade som fan i bak-sätet och det hela slutade med att snor-denise satt och spydde och alla som kollade på bilarna skrek EUW DU E FETT ECKLIG och massa andra elaka saker till henne och jessicka strullade med nån smell-fet raggare. NOT SO NAJS.

oloff drack bara en halv bira och blev dyngrak. tur för han att hans obefintliga kompisar inte såg det.. han hade fan blitt måbbad i rästen av livet hahaha. just nu befinner vi oss på nån sablans campingplats. och snart är det dax att burja fiksa iårdning oss för att sedan ikvell vara med nu på sista power meat dagen och åka runt i bilen. vi har laddat med eddy medusa och bärs! uppdatterar senare beybs!

DAGGENS AOUTFITT
en skinnvest utan nonting under soklart! en sygg tjol och skorna:snygga men veldigt exåtiska cowboy-boots


NU DRAR VI! denises pappa står utanför mitt funster och börnar och tutar

POWER MEAT IDAG

har ni hört tallas om power meat? ni vet den stora bil-treffen i vesterås? ja jöst det, JAG ska dit idag. vi drar om 20 minutas. SJELVKLART kommer jag ha blogdattan med meg. 
 
jag ska ijallafall till power meat med jessicka, snor-denise, jerry (denises syskon), oloff och denises pappa. hennes pappa har nämligen en cool raggarbil som vi ska åka i. säger bara 3 små ord: ÜBERHEFTIGT. kommer sjelvklart ta en massa bilder och ni kommer få en del lajv-uppdejtes därifrån. vi kommer hem på sundag. vi har laddat med en massa bra raggar-musick och en hel del bira. det ska bli såååå naajs. det är ju bara en timme till vesterås så om ni är sugna på att åka lite raggarbil med oss så hör av er, YUO KNÅW MY NUMBER. kenner meg fedt pepp ;-*

ska fota daggens aoutfitt nu. sen slenger jag in den innan jag drar. hörs snart!


im back on track

hey alla! har ni saknat mey? ja såklart ni har. IM THE ONE AND ONLY, no matter whatt. you all can shit in yah uglie pantz.

det var ju ett tag sen jag skrev nått så jag förstår att ni hart haft det svårt... men jag ville ejentligen bara seja att jag är back on track och det kåmmer nog bli bra öppdatering i blåggen ijen :-D låter bra va? ni öndrar säkert vad jag har gjort dom senaste dagarna och det kan ni fortsetta öndra för det är nemligen hemligt. men shit i de för JAG ÄR TILLBAKA!! ni ska vell ha en brakfest? shelv ska man gå och käka lite fisk-pudding nu. pösshey vi hörs senare alla glada taljoxar!! <3<3 /MIKAÄLA


RSS 2.0