PARTAY IKVELL!

Hey igen mina elskade läsare!! är hemma från skolan nu. borde ejentligen burja plugga till provet men man är vel rebäll :-P mammsen kommer få DD (dunder-damp) men vad gör man inte för en fästkvell? mina venner kommer hit vid halv 6 så tenkte vi äta en reyäl middag tillsammans och börja kröcka lite smått. det blir bl.a. jag, snor-denise och jessicka. låter det inte trevligt? ;-)
 
själv har jag laddat upp med hela TVÅ flasker med icas eppelsider (min favorit ni vet? ;-)) så det blir trolligtvis en redig fylla ikvell. kenner för att GO BANNANAS!!! vi har inte ricktigt bistemt vart vi ska ut sen men det blir vell sturekompagniet eller white room. ses vi där mina kära läsare? ;-) 
 
p.s. vill be er att inte vara för påträngande, ni moste facktiskt insé att jag ockso är en mennisha och jag vill bara gå ut och ha kul med mina venner. ÄR DET FÖR MYCKET BEJÄRT VA? ATT FÖR EN KVELL FÅ HA KUL MED MINA VENNER UTAN ATT NI SKA KLENGA PÅ MEG? d.s.
 
/ ONLY YUORS MIKAÄLA<3

sitter i plögget

tja ijen alla! sitter i plögget som sakt. shitbåååring *suck* :-P. vi lär oss vad vokaler och konsenanter är. fattar ey varför man ska ha anvendning av det :-S fattar nada :-S fett svårt, vi kåmmer få prov på dehär sen. kåmmer gå ått hälvete :-'( då kåmmer jag få fan för det hemma sen :-S ni vet ju hur min mamma är... hon kåmmer snärta mey i baken med kökshanduken sin :-(

plögget + dagens aoutfit

godermårgon allihåppa! jag ska sparka iväg till plögget snart med min sparksykel. oloff har hjelp mej att trimma den så man kan sparka ennu fortare nu :-). innan jag ger mey iväg tenkte jag bjussa på dagens aoutfit:

 
klenning: dålce&garbana
skor: convärse
veska: fändiIM BACK

NI HÖRDE RETT ALLA LÄSARE! MIKAÄLA IS BACK!!!
imårgon burjar jag blågga ijen som vanligt. låter bra va? :-) vi hörs imöra!

RSS 2.0