HERE I GO AGAIN

FÖR 2 ÅR SEN STARTADE JAG MITT EGNA PARTI. EFTÄRSOM ATT DET SNART ÄR VAL TENKTE JAG LEGGA IN DETTA INLÄGGET IGEN SÅ ALLA SOM EJ HAR SETT KAN SE, ALLTSO DETTA SKREV JAG 2008:


jag hade tenkt att kanshe starta ett parti :-) ett aldeles eget parti..
de skulle heta momikokaälola-partiet. (det vill säja mikaäla på rövarspråket)

sen har jag bistemt att jag blir parti-ledare och clase ska bli uttrickesminister...
kensa blir civilinshenjör och amir blir ansvarig för vården i sverijet..

här är lite åsickter.

rasism tyker vi illa om. alla e licka myket värda och alla har rett till ett liv. ingen ska kenna sej nertryckt och utplånad för att folk inte har vett att se igenom ens utséende och költur. rasism är alltso ett brått enligt oss i momikokaälola-partiet och bör bestrafas med höga böter eller eventuellt samhellstjenst.


homoseksualitet ser vi på detta settet på: homoseksuella är prisis som alla andra menishor. vi fattar inte varfur dom skölle ha andra rettigheter som i dagens läge. homoseksualitet är inget man ska vara stålt över men inte heller skemas för eftersom att det inte finns nott spisjellt med det hela? det är en leggning helt änkelt. krenkning av homoseksuella bestraffas derfur inte. och om du läser detta amir så skall du veta att vi hjorde denna regel den veckan när du hade körtel-feber.

abort = mord! ja det är ju det? derfur står vi alltso för att vara MOT abort. dödar man nogon får man ju till äxämpel fengelse eller vård.detta geller även abort , enligt oss på momikokaälola-partiet är det prisis lika illa.


funktionshindrade vill vi hjelpa så mycket som mujligt. gratis röllstolar till alla!


och sist men INTE minst har vi dyslektiker - världens starkaste & viktigaste personer. jag tror inte ni mainstreamers fattar hur mycket shit vi dyxlektiker går ijenom,och varge dag dessutom. jag, MIKAÄLA , har shelv en extream verishon av dysxleksi och jag driver ju världens stursta dyxlektiker-blågg (ja vi är medvetna om att blondabella också har det men inte lika extream som meg) och jag får kempa emot krenkade kåmmentarer varge dag som sakt. 80% av all skatt ska derfur gå till dyslektiker-fånden (som vi ska skapa).

visst har vi fler åsikter men det här var ett urval :-)
vill ni veta fler så säj bara till.

RÖSTA PÅ momikokaälola-partiet FÖR ETT SÄKRARE SAMHELLE!!!!!!!!!!!!!

sista dagen på såmmarlåvet

hey och godmårgon, idag är sista dagen på såmmarlåvet och jag är bakis som en strut... imårgon burjar fibula igen (för mina nya läsare som ej vet vad det är så ska jag biretta att det är en spesial-skola). faktiskt har jag lengtat lite, serskillt efter mina lärare och alla roliga lekar man får leka!

ett plus (för er) med att såmmarlåvet är slut är att det blir bettre uppdeyt för er här på blogen, det kan jag låva er. men huvudsaken är soklart att jag mår bra och det får ni facktiskt ackseptera..

nu ska jag åka till vapino och treffa min "manager", men vi hörs snart, då visar jag bilder från hälgen!!


hämsk kvell

burjar nycktra till och jag kan ej såva.. har hjort bort meg fett mycket ikvell.. jag har bland anat:

1. spytt ner ett fan
2. strippat på bardisken på amba
3. strullat med min bror oloff
4. strullat med bobby från mammas påjkar
5. fightats med en vakt (kickade han i skrevet)
6. blivit utkastad från amba

har ey så myket att skriva om detta, mår för dåligt.... blogar mer imöra!

MOBIL UPPDEYT

tja, kör på en mobilblog. befinner meg just nu på amba med snor-denise och company. amba betalade mig för att komma och mingla och locka hit folk, och jag har väärkligen lyckats måste jag säja. dom sa även att om det blir succsé (vilket det soklart blir) så kommer jag få anstellning här, då kommer mina arbetsuppgifter vara att mingla, locka dit folk och vara fästens mittpunkt :-D låter kul va? kommer sjelvklart tjena massa på det.

aya ska fortsetta mingla, det står ett fan och ventar på att få ta en bild jöst nu, vi hörs!!

furlåt gonger 1000

hey, vill bara be om urseckt för min dåliga öppdattering, men det har hent en sak som kommer påverka blogen negativt i ungäfär en vecka frammåt. kan tyverr inte beretta vad det geller en, men jag ska fursöka se till att det blir MINST två inlegg om dagen.

hallo, VARFUR I HÄLVETTE SKA JAG BE OM URSECKT FÖR? DET ÄR MIN BLOG OCH MINA REGLER OCH NI BEVISAR INTE PRESIS ATT NI VILL HA NON JEVVLA ÖPPDATTERING, NI KÅMMENTERAR INTE ENS, JÄVLA SATMAROR.

nu, back to the party

godermårgon

idag tror jag att jag ska bege meg ut på stan, farao vill se särgelstorg (dvs PLATTAN) hade även tengkt att visa slåttet, sist men inte minst ska vi gå på vasa-mussét han ska alltso få en riktigt turistig dag. vi ska ockso äta på något ricktigt svenskt: MC-DÅNALDS. lät bra va? tror farao blir jettenöjd, ikvell blir det utgong, såå nays! fast imårgon blir det ennu roligare, GRÖNALÖND!! fast vi ska bara åka dit om farao bjuder såcklart.

söndag, dagen alla lengktat efter: FARAO ÅKER TILLBACKS TILL EGYPTIEN. aja, nog om det ska gå och ficksa till kalöffsen och sminka meg med meyk öpp.

SES!!


JEVLA SHIT-LÄSARE ÄR VAD NI ÄR

FYFAN JAG BLIR SÅ JEVLA FURBANNAD PÅ ER SÅKALLADE LÄSARE!
hela jevla tiden tjatar ni på meg att jag ska uppdatera min blågg, sen när jag gör det så kåmmenterar ni inte ens. vafan är det för jevla stil? ni bara tar och tar, utan att ge nått tillbaka. jag burjar bli fett trutt på er. snart tar jag till med hårdhandskarna, och då blir det inte kul alls för er kan jag låva. jag tenker inte tveka på att henga ut vem som helst i blåggen, så passa er jevligt noga OCH KÅMMENTERA för i hälvete.

vad vill ni se mer av i blåggen? KOM MED TIPS!


elite models

fick nyss ett samtal från elite models. en modellagentur alltså. dom undrade om jag ville bli deras "nya ansikte" så att seja. dom hade stora planer för meg sa dom. jag har ju nemligen ett spesijellt utseende som är väldigt säljande och modernt. jag vet inte riktigt om jag vill detta. vad tyker ni? ska jag tacka ja?


min kväll igår

Nu tenkte jag biretta om igår kväll. vi burjade med förfest hemma hos meg med icas eppelcider och lite kex med ost. sen drog vi vidare till laroy och festade järnet. jag dansade på bord, stolar, bardisk, på snor-denise och på golvet såklart. hade jätteroligt :-) dock blev det lite för myket dricka för min del och som ni vet så blir jag agressiv när jag dricker och shelvklart var det inget indantag igår. det var en tjej som stalkade meg hela kvellen och ville ta kort på meg. i burjan sket jag i henni men sen blev jag furbannad. skaffa lite respekt va!!! jag blev rasande på henni och slog ner henni. då kom en vakt och kastade ut meg. där slutade min kvell. här är några bilder från kvällen ockso, enjåy:


Jag sveper en cider!


Inne på laroy i VIP-avdelningen. jag tar för meg av smörgåsbordet.


När jag hade komit hem. spydde som bara den...


bakis som 17

hey alla! idag är jag bakis. det blev en fett vild natt igår. jag vaknade nyss av att oloff stog och dregglade över meg :-S. aya, ijallafall så tenkte jag försöka käka nått nu och dusha, sen birettar jag om min kväll. vi hörs senare allesamans! puss

Kvällens aoutfitt

Här kommer kvällens party-aotfitt som jag lovade. READY TO PARTEY!Hatt - Tåpshop
Tunicka - Tåpshop
Kjol - Chloé , dvs en dyr merkeskjol som inte ni har råd med
Skor - ett par killerheels från Nordström

HISS ELLER DISS?


lill-lördag

tjo-bre!!!

nu har vi ätit upp maten, den blev suuupper-duppper god. farao elskade den och åt hela 5 portioner. har sparat det som blev över i en liten doggy-bag så han kan ta med till hela arabiska sleckten i egyptien. hoppas bara det inte hinner ruttna men jag har lagt det i brödlådan så det ska nog hålla sej tills han åker hem om 5 dagar :-D

aja, idag är det som sagt LILL-LÖRDAG. vilket betyder party på söder. ska hem till snor-denises KK (klass kamrat!!) och kröka galet. farao dricker ju ej alkohål eftersom han e muslim, han vill ju licksåm inte göra allah besviken på honom. men jag har iallafall laddat på med hela TVÅ flaskor med icas eppel-cider. ska se till att bli dyngrak så farao får BÄRA meg hem sen (tänk er sjelv att bära hem en lagom fet brud på 78 kilo mitt i natten, sooo MIKAÄLA style att bli buren)

well, ska visa kvellens party-outfitt snart, ska även visa hur man ficksar min nya party-frilla och min mejk-upp. så jag hör av meg snart igen, ska bara fiksa klart meg.. dåck kanske ni inte får se ALLT på en gong, oki fatat oki?


pöss på en spräng-färdig MIKAÄLA (beror på att jag är mett)

dags för käk

hey ijen alla satmaror! MIKAÄLA här! nu var det ett tag sen jag updaterade idag så jag kende att det var dags ijen. ijallafall så har vi slappat lite och kollat på TV. MY SUPPER SWETT SEXTEEN! jag diggar värkligen det programmet. faktum är att när jag fyller år så ska jag ockso ha en stor brak-fest. mer om det när det börjar nerma sej min födelsedag. nu är det ijallafall dags för krubb. vet ej vilken mat vi ska laga än men det lutar åt vegitariska fiskpinnar fyllda med dressing, en specialité ala MIKAÄLA. ska bli roligt att få bjuda farao på äkta svensk husmanskåst. vi hörs lite senare så bay!! pözz

den offisiella sexuella dagen

det är idag! jag och farao har haft så jevla mysigt idag, ni kan alldrig ana vad vi har haft för oss ;-). man moste ju såklart passa på att vara intima när man väl treffas. vi bor ju trotts allt i olika kontinänter. han bor ju i arabien aka egyptien. tenkte ijallafall beretta lite vad vi har hjort idag:

vi burjade med att massera varanndra sensuellt. sen tog vi jenast fram handbojjorna och piskorna. jag vill inte avsluja för myket men jag kan ju seja såhär: vi är röda som kreftor nu ;-) veldigt tillfredsstellda ockso.

vi höll ej på så lenge för oloff stog och kollade in i nyckelhålet hela tiden och rönkade penisen sin. som ni förstår är det veldigt jobbigt att vara med om nått sånt om man inte är van. alltså det är farao som inte är van. derför fick vi avbryta där. både farao och jag är endå veldigt nujda med våran sexuella dag :-)


tengkte bara beretta:

att idag kanske det blir lite semre uppdattering, jag och farao ska nemligen ha våran offisiella sexuella dag!!! ni furstår vell vad det innebär? ;-D men ikväll blir det shelvklart uppdattering som vanligt. puss!!


ps. glum inte att läsa inlegget om meg shelv (inlegget under detta) ds.

MIKAÄLA - VEM ÄR DET?

Hey alla! äftersom att jag har fått en massa nya läsare så tenkte jag presentera meg så att ni lär kenna meg och min blågg lite bettre. såå .. vem är jag?

Mitt namn är MIKAÄLA med stora bokstäver. jag kallas för mikkan. shelv säger jag: "MIKAÄLA megshelv - the one and only original barbie". jag är född år 1993 i bårlenge, men är numera bosatt i sveriges håla - ståckholm. hur jag ser ut kan ni se på min header och bilderna i blåggen. jag är 162 cm lång och väger ca 78 kg och jag är helnöjd med min kropp. mina intressen är såklart att blågga, sporta, shåppa, naturen, djur, umgås med venner osv. Min familj består av meg, mamma, pappa, min storebror oloff, min lilesyster jennyfer och min syster pattrisia som tyvärr är försvunnen sen ett par år tillbacka. Vill ni veta hur så får ni leta i arkivet, leta efter ejypten-resan.

Min bror oloff och jag har en veldigt stark relation. vi är inte som vanliga systrar & bröder. vissa tror att vi är insest-syskon men det skulle jag inte kalla det. vi umgås bara veldigt mycket och intimt. vad är det för fel på det lixom? just det, inget! akseptera oss istellet för att klanka ner på oss.

jag får många kåmmentarer angående min stavning. jag har furklarat detta 100000 gonger: JAG HAR EXTREME DYSLEXKSI!
Jag kan inte rå för att jag föddes med stavsvårighetter. jag tyker att jag är en riktig kempe och förebild för alla med dyskleksi. jag visar att man kan vara framgongsrik även fast stavningen inte är den besta. jag startade denna blåggen för att inspirera fler mennishor med funkshonshinder och handikapp och inlärningssvårighetter att också burja blågga. det är dags att vi träder fram nu och visar vad vi går för! man får ta en hel del shit på vägen men det är det värt. ingen, och då menar jag INGEN kan få mey att kenna mej mindre värd pga mitt handikapp.

i denhär blåggen kommer jag att blogga om nestan allt mellan himmel & jord. ni kan läsa om bland annat mitt förflutna som en av ståckholms stursta fjortisar, om hur jag ville bli gottare och mina resor, samt massa bilder. bleddra runt i arkiven så hittar ni en massa smått och gått. tilleksempel en massa skvaller, tips, åsikter och aoutfis. kärlek är också nått jag brukar skriva om. har neligen 2 påjkvenner. farao & timothy heter dom. låter detta spennande? isånafall är det bara att fulja min blågg :-) hoppas ni stannar allesamans! pöss pöss!
MVH MIKAÄLA EVERTSDOTTER!


desajnen är uppe!

WOHO! nu är min nya desajn klar. vad tycks? :-) shelv är jag supernujd. nu ska jag gå och nanna kudde så vi hörs imorgån allihopa. hejdå och godernatt!


SLUTA VIKTHETTSA!

Visst är det fint att vara smal, och jag skulle aldrig vilja vara ett fetto, men nu har jag gott upp 15 kilo från furra somaren. Jag hade bara ingen matlust, men det ledde till svåra mänssmertor, kräkningar, uttorkning, matthet, feber och jag blev mentalt orkelös. Så varför alla dessa shejer som svelter sig? Det är vell bettre att gå upp en timme tidigare och gå på mårgonen istellet för att svelta sig och må dåligt både sykist och fysiskt?

Anledningen till att jag skriver detta om att jag fått en massa kommentarer om att jag blivigt en ”fetto kossa”..
 Då frågar jag hur folk tenker? Visst jag är inte jette smal, men fet? Jag vet inte om 78 kilo till mina 1,62 cm är övervikt. Jag håller lixom inte med om det. Ni behöver glassögon hela bunten.

Så snälla sluta hettsa om vikt. Det är allt jag hör idag, vikt smal träna svelta bantingspreparat. Varför svelta sig?! Ät nyttigt istellet.

 

 

På den fursta bilden pendlade jag mellan 62-64 kilo till mina 1,62 cm, nu väger jag alltso 78 kilo till mina 1,62. ALLTSÅ EN HELSOSAM KROPP!


internet-shopping

en ful sko från akne till snor-denise (hon fyller år och hon ville ha dom, hon har inte råd själv)
eftersom dom bara kåstar 3999 kroner så tengkte jag va snell och bjuda på dom till henne.

 

ett par suupersnygga och veldigt billiga platta skor, har ju nestan bara killer heel's ;-)

en kepa, veldigt veldigt trändig (kommer anvendas flitigt i höst och vår)

 

uuuunderbar mussa, kommer sitta på mitt huvud konstant under vinter halv året.

 

två helt okey armband, va tvungen att köpa dom för de va shiit bra pris!!

 

ALLT KÅMMER FRÅN NÄLLY.COM

 


ny desajn på gång

ja mina kära läsare, ni läste rätt. det är en ny desajn på gång. eftersom att bloggen min har eksklusiv ny-uppning idag så firar vi med en ny desajn. kul va? håll i hatten sejer jag bara.


middagen med kensa och aleks

sådär ja, nu är jag och farao hemma efter en (hemsk) middag hemma hos kensa!!! hon lagade nån slags ecklig lax.. fyfan.. sen måste jag seja att det är rett dåligt av er läsare att stå och knacka på dörren, ropa på oss utanför funstret m.m. under hela JEVVLA middagen.. ni visar NOLL respeckt för meg.. lite besviken facktiskt. aja ska inte tenka på det ijallafall eftersåm ni reddade meg från den hemska laxen, kunde nemligen inte vara kvar hos kensa, stog ej ut med er.

nu är farao ute och umgås med oloff min bror, dom ville lära kenna varandra lite mer eftersom att farao nu är en del av våran familij. tycker det är jettesweet att oloff vill bekanta sej med min familij!!1

aja nu ska jag bestella hem lite grejer, visar er snart! cyah all

EN VARNING TILL ER

hey, tengkte bara skriva ett inlegg medans farao är och rakar ryggen (han är hårig som en apa, men han är ju från egyptien så vad furventar man sej licksåm)

ni kan ta detta inlegg som en varning, men licksåm, om ni beter er som shit mot meg, så tenker jag naturligtvis bete meg som shit mot er också, och tro meg, ni vill inte bli behandlade som shit av meg, MIKAÄLA, the one and only original barbie. jag kan se till att era liv blir ett helvette genom att skicka både oloff (min bror) och min kåmpis snor-denise på er. det har hent förut eftersåm att en avensjuk snåbb höll på att kolla snätt på meg. då slutade det hela med att snor-denise attakerade med snor och sina eckliga, ovårdade naglar. hon satte helt enkelt klorna i den där sablans snåbben. oloff filmade det hela och sen satte han igong med sina hämliga vapen. och jag varnar er som sakt, det är INTE kul. det är alltså INTE kul.

efter att snåbben blivit attakerad blev hon sjelvklart intevjuad av pressen (det är ju liksåm inte alla som blivit attakerade av sverigets största dysselecksi-bloggares crew)

såhär lät intervjuen:

-hej, kan du beretta hur du kenner deg nu efter du blivit attakerad?
- jag kenner meg inte alls bra, dendär snor-denise klöste ögonen ur meg.

- varför hende detta?
- för jag var en jevvla snåbb som kollade snätt på MIKAÄLA, the one and only.

- jaha men då får du ju skylla dig själv.
- jaa presis. ska genast köpa precenter till MIKAÄLA, för alla mina pengar.

- bra, du må skämmas din snåbb-horra.
- jaa det gör jag :-(


SEN GICK SNÅBBEN IVÄG MED SVANSEN MELLAN BENEN, MOUHAHAHA. många av er har säckert redan sätt denhär intervjuen i bland anat ekspressen och aftånbladet, men tengkte somsagt bara vara snell och varna er.


well.. nu har min ena påjkven farao rakat klart sin rygg (visste ni att han måste anvenda häck-sax för att bli av med dendär skogen av hår på hans rygg?) så nu ska jag gå och duscha och sen ska vi gå över till våran granne kensa och hennes aleks!!! ha det bra!!

det går bra nu..

kåmpis det går bra nu... 

ni ska bara vet att jag elskar er verkligen!! ni betyder allt för meg.. vad skulle jag göra utan er... love yah..

ps. ni vet vell att ni kan chatta med meg, HELT GRATIS, på min fanmeyl? cindirellas.fanmeyl@live.se ds.


farao is in da haouse

hej, ni läste rett, farao är här!! entligen, min elskade lilla farao.. han har vuxit till sig och nu väger han hela 120 kilo.. (inte så seksigt men han kan inte svenska som tur är)

idag hade vi tengkt att mysa och kolla på någon nays film och äta snask. sen ikvell har min granne kensa bjudit över oss på middag. parmiddag blir det eftersom hon har med sin påjkven också.. jettemysigt!!

det var vel de jag har att säja nu men uppdatterar om ett tag, bye honeys!! jettekul att läsarna bara går öpp och öpp!!

detta visste ni ej om meg!

- jag har en spesiell klaustrofobi
vilket betyder att jag är ekstremt redd för att se viga menniskor, jag skulle aldrig
klara av att se någon utöva jymnastik eller dance. det skremmer meg verkligen att se
för rörliga menniskor, det versta jag tål att se är en menniska som jular.

- jag blir fett irriterad på alla som säger att jag heter klasse
HALLÅÅ??? kan ni inte läsa eller, MIKAÄLA heter jag, inte klasse. jag är en shej, klasse är ett påjknamn.

- jag håller på att spela in en låt
tro det eller ej men den har vart plannerad i 2 år nu, vi har väärkligen tagit oss tid att
skriva en ordentlig tekst och nu har jag presis burjat spela in i en kend hemlig studio.


gissa vem som kommer imårgon!!

JAA, ni gissade rätt, min ena påjkven farao kommer! ni kommer vell ihåg han? han som jag treffade på min semester i egyptien. han e underbar och vi sacknar varandra så!!! har ju inte treffat han på veldigt lenge eftersom jag har spelat in sesong 7 av the hills i kallifårnien (los angeless) och jag har ju som sagt även spelat in nesta sesong av paradice hotell i mexiko.. här bjuder jag på 2 gammla bilder på farao bara för att ferska upp minnet på er senila snigelägg där ute!!

farao <3 MIKAÄLA

 


Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

bli känd som meg?

Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

hallohallo

jag har en fråga till er, VARFUR KOMMENTERAR NI EJ? jag ser ju att ni läser på stattistiken. så varfur inte bara kommentera, ni vet att ni gör mig furbanad när ni inte kommenterar så varför inte bara kommentera??? ni vill få mig arg, ellerhur? erkenn bara. era jevvla satmaror. ska sticka kniven i er..

nej men... idag har jag vart och treffat på en blogkollega, isabbele strömbärg!!! ni vet hon den blonda grejen i östersönd eller vart hon bor? ja presis... vi har pratat lite im buissniss. självklart är inget 100 % säckert ennu men vi har licksom setat och pratat lite olika alternativ.. här är några av dom:

tv-shåw
radioprogram i riks fm
starta en klädkållecktion
starta en webb-shåp.


vilket låter mest intresant för mig och isabbele? RÖSTA I KOMMENTARSFELTET.

bilder från inspelningen av the hills

som jag låvade så ska jag här och nu legga in bilder från inspelningen av the hills, jag var med och spelade in sesong 7 som kommer visas innom en snar framtid på mtv. här kommer ijallafall några av bilderna!!


audrina, wittney, MIKAÄLA och haidi

 

laouren, audrina och wittney och jag MIKAÄLA.

 

 

MER BILDER KOMMER!!


nays!

heeyy, nu är jag tillbacks, har hent en massa saker. har vart och spelat in den nya sesongen av the hills i kallifornien, jag har också spelat in nesta sesong av paradice hotell. därför har jag inte fått bloga något! men jag ser att ni fortfarande kikar in i min blog varje dag, tacktack!!! tyverr blir det bara det här tråkiga korta inlegget för att visa att jag e back on track igen.. den här gången kan ni förventa er minst 5 inlegg om dagen!!! ska visa lite bilder från mina resor imårgon, men nu ska jag krypa ner i sengen med min bror oloff!! cyah!!

RSS 2.0