hey! ANANDAG JUL

hey, idag är det anandag jul / juldagen. i dån't rimember ;-D men ijallafall så blir det såklart party på stureplan idag ;-D så kvellen kommer bli ööönderbar!! ska städa min egna lägenhet här och sen ska jag burja laga lite mat till ikvell sen kommer några venner över. blir trolligtvis amir, kissy, jessicka, snor-denise, jerry och min kera bror oloff (oloff är här redan nu äftersåm jag har mutat han, om han hjelper till med stedningen så får han ett blow-jåb ikvell efter partyt)

aja slenger in bilder på julaftons aoutfitt:

 
jag hade en snyg och seksig jule-klenning! och sen hade jag en fin jule-rosätt i huvvet mitt och jag testade även att kamma fram mitt bebis-hår till en seksig pannlugg!!! :-D är jag inte bara fööör snygg??

på bilden håller jag desutom i en julklap som jag presis hade öppnat :-D fin va?

aja måste börja städa i lägenheten min, hörs sen!


mina julklapar DEL 1

min julafton har varit önderbar!! tengte biretta vad jag har fått i julklap i några olika delar, här är alltso del 1, enyoj!!!

en råsa vibrator
några saftiga hundben
en filt gjord av min döda gamelfarfars skinn
en saftig biff som jag har hengt upp på veggen
en skiva med peter bögback!!!


kvällens party-aoutfitt

 

jag kenner värkligen att jag har övertreffat meg shelv denhär gången. min partyaoutfitt för ikvell, och var kläderna kommer ifrån ska ni skita blanka tusan i .. ni har endå inte råd.


datorn strullar

hej hej alla sparvfinkar :-) nu är vi framme i stugan, som för övrigt är rena lyx-palattset. vi har vell varit här i sisådär 3 timmar nu, men min dator strullar lite så har ej kunnat öppdatera. det beror på att min dator är kenslig mot snö. men ijallafall .. imårgån blir det mer öppdateringar för jag ska ta bårt snön från datorn nu hade jag tenkt. efter det ska jag ta mej en skinksmörgås med ost och kreftskärtar, yummifillimumse!! hörs imorron<3

SÅDÄR

Nu är vi på bussen!

Har vart jettesträssad... Och kunde inte somna fören klåckan halv 7 för att jag var så jäkla taggad och närvös! Men det kanshe är bra, för då kunde jag kan såmna på bussen! ;-) Vi har iaf släpat med packningen till cätralen, och köpt frukåst, sallad, godis, chips och cola! Idag har jag faktiskt äta lite av de onyttiga! ;) Men nu är vi på bussen iaf och har vart det hela dagen!!! den kommer att vara framme om ca 1 timme max.. När vi kommer dit så kommer vi att festa som fasiken! Avuendshuka eller?

btw! jag har tagit massor med fotton och sånt som jag legger in senare! men min dator kommer dö snart så jag legger in dom senare! vi är snart framme och mark och aleksandra och dessy och dom andra helsar till er mina fans!!


GISSA VAD JAG SKA GÖRA IMÅRN?

JO NI LÄSTE RETT MINA LÄSARE!!! jag ska till idre!!! Det är redan bokat och klart! Kommer ni inte ihåg att jag sa det i typ Ocktober..? Det ska bli så jevvla kul! Det blir ju utan mamma och pappa då såklart, hehe! Jag, dessy. Alexandra, Crille, Mark och några fler killar ska till Idre fjell på söndag!

Vi kommer att bo i en stuga i Idre med 15 sengar i, och det kommer att vara jacutzzi och bastu, tenk er vad mysigt! Vi kommer att åka skidor om dagarna, och på kvällarna kommer vi att fästa gärnet! Och jag kommer att vara snyggast i backen !!!!!!

kommar att visa er mina skidkläder senare idag :-D

now im back på ricktigt!!

förlåt blogen, har inte kunnad öppdattera eftersom jag fick dataförbud av morsan :-@ fett dum kerring hon är, men nu har det årdnat sig.. och NU ska jag burja bloga som vanligt igen.. oroa er inte!

de har hänt en massa spenade saker, men det palar jag EJ skriva om.. feel the pain. men har ni några funderingar så är det bara att kåmmentera det så svarar jag antingen i eran blog tilbacks eller i ett enskilt inlegg!! låter inte helt fel va?

har inte så mycket att skriva eftersåm jag ska på möte på stureplan, ska nemligen medverka i ett stort projekt ;-D mer om det senare! men här får ni ijallafall daggens aoutfitt:HISS ELLER DISS?

JAG TYCKER DENNA AOUTFITTEN ÄR EN SOLKLAR HISS!


RSS 2.0