har skaffat feysbook

ja mina kära läsare, ni läste rett. sjelvaste MIKAÄLA har skaffat sey en egen feysbook. och shelvklart får ni legga till mej som ven, för jag är snäll till shillnad från dessy, paåw, kensa och kissy. så gör nu som 1000 andra pärsoner och sök på mitt namn Mikaäla Evertsdotter och legg till mey :-) vi ses där ;-)

SANINGEN OM MINA KÅMPISAR

Jag är bara kåmpis med folk som bor på Östermalm och södermalm och i farsta och har mycket pengar. Hallo? jag umgås EJ med fattiglappar som bor typ i nacka?!

Jag är bara kåmpis med paåw och dessy för dom ger mig saker, och pussar mina fötter, och för att dom läser min blog?

Jag blir inte ven med folk som ICKE läser min blog, och folk som inte köper diament-halsband till meg.

Jag gör ett täst innan jag blir ven med folk, jag tästar och kållar hur långt dem kan gå för min venskap, så jag gör en dödshinderbanan, och sejer att dem ska köpa hela Gina Tricåt till meg, gör dem inte det kåmmer dem inte i närheten av meg.

Jag utnytjar mina venner för att låssas att jag inte är så ensam som jag värkligen är.. i bloggen. Så jag umgås med dem bara för att ha något att skriva om.

Jag umgås bara med fålk som är fulare en meg för att jag ska framstå som snygast i verlden liksåm.

I FIBULA GYMNASIUM

hey, ni läste rett igen, jag befinner meg jöst nu i fibula gymnasium där jag går min veldigt proffisiånella utbildning, om man sejer så ;-)

jag sitter på skolans high tec data och skriver jöst nu. hörs snart!

SNART ÄR JAG STURST!som sakt så tar jag sakta men säkert över världer ;-) inte så verst långt tills jag har gott om stina-le heller..   I KEEP GOING MOT THE TOPP.. och sej INTE imot meg, både du och jag vet vem som har rett! im the one and only original barbie in the blog world. HAJJAR NI?

well.. ska gå och smaska moderkaka nu. vi höres..

dagens aoutfitt

här kåmmer den som jag låvade:
lite casual sådär! perfect för en vanlig skoldag! lägg merke till att jag har inspererats av den stekheta stilen GOTH! :-) hiss eller diss? :-)

SKOL-TAJM

hey alla och godermårgon. jag sitter här och vräker i mey en reyäl frukåst bestående av en näringsrik moderkaka som jag fick av en av mina bekanta. fett gott! ska snart dra till plögget. idag blir det en lungn dag så jag antar att det kanshe blir en hel del öppdatering, låter bra va? ;-) slenger även in dagens aoutfitt innan jag drar, pöss <3bild på moderkakan jag äter! OBS! bild från goggel.

hey

alltso jag furstår att ni elskar meg, men SNELLA SLUTA HERMA MEG. jag blir så jevvla trutt på er fula wannabes. jag vet mycket väl att jag e världskend i hela sverige men nu får det vara nog.. jag har fått en NORSK WANNABE.. fy-fan sejer jag bara.. fan va lack jag blir.

dåck tenker jag INTE lenka henne, äftersåm jag e the one and only here. furresten kåmmer min uppdattering straks att bli bettre. så keep reading my blog bitsh..

godernatt

hey ijen alla örfilar! det blir inte mer öppdatering idag, dvs att detta är sista inleget. men imorron ska jag burja blågga som vanligt igen som jag gjorde förut ;D låter bra va?? ville bara seja det, godernatt <3

sorrie man<3

cha cha era tåbiror!

håppas ni alla mår bra.. eller, i knåw yuo do when you läser my blog, bitsch. tengkte bara visa att jag lever. jag e hämskt lessen att öppdatteringen har blivit fett dålig på sista tiden.. men, jag har ett liv ockso yuo knåw. men fortsett läsa så ska ni se att ni inte kåmmer bli besvikna ;-)

btw så är jag hemma i sveriget igen.. tyverr får man vell seja.. äftersåm jag trivs som lärkan i asken i munchen.. men NOW IM BACK ON TRACK..

har schåppat massor med kläder i munchen som jag har tengkt att visa er..


såå... kolla in senare för KLÄDER . cyah later bitsches..
publisiserar videån igen

äftersåm många har meylat och sagt att videån inte fungerar så hade jag tengkt att fursöka legga in den här och se om det funkar bettre ;-) senare i ett inlegg så tengkte jag visa vad jag har haft för kläder på meg idag. dvs daggens aoutfitt !! så ... be there!!!snabbt videåblog!!


hey era byrackor

tengkte bara uppdattera lite härifrån munchen! ikvell blir det partey, det är ju tråtts allt lill-lördag today!

så jag håller på att fiksa iårdning meg och så ska jag låcka trinaha's lugg.. hon lemnade över ansvaret till meg, alltso jag ska styla henni idag.. hon kåmmer bli snyggare en nonsinn.. men INTE snygare en mej.. visar kvellens aoutfitt senare ockso.

ska bjuda på en ricktig partey låt nu... cyaah


ETT SUPER ERBJUDDANDE

hey era jevvla glasägonormar!! tengkte bara tippsa er om en hemsida! gratisbio heter den och om man blir medlem genom meg så tjenar både ni och jag på det äftersåm att ni får då gratis gåvor genom min blog och jag tjenar pengar så jag kan köpa mer grejor att lotta ut.. hajjar ni??

allt ni behöver göra är att klicka på bannern nedan och bli medlem ;-D det tar inte mer en nån minut eller så.

Gratisbio.se
dagens aoutfitt

hey allihåppa :-D!! det var ett tag sen jag la in dagens aoutfitt så jag tenkte att det var daks nu! jag är fortfarande i munchen (tyskland) , så jag har schoppat lite nya kläder, dvs det jag har på mey idag :-)


 

- en söt rosa mysse (dvs mössa på smålendska)
- coll party-topp i djungelns alla munster
- colla tajts i ett av djungelns munster, dvs tiger-fläckigt. kanontuffa!

valde att ej ha på mej några skor idag äftersom att jag har fått ett skavsår som är köttigt och infäkterat. borde kanshe kolla upp det? kanche är nått farligt? hmm nått att tenka på?! jaja. vi kan samamfata min aoutfitt med detta ord: FASHIONISTA #1. HISS ELLER DISS? ♥


videåblog

nu tengkte jag legga in ett av mina berömda videåblogar, ni vet vell att jag har över 100 000 tittare på yutube. i knåw u löve me.


MIKAÄLA, the original barbie


Gissa bilden!

daks för gissa bilden, VAD KAN DETA VARA??


I AM IN MÜNCHEN

hej era bofinkar!

jag befinner meg just presis nu i MÜNCHEN på ett internet cafe med min nya ven harifran ;-D hon heter Trinaha och vi ska snart pa ett mote angaende min nya doft, SNAIL INSPIRATION by MIKAÄLA. Det är bland annat pga den doften som jag ar har i münchen nu.

Har fott en del fragor angoende nar jag kommer hem, sa det tangkte jag svara pa nu. jag landar i sverige klockan 17.34 (exakt) pa fredag.

Btw sa trivs jag som bara den har i München och jag och min manager har burjat prata om att mujligen kopa ett hus har i München till mig med tanke pa att jag kommer spendera a lot of time here sa att seja.

Jag ber soklart om ursakt for den otrolligt daliga uppdatteringen har i München men det kommer bli mycket bettre nu dom har sista dagarna eftersom det allra varsta och hetsigaste dagarna har gott.. Har ej tatt sa mycket bilder har men jag kommer att dela med meg av dom fa jag har tatt.. men vi hores!

pussar! /MIKAÄLA

RSS 2.0