HAR NI HÖRT DENNA?

hahahah hittade presis en ny låt som är fätt rollig och party-acktig!har ni hört den förut? ej så trolligt eftersåm den tydligen är rettså ny, men visst är den bra? kommer tralla på denhär låten hela vintern!! FÄST HOS MANGE!!

skrev en hejjar-ramsa

sveriget blev ju nyss klara för em-sluttspel så jag skrev en liten seger-ramsa!

heya heya sveriget
nu ska vi EM vinna
kempa kempa, brinna brinna
nu måste ni springa springa
vi ska vinna guld-medaljer
och inte något mer behöva käka alger.

skjut ett mål och ni hör MIKKANS vrål
heja chippen, zlattan och dippen
ni är mina kungar och inte längre några barnungar
nu vill vi se svenska flaggan svajja, det måste ni vell hajja?
heya heya sveriget!
*klapp klapp klapp*
heya heya sveriget!

vad tycker ni? jag har lenge klurat på denna ramsa för att kunna plublisera den lagom till denna tidpunkten. har suttit benkad framför tv:n hela kvellen för att få se denna matchen. facktum är att jag elskar fotboll! har fotbollstrujor och halsdukar och flaggor som jag tar fram till varje match. ska även åka och se EM i polen nesta år och då ska min nya ramsa ropas som bara den!!!jag idag!!


årets fetdiss (midnite eve)jaa ni läste rett, årets fetaste diss går till b-bandet midnite eve. dåm kommer från nån håla i vestmanland, om ja inte har fel.. e inte så insatt så att seja och det är väl förståeligt. men jaja nog med recklam för det bandet och vidare till dissen:

bandmedlämmarna hör alltso av sey till mey efter att ha sätt på min blogg att jag har inlätt min musik-karriär och vill sammarbeta med mey och turnera tillsammans. jag funderar lite på saken och svarar därefter att jag KANSHE är inträsserad men efter att ha lyssnat på endast en av deras ytterst få låtar så skrattade jag rått och undrade om detta var nått slags skemt. skåjade dom med mey? hur kan dom tro att någon som jag, MIKAÄLA, vill sammarbeta med ett sådant b-band? jag jåbbar bara med proffs och bandet ser fan ut som 7 svåra år.

efter att jag har fetdissat deras sammarbets idé så burjar dom krenka mey. och då undrar jag soklart VARFUR? vad har jag hjort för att furtjena det? det hela slutade med att jag tog bort dom från fejsbook för att bevisa att jag är den mogna av oss men dom fursöker tråtts det att fortsetta kontackta mey och retas för min dysselexi osv. hur moget är det liksåm? varfur gör man så? det kan inte jag förstå men det är vell för att jag är en mogen och shelvstendig kvinna som klarar mey utan sådana dumheter och tönterier och det har jag alltid hjort. varfur krenka folk undrar då jag.. jag har alltso bestemt mig för att inte henga ut bandet för att visa att jag inte stödjer elakheter och det vet ni allihoppa. jag är bettre än så!

årets fetdiss går alltså till det bandet. grabbarna är liksåm eldre än mey och beter sey som ett geng bofinkar allihopa..

/ EN ARG MIKAÄLA


buzy tjej

har vart lite upptaggen så att seja... hör av mey snart! i know u miss meee

vinnarna av tävlingen

nu kommer det som ni alla har ventat på, nemligen vinnarna av min fantastiska tävling!!!!!!! jettekul att så många var med och tävlade. det har varit ett svårt val för meg att velja ut de 3 vinnarna men jag har ijallafall valt ut dessa lyckliga tre:

VINNARE AV PRIS NUMMER 1:  PÄRNILLA !! GRATTIS!! du ska få åka på spa med sjelvaste MIKAÄLA! vilken ära va? tänk på att du får stå för resan sjelv.

VINNARE AV PRIS NUMMER 2: KERSTIN !! GRATTIS!! du har vunnit en louise vitton väska. det jag dock inte har avslujat än är att den är från thailand, bättre kan de knappast bli, eller hur kerstin? :-)

VINNARE AV PRIS NUMMER 3: GUSTAV !! GRATTIS!! du har vunnit en goodybag full med smink. vad du som kille ska med den till vet jag dock inte men det shiter jag blanka fan i.


grattis allihopa än en gong. ni andra, var inte ledsna för ni är sånna jävla förlorare. de kommer fler chanser till eksklusiva priser!!!

06 - din favorit idol och varför

svaret på denna fråga är ganska lett och det är såklart kikki danielson!varför hon är min idål?
jo har ni sett henne? har ni hört hennes låtar? ja isåfall furstår ni nog mycket väl varför just Kikkan (som hon kallas) är min idål. hon är en tuff brud som tyverr har sett sina besta år för lenge sen, men inte ger hon upp för det! hon fortsetter att sjugna gamla dängor som om hon vore endast 23 år och klär sig som om hon vore 22! det är sånt vi äftersträvar här i dagens samhelle och det är dörför kikkan är jöst min idål!

hennes musik kan man värkligen röjja till och som lajv-artist är hon tåppen! man kan liksåm inte låta bli att dansa och sjunga med i låtarna när man hör henne lajv!

mina top 3 favvolåtar av kikki är:

1. papaja coconutt
2. bra vibrationer
3. låt min starka låga brinna

KIKKAN - I love ya! <3MIKAÄLA skapar konst

hey.. tengkte biretta lite mer om den fina tavlan jag har målat på i några veckor nu, som entligen är klar. jag kallar konstvärket för "den inte så ensamma glassen". det är flera konstmuseum som har hört av sey till meg och sagt att dom vill att jag ska stella ut målningen på just deras museum.. men äftersom jag är en sån snell bloggerska så tengkte jag lotta ut den här i bloggen!! snellt va?såhär ser målningen ut. jag vallde att måla med flytande tusch för att få fram en gråskala och en slags mystik i bilden!! hett va? konstpråffs har värderat målningen till upp emot 5 miljoner dollar. men nu har ni alltså chansen att vinna denna fina tavla! allt ni behöver göra är att slenga in en kommentar i kommentarsfeltet och det ni ska skriva i kommentaren är ett ord ni tycker beskriver min målning. oki fatat oki?

LET THE TÄVLING BEGIN!!


Sneak peak

Hej! Bjuder er på en sneak peak på en myket fin bild som jag har jåbbat med veldigt lenge på bilden! Visar er mer och birettar mer när ja kommer hem!


godernatt

nu är det dags att krypa till koys åter igen. vill bara påminna er om att tävlingen avslutas imårgon. kom igen nu! det kanshe är just DIN tur att vinna :-) presenterar vinnarna imårgon när jag kåmmer hem från plögget. godernatt på er så lenge! piss and löve! <33

05 - ett foto på ett fint minne

det var veldigt svårt att velja ett minne för jag har så jevla många!! men tillslut bestemde jag meg för detta:det här är för några år sen när jag var i nordamerica och red på en underbar hest på stranden. det var så härligt och befriande att få sitta på hesten och kenna pulsen slå och håret som flyger i vinden. jag och den här hesten fick även en veldigt bra kontakt. han hette la tiffa fredo :-) saknar värkligen hesten och detta underbara land :-) <3 jag kåmmer värkligen att åka tillbacka dit snart!!


veckans dissidag vill jag dissa dessies nya blåggdesajn. den ser riktigt billig och slarvig ut. för det första gillar jag inte det misslykade jungeltemat och för det andra ser man en enorm skillnad på hennes näsa. den är alltso veldigt redigerad. så smal som den är på hennes header är den ju apsolut inte IRL  :-S sen tycker jag också att det är störande att ögonbrynen har olika form och att texten nästan är skriven ÖVER tigern. nää.. fetdiss på denna desajn sejer jag bara. dessutom gillar jag inte sminkade barn... nån måtta får det vell vara? :-s


04 - en dålig vana du har

idag är mitt uppdrag att biretta om en dålig vana jag har. det är veldigt svårt för meg att velja en av mina 12 dåliga vanor så jag drog lott och det blev .... *trömmvirvelvind* ...  en tvångstanke jag har som går ut på att jag måste slita upp okända bildörrar och skrika ALI ALI ALI!!!! och sedan kuta därifrån. detta geller bara om det är en röd volvo v40. jag mår veldigt dåligt över detta och fönderar på att gå terapi för det . aja nu vet ni det

 i

mobilblogg från min ifåne 5 - NUMMER 2

PALLA ATT SNOR-DENISE FICK OSS UTTKASTADE... hon kan värkligen inte bete sey när hon har druckit 89 procentig sprit... hon spyddde på dansgålvet på amba och även över nån blånd brud som lakade sönder och det blev kattfight.. vackterna kom och snor-denise fick för sey att spåtta en gul låma i vacktens fejja äftersåm hon tyckte att han taffsa..

sejer bara TRE små ord. KAOS!!!1

mobilblogg från ifåne 5!

urseckta min dåliga uppdattering idag.. kan ej skriva så bra men jag är dyngrak och henger på ambassadeuör med jessicka och snor-denise.. snor-denise är dyngrackare än meg eftersåm nån spetsade hennes fanta (hon är nyckterist) med 89% sprit.. jag har en bad feelling.. något hämskt kommer henda..

smell ya later!! imårn är uppdatteringen som vanligt igen.

RSS 2.0