prommenaden

har nyss vartt ute och gått på en liten tur i parcken, kännde att jag bihövde lite frisck luft. trefade på en kommpis okså som jag stanade och pratta med ett tag. francisca hette hon. hon hadde fåt en liten hund-unge som jag fick klapa på och gossa med. jag vil okså ha en vovve.

skriver sen pus hej från mej

FURST UT: TOKIJO HOTEL

tokijo hotel är ett ryskt band från ryssland som spelar låtar på sitt modersmåll tyska och även på egleska.
sångaren hetter bill kaulits och har en tvilingbror som heter tom kaulits, han är bandets elgitarist. dom har även 2 till medlämmar i bandet som heter george och gustaf. dom alla är från ryssland och dom är inte släckt, bara tom och bill är tvillingar.

varfur dom valde namnet tokijo hotel är derfur att dom järna vill åka till tokyjo i landet japan och hotell valde dom just varfur för att dom brukar bo på hotellen när dom är ute på deras konsärer.

tom har svart hår som han ficksar med hjälp av hårsprej och saltvatten och en kam. han anvender järna smink och han har ljusa/blånda/slingor i håret. han har nit-belte och svarta kläder. han är rett lång och smal. han var inte uttsatt för mobbing när han va liten.



bill är hipphoppigt kledd med en hipphopp kepps och stora jenans och xxl T-shurts på seg. han är okså lång men inte lika lång som sin bror tom. bill anvender inte smink så ofta men det kan henda ibland. bill har också gjort rasta-fletor i håret som man kan kenna på om man vill kenna på något annorlunda.
 


gustaf påminer om en tjej i min skola som heter josefina. han har kort hår och brukar anvenda vanliga keppsar och inga hipphopp keppsar som bill. han spelar thee drumms i bandet! (trummor för dom som inte är lika bra på engleska). han är duktigt och brukar slå på the drumms så han blir alledes svetig. (tipps till deg gustaf - ta en dusch så gilar tjejerna dig mer ;-) )


 
georgehar halvlångt brunt hår som han brukar headbanga med. han spelar ett sorts gitarr i bandet som jag tror kalas för banjo (rätta mig om jag har fel). han är duktig på de och jag har hört att rästen av bandet tyker att george är den äkligaste i bandet. altså han kanske har myket gaser eller något, jag vet inte vad dom menar?



http://www.youtube.com/watch?v=SDIJNtgHyRY

http://www.youtube.com/watch?v=VOdHitBrlN4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8q1_kyoYdys&feature=related

3 låtar med tokijo hotel, kunde tuvär inte lägga in dom i själva inleget eftersom min datta strullar just nu.





det var det fursta inlägget om kändisar, vad tyker ni? en bra ide?


ny kattegori

tenkte starta med en ny sak, jag ska ha en kattegori med kendisar och "halv-kendisar"! kanske lägger in en låt eller 2, skriver lite fackta och sen kanske litte bilder på kändisarna. tenkte att jag skriver ett kändisinlegg strax!!! kåmmer även skriva om saker som har med kendisar att jöra :-)


furendring

som ni merker är jag lite bettre på att stava nu :-D det kan vi tacka anitta för. jag har gått i någon slacks terapi i en vecka denna somar och fått lära mej att bli betre hoppas ni merker skilnad iallafall :-D

uppdejt

Idag har jag tagitt det shill-pill hehe. jag har litte gaser i magen för mamma laggade chille-kor-karni till lynch idag.


DAGENS TIPPS

tenkte tippsa om en ny salva som jag fick av mamma idag, den är kannon bra och den får borrt flagning hud på ett nafs:



IDDOMIN SALVA heter den - fins att shöpa på dom flästa affärerna i stan och i ica osv.

daggens låt <3

dagens låt är den härr, den är rett ny tror jag. har alldrig hört den förut! :-D super-bra. varfur jag jusst valde dena låt är för den vecker shenslor för mej om en viss kile jag är förshust i hihi, enjoj:



DEN STORRA BLOG-DAGGEN

det är idag!"!

och imorgon!!!

jag svär på mit hela jerta!

tjaba,  från ock med idag låvar jag att bloga offtare. puss

sory för dolig updattering

sory såmsakt men jag har vart hoss min sleckt i norrboten och helsat på ganska lenge. jag treffade min kussin där och några morbrorar och farbrorar. dom var snela och dom gav meg goddis som jag tyver inte kunde ätta pgav. min goddis allergic! sårjligt men sannt. kanske kåmer lite piccsss från norrboten sen. ha de bra sålänge

TUVÄR

KAN JAG MEDELLA ATT TEVLIGNE ÄR LITTE UPSKUTEN PGAV. FELL PÅ MIN KAMERAK.... ÅTTERKÅMER SENARE MED TEVLINGEN

updatering

snart kommer tävlingen. ska fota prisät och så bara :-D pyss!

TÄÄÄVLING

DET ÄR EN TÄVLING PÅ G SÅ MISSA INTE DE :-D

snorlåma

näääee ysch nu har jag fått en snorlåma i hallsen.
ska ta och svellja en rijäl matsjed med tandcreme , har hört att det ska jelpa hehe :-)


thomas blågade lite hehehe sjemt åsidå

VEM SKA JAG TRO PÅ ?? /thomas

SMART SAGT AV MEG (*MIKAÄÄLAAA*)

Ingen reknar med at bli häppy av skolans meal.

har ni sakt nåt smart förut?


DAGENS KLIP FÅR NI HÄR!!

varfur kag vallde jöst dena låten är för at jag tycker den har ett fint budskapp!!<33 pussar til den!! vad tyckler ni?


I ÄM IN LÖVE 333

idag så kåm det en ny pojcke til skollan, han var så söttt!!!>3333 jag är redan in lööve<3333 jag har smygg-fottat honnom idag så jag tenkte vissa bilden här i men eggna blog! inte så pjåckigt va?



han e så sött altso med sin fina kepps och jag elskar hans huved-formen!!!

är han inte snyg???? svara tack!!!!

sorry

sorry för en dållig öppdatering men jag är på dåligt humör för att jag glumde min shokladbitt ute i solen. jissa vad som hende?   :-(

RSS 2.0