03 - ett foto på dig och dina vänner

idag ska jag alltso legga in en bild på meg och mina venner. jag har 10000 venner så jag väljer att legga in en bild på dom jag har känt lengst. dvs jessicka och snor-denise :-)


jessicka, jag & snor-denise på ett av våra pjamas-partyn :-) jettemysigt! 
oloff tog denna bilden på oss för några veckor sen bara! vill ni se mer av mina venner i blåggen föresten? isånafall kan jag ta smygfoton och så :-) säg bara till!


dags att krypa till kojs

det börjar bli sent för lilla mey och jag kenner hur det burjar vibrera i ögongloberna på mey. det betyder endast en sak och det är att det är dags att sova nu. ska till plögget imorgon ju och vill vara på topp. vi hörs mer imårgon alltso! då blir det föresten PARTY för fulla muggar! aya godernatt alla lergökar <3


KUL ATT DET GÅR BRA NU KÅMPISsom ni ser så går det bra nu!! vill utbringa ett tack... först och fremst till meg shelv som har vart en sån ducktig blogare som ni läsare ej kan motstå.. juste... ska vell kanske tacka er också!

IMÅRGON ÄR DET HÄLG


en bild från idag

tenkte bjuda på en bild från idag när jag var inne på henrys och maryts
(h%m) och kollade på lite kläder :-) visst blev den bra?


DAGENS SHOPPING <3

heey! nu tenkte jag visa vad jag köpte på stan idag, skoj va :-) enjoy!som sagt ville jag ha något neon-gult så det blev en sånhär reflex-väst! jag vet att många av er tenker köra på pälsvästen i höst men jag går emot strömmen och kör stenhårt på den neongula reflexvästen :-) love it!


en darin-cd-skiva! den är ny tror jag? helgrym! fick lyssna lite i affären.
 elskar låten "money is nothing" och "where is the rain".
REKÅMENDERAS FÖR ER SOM GILLAR HIPHOP & POP!några snygga bysthållare med tuffa tryck på! köpte matchande trosor också men vill inte visa dom i  bloggen. det är ju lite barnförbjudet om man sejer så ..


sist men inte minst köpte jag ett par armpuffar! valde domhär med lotta på bråkmakegatan på för jag tycker hon är så rolig och bra! nu jevlar blir jag snyggast i poolen :-)


min namnsdag .. ELLER?

nu är jag arg som satan ska ni veta! idag har Mikael & Mikaela namnsdag. alltså borde jag ha namnsdag idag men dom jävlarna har stavat mitt namn fel!!!!!!!!  är så jevla förbannad nu. jag har ringt och klagat och hotat varenda jävel jag kenner för jag tenker fan kempa för min rettighet till en giltig namnsdag. det vore bra om ni som läser detta kunde hjelpa till. ni kan börja med att ringa 112 och ni internashonella läsare kan ringa 911. jag mår fett dåligt över detta. varfur ska inte jag få ha ett rettstavat namn i almenackan som alla andra? JAG om någon borde vel ha det! förstår värkligen inte hur regeringen tenker när dom gör såhär ... jag ger mey inte ska ni veta!!!!!!

dags för shopping

hej igen! nu har jag slutat för dagen och ska ta min sparkcykel och sparka ner på stan med snor-denise som får springa vid sidan om. hoppas hon har bra kondis för jag är en hejare på sparkcykel! kan komma upp i cirka 160 km i timmen om jag sparkar på reyält. ijallafall så har jag en liten shoppinglista som jag har med meg till stan. såhär ser den ut:


- ny badring/armpuffar (tenkte ta meg en tripp till badhuset och vill kunna vara i den djupa bassengen)
- något neon-gult , höstens hetaste färg
- underkläder
- nån bra cd-skiva


det var det jag har kommit på nu! vi får vel se om nått annat slinker med hem ;-)
vi hörs senare!!! visar min shopping när jag kommer hem! blir nog nått mer inlägg från min ifåne också!

02 - meningen bakom ditt bloggnamn

dagens uppdragg är att beretta meningen bakom mitt blognamn, nemligen CINDIRELLAS... såhär tengkte jag när jag skapade blogen min:

det var en dag då jag hade ingenting att gjöra och min dagbock gick sönder för jag råkade pissa på den... (den låg brevid toan och jag hann ej fram i tid)... då tengkte jag att det vore best att gå över till en diggital dagbok även kallad blog.. jag tengkte så det knackade när jag skulle komma på ett namn till bloggen min.. då tengkte jag som såhär att jag är ju som en princessa och cindirellas betyder ju i prinsip princessa på ängelska.. man vill ju vara lite internatshonell. och det var så mitt blognamn kom till!!! :-)


godmorgon era snorfinkar!

sitter i fibula och har nån jevvla religion läktion.. tycker det inte är inträssant alls.. vem tror liksåm på gud nu för tiden? det hjorde man ju bara förr i tiden när dinosaourierna levde :-s hallååå? vi lever facktiskt i sveriget, trodde vi hade kommit lite lengre i utväcklingen. nåväl, nog om detta ointrässanta ämne.

jag slutar runt klockan halv 2 idag så det är en rett chill dag idag, efter det ska jag ta sparkcyckeln in till stan och shoppa lite nya clothes!! awesum. snor-denise gör mig sellskap. slenger upp lite fler inlegg under dagen från min ifåne 5 som nu fungerar att mobilblogga ifrån ijen. och sen hörs vi soklart när jag är hemma.

byebyeee, see ya!
bjuder på min gamla header, det var den ända bilden jag hade här på fibulas dator!


angående mötet

jag var ju som sagt på möte idag med ett av världens största musikbolag. dom vill samarbeta med mey :-) mötet gick jettebra, men det hade jag ju förventat mey ockso. jag är superbra på att sjunga det är värkligen något jag gillar att göra så detta blir superkul för mey! vi bestemde ijallafall att jag kommer att få skriva min egna låt för dom tror att jag har potensial till det. sen ska vi göra en video till den :-) det kåmmer bli så jevla fett! vi ska spela in den i london på en av londons kändaste klubbar där kendisarna brukar vara. kåmmer även ha med en ferarri i videon och kanske nån annan cool bil. som sagt så kommer det bli fett som fasiken. det hör kåmmer ju dock ta ett par månader men jag kommer att hålla er updaterade om vad som hender :-)

 


VIDEÅBLOGG

OBS OBS OBS !!!!

HÖJ VOLYMEN - DÅLIGT LJUD !!!!!

OBS OBS OBS !!!!
DAGENS AOUTFITTHEY. idag har jag på meg en bedårande tröja med en svan på som jag facktiskt lyckades hitta på en sekond hand butik i sturegallerian. den är värkligen ursöt tycker jag och inte minst unik! till det har jag matchat med ett par skåttländsk-rutiga byxor som framhäver mina kvinliga former och såklart mina nya favoritpjucks med platå :-) HISS ELLER DISS?


har nyss käkat

hey ijen! sitter här i fibula och har nyss käkat lunch. det bjöds på stekt leverpastey och lasangn, alltså leverpasteyen låg i lasangnen. det var hur gått som helst. det var fursta gången jag smakade detta och mina smaklökar for till himmelen för några minuter. jag tog 3 portshoner och njöt av varje tugga. konstigt nog var det ingen annan som värkade gilla det lika myket som meg men vissa har ju en aning udda smak om man sejer så :-S

nu ska jag in på min nest sista lektion för idag. jag slutar klockan 3 idag så ni vet det. visar dagens aoutfit när jag kåmmer hem. det blir vell bra? aya hejdå så lenge <33

01 - ett nytaget foto på dig själv och 15 fakta om dig självbild från i söndags när jag var ute på gården för att kratta lite löv, hösten är ju tråtts allt kommen.

1. min favvorit affär är h%m
2. jag är en ricktig höjdare på att dansa fålkdans
3. min favvo-resturang är pisserian runt hörnet!!
4. mitt besta barndomsminne är när jag red på en stjärt-land-pånny för fursta gongen i dalarna
5. jag är född i tjäjsarsnitt
6. jag har ännu ingen bil men jag ska få mammas och pappas gamla saabel sen när jag har tatt körkort.
7. mitt mällan-namn är margot
8. jag har problem med venner som utnytjar mig för mitt kendisskap
9. min favvoferg är neonsvart och råsa
10. i skolan och även på andra stället brukar jag bli kallad för "the one and only original barbie"
11. det var jag som startade rycktet om att kensa har smittat tyra med rabies (det är därför tyra har slutat blogga)
12. jag föddes med simhud mällan tårna..
13. jag hade en syster som hette pattrisia som nu är försvunnen i egyptien (hon har vart borta i flera år)
14. jag har sleckt i bårlänge
15. många tycker att jag är lik bayonce

p.s. jag vet att inte allt är nya grejer om meg, men jag har tråtts allt fått massor nya läsare så ni gamla läsare får fan ta och lungna ner er lite nu, ni kan facktiskt inte få som ni vill jemt :-@ d.s.


EN UTMANING TILL MEY

Godmårgon era små kultingar<3 ville bara visa att jag lever. ska till fibula nu, är lite försenad men sparkcyckeln har fått punka :'( tur att min bror oloff sov över hos mey inatt så han kunde ta fram verktygslådan och arbetskläderna direkt för at hjelpa mig meg med problem. killar i arbetskläder/uniform är bara sååå HOTT!!

tengte bara beretta att kissy utmanade meg på fecebook att anta den här 30-dagars utmaningen. ska tydligen skriva ett inlegg om dagen med dom här olika rubrickerna:

01 - ett nytaget foto på digsjälv och 15 fakta om digsjälv
02 - meningen bakom ditt bloggnamn
03 - ett foto på dig och dina vänner
04 - en dålig vana du har
05 - ett foto på ett fint minne
06 - din favorit idol och varför
07 - en bild på något som betyder mycket för dig och varför
08 - månadens mål med förklaring
09 - Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
10 - låtar du lyssnar på när du är glad, arg ledsen uttråkaad
11 - ett annat foto på någon som betyder lite extra för dig
12 - varför började du blogga?
13 - en bild på ditt hem
14 - ett foto på dig  och din familj
15 - dina topp10 låtar
16 - ett foto på digsjälv
17 - vem skulle du byta liv med för en dag , varför?
18 - planer/drömmar/mål du har
19 - smeknamn du har och varför
20 - vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med
21 - ett foto som får dig att le
22 - vad gör dig unik och annorlunda från alla andra?
23 -  vad har du sug efter ?
24 - ett brev till dina föräldrar
25 - vad finns i din väska ?
26 - din favorittid på året
27 - dina 3 närmsta vänner
28 - ett foto på dig från förra året tills nu , hur har du förändrats ?
29 - vad har du lärt dig denna månad ?
30 - varför gjorde du denna 30dagars utmaningen?

Hoppas det blir kul och inte allt för jåbbigt.. första inlegget kommer redan idag så håll ut! har dock ej tid mer der nu.. ska först kolla lite mer på oloff i arbetskläder och sen tar jag sparken till fibula!! hörs sen :-D

kvellsmacka a la MIKAÄLA

hey allihoppa här på kvellskvisten! eftersom det är skola imorgon så är det snart dags att nanna kudde men innan det måste jag bara få dela med meg av ett eget "resept" på en kalasgod macka jag brukar göra på kvellen.  enjoy!


- ta en tekaka
- bre smör på henni
- kläm ut tuggummikola strussel
- hacka en skinkbit till minimala delar och strö över mackan
- lägg mackan i mikron/ungnen i cirkus 3 minuter
KLAR! nu är det bara att luta sej bakåt i såffan och avnjuta en macka a la MIKAÄLA!


jag är så jevla glad

ni kommer alldrig tro meg när jag sejer detta men jag har blivit kontacktad av ett av värdens största musikbolag. dom vill ha ett samarbete med meg och producera en låt med meg. fyfan va rolligt det här ska bli sejer jag bara! nu är det entligen min tur att glensa som den superstar jag är!!! ni kanshe inte visste det men jag har facktiskt en veldigt bra sångröst och får ofta komplimnager för den. det är en unik och karakteristisk röst jag har och jag kan inte vara annat än stollt över den! jag ska på möte imårgon och prata vidare om dehär! det kåmmer bli helt önderbart! om ni har tur så kanshe jag legger ut ett litet smakprov på hur min röst låter ;-)


HOPPSAN

hjorde ju nyss en lista och svarade såhär på en fråga:

Har du några homosexuella vänner: har ju gaybloggen, jessicka (hon har dåck ej kommit ut ur garderåben ännu)

nyss fick jag ett samtal från en störtgråtande jessicka som berettade att hennes föreldrar läser min blogg och nu har fått reda på att hon är lesbo. kunde inte låta bli att tycka att det är lite komiskt eftersåm det är inte första gången jag avslujar att en av mina venner är homo inför deras föreldrar. det va ju nemligen jag som fick ut amir (gaybloggen) ur garderåben också. men det är hämligt och han låssas att det var han som tog det steget helt shelv vilken är en solklar lögn.. men mer om det i ett annat inlegg!

tengkte iallafall be om urseckt till jessicka i detta inlegg och beretta att jag hade helt glumt bort att du inte hade kommit ut ur garderåben än.. annars hade jag naturligtvis inte skrivit det i min blog! jag tycker du ska sluta lipa över småsaker så stryker vi ett streck över det som har hent!! men huvudsaken är såklart att jag mår bra.

bye!!


frågor

Höger- eller vänsterhänt: *hemligt*
Humör just nu: lack! min egna kock har ej kommit och hjort mat i tid :-s
Favoritgodis: marmaladkulor och shoklad-daddlar
Är det nåt du absolut inte äter: ben & jerrys glass, så vidervärdig!!!
Kläder just nu: en vintage klenning med fint munster och vadlånga grenöppna leggings ;-D
Musik just nu: min kärlek med shurley clamp!! <333
Vad sa du senast: vrålade "DU SKA VARA HÄR OM MAX 10 MINUTER DIN LILLA SNORSYLTA :@" till kocken.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: när som helst utom när det bodde utomhjordingar här på 1200-talet!!!!
Sommarplaner: palla planera nestan ett år före? :-P ska ijallafall åka till nordsjön och fiska
Fisk eller badkruka: jag är en baddare på att simma så jag sejer fisk!
Saft eller alkohol: icas eppelsider slår allt
Hur många kuddar sover du med: fem :-P
Favoritväder: lite sommarbris, 27,5 grader selsius och några små måln-tussar på himlen som seglar förbi!!!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en pillerburk, några blomkruckor och en tonfisk-sandwitch
Spelar du nåt instrument: nä men jag är fet bra på att spela ballalajka
Morgon- eller nattmänniska: både och.. är ju ett ricktigt party-animal så ja föredrar nog natta..
Sparare eller slösare: både och.. slösar massor men ja tjenar ju så mycket så ja sparar endå det som blir över.
Bästa film: många!! alfa-dogg, tohn jucker must die, tårkel i fara, all teh boys love landy mane m.m.
Tror på liv på andra planeter: nää dom blev ju utrotade på 1200-talet? :-P
Kommer du ihåg din första kärlek: jaa, det var i rabies-johan på fibula-dagis innan han fick rabies.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej :-s?
Har du några homosexuella vänner: har ju gaybloggen, jessicka (hon har dåck ej kommit ut ur garderåben ännu)
Tror du på mirakel: jag är ju ett mirackel så ja?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ney? fet idiotisk fråga
Ser du dig själv som tolerant mot andra: jaa sålenge det ej geller dryga fans som vill ta kort med mey..
Ser du på kärleken som ett misstag: jag tror ey på kärlek..
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 små snorjärsar vill jag ha till ungar!!
Bio eller promenad: eller fest? jag veljer nog fest.
Är du kittlig: jaa, men bara oloff vet vart och kan kittla mig rett ;-D
Snarkar du? ja!! som en liten dåre.
Stjärntecken? eeh.. kommer aldrig ihåg vilket det är!
Rädd för insekter? ja särskilt för löjrom.. fyfasen sejer jag bara..
Äckligaste insekten: löjrom
Största svaghet: ingen tror jag..
Det här är jag bra på: verldens snellaste, roligaste, perfecktaste, kendaste, underbarraste tjej är jag!
Bästa bok? den om tomaterna som gick över vägen :-P
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att kunna tenda lampor med bara tanken!! så man slipper resa sej upp när man ska släcka lampan för att såva.
Vad vill du jobba som? blogare, moviestar, sångare..
Chips, morötter eller godis? daddlar och marmeladrussin!
Pizza eller hamburgare? handburgare om den är rett tillagad som jag beretta i inlegget lengre ner!
Skriver du dagbok? blogar ju :P
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? aa skulle vilja tatuera in en varj över hela ryggen!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag gillar stök..
Gungar du på stolen? aa enda tills jag tippar över!! roligaste ever
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja, har gjort det 5 gånger!!
Vilken hand håller du gaffeln i ? vet ey, äter oftast ej med gaffel
Är du rädd för blod? Nääe
Saltar du på maten? anvender mest arromat
Gillar du att sjunga? Ja, ska spela in en låt snart!!
Anser du att du är stark? aa :P
Brukar du sola? Ja, gillar den kreftiga fergen jag får av solens ljus
Vad gör du om du får hicka? setter mig brevid oloff och hickar i örat på han
Röker du? jaa
Snusar du? aa ibland
Använder du knark? *hemligt*
Kaffe, te eller inget? *hemligt*
Har du en besatthet? nääe..

sanningen om dessy och alma

ingen kan vell ha missat det nest senaste i blåggvärlden? (det senaste är ju såklart att jag, MIKAÄLA, är back on track). jo, att dessy och alma är bittra fiender. vi har fått höra många olika historer om varför och man kan inte ricktigt setta fingret på vem som talar sanningen. som tur är så finns jag, MIKAÄLA. jag är typ gåssipgirl x100. jag är nära ven med både alma och dessy och vet  exakt hur allt ligger till, så jag tenkte klargöra detta nu en gong för alla. ni vet att ni kan lita på meg och att jag alldrig talar något annat än sanningen.


det hela burjade med att alma burjade gilla en kille som heter rikard. dom brukade strulla och dessy var givetvis rosenrasande på detta. hon ville också ha rikard. rikard, som är ett riktigt ass-hole, strullade derfur med BÅDE alma och dessy och gav ut dubbla budskap. dessy har ju som sagt en påjkven och blånekar ju till att detta ska ha hent men tro meg mina venner, hon är långt ifrån oskyldig. alma, som är ett litet fyllesvin är inte heller helt oskyldig. hon skyller på dittan och dattan (dvs alkoholen) när hon är full och dessy tycker att detta har gått för långt. alma blånekar till detta och bestemde sej för att göka med dessys ex-boyfrend jonathan som plåster på såren. detta kom ju shelvklart fram till dessy och dessy fick droppen! hon skrev ett hat-inlegg i sin blogg om alma och alma försvarade sej soklart. nu är dom bittra fiender och vem vet när denna stridsyxa begravs?
vi kan ijallafall samanfatta det hela med att det är rikards fel alltihop.


en gammal bild jag tog på dessy och alma när dom var fulla :-)


NYA DESAJNEN KLAR!

som ni ser så är desajnen klar nu... eller nestintill klar iallafall.. har lite små detaljer att fixa bara. älskar headern.. bilden är tagen från en fotografering som ja gjorde i gran bahamas för några väckor sen. jag valde även att ha en senaps-gul ton som rubrikfärg äftersom det är en av 2011:as hippaste färger!! senapsgul is the new black!! valde även ett kasual typsnitt till rubriken. mycket stilrent om ni frågar mig shelv!!

har dessutom fått frågan många gånger om det är jag shelv som desajnar bloggen min, och JA! det är det. sicken begåvning man har va? ;-D

se och njut mina venner!

ny desajn på G

japp, ni läste rett! jag ska nemnligengöra en ny desajn. det var på tiden va? :-P


krubb på kvällskvisten

tja alla tryffelgökar! jag blev nyss hungrig som en lax så jag bestemde meg för att dra ner till korvmojjen (dvs kiosken neranför mitt hus) och köpa lite krubb. först bistellde jag ta en pizza men han som jåbbade där sa att det finns ingen pizza i kiosken så jag tog en handburge-talldrik med pom frits och en kolacoca. sitter här nu och äter min smarriga handburgare och ibland slinker det ner ett och annat pom frit. dom är översaltade och mjuka som maskar, presis som man vill ha dom :-) är shukt nöjd med denna måltid :-)


min handburgare :-) ps. bild från googlie


hey era snusdosor!

sitter på fibula och bloggar och jag moste seja att det är kul att se att statistiken går uppåt!!! snart är jag störst. då säger vi bara hasta la vista kissy och kensa!

vill furresten be om urseckt för att jag inte uppdatterade så myket igår, skulle slenga in ett par blogginlegg från min iphåne 5 men den värkar vara ur funktion.. det gick alltso inte att uppdattera bloggfan från den :-S

ajaa.. ville bara visa att jag lever! senare idag kommer daggens aoutfitt och även ett par andra inlegg, så vi hörs! don't miss me to mutch!

XOXO your MIKAÄLA.


jag ritar mang-ga

tenkte beretta lite rolig fakta om meg shelv. jag gillar faktiskt att läsa mang-ga. de är en kinesisk form av att teckna. man kan kennerteckna mang-ga på att menniskorna har veldigt stora ögon. jag har just nu börjat med att göra egen mang-ga. tänkte visa en teckning ja har ritat, och kanshe legga in en serie sen om ni skölle vara inreserade av det?? tell me!!

här är min senaste karaktär inom mang-ga som jag har kommit på shelv. hon heter kiramuti och är en emo-engel. streng kopyright på denna bild!!!!!!!!!!

DAGS ATT NANNA KUDDE

ja ni läste rett - nu ska jag gå och legga mig. idag har vart en mycket bra blogg dag moste jag seja! massor med läsare och flera inlegg. och hörrni, glöm inte bort tevlingen som är några inlegg ner! man kan bland annat vinna en louise vitton väska.

förresten visste ni att jag brukar prata i telefon med mamma innan jag legger mig, hon brukar beretta gamla släkt historier. det gör det så mycket enklare att sova om nätterna! här om natten fick jag reda på att jag har ärvt snoken min av mormors mor som var en mycket elegant kvinna med huvvet på skaft!!! det visste ni inte va? ;-D

aja godernatt era små knorrhanar!

två porträtt av några gamla släcktingar till meg:
DISSJag, MIKAÄLA, tänte fettdissa det där jevla spelet wordfued eller vafan det heter. Mest av anledningen att det är veldigt krenkande.. Har inte skaparna av spelet tengkt nånting på dom med dysselexi eller? :-s blir så jevla furbanad. Har knappt lykats skriva ett ända ord på det spelet för det kommer alltid upp att det är ett ogiltigt ord.. dom får vell tenka på att ALLA inte kan stava rett jemt?? fyfan sejer jag bara. en jevla FETTDISS till det spelet. förstår verkligen inte att det är så hypat :-s fett båring är det ju.

DÄREMOT vill jag hissa spelet tangenta!! ett superkul spel som vi brukar få spela på fibula. jag har tackvare det spelet lärt mig alfabetet utantill!! det går nemligen ut på att skriva alfabetet så snabbt som möjligt i rett årdning. mitt rekord är endast 30 sekunder och med den tiden låg jag etta på topplistan i en vecka vilket betyder att lärarna bjöd mig på tårta! smaskade sjelvklart i mig hela tårtan själv medans alla andra feta fibula-ungar satt och kollade på och dreggla och trodde att jag skulle bjuda :-S men nej, varfur skulle jag liksåm? det är ju JAG som satte rekårdet på 30 sekunder och inte dom.här är jag på fibula när jag åt tårta, hade fixat en fin uppsettning med håret den dagen!

p.s. det är inte en dubbelhaka ni ser utan det är bara lite överflödigt skinn, oki fatat oki? d.s.


VINN COOLA PRISER

Hej alihåppa!  här kommer tävlingen som jag låvade.


1a pris: en heldag på ett lyxigt spa med meg, MIKAÄLA! värde: 7500 kr.
2a pris: en louise vitton-väska. värde: 3000 kr
3e pris: en goody-bag med sminkprodukter. värde: 500 kr.


det du ska göra för att vinna ett av dom här fantastiska priserna är att komentera varför just du ska vinna. det går även bra att mejla svaret till cindirellas.fanmeyl@live.se. jag kommer att velja 3 st vinnare. det med bäst motivering vinner första pris, den med nest bäst motivering får andra priset och såklart, den med tredje best nominering får tredje priset :-)

LYCKA TILL!!!! jag meddelar när tävlingen avslutas!!!!!!!---------> TÄVLING <-----------

JAG DRAR IGONG EN TÄVLING HÄR LITE SENARE IDAG SÅ KIKA IN HÄR SENARE IDAG SÅ HAR JAG DRAGIT IGONG TÄVLINGEN!!!!!!!!


dagens aoutfitt

BJUDER PÅ DENNA BILDEN!! tyker inte alls att den framhäver mina besta drag men aya... idag har jag som sagt på mej kjolen jag knyckte av nevishka, en klasisk dö-skalle-tröja och ett par stilrena lejopard-pumps :-)
 HISS ELLER DISS?hemma från plögget

hey alla! har nyss kommit hem från plögget. var en rett så lång (med soklart rolig) dag idag. nu undrar ni säkert varfur det var roligt, och det var bara för att det burjade en ny tjej i klassen idag. hon heter nevishka och är fradrujas syster, minns ni henne? annars kan ni läsa HÄR och HÄR. när jag sov över hos fradruja förut så knyckte jag ju en massa smycken av hennes mamma, men det ni inte vet är att jag även passade på att knycka lite kläder. just idag hade jag en av kjolarna jag tog och det var bara sååå kul när nevishka kom fram till meg och sa "oj vilken mangnifik kjol, jag har också en sån" , men i sjelva värket så är det ju jag som har hennes kjol hahahaahahahahah alltso ni kan nog inte fatta hur myket jag skratade. sen sa hon det som fick det att brista för meg. hon sa "men bara det att min gammelmormor sydde den kjolen till meg innan hon dog så jag öndrar hur du kan ha en likadan". alltso jag bokstaven talat låg ner och skrek av skratt. det sprutade tårar åt alla holl och kanter för jag skrata så myket. rolig dag va? :-)

ps. de kommer en dagens aoutfitt senare!!!!!!!

en påpekning

hej alla bofinkar! jag kenner att jag är på rett väg mot att komma igång med blåggen igen <3 jag håppas ni är med mej på min resa mot att bli en storbloggare igen. behöver er feedbäck. vill bara påpeka en sak:

ni har alla sett att min katt dylan har dött, men inte en ända jävel har sagt nått stöttande ord för att få meg att må bettre. hur fan tror ni att det kenns? tror ni att jag mår bra av deta? ni är alla sykiskt sjuka om ni tror att man behandlar meg såhär. jag steller alltid upp för er och har rolliga tävlingar med exklusiva priser och hjelper er med tips och så. det minsta man kan förventa sej från er är vell då att ni säger att det är synd om meg när min katt dör :-S VILL HA EN ENDRING PÅ DEHÄR, ANNARS ÄR JAG NO MORE MISTER NICE GIRL!


NOOO - DET ÄR EJ SANNT!!!!

jaa mina läsare, ni läste rett... dylan är död :'-(

ni trogna läsare vet myket väl att dylan är min tre-benta katt. blogade ofta om henne förut, hon var mitt allt!!! och nu är hon död. hade sleppt ut henne för att hon skulle få utforska kvarteret (eftersåm hon hade varit lite deppig på sista tiden) och för några timmar sen så hittade jag henne överkört på en väg.. vittnen säjer att hon ej hann över vägen på grund av att hon bara hade tre ben. det är så sårgligt men endå lite komiskt eftersom min besta historia är den med tomaten som inte hann över vägen och blev ketshup hahaha.här är den ända bilden på min vild-katt dylan!
det mäst sårgliga är att hon var nyrakad.. hade lagt ner fett myket tid på det.


på grund av omstendigheterna så tenker jag inte gå till fibula idag. tenker vara hemma och årdna en minnes-sermoni för henne. smell yuo later!


inget sting!!

ja mina läsare, ni läste rett.. jag har tyverr tappat stinget på att bloga.. sårgligt men sant. MEN jag ska försöka att få tillbacka stinget igen. venta bara! och glöm inte bort att: it's not a dream, MIKAÄLA is real!!!

googlade förövrigt mig shelv nyss och fick se alla gamla bilder från min blogg m.m. det gjorde att jag redan fick lite mer sting!!!gjillar fjärde bilden på första raden!!


KUL ATT SE ER

heysan! efter jag skrev underklädesinlegget så såg jag att jag hade fått lite kommentarrer, kul att ni fortfarande läser här tråtts att uppdatteringen inte har vart så bra, så att seja ;-D

har dock inte så myket att skriva jöst nu äftersåm jag har brottom över till morsan, ska nemligen övningsköra!!! måste ju passa på eftersom det inte blev så mycket alkohål igår... drack bara en vodka och några drinkar plus bara 3 shots.. det betyder att det är okey för mig att köra idag eftersom jag tog det lugnt igår!!! man får ju ej köra dagen efter man har vart full! man moste vara noggrann med sånt här i traficken!

låvar bettre uppdattering nu, vi hörs!

xoxo YUOR MIKAÄLA

underkläder

http://www.evasunderklader.se kan man få gratis underkläder. jag gillar verkligen underkläder. det håller saker på plats och jag känner mej attraktiv när jag klär av mej. det är viktigt att känna sej bekväm och snygg tycker jag och dom har väldigt mycket sexiga underkläder på denna hemsida. rekomenderas!!!

RSS 2.0