MÜNCHEN HERE I CÅME

DRAR TILL TYSKLAND NU, MER INFO SENARE, FÅR EJ MISSA MITT PLAN!!!!!!

ny ipod!

ni läste rett! jag har köpt en ny ipod på siba ;-D den har 32 GB och man kan kålla på film i den med mera.. och vad jag vet så ska det tydligen vara toutch ockso.

nu geller det bara för smarta MIKAÄLA att kåmma på hur man anvender det såkallade itunes osv..  HJELP MEG?jag elskar min nya ipod <3

MIKAÄLA <3 SIBA
MIKAÄLAS shåpping

tengkte visa vad jag har shåppat tråtts allt.. ;-D

 

3 t-shurtar
1 shorta
1 keps/hatt
underkleder
1 par brallor
+ hår acsecoarer


sen har jag shåppat på siba, mer om det senare ;-D vad tror ni dumma läsare att MIKAÄLA har köpt på siba?
MIKAÄLA - en rökare?

ja kära läsare, ni läste rett. jag har burjat röka. har altid tyckt att det ser så collt och fräsht ut att röka och äftersom att jag både är coll och fräsh så moste jag ju shelvklart röka. har infurskaffat mey 14 paket av blend-cigareter. min farfar rökte dom och har dog i kanser så jag antar att dom funkar som dom ska. som ni vet så är jag EMOT rökning och jag hatar alla som röker men jag vill endo öppmana er alla till att burja röka. ni befriar världen från er shelva, och mer hjelpsam än så kan man inte vara. derfur vill jag att ni alla går och köper ett paket cigg och kastar i sjön på en gong!!

GÖR SOM MIKAÄLA!!!!!!!!!!!!!!

BLOGG.SE STRULLAR

 DET STRULLAR FORTFARANDE. UPPDEYT KOMMER SÅ SNABT SOM MUJLIGT

godermårgon

cha cha ;-D

äftersåm blogg.se strullade igår som vanligt och så, så fick ni helt änkelt inte se min shåpping. men istellet hade jag tengkt att visa vad jag har internet-shåppat idag på mårgonen. låter bra huh?


cha cha!

hey era små pissråttor! hoppas ni mår bra ;-) (naat) för det gör nemligen jag.. jag är på tåppen humör!

gissa varfur?

jo, duktiga som ni är så gissade ni soklart rett ;-) jag ska intervjuas för en kend tidning som seljs i bland anat tyskland, österrike, shweijsh med mera. (detta har lite med min nya perfym att göra, läs mer om den lengre ner). kåmmer att åka ner till tyskland redan på söndag för intervjuen och en fottografering, kåmmer också fiksa lite smågrejor med perfymen då, men mer om det när jag väl är där. kåmmer shelvklart vara bra öppdattering där med. så, dån't worry.

så.. vad har jag hjort idag? det är en fråga som ni alla nog har stellt er. så för att klargöra saker och ting så kan jag burja med att seja att jag tog en 25 minutare i solariumet, härligt kreft-röd är jag nu! sen har jag vart på möte med min assistent och manager, sen mötte jag upp mr. hemlig (min bff) för en fika och lite shåpping. tengkte fota grejorna jag köpte sen efter detta inlegget så ni får se det. alltid najs med lite höst-shåpping!

well.. bjuder på ett par stekheta bilder innan jag fotar min shåpping ;-)


hey och godernatt

hey hey alla fans! idag har jag softat, imårron är det min fursta skoldag. jag är phedt pepp :* saknar fibula som bara den. ska såva nu så det blir öppdeyts imårron istellet. pösshey & godernatt, dröm om mey alla vidriga ungar <3

NY DESAJN

SUPRAJS SUPRAJS!

det anade ni inte va? att det skölle komma en ny desajn ikvell, som dessutom var lite "hårdare/tuffare" än mina furra. jag tykte det var dags att visa en helt ny sida av mey shelv nu när sommaren är förbi. alla har en rebell inåm sey, även jag, MIKAÄLA. som ni ser så elskar jag döskallar. jag tyker att dom är fett coola. faktum är att jag har ett gamalt katt-kranium från en död katt i mitt rum. kranium = döskalle, för er oallmenbildade jevlar.

vad tyker ni om mina nya desajn då? HISS ELLER DISS?
 
nu ska jag såva så bye <3 ROCK ON EVRYBÅDY!!!

the slott of MIKAÄLA

okey, har lite tid över så tengkte visa bilderna på mitt rum nu! enyoj! (longt inlegg med myket bilder)här ovan inleder vi med en veldigt snygg bild på mitt elemänt som sitter under funstret mitt ;-Doch på tal om funster! här är min "knåpp" på gardinstongen min. alltso OVANFÖR  funstret så att seja..en skum grej det här.. kan inte ricktigt setta fingret på vad det är furnått men jag har ett antal sånna här som pryder min vegg ;-)en såkallad "missbildning" i min bokhyla.. med andra ord: ett hål! sånna här hål kan setta mig sysselsatt i flera timmar.. brukar nemligen studera dom... TIPPS FÖR DEN UTTRÅKADE ;-Dmitt husdjur i taket.. brukar kalla honom för harriett!! dåck inte så kel-glad men wathever!detta är en av dom finaste grejerna i mitt rum! GARDERÅB HANTAGEN.. i löve it..min glödlampa.. såå vacker!knappen till min vackra glödlampa! dvs lampknappen ;-)min high-tec tevemin super snygga och stilrena fånd-vegg.. i löve it.. det gör så att rummet får mer liv så att seja.en ganska ful och rutten ros jag fick av timothy förut.. usch så risig och traschig den ser ut.. den åker i soporna med det samma..en bild på min seng och boken jag läser innan jag såmnar om kvellarna, REKÅMENDERAR.här får ni chansen att se hur min papperskårg ser ut ;-D spennande. man kanshe inte kan tro det men jag anvender ockso papperskårgar.en massa pennor och en super söt napp såm tillhör oloff. (ja, han anvender den varje kvell)ennu en high-tec grej i mitt rum med damm på <3jettefina prinsess lådor som jag har köpt på ica i en fynd-låda för 15 kronor<3en najs kårg som jag fick av pappa min i julklapp :-D här furvarar jag bla. mina massagestavar. och sist men apsolut inte minst, mitt elskade parkätt-golv av plast :-D valde detta med omsårg äftersåm jag tycker att gålvet är lite av rummets hjerta :-)


det var vell det :-D hoppas det glädjer er att jag har tagit meg tid till att göra detta för er. håppas ockso att ni har fått en bild av hur mitt rum ser ut ;-) jag har tråtts allt visat er det vicktigaste... och det är vell det som är .. vicktigast! aja jag tål kritik som ni vet så sej gjärna vad ni tycker om det hela. ska gå och läsa min bok nu (den boken på bilden) så vi höres!!!

cha cha!

hey alla "söta" blogläsare ;-) tengkte bara biretta om att jag har ju som sakt fått önskemål om att fotta mitt rum så ni får se hur det ser ut ;-D idag har jag tagit shuren vid hornen och tatt fram min besta engongs kamera för att fotta mitt rum! har tatt en massa fina bilder så nu kåmmer ni få en pärfeckt inblick av hur mitt rum ser ut.. men dåck hade jag ej tengkt att vara så generös redan nu och dela med meg av dom, utan ni får helt änkelt venta tills ett annat tillfelle. oki fatat oki?

som jag brukar seja: "den som ventar på nått gått ventar alldrig för lenge". tenk på det era glupska gamar och sluta tjata. tenk på att jag, MIKAÄLA, har ett liv utanför blogen också.. eller är det för svårt för er att furstå era trångsynta jevvlar? nej.. tenkte vell de.

aya, dacks för kvellsfika med oloff ;-D cyah soon.

/ ThE oNe AnD oNlY oRiGiNaL bArBiE (dvs. MIKAÄLA)


godermårgon

hey och godermårgon allihoppa! hur är det med er då? inte för att jag bryr mey om det men ... ;-) med mey är det ijallafall bra, fast jag är lite bakis. drack fett mycket av icas eppelsider igår så ni fattar nog att jag va dyngrak :-P

idag blir det en chill-dag framför TV:n tror jag, om det inte dyker öpp nått annat att jöra. om nån vill ta en fika med mey så är det bara att ringa mey, you know maah number ;-) <3


pösshey

slut mellan mey och jessicka

tenkte beretta anledningen till den dåliga öppdateringen, som jag låvade i mitt senaste videoinlegg.

som ni alla vet så var jag ihop med jessicka ett tag. det funkade jettebra. vi hade ett bra sexliv. men sen hende lite saker... jessicka har alltid varit svartshuk av sey, hon klarade helt enkelt inte av att jag har 2 påjkvenner också. hon ville inte ha några konkurrenter sa hon. det andra problemet var vår andra kompis snor-denise. hon ville också vara ihop med oss. men varken jessicka eller jag tycker att snor-denise är snygg så vi ville ju shelvklart inte vara ihop med henne :-S snor-denise blev fett lessen och burjade isolera sej. vi tykte lite synd om henne så vi gjorde slut för att det skölle bli rettvist. det tredje problemet var att jessicka var en liten hora som honglade med andra medans vi var ihop :-S det tolelerade jag inte så jag klådde upp henne varje kvell. och ett förhållande med våld inblandat kan man ej ha som ni förstår. efter vårat break up blev jag nedstemnd och pallade ej blågga. sorry för det, men nu är jag back on track :-D

vi är fortfarande myket goda venner och faktum är att vi ska dra på fest nu ;-) hörs senare <3

Snail inspiration by MIKAÄLA

Ja mina kära läsare, ni läste ennu en gong rett. den sjelvaste MIKAÄLA ska vara med och lansera en ny doft. dvs en perfym. jag har sjelv bestemt vad jag vill ha för lukt på den och så har jag varit med och desajnat flaskan. namnet på perfymen kommer att vara "Snail inspiration". varfur jag juste har valt att kalla perfymen för det är för att mina favorit-lukter är nemligen mask, regn, skog, snigel & blöt mark. ni vet väl den där ljuva doften som kommer när det är en regnig dag då sniglar och maskar kommer fram? jag bara ELSKAR den doften så derfur finns det alltså inget mer passande namn än Snail inspiration, eller vad sejer ni?

jag samarbetar med ett shönhet/meykupp/perfym-företag som kallas för Cosmetica München. derfur kåmmer jag att åka till tyskland (där münchen ligger) ett tag i januari nesta år för att jobba med perfymen. när den kåmmer ut vet vi ej säkert än men vi håppas på att vara klara i ungefär maj nesta år. då kåmmer ni hitta min nya perfym på bland annat kicks, ÖB, ikea och make up store. dvs att det kommer att finnas lite överallt för att ni lettare ska kunna hitta den :-) låter bra va?

tenkte också ge en er liten sneak-peak på hur flaskan ska se ut:
Formen på flaskan är alltso en snigel med skal. hur ferjerna, mönsterna, detaljerna osv ska se ut vill jag dåck inte avslöja ;-) men en sak är säker, detta kommer att bli en SUCCÉ! så vill ni dåfta som en av världens stursta desajners (dvs jag) så ska ni satsa på denna perfymen :-)

nyheter på G

det kåmmer imårgån. håll ut! för nu ska jag sussa kudde.


NY VIDEÅBLOG AV KUNGEN HERSELF

hey! det är viktigt att ni kållar på hela videån för då får ni nemligen reda på varfur uppdateringen har varit så dålig. jag har inte truttnat på blåggen. jag har alltså INTE truttnat på blåggen.


godmårgon (?)

hey alla söta bofinkar :-)

tengkte bara visa att jag lever genom ett inlegg. jag klev nyss öpp ur sengen äftersåm jag såmnade rett sent igår. vi fästade nemligen igår kvell hemma hoss crille, med paåw, dessy och lite flera. fett najs var det! jag blev soklart dyngrak på min icas eppelsider och ramlade runt och skåjade mest av alla! fett najs ;-) har tagit en hel del bilder nu på sista tiden när jag ej har blogat så myket och jag låvar att legga in dom sen. men såhär i slutet av såmmarlåvet vill man ju ta vara på det lilla som e kvar. eller vad sejer ni??

ijallafall så ska jag ta en dusch nu. oloff ventar på meg.. cyah!!!


bay the way så frågade nån äfter min msn: cindirellas.fanmeyl@live.se

back on track

hej! nu e jag back on track. varfur min öppdattering har vart dålig e derfur att:

- det är såmmarlov
- jag har fästat
- jag har umgåtts med oloff ;-)
- jag har kastat en tårta på dessy
- vart på the våice
- vart på grönan
- med mera!!!!!!!


mer öppdattering kommer snart


BETTRING PÅVÄG

jag LÅÅÅÅVAR att jag ska bettra meg med öppdatteringen snart. men nu om dagarna henger man ju på ung08 ;-) hörde ni furresten att dessy fick en tårta i ansiktet igår? kolla här

/ MIKAÄLA

ny vecka (schek-lista)

hey era valspäckar!<3

vaknade rettså tidigt idag tråtts att jag krökade gjärnet igår och blev packad som ett as ;-) är lite smått bakfull idag men yuo know, sånt hindrar inte meg!

crillebooi, paåw och amir såv kvar här och dom såver fortfarande. ska gå och vecka dom när jag har skirivit klar mitt inlegg här. tengkte skriva en av mina berömda schek-listor här för er. nemligen om vad jag ska hinna göra denna vecka.


- shåppa massor nya hust-kläder m.m.
- klippa håret (hur får ni veta sen)
- fästa minst 4 gånger
- burja fiksa en ny desajn (kåmmer upp nesta vecka)
- blogga massor
- städa mitt stökiga rum ;-)
- hemta ut min feta bloglön!
- fika massor med mina venner.
- umgås med min hemliga bff.
- gå till docktorn och fiksa min förståppning (det är jåbbigt att inte kunna b*jsa)
- raka oloffs armhålor (han bad meg att göra de)

det var vell det jag kan komma på nu. en rettså hendelserik vecka eller vad sejer ni? vissa pungter e såklart vicktigare en andra men jag ska verkligen kempa med att hinna med alla pungter. hur ser eran vecka ut?


ska gå och vecka töntarna som såver i min seng, vi hörs!

/ MIKAÄLA-mjaow

chillkrök @ MIKAÄLA's place

ja, ni läste rett. jag, paåw, amir, jessicka, crillebooi med flera sitter här och dricker lite. har facktiskt varierat meg med att köpa lite icas päron sider istellet för eppel, för paåw gillade päron mera! generös som man är så har jag kirrat drickan till alla som är här ;-) det kan man ju tacka er blogläsare för.. yuo give me money bitches! skoja, inte är ni några bitches inte.. ni e så snella så som läser min blog. ska nog lotta ut lite grejor till er snart ockso. vad tycker ni om det?

aja ska nog gå och vara lite sosial, men oroa er inte, kåmmer att finnas inne både på msn ikvell och det kommer ockso bli flera öppdeyts. kameran är med och vi har redan tagit en massa bilder som jag soklart kommer visa senare!

pösseN

/ en halvpackad MIKAÄLA


Gratisgodis.se

DAGGENS AOUTFITT

veldigt sensuell var jag idag!!!
nu ska jag möta upp min hemliga bff, mer öppdeyt senare!

/ yuor MIKAÄLA


Mystica.se

Zylber.com

godmårgon

cha cha alla blogläsare!

tengkte bara skriva godmårgon. igår kvell mysade jag gallet med oloff och sen såmnade vi och jag vaknade för ungifär en kvart sen. nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag möta upp mr. hemlig (min bff) för att fika och däräfter blir det att treffa paåw och amir tror jag. men som jag brukar seja: "ingenting är bistemt"

tengkte ta en dusch och fiksa iårdning meg lite nu och sen slenger jag in nån mer öppdeyt senare med daggens aoutfitt! låter inte helt fel va ;-) ?

ha det bra era bofinkar!

/ the one and only MIKAÄLA-mjaaow

ps: kul att läsarna burjar å upp igen! velkåmmna ni som har hittat hit! ds:


dagens aoutfitt

tengkte slenga upp en snabb dagens aoutfitt (bettre sent en aldrig) innan jag stengar av datan för att gå och umgås med oloff lite ;-) han vengar on the bed in my room om man sejer så.
tjåcktruja
v-ringad tischa
stek-brat-brillor
snygga jeans
vita skor (oloffs)
lite random tåffsar och band
klocka (ekta rolex kopia)


tengkte ockso visa en bild på ett jettegott bröd som mammsen bakade till meg idag ;-) här kåmmer det:
(obs!!! bild lånad från google)


vi hörs imårgon! / only yourz MIKAÄLA

RESENSION

hej alla blogläsare! tengkte nu alltso fursöka meg på att skriva en resension (för fursta gongen) om en film.

filmen som jag ej kan biretta vad den heter (på grönd av alla wannabes) var en fantasy-film. vad filmen handlar om kan jag tyverr inte heller biretta för er, för då kanske ni dumma däsperata wannabes som vill vara som meg furstår vilken film jag har sätt på , vilket inte är så kul för tror ni att jag vill att ni ska vara och göra som meg eller? ney.. tror inte de va.

filmen innehöll myket spenning, action, kärlek, kåmedi och även lite romantik! ibland kunde man nestan tro att det var en thriller vi såg på.. men det var det ju inte ;-)

jag tror ijallafall att jag tykte filmen var rettså långtråkig men även spennande i vissa scener. jag kan dåck inte vara helt säker på att den var långtråkig och lite spennande äftersåm en viss snor-denise smaskade i mitt öra hela filmen så jag hade reyält svårt att konsäntrera meg på sjelva filmen facktiskt.. ett facktum är att jag knappast såg någonting alls av filmen.

betyget jag ger filmen får nog helt änkelt bli en 3a (av 5) äftersåm jag tror att filmen skulle vart bettre om man faktiskt kollade på shelva filmen som jag inte hjorde tyverr. men såklart kan jag ej vara säker på betyget äftersåm jag knappt shelv har sett filmen.

men tråtts allt 3/5


jag hjorde en ny kattegåri: "resensioner"

home

hej, hello, hola! (bra på språk ;-))

har presis kåmmit hem efter att jag har umgåtts med mina vener jessicka och snor-denise!! blev inte borta så lenge men vi hade skåj endå.. furst åt vi mat. blev soklart tackosbar ;-) efter det drog vi på bio. vilken film vi såg tenker jag inte biretta äftersåm jag vill inte att alla ni wannabes där ute ska se samma film som meg..

well.. efter filmen (ska skriva resension på filmen senare idag) så fuljde jag med jessicka hem och sen efter nån timme drog jag hem igen.

ska burja med film-resentionen nu.


BTW så finns jag inne på min fanmeyl jöst nu!  cindirellas.fanmeyl@live,se


FYFAN!

nu är jag ricktigt furbanad må jag seja! hur fasen kåmmer det seg att jag har sett både paåw och dessy herma meg i sina blogar? JO FÖR DOM ELSKAR MEG. jag är eran drog. ni blir snabbt beroende och sen kåmmer ni inte ifrån meg.

well.. jag tengkte visa er ett bevis på att PAÅW hermar meg.

bilden högst upp e från min blog och lades in den 3e augusti och bilden under den fursta är från den kenda blogaren paåws blog.. (no lenkning till hermapor) man ser klart och tydligt att bilden är inlagd 8e augusti. detta betyder att jag var furst med att köra en "favorit i repris".

fyfan vad jag stör meg på nolifers som hermar andra för att få status.

satungar

hej era skatungar! tengkte öppdattera lite ;-D sitter hos amir med paåw och steffy nu. vi mysar gallet och senare ska vi vidare till mr. hemlig ;-) ni får inte veta vem, FEEL THE PAIN..

nu ropar amirs mamma och sejer att våra arabiska "dolma" e klara ;-) fett najs.. håppas jag. vi får nog lite fikon och daddlar också! ;-D i löve it


IM BÄCK

anledningen till fortsatt dålig öppdattering e en massa jevvla anledningar.. men som jag brukar seja: FORTSETT LÄSA ELLER DIE!

jag LÅVAR att jag ska öppdattera mera ordentligt nu, men det är ju tråtts allt sommarlåv. vi skyller på det ;-) tengkte bara visa att jag lever innan jag ska hem och chilla galet hos paåw..  hon är ju som ni vet lite deppig, så hon ville att jag skölle komma över. såklart tar jag med blogdatan så det kåmmer absolut bli flera öppdatteringar ikvell.. furresten några unskemål om vad jag ska skriva om? i knåw att jag har låvat att fota mitt rum. men det kåmmer boyz and girlz.. men inte ennu..

aja moste rusa. vi hörs när jag är hoss paåw!

videå från chris bråwn på grönan igår

som jag skrev så var jag ju med amir och paåw med flera och såg chris på grönan igår: enyoj!
skicka en kåmmentar om den inte funkar

i knåw i suck..

... på att öppdattera. men jag har andledningar! kan ju burja med att biretta att igår var jag på grönan med amir, paåw med flera och såg chris bråwn öppträda. det var mäktigt må jag seja! och från och med idag blir det versta bra öppdattering igen. eller altso jag ska snart ut men från och med att jag kåmmer hem så blir det kalas bra!

jag tengkte bjuda er på en videå från chris men hemsidan fönkar ej :-@ så det får bli ikvell

FAVORIT I REPRIS


RSS 2.0