kåmmer ni ihåg?

ni kåmmer vell ihåg att jag plåtades för en hämlig tidning för några veckor sen? gav ju er en ledtråd: EL*E och det retta svaret var naturligtvis tidningen ELLE.

aya, det jag vill kåmma fram till är att nu är tidningen ute i butik!! så köp senaste numret av ELLE om ni vill se resultatet av plåtningen. blev även intervjuad om mode och jag är ricktigt nöjd med allting! fick denhär bilden inskickad av en läsare när hon läser tidningen!är så oerhört nöjd med stylingen, va tycker ni om frissyren? :-D superhott om ni frågar mey!


MIKAÄLA svarar

hey, har inte så mycket tid för er just nu, ska snart sparka iväg till fibula på sparkcykeln, men tengte svara på denhär frågan lite snabbt bara:

Postat av: Frida

Varför har du och timothy gjort slut? ni var ju så söta tillsammans!

Svar: Jag tröttnade på honom helt enkelt, det är inte lett att vara tillsammans med en bild kille ska ni veta. Han lyckades inte göra många rett inte.. och inte tillät han mey att umgås så mycket med oloff heller, jag och oloff är ju så tighta så jag skulle inte kunna tenka mig att offra oloff för en blind snubbe.. inte var han specijellt snygg heller.. vet inte vad jag tengkte med ricktigt. så här har du ditt svar!

smell yah later bloggers, im off to scool!
MIKAÄLA </3 timothy
no måre love

min mamma del 1

Hej allihåpa! som jag skrev förut så tenkte jag beretta lite om min mamma. många har varit intrisserade av det! så here we go:


Min mamma heter fransiska kataluna evertsdotter och är 58 bast. när oloff, min storebror födes så grät min mamma. hon tyker nemligen att oloff är så otrolligt ful. hon blev såklart rosenrasande på min pappa för att han hade såna dåliga gener som oloff hade fått. mamma fick en såkallad förlosningsdeprison och skyller på oloff. ni kan ju tenka er att morsan inte gillar oloff? :-P mamma ville sen försöka få ett fint barn och då födes jag. men min mamma är veldigt svår att tillfredstella. hon tyker nemligen att både jag och oloff är riktiga vider. ennu en gång födde hon ett barn i håpp om att få en lycklig son eller dåtter, och min syster pattrisia kom till värden. mamma blev väl lite halvnöjd med pattrisia, tyverr är pattrisia fortfarande försvunnen från när vi tappade bort henne i ejypten, minns ni det? mamma blev rosenrasande och skrek åt meg och oloff att vi också kunde fara åt helvetet.

min mamma lider av en hemlig sjukdom som jag ej tenker skriva ut i bloggen, jag tenker alltso INTE skriva ut att min mamma har adhd. det har ni vell fan inte med att göra? ni är så jevla nyfikna allihåpa!!  detta var allt för del ett, spennade va? kåmmer en del 2 snart med mer smaskigt skvaller om min mamma.

mobilblogg från min ifåne 5

planerna jag skrev om i förra inlegget sket sey, vi sitter fortfarande kvar på denhär jevvla furbannade kårvmojjen.

ni kanske kåmmer ihåg att timothy är blind på båda ögonen och nu har han fått för sey att jag inte är MIKAÄLA utan någon annan som lurar honom. så jag har suttit här i några timmar och försöckt övertala honom att det är jag, MIKAÄLA, och ingen annan, men han vägrar lita på mey, så det lär inte bli något försonings sex idag. får nöja mey med att oloff (min bror) är hemma i min lägenhet och ventar på mey.

piss aout!

fibula idag

 

hey på er! idag har det vart en veldigt hendelserik dag på fibula. har bland annat:

- snattat glass från fibulas egna frys.
- smitit ut från matsalen utan att äta upp fisk-patén (mat-tanten irja blev fett lack och kallad mey för busunge)
- smitit iväg utanför skolans område för att tjyv-röka (ney jag röker inte om ni tror det :-@)
- kastat en sten i pattricks huvud (han började) vilket ledde till att jag ej fick vara med och kolla på film med klassen min sen..

jaa som ni ser så har det hent rett mycket.. man är väl bara för busig ibland. mamma brukar alltid kalla mig för "ditt satans jevvla busfrö" innan hon smiskar mey för att jag har skött mig illa..

nog om fibula, snart ska jag nemligen ta cykeln till kårvmojjen för att treffa timothy (ni vet min förra påjkven) vi tenkgte äta lite kårv och sen åka hem till mig för lite försonings sex så att seja ;-D inte för att han vet om det än men jag ska nog se till att jag får min vilja igenom!

berettar sen hur det gick, heydå!godernatt mina lårkakor

idag har det varit en lång dag med myket rolighetter, men nu är det dags att krypa till kåjs :-) ska nanna kudde nu så att seja, som min mamma alltid säjer. men furst ska min mamma visa mej lite kampsport tills jag såmnar. faktum är att enda sen jag var liten har mamma hjort olika kampsports-moves för mej innan jag sover. kan facktiskt inte såmna utan det. nu undrar ni såklart hur jag kan sova på hotel osv så ofta då, och jo det ska jag tala om. jag har nemligen spelat in lite olika klipp på min mobbe (mobil) på min moder som jag alltid ligger och tittar på. jettemysigt! och veldigt spennande. en gong var oloff med som en mensklig måltavla och morsan bah kickade honåm i skrevet hahaahaahahha alltso jag skrattade så jevla myket då ska ni veta. oloff låg och grät dock men det var ju en annan femma. anledningen till att min mamma kickade oloff på snoppen var för att hon vill inte ha några barnbarn. kan berätta mer om min mamma i en annan inlegg om ni vill? om ni tyker hon låter intressangt så att seja.

jaja kenner att ögonen bara svullnar och pulserar så nu är det dags att dra! pööss hey och godernatt allihåpa!<3


behind the scene bilder

heysan, låvade ju bilder från min hämliga plåtning med tidningen E*LE, så här kåmmer dom:
tror att resöltatet blev fett bra ijallafall, och det är ju huvudsaken liksåm, vad sejer ni? ser det låvande ut? låvar ijallafall att beretta när den hämliga tidningen är ute i butick! för det vill ni inte missa!

dålig uppdeyt

sårrie mina elsklingar för dålig uppdattering men har haft fullt upp heela dagen lång ska ni veta! har haft plåtning för en hemlig tidning, kan dåck ge er en ledtråd. den heter: EL*E, låvar att ni ska få se lite behind the scen bilder, men det får bli lite senare!

så... vad har jag mer hjort? jo jag har vart och gjort en manikyr på sturesalången, shit-dyrt och inte så bra resultat men man måste ju velja de dyraste bara för att visa att man har råd, ni vet hur det brukar vara? ;-D

aja fick bråttom nu, fiskböllarna håller på att koka över. smell ya lejter!!

Följ min blogg med Bloglovin

goddie-bag innehållet:

låvade ju att jag skulle visa goddie-bag innehållet (värde 50 000 kroner) och ni vet ju att jag holler det jag låvar!
den innehöll alltså:
en ekta diamantring
en ekta rålex klocka
en chanel veska (har redan 2 likadana -.-)
LV solglassögon
smink från dior
båbby hårprodukter

är jettenöjd med allting förutom domdär b-hårprodukterna från dendär båbby, det passar liksåm inte in med resten av innehållet.. båbbys grejer kan man ju liksåm köpa på ica eller nått..

aja nog om detta, pösshej!söndag = backis-dagen

hey! är backis som ett svin idag.. brukar bli så när man festar reyält med icas-eppelsider. tengkte biretta lite om kvellen iallafall:

kvellen började på ett förkröck i lidingö hos några wannabe-brats. de va rett skoj att sitta och diskutera pängar iallafall, särskilt när vi kom fram till att jag är best och rikast!

aja, vi drog ijallafall vidare och kollade lite på majbrasan. vi hade med sånnahär stenkulor som vi kastade i brasan så det smellde, det var fett collt och det är något jag kan tippsa er alla om att göra!

aja, när klockan nermade sig 5 så rörde vi oss mot blogg-diskot på den japansa resturangen! det var superlyckat och ni som inte va där missade verkligen något. alla fick goddie bags till ett värde av 50000 kroner och jag ska visa er innehållet sen också!

vi dansade rövarna av oss hela natten och vi minglade med massa bloggläsare och andra stora bloggare.. visar bilder från det också sen! men nu måste jag börja laga mat, oloff sitter i barnstolen och ventar på sina njurbullar med makaroner och ketschup! för er som undrar vad njurbullar är så är det som fiskbullar fast gjorda på kossornas njurar.. mums!!! kan verkligen rekåmmenderas..

vi hörs strax!

RSS 2.0