sorry sorry

sorry för en dåligt uppdatering allihoppa!! men det var en lång dag igår och jag kende att jag inte orkade skriva ett inlegg. var på stan (ståkhålm city såklart) och kållade på zombie walk. fett leskigt men endå spennande. sen var jag med och sprang i loppet ni vet? jag kom i mål bland dom 5 första, är ganska nöjd med det. det va fett kul att kolla när pungen svengde åt alla håll och kanter på alla killar hahahahaha. fick skriva fett många atografer och va med på bilder med mina fans, alltid lika kul :-) nu ska jag laga lite mat. öppdaterar senare babys, hejdå /MIKAÄLA ♥

intervju med mey, MIKAÄLA?

jag har fått ett förslag från aftånbladet om en intervju. dom jillar mey och min blågg skarpt sejer dom och vill järna snacka mer med mey. jag tackade dock nej till förslaget. anledningän till det är för att jag har föllt upp dom kommande dagarna (dom ville ha intervjuen imorron, dvs söndag). så nej aftånbladet, det blir ingen intervju för eran del ;-) jappjapp så kan det va ibland!

tycker ni att jag hjorde rätt eller fel som tackade nej?


ÅSIKTER: mobbning

det är dags för ett åsiktsinlegg igen. denna gång handlar det om ett kensligt ämne, men också ett viktigt emne. nemligen mobbning.skulle ni vilja vara dendär tjejen på bilden? nej skölle inte tro det va. tror ni att någon annan vill vara henne då? NEJ! men tyvärr är det aldeles för många som kenner sej presis som henne. det tycker jag är helt jevla oaceptabelt. jag skölle alldrig i hela mitt liv få för mey att mobba någon, det ska ni ha jevligt klart för er.

tenk er att vakna varje mårgon med ett trasigt hjerta, en klump i magen som bara växer sej större och större för varje dag som går, redsla och oro inför skoldagen och medvetandet om ensamheten. ingen ska behöva ha det så,
eller hur?
 
ni verkar inte fatta hur allvarligt detta är för ni jör presis såhär mot mey. ni hotar mej, krenker mej och trakasserar mej i min blågg. jag har tagit upp det monga gånger i flera inlegg, att ni ska sluta. men ni bryr er inte?! :-S VARFUR? är det nått fel på er eller? skölle ni shelva vilja bli utsatta för mobbning? ni vet inte hur det kenns. eller vet ni?

många som mobbar har haft det svårt shelva, och måste då ge sej på andra för att må bettre. detta tyker jag är FÖRJEVLIGT! borde man inte hjelpa andra istellet för att få dom att må shit?

om ni är mobbade eller kenner er ensamma så finns jag alltid här för er ska ni veta. det är bara att meyla mey på cindirellas.fanmeyl@live.se eller legga till mej i er kontaktlista om ni vill snacka <3


 
det fanns en tjej som hette alisia som gick i min skola förut, hon var från ryskland och kunde inte bra svenska. shelvklart blev hon utstött pga detta. inte blev det bettre när hennes såkallade klasskambrater kom på henne med att peta sej i snoken (näsan) på lektionen. detta spreds soklart vidare och hon slutade i skolan för hon stog inte ut mer. nu har man ej sett henne på fett lenge. jag unskar med hela mitt hjerta att hon har det bra nu. kanshe i ryskland, vad vet jag. huvudsaken är att hon har det varmt och skönt! eller hur?


det finns många som har tagit livet av sey pga mobbning. det är så jevla hemsk så jag saknar ord för det. men jag har som vanligt en idé. alla som blir mobbade kan anmäla sey till föreningen MFFAM (MIKAÄLAS förening för alla mobbade). det kåmmer att hållas möten och träffar så att man får mujligheten att träffa andra mobbade menniskor och se att det finns tusentals som kenner sej likadant som en shelv. man ska även bli ven med allihopa ockso. det kåmmer att hållas tävlingar och lekar för att ta igen all den tid man har missat av att leka. många som blir mobbade sitter ju bara stilla helt ensamma. visst låter detta som en bra idé? jag tyker värkligen att det behövs mer sånna här föreningar.
angashera er!!!!!!!

jag avslutar detta inlegg med att seja:
SLUTA MOBBAS FÖR I HELVETTE!!! NI VET INTE VAD NI GER ER IN PÅ :-@

dagens aoutfitt

hey och godermårgon allihopa :-) har ni såvit bra inatt? det har ijallafall jag hjort. ska snart dra iväg till plögget men jag tenkte slenga in dagens aoutfitt innan jag går. här kåmmer den:det är som ni ser en ganska enkel och stilren aoutfitt, passar bra för en dag i plögget :-) eller vad sejer ni? tröjan är ny förresten, jillar ni den? jag elskar rosetten och alla mönster, så jevla snyggt!! legg merke till att jag har målat naglarna i en härlig blå ferg <3 angående mina kortbyxor så vet jag att det inte är så varmt ute idag men man kan ju alltid vara opptimistisk och håppas på det besta :-) HISS ELLER DISS?

JAG SVARAR PÅ MEYL :-)

Heey alla lergökar! hur mår ni idag då? jag mår prima balerina. siter här och svarar på fanmeyl, alltid lika kul :-) så om ni vet att ni har meylat mey så tyker jag att ni borde cheka era inkorgar! om vi vill att jag ska ha meylat er så är det bara att meyla mey furst på: cindirellas.fanmeyl@live.se .
kåm ihåg: jag svarar på alla meyl :-) <3

vill även passa på att tacka för en jettesnell kåmmentar från signaturen "jag är jag". TUSSEN TACK ska du ha <3 jag blev yber-glad när jag läste den. vill bara kåmma och krama dey <3 pöss på dey. angående det med bilden du skrev så fönderar jag skarpt på att legga in en ;-) nu kan ni bara venta med spenning på att det hender!!!

HEY FACKERS!

hemma från fibula nu.. det var inget vidare där idag!! ecklig mat, fajt med maggan (jag spåttade på henni så hon belv arg :-S kånstig kerring), jessicka var hoss tandläckaren så det fanns ej så monga att umgåss med.

sen moste jag bara sega en sak, nu har jag klagat ricktigt myket på er no-liferst till läsare som bara kåmmenterar massa shit, och har helt glumt bort att tacka er andra, som facktiskt gillar meg. får facktiskt en hel del snella kåmmentarer ockso! det tyker jag är vicktigt, jag får absolut inte glumma bort er!

så nu sejer jag bara TACK, TUSSEN TACK ! fortsett att stutta meg så ska ni se att jag stuttar er ockso..DÅLIG UPPDEYT

ja jag vet att jag öppdatterar dåligt nu för tiden, men jag kenner meg facktiskt krenkt.. ni kanske tror att jag inte tar åt meg, men det är klart som fan att jag gör det! monga blogare där ute som säger att ni inte tar åt er, men faktöm är att man ska ta åt seg, det blir så myket bettre då!

men ett annat faktöm är att jag kan ej endra min stavning. jag är så här. men jag fursöcker furbettra meg, det gör jag! ni kanske inte ser non furbettring, men jag HAR furbettrat meg, tråtts att det går sackta. sackta men säkert går det.

det sista faktömet i detta inlegg är att ni kan inte knecka meg, det går inte. jag står öpp för att det här är jag, jag tar ingen skit men jag tar endo åt meg


tack!

det
var
allt
för
meg jöst
nu

godernatt godernatt

nu är det dags att sova för lilla mey, det har varit en lång och solig dag, full med nya krenkande kåmmentarer :-) tack ska ni ha! ni är så jevla idijotiska allihopa :-) håppas ni är njuda med eran insats. det ni sysslar med kallas internet-måbbning, så jevla fegt. och att ni är fler som går emot mey som bara är en , det är riktigt patetiskt. så jag sejer det ennu en gång: sluta läsa min blågg varenda jevla dag om ni inte jillar den, svårare en så är det inte. 
 
(jag vet att ni elskar mey)

vill också seja tack till er som ger mej snella kåmmentarer, det betyder så himla myket för mey, ni är guld värda<3 glömm aldrig det! elskar er <3 /MIKAÄLA ♥

GODERNATT ALLIHOPA, DUMMA SOM SNELLA :-)

HEYSAN HEYSAN

idag är det som sakt måndag och det är en bra dag för min del. varfur tenker jag inte biretta men det har med en brustförstorning att jöra, och nej jag snakar inte om pissie. hon är så jevla wannabe-mej. palla. aja nu ska jag ut i solen och äta vanilj-glass med rivna morötter i, mumsfillibabba! ha de bra ♥


ps. ni som kenner er krenka av min blågg kan sluta gå in här för jag kan inte rå för min stavning. ni har ingen jevla rett i värden att klanka ner på mej på det viset som ni jör, fattar ni inte det? :-S bara för att jag och kissie har samma kläder på vissa bilder betyder det faaaan inte att jag har snott dom, det kan vell lika järna vara hon som snor av mey?

THE MIKAÄLA AWARDS

.. priset för eckligaste menniskan i blåggvärden (och den riktiga värden också för den delen) går till:
 
AMIR tjockis AKROUTI!!LESSEN

jag är lessen, så himmla lessen. lessen för att mina såkallade läsare är fett idijotiska mot mey. hur kan ni sitta där hemma på era feta arslen och klaga på mey? fattar ni inte att jag ockso har kenslor? jag är bara så jevla TRÖTT på att jemt och stendigt  bli hackad på, att ni inte tar mey på allvar på grönd av för min stavning. ni vet inte anledningän till det. VISST, jag har dyseleksi, men det är inte bara det som är anledningän. jag har gått ijenom monga saker i mitt liv som har satt sina spår i både min pärsonlighet OCH inlärningsförmåga. stavelse ingår shelvklart i det. hur fan tror ni det kenns för mey när ni sejer att jag ljuger om mina stavningsproblem? tror ni att dey är okey att skriva krenkande kåmmentarer till mey? tycker ni att ni är mogna och furståndiga när ni krenker en annan individ? ta en titt på er shelva, kolla er jupt in i ögonen, ser ni något samvete? isonnafall vill jag att ni lemnar mey och min blågg ifred, om ni inte har nått snellt att seja. håppas jag har uttryckt mey klart och tydligt så att ni trögfattade f*tt*r fattar för jag pallar inte detta.


UPPDATE: JÄVLA TRÖGFATADE FITTOR E VAD NI ÄR, HÄNG ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUNDAG MÅRGON

ja, fur det fursta så moste jag säga TACK mina kära venner (jessicka i deta fallet) som steller upp när man har hamnat i knipa! det är så vener ska vara. TACK OCH ÅTERIGEN TACK!! det betyder verkligen.

aja.. jag har inte så myket att seja om gårdagen. vi var på hemmafäst i tyresö, det blev myket alkohål och mer kåmmer jag ej biretta för er. FEEL THE PEIN.


idag ska jag bara ta det löngt, äftersom jag mår illa som fan.


hur var eran kvell igår? var det alkohål med i bilden?

jag tror att jag ska burja ta de lite löngt med alkohålen för min del. låter inte det rett bra? så att man har kontråll på seg shelv. för äftersåm jag är så bra endo så klarar jag meg utan alkohål.

aja det var det! vi hurs straks! / MIKAÄLA

GÄSTBLOGGNING FRÅN JESSICA

Hej, Jessica här , MIKAÄLAS kompis :) ville bara uppdatera och säga att MIKAÄLA lever men det är på gränsen alltså. Hon ligger däckad i soffan men en fimp i munnen som någon stoppa in där. Vi är på hemmafest i Tyresö och jag bloggar från MIKAÄLAS mini-pc. Men nu ska jag försöka få liv i henne så vi kan gå hem och sova, vill inte att något ska hända min kompis. Hejdå :) HA DET BRA! <3 /Jessica


DISSAR OCH GILLAR LISTA1. personer som dömmer

finns det nott verre än personer som dömmer folk i förväg? ett äxempel här är alla jevvla läsare som tror att jag är elak eller dum bara för att jag har dysseleckxsi. licksåm hallå? dysslecktiker är ockso mennishor, med olika personligheter och utsenden. lär kenna personen innan ni dömmer!


2. folk som leker coolla framfur dataskermen

det är nog det versta som finns. ni som kåmmenterar elaka kåmmentarer och ska va så jevvla kaksiga när ni sitter bakom dataskermen, sen när man står öga mot öga med personen så är den fett feg och vågar knappast seja nått elakt och inte ens röra den man har kaksat mot.. fy skemms. lär er hålla keft istellet!


3. Fula t-shurts med tryck på
ett äxempel här är ju den där jevvla hajdi klum trujan där hon pekar fack you. så grymt fult! sen den fula mtv-trujan som kensa lottar ut i sin mtv blogg. fyf*n sejer jag bara. det ser så otrolligt fjålligt ut att gå rönt med sånna. serijöst? hur gammla är ni liksåm? man tar furfan inte på sej vad som helst bara för att det är modärnt.

1. att skita i vad som är modärnt och ha på seg vad man vill
det gillar jag starkt!! att fålk (läs: jag) vågar setta på seg vilka kläder dom vill och stå upp för att man tyker det är snygt, är inte det något man kan kalla perfektion? jag tyker att om man är snygg, sätter på seg vilka jevvla kläder som hälst som man tyker är snygt, och har en bra attityd så är man så nära perfeckt som det går. eller vad tycker ni?

2. min blog!
ja, vad ska man seja? jag tyker det kenns som en sjelvklarhet att skriva min blog på gillar listan. för jag vet att JAG och ALLA ni som läser min blog gillar den. antingen seger ni det rett ut eller så visar ni det genom avenshuka kommentarer. sen finns det dom lite smartare en dom som ger avenshuka kommentarer, det är dom som inte kommenterar nott alls. men det synns på statistiken att ni gillar min blog!

3. hög-klackade boots
det är nott jag gillar skarpt. finns det nott så fint som ett par seksiga läderboots i cowboy (läs: cowgirl) stil. SÅ jevvla hett alltso. särskillt nu till somaren! det besta är att man kan matscha dom med allt, klenningar, jaens, läggins, tjol med mera. ha gjärna en het frans-veska till eller klä deg i ko-mönstrade kläder, sen är du snygast i stan. ojojoj ;-) ska göra ett inlegg om boots senare!


ni är dömma i huvet

kan ni bara låta mey va eller? ni kenner inte mey, ni vet inte vad jag har gått ijenom. jag har en mörk hemlighet inom mej som har att göra med varfur jag stavar så jevla dåligt. ni har inget med det och jöra. stick från min blågg om ni inte jillar den, STICK!! vill också seja att indianer är bannlysta från min blågg.

SVAR PÅ TAL TILL MISS VIKTIG PETTER

Dössläckseii om MIKAÄLA GOES BESLUTTSÅNGEST:

asså snälla..
sluta slösa ditt liv på att visa hur dum du är.

OCH, ditt "dössläcksi" är sjukt dåligt. Man fattar direkt att det sitter en idiot och skriver och låtsas ha dyslexi, det är fan inte kul.
Fattar du inte hur du förlöjligar de som har dyslexi på riktigt?
Tack så mycket för mig, du fick min lillasyster med dyslexi att börja gråta.


svar: jag tengte burja med att seja varsågod, och tack shelv. du fick jöst meg att burja gråta. jag kenner meg krenkt. jag furstår att det du fursöker seja är att dyseleckticker inte ska få bloga. men då steller jag frågan till deg, VARFUR i hela fridens namn skölle INTE dyseleckticker få bloga? kan du vara så snell att  ge meg ett bra svar på den frågan va?
NEJ I DÅN'T THINK SO!, det finns nemligen inte en enda jevvla anledning till att JAG  och andra mennishor som blivit offer av dyseleckxsin inte ska få bloga.

du kanshe inte furstår det men VI är menishor presis som alla andra! vi har kenslor PRESIS om alla andra. VAD I HELLVETTE GER DEG RÄTT TILL ATT SITTA OCH KRENKA MEG SÅHÄR GENOM EN JEVVLA KOMMENTAR? DET SKULLE JAG BRA HJÄRNA VILJA HA SVAR PÅ DIN SABLANS GRÖNJÖLING.

aja, dacks fur meg, MIKAÄLA att torka tårarna, för att sedan återvenda. DUBBELT SÅ STARK OCH DUBBELT SÅ BRA.

over and aout
era jevvla sparvar. (inte alla)

DAGENS PLANER

- dra ner på stan och schåppa med dessy (hon bihövde råd av meg)
- ta en fika med amir och några kåmpisar
- hem och fiksa meg fur kvellen, andra kleder + ny meyk öpp!
- dra hem till jessicka på för-kröck, eppelsider och ostkrockar FTW!
- dra till non fäst nonstans, eller dra ut.
- RÖJJA GALET HELA NATTA!
- jessicka fuljer trolligtvis med hem och såver hos meg.


det var vell det ! ska snart ner på stan ju.. men innan det slenger jag in en dagens aoutfitt

LURDAG IDAG DA!

hey och godermårgon mina kära vener och läsare!

anledningen till den über-doliga öppdateringen igår var att en viss oloff (min broder) daskade till meg med en sko i ansicktet så att jag däckade.. lol! blev ricktigt yr, verre än min versta fylla!

ayah, nu mår jag bra ijallafall. tur för både er och meg det, annars hade det inte blitt non uppdattering idag heller!

har inga spesiella planer för ikvell. eller inte än ijallafall, blir vell antagligen party kvell eller bara schill-kvell med jessicka och några andra tjejer! låter inte helt fel va?

ska ta en dösch och snacka runt med lite folk sen uppdatterar jag senare!

cyah my biatches


SÅRRY FÖR DOLIG UPPDATTERING

har facktist en bra anledning till att jag ej har skrivit så myket idag. men vi tar det imorn, okey beybs?! jag e dö-trutt nu så ska gå och nanna kudde


over and aout

im out

nu ska jag dra till non affär och köpa mey nått gått att smaska på, har fett båring ju. men vi hörs sen!

DETTA VISTE NI EJ OM MEG
Jag skenker pengar varje månad till en fond.
Fonden är en fond som legger pengar på att fursöka påpeka allemansretten. Dom vill alltså att fler människor ska få reda på vad allemannsretten är och vad den betyder  för samhellet. Jag tyker att allemansretten är enormt viktig!

Jag har en fursvunnen syster.
Ni gammla trogna läsare vet nog om detta, men jag tengkte biretta det för er nya ockso! Jag har en syster som heter Pattrisia. Vi var på en resa i egyptien och kollade på pyramidderna, då fursvann hon :-( hon har ej kåmmit tillbacks men det löser sig nog.

Jag har en veldigt bra relation med min bror.
Jag och min bror oloff har en bra relation. Jag hjelper han i vått och tort, och detsama gör han för meg. Klart att jag klankar ner på han ibland. Man moste ju få han att furstå att han ej kan nå öpp till min nivå, men trotts det så elskar jag honom.

goder mårgon :-)

vackna öpp rett tidigt tråtts den sena kvellen igår. jag personligen hade jettekul! men om man frågar dom andra i mitt sellskap så vet jag inte ricktigt vad dom tycker, om man sejer så ;-)

jessicka har en tändens att drika aldeles för mycket och kensa går runt och holler på med varenda kille hon ser! ful som snygg, snell som dum.. ja ni hajjar nog!

idag blir det antingen filmkvell med några kåmpisar eller så ska jag ut igen ;-) får se hur det blir, moste snacka med alla andra ju. aja jag bjuder på en låt som e kalas-bra ockso!
har jag birettat att jag är ett fan av jill jonson?! nu vet ni det iallafall ;-) kalas bra låt!

dags för frukåst!

but cya soon beybs! / MIKAÄLA

SLENGER IN EN KNASIG ÖPPDEJT MITT I FÄSTANDET
tengte bara tipps om att  ni kan ta reda på vad ditt emo nick är genom att klicka här ---> xXEMOXx <---
det är faktist skåj!

(lenken öppnas i ett nytt funster)


tengte biretta det senaste här från fästen ockso:

jessicka har deckat, och det är 3 menishor som tittar till henni.. kensa ligger och grov-honglar med en hårig man (!!!) dessy har åkt in på maria pol igen och paåws pappa var rosen-rasande och kom och tvingade hem paåw, hon hade ejentligen utegongsförbud, men det sket hon blanka tusan i, så nu får hon ta konsikvenserna.

jessicka är dyngrak

hahahahahahahahahahaahaha ja ni läste rett, min ven jessicka är alltso dyngrak. hon är så jevla rolig alltso. jag garvar så jag blir lös i magen! shelv är jag rett så nykter, har bara druckit ett halvt glas av icas eppelsider och visst kenner man av det lite men jag är inte redigt full ijallafall, och tur är vell det? :-) det är ett jevla drag här seyer jag bara! här kåmmer en bild på jessicka som togs för ungifär 5 minuter sen:
hahahahaha , ja vad ska man seja? hon är som hon är ;-) fick låv att sensurera lite hehe, den lilla bofinken tog av sej kläderna :S aya , back to da partey!!!!!!!!!! HÖRS IMORRON!!! /one and only MIKAÄLA

musik tipps för FEST !!!!!!!Akcent - Kylie
Saknad Malin (låten till malin)
Jan Johansen - Sista andetaget
Aladdin - A whole new world
Ricky Martin - Livin' La Vida Loca
Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun
DJ England feat. BMX - R.I.P. Engla Vi saknar dig jättemycket
Tokio Hotel - Sex
Cascada - What Hurts The Most
James Blunt - High
Perikles - Var ska vi sova inatt


FÖRKRÖCK@MIKAÄLAS

det blev aoutfitt nömmer 2, alltso denna:
snygt va?!


för tilfellet så är jessicka, dessy, paåw och kensa påväg hit. det blir förkröck, soklart blir det det vanliga! icas eppelsider och ostkrokar! låter inte helt fel va? blir bara tjejor jöst nu, för att sedan treffa alla seksiga hingstar ute på nott härligt stelle senare.

ska ockso biretta att detta har vart en bra blog dag, eller vad sejer ni? 
eller ni bihöver inte seja så myket eftersåm att jag har bevis genåm att kolla på statistiken!
ni ser ju hur myket det har ökat?! :-O är det inte fantastisckt?

åbservera att det e streng cåpyrajt på denna bild!


hinner nog med nån najsig öppdeyt senare ockso!

heydå solenge!

MIKAÄLA GOES BESLUTTSÅNGEST

jo, jag lider av besluttsångest.. jag ska ju som sackt ut ikvell med jessica och kanske non mer, men problemet är de att jag vet inte vilken av mina party-aoutfitts jag ska ha?!?! hjelp meg.

jag har fönderat på två styken olika autfitts, och snell som jag är så tengkte jag låta er rusta fram vilken av dom jag ska ha på meg ikvell!! låter najs huh?!

NÖMMER 1:

(klika för att se bilden större)

på bilden bär jag en snyg råsa klenning med mönster,
en fin veska i blommigt mönster och stilrena boots, legg
merke till det snyga pease armbandet på venster arm !


NÖMMER 2:

 (klika för att se bilden större)

på bilden har jag lockat håret, och sen bär jag en klenning som matshar
håret, jag har även målat naglarna råsa och fina, jag har ockso en snygg
veska och seksiga skor!nu är det öpp till er! vad vill ni se meg i ikvell?! aoutfitt nömmer ett eller aoutfitt nömmer 2?
jag vill alltso att ni rustar på den ni tyker e snyggast enligt er shelva, oki fatat oki?

aya, ska ta en racer-snabb-dösch sen blir det mer öppdateringar!

cyah era bofinkar!

WARNING!!!

Jag vill bara varna er alla om att inte köpa denhär jackan:jackan kåmmer ifrån www.jofama.com och är desajnad av kensa. för det fursta är den furskreckligt ful. och för det andra så är det dålig kvantitet på den. den går alltso sönder fett lett. men det versta av allt är att jag har fått reda på att den är hjord av ekta skinn, från ett djur!!! djuret fick lida för att bli en jacka. dom slet av skinnet på den stakars kossan levande och jag spånsrar VERKLIGEN inte djurplågeri, och jag håppas att ni där hemma inte heller gör det. så köp alltså INTE denna jackan, inte bara för djurens skull, utan också för min och din skull, ni vill vell inte gå runt och se ut som shit?

LISTA: vad som är bra med att vara ledig

äftersåm jag har vart så furbanad så tengte jag nu fursöka kåmma på alla bra saker med att ha 2 ekstra dagar helg, bara för eran sköll och för min egen, man ska ju alltid fursöka vara positiv, you know ;-)

  • man kan såva ut på mårgonen
  • man kan fästa hela nätterna
  • mer tid att göra lexor
  • mer tid att blågga ;-)
  • mer tid att anvenda min vibrator i göld!
  • mer tid att ge dylan massage
  • mer tid att ömgås med sina andra kåmpisar som ej går i fibula

 jaa det var vell det! ska festa med jessicka och några fler på village ikvell! kåmmer snart mera uppdates


ILSKAN ÄR NU ÖVER

tog ut ilskan på oloff genom att :

1. vecka hånom med EXTREAMT högt musik i örat på hånom.
2. låta dylan riva hånom så myket han ville med sina klor!
3. sleppa en brak-skit i fejjan på han..
4. ge han frökåst på sengen. dvs kattmats toast ;-)
5. daska han med en hemmagjord piska som jag och timothy brukar anvenda.

låter rett najs va? tyker jag ijallafall och det var båda min och dylans höjdpönkt på dagen. jag skratade som bara den!kan det bli smaskigare? ;-) skulle tro de va!

FY-F*N FÖR FIBULAS FACKING LÄRARE!

nu e jag ricktigt furbanad ska jag tala om för er. VARFUR I HELVÄTTE HAR INGEN BIRETAT FUR MEG ATT DET INTE ÄR NON SKOLA IDAG ?!

jag kanske ska ta det från burjan. vid klokan 7 så ringde min veckarkloka och jag gick upp och fiksade iårdning mig och allting som jag brukar göra innan fibula. rönt 8 så tar jag min sparck-cykel och sparkar iväg mot fibula. när jag kommer dit så är alt helt dött och ingen är där? varfur, undrade jag då! jag gick runt för att leta äfter ett täcken.. en lapp eller ett hämligt meddelande om att dom har gott till skogen eller nott liknande.. men finner NADA.

jag bistemde meg då för att slå en pling till maggan, äftersåm jag har hennis mobilnumer. hon svarar med trött rust och säger:

"det är ingen skola idag, det är röd dag"

däräfter kastar hon luren i örat på meg den jevvla haggan! GISSA om JAG blev FURBANAD? jo det blev jag!!!!!!

varfur har ingen biretat fur meg att det var röd dag idag va?!?!?! FY-F*N SÄGER JAG BARA

nu ska jag gå och ta ut min ilska på såvande oloff!

/ EN ROSEN RASANDE MIKAÄLA


TIPPS FÖR ER SOM E OSÄCKRA

ibland kan det vara lite svårt att veta om man har halsbrenna.. då tengte jag tippsa om detta tästet!

http://www.magskolan.se/upload/magskolan/flash/Gerd-test/index.htm  (lenken öppnas i ett nytt funster)

tack vare detta fantastiska täst så har jag nu fått reda på att jag inte lider av halsbrenna! jag lider alltso INTE av halsbrenna. hur önderbart är inte det på en skala? jag kenner meg kanon-nujd och bistemde meg derfur att biretta och dela med meg av detta tästet till er mina elsklingar<3 det är ingen frågespårt eller nått, ingen tävling.. bara ett täst för ditt eget besta! legg ner några minutas på att ta reda på om du LIDER av halsbrenna.. det är värt det! lita meg!WHO THE FACK IS ALISE?

ville bara dela med mey av en av mina favvoritlåtar:


JÖST NU FINNS JAG INNE PÅ MSN

nu är jag inlogad i msn! så om non e inträsserad av att chatta lajv med mey så är det bara att adda.. tveka inte ;-)

cindirellas.fanmeyl@live.se

finns så otrolligt myket söta fans där ute.. det geller bara för er att VÅGA ta steget över becken för att sedan bli starkare och när ni kenner er som starckast så adar ni meg på msn.. <3

öppdatterar straks igen


MISS YAH MALIN<3

en låt till malin av meg <3tycker så otrolligt synd om henne och om oss nära och kära :-( RÄST IN PECE malin min <3

DAGENS AOUTFITT

här kåmmer den:
snygg med endå stilren! elskar denna aoutfitt, den passar till alla tillfellen - bal, fäst, bigravningar, skolavsluttningar, JA ALLT! jag pallar inte att skriva vad allt kåmmer ifrån så om ni öndrar så kan ni meyla mey på cindirellas.fanmeyl@live.se , märk meylet "aoutfitten som passar till alla tillfellen".

ps. sent inlegg på grönd av att blåggen strulade ..


en fråga

jag har en fråga till er läsare:

tyker ni att jag ska burja öppdatera mera?

FETT PEPP INFÖR IKVELL

FÖR ATT IKVELL ÄR DET SOM SAGT EUROVISION-SÅNG-KONTEST!!!!!!!!!!!!!!

jag och oloff ska shelvklart sitta benkade framför tv:n med popcårn och mjulk. MUMS! jag kåmmer dock inte kåmmentera bidragen på grönd av att det är fett monga men ni överlever nog. puss!!!!!!!!

ps. oloff helsar

SVAR PÅ TAL

Anonym om HOW I DO MY HAIR:
va söt du är mikaäla :D. vad heter du i efternamn? megshelv?? väldigt snyggt tips! funkar det för långt hår?! puss. <3SVAR: tack så myket <3 nej jag heter inte megshelv i äfternamn. mitt äfternamn är evertsdotter. och angående tipset - JA! det fönkar på alla sårters hår. så sett igång och fixa håret a la MIKAÄLA nu ;-)


PS. glöm inte att checka min profil! har nemligen uppdaterat den, klicka på min profilbild för att kåmma dit!

förlåt

förlåt ennu en gong för dålig uppdatering. jag vet att jag låvade att blågga myket idag men det skedde en liten olycka. nemligen så bet min katt dylan mej i fingret (han är inte tam) när jag skölle ge han massage på förhuden och nu har fingret svöllnat öpp reyält så jag kan knappt skriva på tangäntbordet. måste vila mitt stackars finger nu, så jag sejer godernatt nu. godernatt <3 elskar er babes!

skolavsluttning snart

som vi alla vet är det snart skolavsluttning och då ska man ha så fina kläder på sey som man bara kan. jag shelv har panik!!! jag som alltid är så stilren måste shelvklart vara pärfekt klädd en sådan dag. har ni några tips på vad jag kan ha på mey? jag fönderar på en strå-hatt , vad skölle vara snyggt till den tror ni?


春夏コーディネイトのアクセントに! 麦わら帽子(USED)-eruca.[エルーカ]-アイテム詳細
jag tenker mey något sånt här.. fast lite större kanshe.. hiss eller diss?

fan ockso

jag hade kåmmit på en fett bra sak att blågga om men nu har jag glömt vad det var :-@ fan ockso sejer jag bara! aja det är en ny dag imorron och då ska jag uppdatera, det låvar jag. sorry för att jag inte har hjort det på fett lenge :-/ men jag vet att ni elskar mey ;-) puss på er alla MIKAÄLA-lovers xoxo i know yah löve me! *SMACK*

dömmaste jag nonsin hört

"Nä du har nt lagt ut en enda? dessutom så har jag polisanmält dig gumman det är inte rtät att diskeriminera dyslketiker. :)"


okey, detta tar priset för den dömmaste kåmmentaren jag NONSIN fått. varfur i helvette disksimenerar du en dysleksiker shelv då???????? DÅ ÄR DET KANSHE JAG SOM SKA ANMÄLA DEJ VAA?? jag blir så jevla trött på att inte bli tagen serijöst bara för att jag stavar lite dåligare en alla andra. kan du bevisa på nott sett att jag inte har dysleksi? GÖR DET DÅ, FRAM MED BEVISEN BARA! och angående bilderna så har jag visst lagt ut monga bilder på mey, fråga bara mina andra läsare -.- tro fan inte att du är nott, för du är en fukking NOLLA utan liv. skaffa ett vett ja .........  jag vill inte höra nått mer från dej för nu burjar gå mey på närverna. vill du att jag blåckar ditt IP-numer eller? :-)

MIKAÄLA TIPSAR: fritid för alla

jag vill passa på att tipsa om en kanon-bra hämsida som handlar om aktiviteter för funshonshindrade mennishor. jag tyker det är så himmla bra att fålk angasherar sey för sonnahär saker. alla, och då menar jag ALLA förtjenar att ha kul. så om du är funhsonshindrad eller kenner nån som är det så är detta hemsidan för dej:

http://fritidforalla.posterous.com/nya-tips-pa-aktiviteter
röllstolsbasket är ett alternativ. ser ni hur glada dom är? :-) jag blir aldeles varm i hjertat när jag ser sont här.

SLUTA SLUTA SLUTA SLUTA SLUTA

SLUTA KLAGA PÅ MEY HELA JEVLA TIDEN!!!!!!! JAG BLIR FETT FURBANNAD PÅ ER. JEVLA NO-LIFERS ÄR NI!!!! :-@ VARFUR LÄSER NI MIN BLÅGG HELA JEVLA TIDEN OM NI INTE JILLAR DEN? JAG VET ATT NI IJENTLIGEN ELSKAR DEN MEN NI ÄR SÅ JEVLA AVENSHUKA SÅ NI MOSTE SKRIVA ELAKA KÅMMENTARER. MEN BARA SÅ NI VET SÅ ÄR DET BARA SLÖSERI MED TID FÖR ER DEL FÖR JAG TAR INTE ÅT MEY AV ERA FUKKADE KÅMMENTARER, JAG VET REDAN ATT JAG ÄR SNYGG BEST OCH HAR EN FRAMGONGSRIK BLÅGG. VARFUR KAN NI INTE BARA VARA GLADA FÖR MIN SKÖLL DÅ??????????? FAKK YOU ALL, TACK OCH HEY!

JAG ÄR EN FÖREBILD

ja ni läste rett! jag, MIKAÄLA, är en förebild. målet med min blågg var att visa värden att alla kan blågga oavsätt vilka fel dom har. jag vill öppmuntra folk med dyxlesksi att ta för er av blågg-värden, den är till för ALLA! här är en shej som heter stina som jag har inspirerat, det merks på settet hon skriver, vissa ord är rent ut sakt kåpierade från MEY .. ;-S lite wannabi-varning där alltså ...

http://crisps.blogg.se 

varsegod till dina ekstra-läsare du får jenom att jag lenkade dey, tyverr kåmmer du ALLDRIG nå öpp till min nivå.

JAG HAR VÄRDENS BESTA BLÅGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYA SKOR

skölle ju visa skorna jag köpte igår men det blev alldrig av så jag jör det nu istellet :-)

thong platform sandal

snygga va? finns även i en snygg gul ferj om ni jillar den ferjen mer hehe. kåstade cirka 150 kr. ett ricktigt kap med andra ord. dom kåmmer att anvendas flitigt nu i såmmar, spisjellt på beatchen ;-) vad tyker ni om dom? HISS ELLER DISS?

gles öppdatering

det kanshe blir lite gles öppdatering denna veckan och nesta vecka pågrönd av att jag har lite grejer på gong. det är fortfarande hämligt så jag kan tyverr inte avsluja nått, FEEL THE PAIN!! ;P men det är ijallafall inget ni bihöver oroa er för hihi. jag mår prima! hur mår ni då?

tenkte biretta lite snabbt om min dag för att få en liten öppdatering ijallafall. det burjade med att jag vaknade och åt frökost. det blev soklart ett kneckebröd med leverpastejen och några fresha örter på. det slank ner finfint i magen min! sedan tog jag min spark-syckel och sparkade iväg till plögget. där hende inget spisjellt. dåck fick jag lite skell av en fröken som heter maggan för att jag spåttade i hennes kaffe, liksåm hallo? tål hon inte ett sjemt eller :-S ... skum kvinna dedär. sen flöt dagen på och klåckan 2 tog jag min spark-syckel och åkte ner till ståkhålm-city ett tag. var det non som såg mey? ja, soklart det var. ett par fjårtis-tjejer stod och visskade och pekade på mey och tog kort på mey med sina mobiler .. *suck*. ijallafall så hann jag med lite shåpping. köpte ett par nya skor som jag tenkte visa lite senare.

här är en bild på mej från idag:


jag på stan. notera att min sparksyckel inte syns här..

RÖKNING

kende att det var dags för ett åsikts-inlegg. temat denna gong är som ni alla ser på rubriken - RÖKNING!rökning har blivit myket popilärt nu förtiden. små barn som ijentligen borde leka med lego och barby har burjat röka. VARFUR? detta är shelvklart inte akseptabelt. vart är värden påväg undrar jag?!  jag shelv skölle ALDRIG röka.

var finns fureldrarna? bryr dom sey inte? nej det gör dom inte. jordens befålkning är påväg att dö ut, ser ni inte det? ALLT PÅGRÖND AV EN LITEN PINNE! vi moste ståppa detta så fort som mujligt för detta är inte okej. jag tenker inte se på när mina framtida barn suger i sej rök från dödens pinne och sackta men säkert dör.

det är dags att vi alla tar varandra i henderna och sejer ifrån. det kåmmer shelvklart inte att funka. derfur har jag kåmmit på den brilljanta iden att man får klubba ner pärsoner som röker om man ser non. sedan ta cigareten och göra ett brennmerke i den pärsonens ansikte. vad tyker ni om det? ska jag starta en namninsamling kanshe? ... jag tror facktiskt att detta är den enda lösningen för att få slut på detta.


sjukdommar man kan få av att röka:

• kanser av alla mujliga slag
• dålig andedreckt
•  benfrackturer
• svininfluenssan
• alzhajmers


inte så kul va? :-@ nej tenkte vel det. varfur kan ni inte bara köpa ett fakking töggömmi om ni nu moste ha nott i keften?
ingen, och då menar jag INGEN, kan elska en rökare. hur myket dom en vill så går det bara inte. här är nogra extreama fall av rökning:


 

jag avslutar detta inlegg med att seya att jag uppmanar fler fålk till att burja röka. tack & hey!

SVAR PÅ TAL

Från oskar: Oj mikaäla, nu kunde du visst prata, ditt satans fejk!


MIKAÄLA svarar: hej på dey oskar! om du nu mot all förmodan har hört mey prata så vil jag bara seya GRATTIS SMARTHEAD!! klart som fan att jag kan prata :-S jag har alldrig påstott nott annat. därimot har jag extream dyslesxksi men vissa ord kan jag anvenda ett stavningsprågram till så att dom blir rett. och om du har pråblem med att jag stavar bettre i vissa inlegg så kan du ju bara dra ått hälväte. var glad för andras sköll istellet. jag kempar dag och natt för att bli en bettre stavare, men hur jevla kul är det då att få sonna där kåmmentarer? en ricktig karl borde veta bettre, men jag antar att du inte är non , för sådär bihandlar man inte en dam om man är en karlakarl. tack & hey /MIKAÄLA

LÅT TIPS

denna låt e så JEVVLA najs asso.. man får aldrig nog.. jag har lyssnat på denna låten på repeet sen i fredaggs!!!

och äftersåm jag e så jevvla generös av meg så är de klart att jag delar med meg av låten..obsärvera: tro det eller ey, men jag har till och med SÅVIT med denna låt på.. drumde tack vare låten en skum, men härlig dröm under natten.. delar soklart med meg av den ockso:

jag och jessicka vandrade på en grus väg på landet där vi letade efter vårat "home" där vi "belong".. vi letade och letade och det slutade med att vi kom till en stuga som va hjord av massor kånstiga saker.. till äxempel snus, vådka, leverpastäj med mera.. GISSA om vi blev glada!!!

min aoutfitt på valbårj

lite sent men ni vet vad man sejer, hellre senare en aldrig:


jag hade på mey klenningen jag köpte samma dag. hittade den i en liten butik i ståckhålm city! riktigt fin eller vad sejer ni? till det matshade jag med ett par gula balle-rina-skor. så sött <3 vi kan samanfata detta med att min aoutfitt var fabulos!! HISS ELLER DISS?

snygga skor

är inte dehär dom snygaste skorna ni nonsin sett? JO! klart det är. ska bistella 3 par på diräkten! man kan aldrig ha för många av dessa shönheter <3


ska ut snart

förlåt för en superkass öppdatering dom senaste dagarna. det ska bli endring på det så snart som mujligt men snart ska jag dra ut med ett par polare och grilla. ska bli najs. kanshe tar ett par foton också men vi får se ;-)

pösshey

MARKUS
bra låt som e fett bra att kröcka till.. man blir så PEPP.

VALBÅRGS KLÄD-TIPPS

tengkte tippsa om vad ni hade kunnat ha på er igår på valborg :-)

klika på bilden för att furstora!

DAGENS ORDSPRÅK

jag har kåpierat det

Har du sagt A får du säga B så får vi C vad D E


RSS 2.0