natten hos fradruja

hey alla, eller salam ala merhaba, som fradruja skulle ha sagt. jag överlevde natten hos fradruja som ni merker men som sagt så setter jag aldrig nånsin min fot i den lägenheten igen. fyfan, mardrummar för livet. dom har ju såklart inte råd med stor lägenhet så det fanns inte rum för nån extra-seng för mej. därfur hade dom lagt lite bambu och banan-blad på golvet, där fick jag sova. så jevla respektlöst. fattar ej hur man kan komma till sverije och krenka mej sådär? jag är ÄKTA SVENSK, jag är värd mer än att sova på blad. när fradruja sov så spottade jag en snor-klump på hennes ansikte, som tack för "sängen". fett roligt när hon vaknade ahhahaha. jag passade även på att knycka ett av hennes mammas smycken. tenkte låtta ut det här i blåggen :-) , låter bra va?

ijallafall så käkade jag deras motbjudande frukost som bestod av dadlar och något konstigt bröd man doppade i smält smör. sedan begav vi oss till skolan. såklart var jag tvungen att vara med fradruja hela dagen. är så jevla trött på henne nu. tenker fan seja upp mej som klass-fadder för jag pallar inte mer!!! funderar på att samla ihop resten av klassen och ge fradruja utåtpuffar, haha skulle vara skoj med lite aktion i fibula...


hemma hos fradruja

hey alla! sitter hemma hos min ven fradruja. visst har hon ett specjellt namn? hon är nemnligen utlänning. vi har precis avsluttat våran kvellsmat, det blev dollma. en utländsk matrett som vi åt på golvet i hennes varagsrum. lite fattigt tycker jag, att ej ha stolar och bord alltso men aya, alla är ju inte lika lykligt låttade som min familj. det är sånt här som får oss menniskor att vilja rusta på sverijedemokraterna. är det värkligen akseptabelt ett bli hembjuden på kvellsmat, och sedan får man sitta och äta på golvet? nej fy, det var fursta och sista gången jag satte min fot hemma hos fradruja. ska dock sova över här inatt för fradruja är ny i min klass och jag har utsetts som klass-fadder. det betyder att jag moste ta hand om henne dom fursta dagarna. berettar mer om min natt här imorgon. pöss, vi måste såva nu <3 bye läsarna mina.

en bild på dollma, det vi åt, vidrigt va? :-P


RSS 2.0